#Base jumping sporcusu dehşeti böyle yaşadı

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video) 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video)

Bu şarkının bestecisi Serkan İzzet Özdoğan. Aysel’imin bana tanıştırdığı o zamanın genç yeteneklerinden biridir. Stüdyomun Kanlıca Kavacık’ta olduğu 2000’li yılların başları... Aysel, Serkan’ın çok güzel besteleri ol..

  • TEK KANAL tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yapay Zekaya Sahip Haber Sunucusu 01:04

Yapay Zekaya Sahip Haber Sunucusu

3D modelleme ve yapay zeka teknolojilerini kullanan yeni nesil Sogou AI Mesleki Avatar teknolojisi haber sunumu için özel olarak kullanıldı. Burada en çok dikkat çeken detaylardan birisi de yüz görünümünün üç boyutlu ola..

Burak Muti - Yoruldum Yokluğunda 03:21

Burak Muti - Yoruldum Yokluğunda

Yoruldum Yokluğunda şarkı sözleri ile Yalnız kaldı hislerim hayatın ıssız uzağında Her yanımda çelişkiler kırıldım düştüm tuzağında Hatırlamaktan yoruldum maziyi sensiz uçurumda Her yanımda çelişkiler kırıldım düştüm ..

Reynmen - Ela (Official Video) 03:10

Reynmen - Ela (Official Video)

HOUZE tarafından yapılmıştır. Merhaba arkadaşlar ben Yusuf Aktaş nam-ı diğer Reynmen! Ela tüm dijital marketlerde: *Spotify: https://spoti.fi/2S9Wd3K *iTunes: https://apple.co/2JwQ2nF *Fizy : https://fizy.in/52yFW *Muu..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Maskesiz Dolaşanlara İsyan Eden Vatandaş 02:12

Maskesiz Dolaşanlara İsyan Eden Vatandaş

Kırıkkale’de bir kişi, sosyal medyadan korona virüs tedbirlerini uymayan vatandaşlara tepki gösteren Güler, kamera karşısına geçerek maske öyle değil, böyle takılır diyerek kamera karşısında maskesiz dolaşanlara isyan et..

  • PengoTV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış 02:54

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış

Tekrar merhabalar, Bu yeni demo projesinde üstelik de tam pandemiye denk gelen süreçte sunduğumuz hüzünlü şarkılar muhtemelen içinizi kıymıştır, en azından benim içimi kıydı. Bu nedenle bu hafta Demo 2 projesine küçük ..

Safranbolu'da | Gümüş Düğünü | Yeşilli Kız İşte O Görüntüler'i İzleyin... 05:15

Safranbolu'da | Gümüş Düğünü | Yeşilli Kız İşte O Görüntüler'i İzleyin

Oynama Serbest Halay ve oynamak böyle eğlenceli ve mutluluk getirir insana... yeşilli kızla bi gümüş düğünü yeşilli kızın oyunu yeşilli kızın dansı yeşilli kıza dikkat yeşilli kızın yeşilli kızın düğünü yeşilli kıza bak ..

Yiğit MAHZUNİ (feat.) Aysel YAKUPOĞLU - Kaybolurdun Gözlerimde 03:04

Yiğit MAHZUNİ (feat.) Aysel YAKUPOĞLU - Kaybolurdun Gözlerimde

Söz : Yiğit MAHZUNİ Müzik : Yiğit MAHZUNİ Ney : Salih YURTTAŞ Tarcüş : Yiğit MAHZUNİ Düzenleme : Burak VURAL Mix&Mastering : Esad FİDAN Video : VIED MEDIA Sözler: Bu ateşe sen attın, ne olur son kez bir dinle Beni yalnı..

Mithrain Komik Anlar ve En İyi Vuruşlar #1   10:02

Mithrain Komik Anlar ve En İyi Vuruşlar #1

Pubg'de karşısına çıkmak istemeyeceğiniz bir oyuncu. Daha Önce Pubg'de Böyle Vuruşları Görmemişsinizdir...

Minecraft Hexxit - Örümcek Partisi - Bölüm 2 32:44

Minecraft Hexxit - Örümcek Partisi - Bölüm 2

Merhaba arkadaşlar! bugün sizlerle beraber Minecraft Hexxit oynadık. Kule feth ettik. Böyle videoların devamı için abone olup videoya like atmayı unutmayın...

  • Emrullah tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 4 yıl önce
TARİHİN EN HEYECANLI PUBG MAÇI! 32:51

TARİHİN EN HEYECANLI PUBG MAÇI!

Böyle bir oyunu kaçırmak istemezsiniz. Nefesinizi tutarak izleyeceğiniz bir turnuva maçı...

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki 05:02

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait temizlik aracının dün akşam saatlerinde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından ateşe verilmesi, ilçe halkının tepkisine neden oldu. Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüse..

Bitlis Eren Üniversitesi, Teknofest yarışmasına hazır 05:05

Bitlis Eren Üniversitesi, Teknofest yarışmasına hazır

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ), Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Kurumu (TÜBİTAK) tarafından bu yıl Gaziantep’te 5'incisi düzenlenecek olan Teknofest ‘Uluslararası İnansız Hava Araçları Yarışması’na katılmak i..

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

Ezan Okurken Takma Dişleri Fırlayan Amca 00:12

Ezan Okurken Takma Dişleri Fırlayan Amca

Amca takma dişlerini tam oturtamayınca ezan okuduğu anda dişleri düşürmüş. Amcanın o komik anları kameraya böyle yansımış...

