#Bas gitar

Ekin Uzunlar & Bilal Hancı - Gelin Ettiler Yari 03:58

Ekin Uzunlar & Bilal Hancı - Gelin Ettiler Yari

Söz: Mustafa Korkmaz Müzik: Tahsin Terzi Mix & Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Emrah Özbilen Colour: Ercan Küçük (postbrothers) Bas Gitar: Birkan Şener Klavye: Ali Erdem Yörük Davul: Doğaç Titiz Elektro & Akustik Gitar..

Ebru Gündeş - Saygılarımla (Lyric Video) 05:15

Ebru Gündeş - Saygılarımla (Lyric Video)

Söz & Müzik: Burçin Birben Aranjör: Çağlar Kocatepe Mix & Mastering: Tarık Ceran Davul: Hakan Kılıçoğlu Bas Gitar: Eyüp Şentürk Öztaş Gitar: Caner Güneysu Klavye: Çağlar Kocatepe Çello: Şenol Arkun ---------------------..

Tuğkan - Yazık (Official Video) 03:01

Tuğkan - Yazık (Official Video)

Yazık ki bakınca maziye benzemiyor Ne bir huzura ne de o çocuk sevinçlerine Sanki bir kavim göçtü üzerimden Kimse dönüp bakmadı Sormadı Sormadı, iyi misin diye Ölemedim yine, yaşıyorum seni Kalamadım uzaklarda hayalin..

Ekin Uzunlar & Selçuk Balcı - Kör Olsun 03:30

Ekin Uzunlar & Selçuk Balcı - Kör Olsun

Söz&Müzik: Mustafa Korkmaz Mix & Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Emrah Özbilen Colour: Ercan Küçük (postbrothers) Bas Gitar: Birkan Şener Klavye: Ali Erdem Yörük Davul: Doğaç Titiz Elektro & Akustik Gitar: Doğukan Ayd..

İlyas Yalçıntaş - Dönebilsen (Live) 04:22

İlyas Yalçıntaş - Dönebilsen (Live)

Söz & Beste: Göksel Aktaş Saksafon&Soprano: Anıl Şallıel Elektro Gitar: Aytun Gelgin Bas Gitar: Emre Türkmen Davul : Alper Celbiş Keyboard: Koray Üsgülen Mix & Master: Uğraş Çömez & Emir Kazanç Studio & Recording : Cana..

Ekin Uzunlar & Irmak Arıcı - Ayletme Beni 05:10

Ekin Uzunlar & Irmak Arıcı - Ayletme Beni

Söz & Müzik: Anonim Mix & Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Emrah Özbilen Colour: Ercan Küçük (postbrothers) Bas Gitar: Birkan Şener Klavye: Ali Erdem Yörük Davul: Doğaç Titiz Elektro & Akustik Gitar: Doğukan Aydın Rodi:..

Ekin Uzunlar & Mustafa Ceceli - Bahar 04:19

Ekin Uzunlar & Mustafa Ceceli - Bahar

Söz & Müzik: Çağın Bodur Mix & Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Emrah Özbilen Colour: Ercan Küçük (postbrothers) Bas Gitar: Gökalp Gökmen Klavye: Ali Erdem Yörük Davul: Doğaç Titiz Elektro & Akustik Gitar: Doğukan Aydın..

Ekin Uzunlar - Çaykara'ya Uğradım 03:03

Ekin Uzunlar - Çaykara'ya Uğradım

Söz & Müzik: Anonim Mix & Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Emrah Özbilen Colour: Ercan Küçük (postbrothers) Bas Gitar: Gökalp Gökmen Klavye: Ali Erdem Yörük Davul: Doğaç Titiz Elektro & Akustik Gitar: Doğukan Aydın Rodi..

Nazlıcan Kübra - Elimde Duran Fotoğrafın (Live) 04:07

Nazlıcan Kübra - Elimde Duran Fotoğrafın (Live)

Şarkı Sözleri Yaşamayı senle anladım Sende öğrendim ben sevmeyi İnan aşk nedir bilmiyordum Sende tanıdım bu duyguyu Elimde duran fotoğrafın Baktım inan tanıyamadım Bu şarkımı ben sana yazdım Sense hala anlayamadın Se..

Mübin Dünen - Ha Gulazer 03:37

Mübin Dünen - Ha Gulazer

Söz-Müzik: Anonim Vokal, Akustik Gitar: Mübin Dünen Keman: Özlem Kaya Saksafon: Serhat Talay Bas Gitar: Olcay Bozkurt Ritimler: İsmet Kızıl Ha Gulazer şarkı sözleri ile Ha gulazer can gulazer Ha zeriyê zeriyê Ha gulaz..

