#Barış kocatürk beraber Ölebiliriz müzik dinle

CÜNEYT ARKIN UNİVERSAL SOLDİER 04:02

CÜNEYT ARKIN UNİVERSAL SOLDİER

bu nasil karizmadir arkadas james bond bok yemis yaninda büyüksün cüneyt baba İbrahim Tatlıses “ BU NE LAN “ gülmekten gözümden yaş geldi Dönence Artist Barış Manço Album Sözüm Meclisten Dışarı..

  • JET TV tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İsrail - Troika Bakanlar Toplantısı 1996 02:14

İsrail - Troika Bakanlar Toplantısı 1996

(22 Ocak 1996) HİKAYE Üst düzey Avrupalı gözlemciler Cumartesi günü yapılacak tarihi seçimleri görüşmek üzere 22/1 Pazartesi günü Doğu Kudüs'teki tartışmalı Şark Evinde Filistinli yetkililerle bir araya geldiler. İspanya..

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Mersin'den KKTC'ye Yüzmeye Başladılar 02:03

Mersin'den KKTC'ye Yüzmeye Başladılar

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 46. yılı dolayısıyla Eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen ve bir grup sporcu Mersin'den Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne yüzmeye başladı. Sporcular yaklaşık 8 saat kulaç atacaklar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ''Kıbrıs'' Mesajı 01:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ''Kıbrıs'' Mesajı

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 46'ncı yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ada'da hakça ve kalıcı bir çözüme varılması ancak Kıbrıs Türkü'nün eşit statüsünün kabulüyle mümkündür de..

Çukur 4. Sezon 4. Bölüm 1. Fragman 00:59

Çukur 4. Sezon 4. Bölüm 1. Fragman

nSenaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’un kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Barış Arduç, Perihan Savaş, Nur Sürer, Mustafa Avkıran, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza K..

  • GÜL tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Azerbaycan-Ermenistan Sınırında Gerilim! 02:46

Azerbaycan-Ermenistan Sınırında Gerilim!

Ermenistan ve Azerbaycan, Dağlık Karabağ'daki çatışmaları sonlandıracak görüşmelere başlamayı reddetti. Sabah saatlerinde Reuters'ın son dakika haberinde, Ermenistan Başbakanı Paşinyan, bölgeye barış gücü askeri gönder..

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı 07:48

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı

Diyarbakırlı Kürt sanatçı İbrahim Candan, 15 Temmuz darbe girişiminden önce yazdığı şiire beste yaptı. Vatan adlı şarkısına klip de çeken Candan, klibinde çocukları oynatıp vatansızlığın oluşturacağı sorunları işledi. ..

Türkiye ve Rusya'dan Suriye'de Ateşkes Çağrısı 01:26

Türkiye ve Rusya'dan Suriye'de Ateşkes Çağrısı

Suriye hakkında varılacak bir çözümün önemli aktörlerinden Rusya ve Türkiye, sadece Halep’te değil ülke genelinde bir ateşkes sağlanmasından yana olduklarını açıkladı. Rus Savunma Bakanlığı Halep’in rejim güçlerinin kont..

Enkazdan çıkan dram- Ölen torununun elini 14 saat bırakmadı 04:32

Enkazdan çıkan dram- Ölen torununun elini 14 saat bırakmadı

İzmir’de meydana gelen 6,6’lık deprem sonrasında 4 bloğundan 3’ü yan yatan ve çökme tehlikesine karşı iş makineleriyle desteklenen Barış Sitesi enkazından bir aile dramı çıktı. Ölen 10 yaşındaki torununun elini kurtarılı..

İHA ve SİHA'ların Yeni Yuvası Kıbrıs! - Türkiye Doğu Akdeniz'de Hava Hakimi Olmaya Hazırlanıyor 02:12

İHA ve SİHA'ların Yeni Yuvası Kıbrıs! - Türkiye Doğu Akdeniz'de Hava H

Türkiye, Doğu Akdeniz’de yeni bir stratejik adım attı ve KKTC’de İHA ve SİHA’lara hava üssü kurma kararı alarak bölgede elini daha da kuvvetlendirdi. Üs, Kıbrıs Barış Harekatı’ndan sonra bir süre kullanılan ancak uzun y..