  • PengoTV tarafından
  • 236 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Elif bebeğin annesine kavuşma anı 01:11

Elif bebeğin annesine kavuşma anı

Elif bebegin annesine kavuşma anlari kameralara böyle yansidi.. Buruk bir sevinç icindeyim. Ayda’nın annesi Fidan Gezgin’in cansız bedenine ulaşıldı. Enkazın altından çıkarıldığında annesine sesleniyordu çünkü annesine..

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun 09:44

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde, bayram ziyaretine geldikleri anneannesinin evinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Miraç Çiçek, 15 gündür bulunamadı. Miraç'ın annesi Firdevs Çiçek, gözyaşları içerisinde oğlunun bulunm..

Sibel Can - Takiptesin (Lyric Video) 03:17

Sibel Can - Takiptesin (Lyric Video)

Söz / Müzik : Sinan Akçıl ( Editör : Doğan Müzik ) Düzenleme : Mustafa Ceceli Gitar - Cajon : Mustafa Ceceli Perc : Erdem Dalkiran Vokal : Mustafa Ceceli - Koray Püskül Stüdyo : Ceceli Music Kayıt & Mix : Koray Püskül..

Koşu Yarışında Yere Kapaklanan Kadın 00:08

Koşu Yarışında Yere Kapaklanan Kadın

Kız kardeşi ile iddiaya girip koşu yarışı yapan kadın dengesini kaybedince yere yapışmış. O anlar kameraya böyle yansımış...

  • PengoTV tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ekin Uzunlar - Ciğerim Yanıyor 03:13

Ekin Uzunlar - Ciğerim Yanıyor

Söz-Müzik: Çağın Bodur Düzenleme: Mustafa Ceceli Kayıt,Mix,Mastering: Koray Püskül Yapımcı: Ceceli Müzik Yönetmen: Berk Barutçu Şu zamanda böyle sevda olmaz diyorlar Yârim seni bilmiyorlar, tanımıyorlar Sevdan bana şu ö..

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar 06:06

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar

Ordu'da Dr. Mehmet Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi’nde görevli öğretmenler tarafından koronavirüs salgınına karşı ateş ölçümü yapan, dezenfekten sıkan ve maske veren 'koronasavar' robot tasarlandı. Dış kapıya bağlı ol..

'Kademeli Kısıtlama' Aşamasına Geçiliyor 02:15

'Kademeli Kısıtlama' Aşamasına Geçiliyor

Koronavirüs vakaları hızla tırmanışa geçti. Hal böyle olunca da kısıtlamalar peş peşe geldi. Alınan tedbirlere rağmen virüsün yayılma hızı düşmezse daha ağır kısıtlamalar gelecek. İşte detaylar.....

Gamze Ökten - Gecenin Üçünde (Seyhan Demirci Remix) 03:08

Gamze Ökten - Gecenin Üçünde (Seyhan Demirci Remix)

Gecenin Üçünde Dedim ona Suratıma öyle derin bakma Çık yoluma gel yanıma Nedir bu mana Bu nasıl bir mana Nedir bu mana Ne desem ona Bir nokta kara süremem ona Vuruldum, kaderime ortak yaz onu bana O nasıl bir bakıştır..

Kamyon direği devirdi, direk otobüse girdi 01:50

Kamyon direği devirdi, direk otobüse girdi

KAMYON TELE TAKILDI, TEL GERİLİP DİREĞİ YERİNDEN SÖKTÜ... DEVRİLEN DİREK DURAKTAKİ OTOBÜSÜN CAMİNDAN İÇERİ GİRDİ... BÖYLE KAZA OLUR MU? DEMEYİN... ZİRA İSTANBUL GAZİOSMANPAŞA'DA YAŞANDI. O KORKUNÇ ANLARIN HABERİ VAR SIRA..

Basketbol Oynarken Bisiklet Pert Etmek 00:12

Basketbol Oynarken Bisiklet Pert Etmek

Arkadaşları basketbol oynarken kenardan bisiklet üzerinde maçı izleyen genç olayların böyle olacağını tahmin etmemiştir...

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum (Lyric Video) 04:12

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum (Lyric Video)

Söz : İsra Gülümser Müzik : Waleed Saad-Ayman Bahgat Amar Düzenleme : Emre Moğulkoç Perküsyon : Kadir Göksu Gitar : Selahattin Güzelel Yaylılar : NWS Ney : Salih Yurttaş Kanun : Yıldan Ergüzel Vokaller : Şenol Güney, Em..

Prof. Dr. Faruk Aydın- Birinci dalganın ikinci pikindeyiz 05:02

Prof. Dr. Faruk Aydın- Birinci dalganın ikinci pikindeyiz

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Aydın, Trabzon’un yanı sıra özellikle ilçelerde koronavirüs vaka sayıların artış eğiliminde old..

Hande Ünsal - Sözüm Söz 03:08

Hande Ünsal - Sözüm Söz

Sözüm Söz şarkı sözleri ile Ne yapsam olmuyordu olsa sana değmiyordu Böyle bir vurgunu görmemişti tarihim Ben aşka eğildim diye yenilmedim ki Sözüm söz şahidim hayat Sen ister yan tutuş İstersen küle dön Bana gelme ye..

Uçarak Kaza Yapan Cip 00:08

Uçarak Kaza Yapan Cip

Zengin arapların değişilmez eğlencesi çölde lüks ciplerle gezmek. Yine böyle bir eğlence düzenleyen araplardan biri kullandığı cip ile uçmuş ve duran araca vurmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hande Ünsal - Sözüm Söz 03:08

Hande Ünsal - Sözüm Söz

Sözüm Söz şarkı sözleri ile Ne yapsam olmuyordu olsa sana değmiyordu Böyle bir vurgunu görmemişti tarihim Ben aşka eğildim diye yenilmedim ki Sözüm söz şahidim hayat Sen ister yan tutuş İstersen küle dön Bana gelme ye..