Bensu Soral'ın Sevgilisi Hakan Başın Romantik Evlilik Teklifi 02:34

Bensu Soral'ın Sevgilisi Hakan Başın Romantik Evlilik Teklifi

Hakan Baş'tan Bensu Soral'a romantik evlenme teklifi. Oyuncu Bensu Soral, 2015 yazında Hakan Baş ile aşk yaşamaya başlamıştı. Hakan Baş dün sevgilisi Bensu Soral'a evlenme teklif etti..

  • ANKA tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Migren Nasıl Bir Hastalıktır 00:55

Migren Nasıl Bir Hastalıktır

Migren, ara ara tekrarlayan baş ağrısıyla seyreden ve beraberinde mide bulantısı, kusma, ışıktan ve sesten rahatsız olma gibi belirtileri de taşıyan bir hastalık. Migren ağrısı genellikle tek taraflıdır ve zonklayıcı tür..

  • NABIZ tarafından
  • 468 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Modifiye Araca Binen Hacı Amcanın Tepkisi 00:33

Modifiye Araca Binen Hacı Amcanın Tepkisi

Modifiye edilmiş arabaya binen hacı amcanın süratten korkacağı yerde bas bas bas demesi kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 3.173 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı 04:30

Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı

Sivas'ta kulağına sinek giren öğretmen sineği çıkartmak için gittiği hastane acilinde, zarı delik kulağına alkol dökülünce başına gelmeyen kalmadı. İlginç sağlık olayında kulağına giren sineği çıkartmak isteyen Sedat B..

İki Yalancı 3.Bölüm - Gizli Aşıklara Şok Baskın! 05:16

İki Yalancı 3.Bölüm - Gizli Aşıklara Şok Baskın!

Ağva'da baş başa kalan Serkan ve Duygu arasında duygusal anlar yaşanıyor. Gençler, Ağva'ya gitmeyi planladıktan sonra Serkan ile Duygu'yu büyük bir heyecan sarar. Birbirleriyle baş başa kalmak isteyen ikili, yakın arkada..

  • ANKA tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Fero  -  Kimlerdensin 04:06

Ben Fero - Kimlerdensin

Ben Fero - Kimlerdensin Müzik Dinle Sözler: Nakarat Gönder gelsin - Sen gönder bas ses versin Üç kez dinler - Ezberler ezberlersin Herkes Mersin - Hep tersin ben hep tersin Kimlerdensin - Herkes der kimlerdensin (x..

Gökçe Kırgız- Kalbime Gömerim O Zaman 04:48

Gökçe Kırgız- Kalbime Gömerim O Zaman

Gökçe Kırgız- Kalbime Gömerim O Zaman İlk şarkım, ilk stüdyo deneyimim.. Kısacası herşeyin başlangıcı olan ve sizlerin sayesinde hala daha dinlenen Kalbime Gömerim'i istek üzerine paylaşıyorum.. Gitar: Erdem Sökmen Ke..

  • Candy tarafından
  • 1.847 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Melisa Karakurt - Bir Fırtına Tuttu Bizi 03:26

Melisa Karakurt - Bir Fırtına Tuttu Bizi

Melisa Karakurt - Bir Fırtına Tuttu Bizi Dinle Söz & Müzik: Anonim Düzenleme: Bahadır Kartal Perdesiz Gitar: Bahadır Kartal Gitar: Zeki Ar Mix & Mastering: Efe Demiryoğuran Video & Edit: Mutlu Cengizhan Öztürk..

30 Gün Öküz Gibi Müzik Yapmak - Orkun Işıtmak 15:14

30 Gün Öküz Gibi Müzik Yapmak - Orkun Işıtmak

30 Gün serisinin bu bölümünde bir ay boyunca her gün 4-5 saat müzik eğitimi alıyor ve 30 günde piyano , gitar ,saksafon , bass gitar , davul ve vokal öğreniyorum !..

  • JET TV tarafından
  • 176 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Barış Aydın - Oyunlar 03:02

Barış Aydın - Oyunlar

Söz, Müzik: Barış Aydın Aranjör: Akmal Azimov Davul: Ercan Yazıcı Elektro Gitar: Cihan Tanrıverdi Klasik ve akustik Gitar: Selahattin Güzelel Mix, Mastering: Akmal Azimov Stüdyo, Kaytıt: Nymyapim Yönetmen: Burak Baki..

Ceylan - Birileri Kandırmış (Official Video) 03:48

Ceylan - Birileri Kandırmış (Official Video)

Yapım: Ceylan Müzik Sanatçı: Ceylan Şarkı Adı: Birileri Kandırmış (Aldı Başını Gidiyor) Söz & Müzik: Yunus Bülbül Aranje: Caner Tepecik Mix & Mastering: Özer Yener Kemanlar: İstanbul Strings Elektro Akustik Gitar: Soyha..

