#Base jumping sporcusu dehşeti böyle yaşadı

Tane Tane Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi 04:47

Tane Tane Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı Pirinç, 1 Türk kahvesi fncanı Şehriye, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağ, 1 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 su bardağı sıcak su, Tuz. Şehriyeli Pirinç pilavını sade pilavdan daha çok severim. Annemin pil..

Ünlü Oyuncudan Korkutan Paylaşım Yürekler Ağza Geldi 02:47

Ünlü Oyuncudan Korkutan Paylaşım Yürekler Ağza Geldi

Ünlü oyuncudan korkutan paylaşım! Yürekler ağza geldi Sevda Çiçeği ve Hayal ve Gerçek gibi dizilerde rol alan oyuncu Yasemin Hadivent, tatil sezonunu Bodrum, Torba'da açtı. Arkadaş grubuyla denize açılan ünlü isim kor..

  • BETA tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hepsi Sahte Çıktı Bu Kaybı Görünce Şok Geçirdiler 03:41

Hepsi Sahte Çıktı Bu Kaybı Görünce Şok Geçirdiler

itter'da operasyon başladı. Güven yaratmak amacıyla, sahte hesapların tespit edilip silinmesi ve takipçi listelerinden çıkarılmasının ardında en büyük şoku ünlüler yaşadı. Bazı ünlülerin hesaplarında ağır takipçi kayb..

  • BETA tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nurgül Yeşilçay'a Ne Olmuş Öyle Bebek'te Fotoğraf Gerilimi 01:53

Nurgül Yeşilçay'a Ne Olmuş Öyle Bebek'te Fotoğraf Gerilimi

Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın (41) başrolde yer aldığı Gülperi dizisinin Bebek’teki çekimleri gergin başladı. Sette görüntülenen oyuncu, üç farklı mekanda kamera karşısına geçti. Milliyet'in haberine göre;: gün boy..

  • BETA tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kadın Dizisinin Başrol Oyuncusu Tatilde Zehirlendi 02:09

Kadın Dizisinin Başrol Oyuncusu Tatilde Zehirlendi

Ünlü oyuncu Caner Cindoruk tatilde zehirlendi Rol aldığı “Kadın” dizisinin sezon finali yapmasının ardından tatil için Bodrum’a giden ünlü oyuncu Caner Cindoruk, tatsız bir olay yaşadı. Cindoruk, tatilde zehirlendi..

  • BETA tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çılgın Amcalar Masada Havai Fişek Patlattı 00:40

Çılgın Amcalar Masada Havai Fişek Patlattı

Osmaniye'de bir köy düğünü esnasında masada havai fişek patlatmaya çalışan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Havaya fırlayan havai fişek kıvılcımlar saçarak tekrar masaya düştü. Geceyi aydınlatan kıvılcımlar köylülerin üzeri..

  • JET TV tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İçinde Bulunduğu Minibüsü Ateşe Verdi 00:54

İçinde Bulunduğu Minibüsü Ateşe Verdi

Maltepe'de bir şahıs henüz bilinmeyen bir sebeple hatlı minibüsünü yaktı. Polis ekipleri şahsı yanan minibüsten çıkarmakta zorlandı. Minibüsün alev alev yandığı olayda çevredekiler büyük panik yaşadı...

İsmail Türüt’e Almanya’da Büyük Şok 12:52

İsmail Türüt’e Almanya’da Büyük Şok

İsmail Türüt, konser teklifi alması nedeniyle ekibiyle birlikte Almanya Konsolosluğu'na vize başvurusu yaptı. Orkestradaki herkese 6 aylık çıkarken Türüt'e sadece iki qünlük vize çıktı. Vize şoku yaşayan Türüt konsoloslu..