Rusya'dan Tüm Dünyayı Şaşırtan Karar Geldi! Böyle Duyurdular 01:06

Rusya'dan Tüm Dünyayı Şaşırtan Karar Geldi! Böyle Duyurdular

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ukrayna'ya barış gücü göndermek NATO ile Rusya arasında doğrudan çatışmaya yol açabilir. ifadelerini kullandı...

Hangimiz Sevmedik - 20.Bölüm Fragman 00:36

Hangimiz Sevmedik - 20.Bölüm Fragman

Oyuncular MÜNİR - ALTAN ERKEKLİ ADİLE - GÜL ONAT ITIR - SELEN SOYDER TARIK - CAN YAMAN ŞENER - CENGİZ BOZKURT AYŞEN - MEHTAP BAYRİ İLYAS - BÜLENT ŞAKRAK EMEL - PELİN ERMİŞ ŞEVKET - VEYSEL DİKER PERRAN - BERFU ÖNGÖREN M..

Bengü - Hodri Meydan 03:46

Bengü - Hodri Meydan

Hiç alışma öyle güle güle senin olmadım Kayboluşta böyle gide gele beni bulmadın Dönde bak ve sor o yüreğine kaç yalan sığar? Vazgeçilmezim sana bu sözüm senle dolmadı Yine de ağladım İçimi yaka yaka aldım Canıma baka b..

Rusya'nın Şam Büyükelçiliğine Roketli Saldırı 00:28

Rusya'nın Şam Büyükelçiliğine Roketli Saldırı

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Suriye’nin başkenti Şam’da bulunan büyükelçilik binalarının iki kez bombalı saldırıya hedef olduğunu duyurdu. Büyükelçilik yerleşkesine iki roket atıldığı ve roketlerden birinin iç avluya düşt..

Davos Ekonomi Forumu Ödül Töreniyle Açıldı 00:59

Davos Ekonomi Forumu Ödül Töreniyle Açıldı

Davos Ekonomi Forumu dünya siyaset ve ekonomisinin zirvesini bir kez daha biraraya getiriyor. Forum açılışı 23. kristal ödül töreniyle yapıldı ve törende 3 sanatçıya ödül verildi. Dünyaca ünlü pop yıldızı Shakira insani..

Abd Elçiliğinin Kudüs'e Taşınması İçin İlk Temas Kuruldu 01:20

Abd Elçiliğinin Kudüs'e Taşınması İçin İlk Temas Kuruldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump dün İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile telefonda görüştü. Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada iki liderin ‘ABD ile İsrail arasındaki özel ilişkinin güçlendir..

Başkan Erdoğan Putin İle Telefonda Görüştü 03:20

Başkan Erdoğan Putin İle Telefonda Görüştü

Türkiye, Rusya-Ukrayna arasındaki arabuluculuk çabalarını ilk günden bu yana sürdürüyor. İlk adım atılmıştı. Barış çabaları hızlandırıldı. Yeni bir gelişme yaşandı. Başkan Erdoğan, Putin ile görüşerek müzakerelerin İstan..

Sagun 1.Bölüm Trt Çocuk 13:10

Sagun 1.Bölüm Trt Çocuk

Yergöğü halkı, uzun yıllar boyunca barış ve mutluluk içinde yaşamaktaydı. Ta ki kötü kalpli Gagamor karanlık diyarlardan gelip Yergöğü’nü ele geçirene dek.....

  • ÇocukTV tarafından
  • 289 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Zelenski Habertürk'e Konuştu 02:04

Zelenski Habertürk'e Konuştu

UKRAYNA DEVLET BAŞKANI ZELENKSİ TÜRK BASININDA İLK KEZ HABERTÜRK'E ÖZEL RÖPOTAJ VERDİ. RUSYA LİDERİ PUTİN'İ AKAN KANI DURDURMAK İÇİN GÖRÜŞMEYE ÇAĞIRDI, TÜRKİYE'NİN BARIŞ İÇİN OYNADIĞI ROLE TEŞEKKÜR ETTİ...