Tan Taşçı - Dur (Official Video) 03:31

Tan Taşçı - Dur (Official Video)

DUR BEN HEP BURDAYDIM SEN BAKMADIN BAKAMADIN DAVRANİŞLARIN BAMBAŞKAYDI ÇÖZÜM BULDUN FIRSAT VERMEDİN ERTELEDİN TERKEDİŞLERİN ALÇAKCAYDI İYİLEŞTİR KOLLARINDA YİNE BU YALVARMALAR SON BULSUN SÖZ VERDİM İÇİMDEN GEÇEN SESE KA..

Soner Sarıkabadayı - Bitanem Deme Bitanem (Official Video) 03:57

Soner Sarıkabadayı - Bitanem Deme Bitanem (Official Video)

Şarkı Sözleri: Bana bi daha bitanem deme bitanem Sen sözünü çabuk unutanlardan hemen avutulanlardansın Gidebilirsin gidebilirsen Ölmem ya kendi sırtımı kendi gönlüme dönmem ya Zaten aşkın hesabı tutulmuyor bi şekil olm..

Yokluğunda (Leyla The Band) 04:10

Yokluğunda (Leyla The Band)

Kaybet bu öfkeni, İçinde sakladığın. Terk et o derdini, Benden almadığın. Sabret sonu aynı değil! Söylüyorum. Dinle, rüyaların her gün aynı, Olmayacak! Şimdi vazgeçersen geriye döneceksin, Gitme! Kaybedince da..

Burcu Günes - Sinifta kal 03:38

Burcu Günes - Sinifta kal

Ne işim var benim senle Bilmiyorum ki yeminle Kendimi yedim bitirdim Fazla mı geldim üstüne Çıkmıyorum hep ben öne Ayrıntıya çok takılırım Artık tat alamıyorum Çiğnemeden yutuyorum Ne olacak bilemiyorum Ne al..

Şeref Bey'in Son Nefesi - Beşiktaş Marşı 03:04

Şeref Bey'in Son Nefesi - Beşiktaş Marşı

Albüm İçeriği 1. Feda ( Ağlayan Gitar ) - Feridun Düzağaç 2. Multi Feda - Multitap 3. Şeref Bey Türküsü - Emrah Coksaygan 4. Feda (Şeref Beyin Son Nefesi ) - Feridun Düzağaç Şeref Bey anısına hazırlanan FEDA isimli s..

  • OFSAYT tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nilüfer Sarıtaş - Vay Vay Dünya 05:39

Nilüfer Sarıtaş - Vay Vay Dünya

Nilüfer Sarıtaş - Vay Vay Dünya Dinle , Söz - Müzik : Neşet Ertaş Düzenleme & Ritm Sazlar : Cemal Özkızıltaş Armonizasyon & Bass Gitar : Burak Demir Klasik ve Akustik Gitar : Sinan Kızılgöz Bağlama : Umut Sülünoğlu Kaba..

Ozbi - Anlamadın Mı (Rakılı Live 3.Seri) 04:23

Ozbi - Anlamadın Mı (Rakılı Live 3.Seri)

Ozbi - Anlamadın Mı Rakılı Live 3.Seri 21 Şubat itibari ile Tüm dijital platformlarda... Söz,Müzik : Ozbi (Onur Dursun) Düzenleme : Ozbi, Barış Mert Peker, Enver Muhamedi, Ekin Cengizkan Back Vokal : Dilan Balkay Bass ..

Sinan Özen - Sigaramın Dumanı Sen (Official Video) 03:54

Sinan Özen - Sigaramın Dumanı Sen (Official Video)

Şarkı adı: Sigaramın Dumanı sen Söz-Müzik : Sinan Özen Yönetmen: Abdukarim Mirzaev Aranjör: Emre Bayar Yapım: Sinan Müzik Mix-Mastering: Özgür Yurtoğlu Styling: Selma Özen Bass gitar: Kemal Büyük Ac gitar: Selahattin Güz..

Resul Dindar&Aslıhan Güner _ Kapundaki Nar Midur 03:29

Resul Dindar&Aslıhan Güner _ Kapundaki Nar Midur

Kapundaki Nar Midur Yapım: Rd Müzik Söz: Anonim Müzik: Ali Baran * Aranje: Evren Arkman Davul: Arıkan Sırakaya Akustik&Klasik Gitar: Erim Arkman Bass Gitar: Çağrı Doğan Yaylılar: İstanbul Strings Kemençe: Ekin Uzunlar D..