  • BETA tarafından
  • 197 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Orkun Işıtmak Altın Ete 6.500 TL Ödedi 03:59

Orkun Işıtmak Altın Ete 6.500 TL Ödedi

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'nın canlı yayın konuğu olan ünlü fenomen Orkun Işıtmak, Nusret Gökçe'nin restaurantında yediği altın eti ve sonrasında gelen hesabı söyleyince herkes büyük bir şaşkınlık yaşadı. Nusret'in Miami..

  • BETA tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İbrahim Kutluay Bodrum'da Demet Şener'e Nispet Mi Yapıyor 04:47

İbrahim Kutluay Bodrum'da Demet Şener'e Nispet Mi Yapıyor

İbrahim Kutluay'ın Bodrum'da keyfine diyecek yok. Eski basketbolcu, günlük kirası 850 euro (5 bin 500 lira) olan 21 metrelik gulet teknede dün oğlu Ömer, kız kardeşi, babası ve yeğenleriyle eğlenceli anlar yaşadı...

  • BETA tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yaşlı Adam Burak Özçivit'in Elini Öptü 07:43

Yaşlı Adam Burak Özçivit'in Elini Öptü

Beyrut’a giden Burak Özçivit hayranlarının ilgisi nedeniyle zor anlar yaşadı...

  • BETA tarafından
  • 211 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Popçu Gülşen'e Sahnede Öpücük Şoku 02:56

Popçu Gülşen'e Sahnede Öpücük Şoku

Popçu Gülşen, sahneye çıkan hayranıyla çok ilginç bir an yaşadı... Gülşen, sahneye çıkan hayranını öpünce görenler şaşkına döndü.....

  • BETA tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zalim İstanbulun Şenizi Mine Tugay Bu Kez Bildiğiniz Gibi Değil 12:10

Zalim İstanbulun Şenizi Mine Tugay Bu Kez Bildiğiniz Gibi Değil

Ünlülerin değişimleri hepimizi bazen şaşırtıyor. Kimisi yaş aldıkça değişiyor, kimisi de estetik müdahalelere başvuruyor. Ünlü oyuncu Mine Tugay'da estetik yaptırdıktan sonra büyük bir değişim yaşadı. Son dönemin en çok ..

  • BETA tarafından
  • 224 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sessiz G3 - Faka Bastın 02:47

Sessiz G3 - Faka Bastın

Fak-a Bastın şarkı sözleri ile Çok uzun zaman unutturur mu yaptıklarını hiç Az mesafelerde giderilir mi özlem hiç Hep sınır koyar hayat,sınırsız olmaz hiç Hep bir hiç,bir içim hayat mı hiç Her sonuçta vardı hiç Sen bu ç..

Üzerine Gelen Bizonlar Nedeniyle Korku Dolu Anlar Yaşayan Muhabir 00:18

Üzerine Gelen Bizonlar Nedeniyle Korku Dolu Anlar Yaşayan Muhabir

NBC muhabiri Deion Broxton, haber yaptığı sırada üzerine doğru gelen bizonları fark etti ve korku dolu anlar yaşadı. İşte o anlar.....

  • PengoTV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tabut üreticileri- Pandemide işleri açılanlar - DW Türkçe 05:19

Tabut üreticileri- Pandemide işleri açılanlar - DW Türkçe

İspanya‘nın Piñor ve Ribadavia köylerinde tabut üretimi uzun bir geleneğe sahip. Ancak Çin'den yapılan ucuz ithalat sonucu artan rekabet onlar için hayatı zorlaştırıyor. Corona salgını ise pek çok şeyi değiştirdi. Yerel..

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Antalya Kaleiçi’ndeki tarihi kerpiç bina alev alev yandı 03:13

Antalya Kaleiçi’ndeki tarihi kerpiç bina alev alev yandı

Antalya’nın Kaleiçi bölgesindeki tarihi kerpiç bina, çıkan yangında alev alev yandı. Kerpiç binanın yıkılan parçaları arasında itfaiye ekipleri zor anlar yaşadı...