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor 02:55

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin 10 yıl önce, 30 Aralık 2006’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sabah saatlerinde asılarak idam edildi. ABD’nin Irak’ı işgal etmesiyle 24 yıllık iktidarını kaybeden Saddam, diktatör re..

Hangimiz Sevmedik - 23.Bölüm 2:11:36

Hangimiz Sevmedik - 23.Bölüm

Oyuncular MÜNİR - ALTAN ERKEKLİ ADİLE - GÜL ONAT ITIR - SELEN SOYDER TARIK - CAN YAMAN ŞENER - CENGİZ BOZKURT AYŞEN - MEHTAP BAYRİ İLYAS - BÜLENT ŞAKRAK EMEL - PELİN ERMİŞ ŞEVKET - VEYSEL DİKER PERRAN - BERFU ÖNGÖREN M..

Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan 03:56

Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan

Duydum ki el koynundan Çok çabuk sıkılmışsın Dönmek için bin çare Bin yol arıyormuşsun Gel gör ki bende rüzgar En sert poyrazdan esti Taze çiçeklenmiş bahar ayaza kesti İstemem artık geriye dönme Dönersen bile bu ev..

Atatürk'ün Notları 45:01

Atatürk'ün Notları

ve Antik uygarlıklar Çalışmaları..

  • STUDIO AS tarafından
  • 16 görüntüleme
  • 2 yıl önce
happened 7 minutes ago. Hamas troops emerge from the bushes destroying Israeli logistics trucks 10:40

happened 7 minutes ago. Hamas troops emerge from the bushes destroying

7 dakika önce oldu. Hamas askerleri çalıların arasından çıkıp İsrail lojistik kamyonlarını yok ediyor YASAL UYARI: Bu kanaldaki tüm videolar Arma 3 simülasyon oyununa aittir! Gerçeği yansıtmazlar ve yazarın hayal gücünü..

  • PengoTV tarafından
  • 231 görüntüleme
  • 10 ay önce
Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor 01:55

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İzmir’de gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası öldürülen teröristlerden ele geçirilen mühimmatlara bakıldığında çok büyük bir kıyımın hedeflendiğini söyledi Memur-Sen tarafından düze..

Sezen Aksu - Üfle de Söneyim 03:33

Sezen Aksu - Üfle de Söneyim

Biraz Pop Biraz Sezen - Üfle de Söneyim Durumumuz malum kimileri karun Kimisi yokluktan bir lokmadan mahrum Kimi ağlaşıyor kimi kıs kıs gülüyor Kimi yolunu buluyor, yalan dünya dönüyor Benim de boğazıma diziliyor l..

Sezen Aksu - Baba Evi  04:36

Sezen Aksu - Baba Evi

Baba evindeyim bugün tepemde dolunay Nasıl doluyum birikmiş yalnızlıklar Ayın umrunda mı cama vurmuş şavkı Adamın biri de tutturmuş damar bir şarkı Belki artık kavuşmak hayal Belki beni çoktan sildin Öldürsen iflah olma..

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor 01:21

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor

Asya kıtasında milyonlarca kişi Çin Yeni Yılı’nı kutluyor. Çin’de “Bahar Bayramı” olarak bilinen Yeni Yıl kutlamaları için caddeler ve meydanlar fenerlerle süslendi. Başkent Pekin’de havai fişek kullanımına sınırlama get..

İşte Kardemir Karabükspor-Beşiktaş Maçının Özeti 03:21

İşte Kardemir Karabükspor-Beşiktaş Maçının Özeti

Kupada Fenerbahçe'ye elenen Beşiktaş lige de iyi bir geri dönüş yapamadı. Kardemir Karabükspor deplasmanına çıkan siyah beyazlılar sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Kardemir Karabükspor maç boyunca iyi bir görüntü ..