#Barış kocatürk beraber Ölebiliriz müzik dinle

Motosiklet Sürüş Esnasında Telefonuyla Yazışan Kadın 00:14

Motosiklet Sürüş Esnasında Telefonuyla Yazışan Kadın

Trafikte seyir halindeyken önünde çocukla beraber hem motosiklet kullanıp hemde telefonuyla yazışan kadın...

  • JET TV tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aslı Afşaroğlu Küçük Çanta Nasıl Yapılır 10:01

Aslı Afşaroğlu Küçük Çanta Nasıl Yapılır

Bugün sizlerle beraber küçük bir çanta yapıyoruz. Eğer isterseniz ölçülerini değiştirerek clutch çantalar elde edebilirsiniz :)..

Aslı Afşaroğlu Basit Kimono Nasıl Dİkilir 05:43

Aslı Afşaroğlu Basit Kimono Nasıl Dİkilir

Bugün sizlerle bu kimonoyu nasıl diktiğimi paylaşıyorum. Herkesin çok kolaylıkla yapabileceği bir kimono olmakla beraber anlamadığınız herhangi bir kısım varsa yorumlarda sorabilirsiniz :)..

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a  Diyanet Çağrısı 04:18

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a Diyanet Çağrısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP’li Deniz Baykal’ın, Trabzon’daki sözlerini eleştirerek, “Diyanet İşleri Başkanlığı’na git de orada Peygamberimiz ile ilgili hangi sözler edilir, hangi sözler edilemez orada öğrenmen la..

Bebak Katilinin Evinde Bir GeceParanormal Olaylar 51:09

Bebak Katilinin Evinde Bir GeceParanormal Olaylar

Kuzenim ve ben bir süre dinlendik, toparlandık ve yeniden yollara düştük.Amacımız Türkiyenin çeşitli yerlerinde yaşanmış olayları incelemek ve oralarda vakit geçirmek, olayları sizlerle beraber çözmek.Bu seferde hikayesi..

  • ZULMA tarafından
  • 1.220 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merve Özkaynak Makyaj Koleksiyonum 15:00

Merve Özkaynak Makyaj Koleksiyonum

Makyaj masamdan, kozmetik ürünlerine, düzenleyicilerden, favori ürünlerime Makyaj Koleksiyonum. Yeni makyaj masamla beraber sizler için en kısa sürede bir makyaj koleksiyonu videosu hazırlamak istedim...

Tuğçe Ay Çok Abartı Annecim 16:35

Tuğçe Ay Çok Abartı Annecim

Bugünün Makyajı herkesin aa ben yapamam diyip asla yapmadığı ama bi oturuşta kolayca yapabileceği - kimisi için günlük, kimisi için Gece makyajı sayılabilecek bir örnek makyaj. İnanın bende makyaj yapmayı vaoooov s..

Aşkım İrem Aktulga En Etkili Kil Maskesi 07:45

Aşkım İrem Aktulga En Etkili Kil Maskesi

Bugün hep beraber dünyanın en güçlü maskesi olarak duyurulan Aztec Secret Indian Healing Clay Deep Pore Cleansing Maskesini deneyelim istedim. Umarım beğenirsiniz. Ürün inceleme videoları için isteklerinizi yorumlara yaz..

Aşkım İrem Aktulga Kerimcan Durmaz Rujları 08:52

Aşkım İrem Aktulga Kerimcan Durmaz Rujları

Bugun Kerimcan Durmazın yeni piyasya çıkardığı likit mat rujları beraber inceleyelim istedim. Umarım keyifle izlersiniz...

Aslı Özdel Buğulu Göz Makyajı Nasıl Yapılır 05:47

Aslı Özdel Buğulu Göz Makyajı Nasıl Yapılır

Kolay dumanlı göz makyajı yapmak aslında çok zor değil. Videoda gösterdiğim göz makyajı tekniği ile kolaylıkla siz de çok güzel buğulu göz makyajları yapabilirsiniz.Bu makyaj tekniğini ben makyaja ilk başladığım zaman pr..

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar 55:55

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar

Gittiğimiz yer ile ilgili çok fazla şey söyleniyordu, bazıları bir sorun olmadığını bazıları ise paranormal olaylar yaşandığı için köyü terk etmek zorunda kaldığını söyledi. Ama size yemin ederim bu videoda hiç bir kurgu..

