#Barış durmaz küçüktüm müzik dinle

Kenan Gündoğdu - Bir Tek Sen Duymadın 04:33

Kenan Gündoğdu - Bir Tek Sen Duymadın

Kenan Gündoğdu - Bir Tek Sen Duymadın Dinle Söz & Müzik: Kenan Gündoğdu Düzenleme: Barış Balyemez Yönetmen: Bülent Yaşar..

THBEKO X Parker Ti - Gecem Karanlık 04:00

THBEKO X Parker Ti - Gecem Karanlık

THBEKO X Parker Ti - Gecem Karanlık Dinle Gecem Karanlık şarkı sözleri ile Gecem karanlık sorsan da bulamazsın Günahlar içinde asla koşamazsın sen benden farksızsın biz mi hiç olamayız elmaslar yanımda onla tanışama..

Normal Değil - Kal Benimle 03:38

Normal Değil - Kal Benimle

Normal Değil - Kal Benimle Dinle Kal Benimle şarkı sözleri ile Kal benimle gitme uzaklara Attığım her adımda sen vardın yanımda Çal kapımı haydi sarıl bana Her şeyin var bir sonu bu bir veda oldu Parçalandım kaybold..

Sana Sakladım - Aslı Demirer 04:16

Sana Sakladım - Aslı Demirer

Sana Sakladım - Aslı Demirer Dinle Söz-Müzik: Aslı Demirer & Mert Carim Düzenleme: Serkan Ölçer Mix-Mastering: Barış Büyük Yönetmen: Bora Çifterler Renk Düzenleme: Emir Yanat (1000 Volt) Şarkı Sözü: Ne var ne yoksa i..

SERHAN - Geceleri Hüzün 04:59

SERHAN - Geceleri Hüzün

SERHAN - Geceleri Hüzün Dinle Geceleri Hüzün şarkı sözleri ile Gözlerinin içinde uçuyorum Kendimi sende buluyorum Nefesin tenimde güller açıyor Rüzgar saçlarını dağıtıyor Çınlar sesin kulaklarımda Karışır tatlı ko..

Yiğitcan Şahin - O Benim 04:01

Yiğitcan Şahin - O Benim

Yiğitcan Şahin - O Benim Dinle O Benim şarkı sözleri ile Ölüyor gibiydi sanki Hayata küsmüş küçük bir çocuk gibi Çaresiz gibiydi gözleri Unutmuş gibiydi sözleri Ve ben unutmadım asla Ve ben unutamadım seni Her şeyi..

Murat Türkücüoğlu - Sır Gibi 02:41

Murat Türkücüoğlu - Sır Gibi

Murat Türkücüoğlu - Sır Gibi Sır Gibi (Akustik) şarkı sözleri ile Tanımadan geliverir aklına Akıyorum deli dolu tavrına Acı verir seni yakan her sızı Gidiyorum dönüyorum aslıma Görmeden beni aşık ol emi Aklıma düş..

PINARA VARMADIN MI - Osman Aslan #elapro 02:35

PINARA VARMADIN MI - Osman Aslan #elapro

Söz-Müzik: Anonim Yöre: Şanlıurfa Kaynak: Mukim Tahir Bağlama: Baran Özer Zurna: Selami Gördeli Perküsyon: Barış Cem Songur Mix & Mastering = Taner Ersoy Kayıt = Çatı Müzik Video: Elapro MEDIA Yapımcı Yönetmen: Kaan Gö..

Mengene - Yürü Bre Hızır Paşa 03:48

Mengene - Yürü Bre Hızır Paşa

Yürü bre Hızır Paşa Senide çarkın kırılır Güvendiğin padişahın O da bir gün devrilir Nemrut gibi Anka n'oldu Bir sinek havale oldu Davamız mahşere kaldı Yarın bu senden sorulur Ben Musa'yım sen firavun İkrarsız şeytan..