  • ZULMA tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaptan Fantastik Türkçe Dublaj Hd İzle 1:59:29

Kaptan Fantastik Türkçe Dublaj Hd İzle

Evli çiftler Ben ve Leslie tüm çocuklarıyla beraber şehrin gürültüsünden uzak ormanlık bir alanda yaşamlarını sürdürmektedir. şehirlerden ve insanlıktan uzak, ormanlık bir bölgede yaşamaktadır. Ben, çocuklarının doğada y..

  • Tv Series tarafından
  • 5.288 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Müslüman Cinlerle Anlaştık +18  Paranormal Olaylar 29:32

Müslüman Cinlerle Anlaştık +18 Paranormal Olaylar

Bildiğiniz üzere bir önceki Büyücüler ormanında cinlerin saldırısına uğradık (part2)de yaşadığımız paranormal olaylar ve bulduğumuz büyülerden ötürü araştırma yapmak zorunda kaldık.Araştırmalarımız sonucunda birçok hocay..

  • ZULMA tarafından
  • 1.536 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ekranların En Çok Konuşulan 10 Dizisi Belli Oldu İşte O Liste 03:12

Ekranların En Çok Konuşulan 10 Dizisi Belli Oldu İşte O Liste

Televizyon ekranlarının en çok konuşulan dizileri belli oldu. Birbirinden heyecanlı sezon finallerinin yanı sıra yaz dizileri de ayın en çok konuşulanları arasında yerini aldı. Ajans Press’in yaptığı medya incelemesine g..

  • BETA tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Deccal Aramız Da !  Deccal Kimdir 02:37

Deccal Aramız Da ! Deccal Kimdir

Deccal (Arapça: المسيح الدجّال), İslam mitolojisine göre ahir zamanda, Mesih'in ikinci kez yeryüzüne gelmesinden önce insanları dini inancından saptırarak kötülüğe ve sapkınlığa yönelteceğine inanılan ve şeytanı temsil e..

  • ZULMA tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Muhafızları 13.Bölüm 14:25

İstanbul Muhafızları 13.Bölüm

Yaklaşık 400 yıl Osmanlı İmparatorluğu'nun yönetildiği ve bir çok padişahın yaşadığı Topkapı Sarayı, Fatih Sultan Mehmet tarafından 1478 yılında yaptırılmıştır. Dünya çapında da büyük bir üne sahip olan Topkapı Sarayı Os..

Ömür Varol Kimdir? 01:43

Ömür Varol Kimdir?

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-TV- Sinema bölümü mezunudur. 1992 yılında TRT İstanbul Haber merkezinde staj yaptı. 1993 yılında Kanal 6'da Bu Sabah adında sabah haberleri programında muhabirlik yaptı. Can..

Cemal Süreya Uzaktan Seviyorum Seni 01:55

Cemal Süreya Uzaktan Seviyorum Seni

uzaktan seviyorum seni kokunu alamadan, boynuna sarılamadan yüzüne dokunamadan sadece seviyorum ... öyle uzaktan seviyorum seni elini tutmadan yüreğine dokunmadan gözlerinde dalıp dalıp gitmeden şu üç günlük sevdalar..

Can Bartu Kimdir? 01:26

Can Bartu Kimdir?

Can Bartu (d. 31 Ocak 1936), Fenerbahçeli, efsanevi futbolcu. 1 Ocak 1961’de, Fiorentina - Glasgow Rangers arasında oynanan final maçında forma giyen, Avrupa Kupaları’nda final maçı oynayan, ilk Türk futbolcusu oldu. İta..

Şov Yaparken Canından Oluyordu 00:40

Şov Yaparken Canından Oluyordu

Beşiktaş-Bomonti Tüneli'nde arkasındaki şahısla beraber trafikte tek teker yapan motosikletli genç, dengesini kaybedince kaza yaptı. Metrelerce yerde sürüklenen gençler hafif şekilde yaralanırken, o anlar kask kamerasına..

Selma Çiçekdal Çift Renkli Eyeliner Makyajı 14:36

Selma Çiçekdal Çift Renkli Eyeliner Makyajı

Buraya kadar geldiysen tebrikler, umarım keyifli vakit geçirmişsindir kanalımda.Burada sık sık makyaj videoları, kozmetik ve giyim alışverişi ve bakım rutinlerimle beraber, günlük hayatımdan vloglar da paylaşıyorum. Eğer..

Selma Çiçekdal Sevgililer Günü Makyajı 10:10

Selma Çiçekdal Sevgililer Günü Makyajı

Buraya kadar geldiysen tebrikler, umarım keyifli vakit geçirmişsindir kanalımda.Burada sık sık makyaj videoları, kozmetik ve giyim alışverişi ve bakım rutinlerimle beraber, günlük hayatımdan vloglar da paylaşıyorum. Eğer..

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı 04:31

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı Bitlis'in Ahlat ilçesinde yaşayan Ahıska Türkleri, 72 yıllık sürgünün ardından anavatanlarında yaptıkları ilk düğünün sevincini yaşadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Er..

  • PengoTV tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İkinizi De Geberteceğim  Kartal Tibet Filiz Akın 01:16

İkinizi De Geberteceğim Kartal Tibet Filiz Akın

Fakir ama gururlu Fadik adında güzel bir kız vardır. Bu kız yanındaki üç çalgıcı ile beraber şarkı türkü söyler. Çok eğlenceli olduğu için ona Şen Fadime derler. Ancak çok fakirdiler ve kazandıkları para esnafa ve ev kir..

Oğlunun Mürüvvetini Göremedi 02:02

Oğlunun Mürüvvetini Göremedi

15 Temmuz'daki darbe girişiminde Ankara'da şehit olan Suat Akıncı'nın annesi Müfide Akıncı, Bu olaylar olmasaydı şimdi evli olacaktı, nasip olmadı. dedi. FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde, Kızılay yakınlarında..

Bu Şehir Arkandan Gelecek 15. Bölüm Fragmanı 00:27

Bu Şehir Arkandan Gelecek 15. Bölüm Fragmanı

Babası ve Derin'le yaşadığı sorunlardan bunalan Ali, maça hazırlanmak için şehir dışında kampa gider. Gülce kendisi dâhil olmak üzere Ali'nin herkesten uzakta, çalışmaya konsantre olmasını istemektedir. Ali, burada yeni ..

Vampir Köylü Oynadık Konuk TepkiKolik Ekibi 22:02

Vampir Köylü Oynadık Konuk TepkiKolik Ekibi

Yeni bir Vampir & Köylü oyunu ile beraberiz. Bu oyunda köylüler haksızlığa isyan ediyor, vampirler kendilerini en iyi şekilde gizlemeye çalışıyor. Konuklarımız ile beraber çok eğlendik, umarız siz de aynı şekilde eğlenir..

  • JET TV tarafından
  • 1.345 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Star Tv Tatil İddialı Kadroda Dinlemedi Onu Da Yayından Kaldırdı 02:09

Star Tv Tatil İddialı Kadroda Dinlemedi Onu Da Yayından Kaldırdı

Star TV onun da fişini çekti! Ekranlarında yaz ekranına geçmesi ile beraber, yer alan program sayısı ve dizi sayısı oldukça azalmışken, Star TV'den bomba gibi bir karar geldi. Star TV, o yapımı yayından kaldırdı. Peki..

  • BETA tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Lavaboyu Açmak İsterken Kötü Sürprizle Karşılaşan Adam 00:27

Lavaboyu Açmak İsterken Kötü Sürprizle Karşılaşan Adam

Brezilya'da çekildiği belirtilen görüntülerde evde tıkanmış olan lavaboyu açmak isteyen adam, tüm gücünü kullanınca lavabo bulunduğu yerden suyla beraber yere devrildi..

  • JET TV tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ceyhan Başlangıç Jaclyn Hill'in Makyajını Yapmaya Çalıştım 17:06

Ceyhan Başlangıç Jaclyn Hill'in Makyajını Yapmaya Çalıştım

Son bir kaç aydır Youtube da epey popüler olan bu konsepti I tried following Jaclyn Hill makeup tutorial yani Jacyln Hill'in makyajını yapmaya çalıştım ı bende yapmak istedim.Rezil olmaktan korkmakla beraber çok eğl..