Doğa İçin Çal 8 - Hayde 05:51

Doğa İçin Çal 8 - Hayde

Doğa İçin Çal 8 Projesinde yer alan müzisyenler: Ali Kazım Akdağ, Ant Kurttekin, Aycan Yeter, Ayça Işıldar, Barbaros Cinpir, Burak Avcı, Cansu Tüzan, Cem Korkmaz, Cem Tarım, Cem Yılmaz, Duygu Şirin, Efgan Rende, Eser Ey..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.739 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre  - Dili Yok ki Gönlümün 03:00

Emre - Dili Yok ki Gönlümün

Sancak: Düştün öyle gözlerimden yaş misali bak tutamadım. Bana öyle bakma yeniden. Dili yok ki ah şu gönlümün, sevemem ki şimdi seni ben. Sen ne hayaller kurdun göğsümde bensiz? Ah ben ne savaşlar verdim, öldüm de ..

Sehabe  Mum - (Diss Track) 04:23

Sehabe Mum - (Diss Track)

Battle raple anılıyorsan ben yapmadığım içindir Bu değişik burda olsa derdi: “S**** ol git şimdi” Bana bilgiyle gel hadi kültür az oğlum Zeka olmadığından bu çocuk küfürbaz oldu Yanlışları gördüğünde bu söyler hep çekin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halodayı (feat. Azer Bülbül) - Aman Güzel Yavaş Yürü (Official Video) 02:29

Halodayı (feat. Azer Bülbül) - Aman Güzel Yavaş Yürü (Official Video)

Aman güzel yavaş yürü ama Çok güzelsin güldüğün zaman Yapmıyorum sana hiç falan filan Ara beni yaparız mutlaka plan Nası dersen first date mi Bilmem olabilir o ow meybi Kanıma giriyosun tabi çok sevdin Yanıma gelmelisin..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 10 ay önce
Serkan Aydın feat. Davut Güloğlu - Dağların Sevdası (Official Video) 02:55

Serkan Aydın feat. Davut Güloğlu - Dağların Sevdası (Official Video)

Söz Müzik: Hasan Ali Ferah Gitar: Emre Parlak Bass: Burak Demir Perküsyon: Barış Cem Songur Kemençe: Can Ahmet Damar Tulum: Baran Kirman Mix Mastering: Mert Ağırlar Yönetmen: Damla Demircioğlu Teşekkürler; Yunus Emre To..

Hasan Yıldırım - Tek Tek 04:26

Hasan Yıldırım - Tek Tek

Söz & Müzik: Ömer Önder Güney Düzenleme: Barış Engürlü Yönetmen: Alişan Günay Yıldırım Mix Mastering: Gökhan Erken..

Serkan Aydın - Şaşkın (Cover) 03:46

Serkan Aydın - Şaşkın (Cover)

Türk Rock Müziğinin yaşayan efsanesi Erkin Koray'ın güzide eseri Şaşkın'ı Karadeniz enstrümanları ile icra ettik. Projemizin dördüncü parçası olarak yayınladığımız Şaşkın'ı keyifle dinlemenizi umuyor, emeği geçen herkese..

Salman Şiringül - Gurbeti Ben Mi Yarattım 04:19

Salman Şiringül - Gurbeti Ben Mi Yarattım

Söz & Müzik: Muhlis Akarsu Düzenleme: Barış Korkmaz..

Ardıç Feat Rümeys - Heba 03:34

Ardıç Feat Rümeys - Heba

Söz Müzik: Kerim ARAZ Aranjör/Prodüktör: Barış ENGÜRLÜ..

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek 01:40

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek Şarkı Sözleri kac yil oldu saymadim koyden goceli mevsimler geldi gecti gorusmeyeli hic haber gondermedin o gunden beri yoksa bana kustun mu unuttun mu beni dun yine seni andim gozlerim do..

Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

Serkan Aydın - Yanar Yüreğim (Official Video) 04:01

Serkan Aydın - Yanar Yüreğim (Official Video)

Söz: Hüseyin Ulusan Müzik: Kyriakos Papadopoulos Gitar: Emre Parlak Bass: Burak Demir Perküsyon: Barış Cem Songur Kemençe: Serkan Aydın Mix Mastering: Mert Ağırlar Yönetmen: Damla Demircioğlu Teşekkürler; Yunus Emre Tol..

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video) 04:13

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video)

Sen Ciddisin”, 2 yıl önce Okay Barış’ın albümünde çıkan şarkılardan biri. Albümün adı: “Artık Sevilmiyor Böyle”. Okay’ın sesi benim kalbime saplanır, kendi gibi sağlam ve rengârenk müzisyenliği her defasında gözümü yaşa..

Fatma Turgut - Unuttum Gitti (Official Video) 03:38

Fatma Turgut - Unuttum Gitti (Official Video)

Söz - Müzik: Emre Aydın Düzenleme: Fatma Turgut, Barış Ertunç, Hüseyin Deniz, Ozan İnam Lyrics: Kaybettim diyelim, bilmediğim bir şeyi Unuttum sende Unutmak kullanışlı Yoruldum ya da ayakta kalmaktan Büyüdüm diyelim, ..

Sezen Aksu - Affet (Official Video) 03:10

Sezen Aksu - Affet (Official Video)

Sezen Aksu - Affet (Official Video) Söz & Müzik: Sezen Aksu Düzenleme: Okay Barış Yönetmen: Tolga Çetin Kurgu: Serkan Sümeli ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Şarkı sözleri: Senden daha öncesi yok ki Çoktan kaldırdım çatıy..

Zeynep Bastık - Marlon Brando (Official Video) 03:35

Zeynep Bastık - Marlon Brando (Official Video)

Söz / Lyrics: Zeynep Bastık, Emir Can İğrek Müzik / Music: Zeynep Bastık, Emir Can İğrek Düzenleme / Arrangement: Serhat Şensesli Mix & Mastering: Barış Büyük Menajerlik / Manager: Hypers Yapım Şirketi / Production: Hyp..

Dilek Türkan - Boşu Boşuna 03:45

Dilek Türkan - Boşu Boşuna

Söz – Müzik: Mahsuni Şerif Düzenleme: Alp Ersönmez Bas Gitar & Elektrik Gitar & Synth: Alp Ersönmez Piyano: Çağrı Sertel Akustik & Naylon telli Gitar: Cenk Erdoğan Kemençe: Derya Türkan Mix: Erim Arkman Mastering: Ahmet ..

Ceylan Ertem & Gökhan Türkmen - Kadınım 05:28

Ceylan Ertem & Gökhan Türkmen - Kadınım

Kadınım Sana dargınım Kırgınım sana kızgınım Haksızlık, vefasızlık bu Bu herşeyi inkar eden duygu Ne acı, yazık Kadınım söyle sen mutlu oldun mu? Bu deli adamı unuttun mu? Sevdin mi gerçekten ah seviştin mi? Söyle onl..

Azer Bülbül - Bu Gece Karakolluk Olabilirim 04:56

Azer Bülbül - Bu Gece Karakolluk Olabilirim

Barış Müzik Söz & Müzik : Ferman Akdeniz Azer Bülbül (Duygularım) Satın Al: http://geni.us/duygularim https://www.turktelekommuzik.com/album/Susuyorum/23298/albums/317238 http://fizy.com/#!/album/--/duygularim/RkRlRXNld..

  • TEK KANAL tarafından
  • 29 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bajar Ogit 03:17

Bajar Ogit

Bajar Ogit OGİT ê la lao, ne lao, lacê mıno delalo şin meverde warê mı ê çê çênê, khê çênê, çena mına delale çhik meverde zerria mı zora zora zora, zora ma vetime yi herdanê xora zora zora surgın kerdime ta suka Qonya b..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.338 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fırıldak Ailesi -Batsın Bu Orta Dünya- - Sinemalarda 00:57

Fırıldak Ailesi -Batsın Bu Orta Dünya- - Sinemalarda

TÜRKİYE’DEN ORTA DÜNYA’YA! Varol Yaşaroğlu’nun yaratıcısı olduğu, TV'de ve internette fenomen olan Fırıldak Ailesi, Grafi2000 ve BKM ortak yapımıyla ilk uzun metraj filmiyle geliyor ve Orta Dünya'nın altını üstüne getiri..

  • Tv Series tarafından
  • 3.378 görüntüleme
  • 8 yıl önce