Sağanak bu kez de Yozgat'ı vurdu, ortaya bu görüntüler çıktı 06:03

Sağanak bu kez de Yozgat'ı vurdu, ortaya bu görüntüler çıktı

Yozgat'ta etkili olan sağanak ve dolu yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşurken, sürücüler ise fındık büyüklüğündeki dolu tanelerinden araçlarını korumak isterken zor anlar yaşadı..

Denizde Can Pazarına Polis Yetişti 01:58

Denizde Can Pazarına Polis Yetişti

Antalya’da denize giren 2 genç akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi yaşadı. Evinde anonsu duyan polis memuru balıkçı teknesinden yardım alarak gençlerin imdadına koştu...

Lübnan'da patlama 00:47

Lübnan'da patlama

Lübnan'ın güneyindeki Ain Qana kasabasında sebebi bilinmeyen bir patlama meydana geldi. Kasabadaki sakinler panik yaşadı...

Evleneceğiz- dedi, 230 Bin TL dolandırdı! 02:29

Evleneceğiz- dedi, 230 Bin TL dolandırdı!

44 YAŞINDA BİR KADIN...4 YIL ÖNCE BİR ADAMLA TANIŞTI... AİLE ARASINDA NİŞAN YAPILDI. TALİHSİZ KADIN DÜĞÜNE SON SAYARKEN HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI. İDDİAYA GÖRE NİŞANLISI EVLİ VE ÇOCUKLUYDU. ÜSTELİK DAHASI DA VARDI...

34 yıl sonra ''evladın yaşıyor'' telefonu 02:14

34 yıl sonra ''evladın yaşıyor'' telefonu

SIRADA SADECE FİLMLERDE OLUR DİYECEĞİNİZ TÜRDEN BİR HABER VAR. İDDİAYA GÖRE BİR HEMŞİRE HASTANEYE YATIRILAN BEBEK İÇİN AİLESİNE ÖLDÜ DEDİ. SONRA DA BEBEĞİ KENDİ NÜFUSUNA KAYDETTİRDİ. 34 YIL BOYUNCA BİR ŞÜPHEYLE YAŞAYAN B..

Sibirya sıcak hava dalgasının ortasında orman yangınları 00:48

Sibirya sıcak hava dalgasının ortasında orman yangınları

Sakha Cumhuriyeti'ndeki bir Sibirya köyü, şiddetli orman yangınlarına katkıda bulunan bir sıcak dalga ile rekor yüksek sıcaklıklara ulaştı. Suturuokha'daki sıcaklıklar Çarşamba günü 30 santigrat dereceye (86 derece Fahre..

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı! 07:42

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana’nın Eylül ayında korona virüs vaka sayısında pik noktasını yaşadığını ancak şu dönemlerde sayıların tekrardan azalışa geçtiğini söyledi. Bakan Koca, yatak doluluk oranlarından da bahse..

Karantinada olması gerekirken sokakta! 02:14

Karantinada olması gerekirken sokakta!

BURSA'DAKİ DENETİMLERDE POLİS ŞOK ÜSTÜNE ŞOK YAŞADI. KARANTİNADA OLMASI GEREKİRKEN SOKAKTA OLAN DA VARDI, SİGARA YASAĞINDAN HABERİM YOK DİYE KENDİNİ SAVUNAN DA...

İstanbul'da mide bulandıran olay! 02:07

İstanbul'da mide bulandıran olay!

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ GENÇ BİR KIZ, İSTANBUL GÖZTEPE'DE TACİZ KABUSU YAŞADI... MOTOSİKLETLİ SAPIK ONA ÖNCE SÖZLÜ TACİZDE BULUNDU... SONRA TRAFİĞİN ORTASINDA, MİDE BULANDIRAN AKILALMAZ İŞLER YAPTI.....

Bir hemşirenin isyanı! 01:54

Bir hemşirenin isyanı!

HEMŞİRE CEMİLE DENİZ, ÇOCUĞUNUN VELAYETİNİ ALMAK İÇİN BAŞLATTIĞI HUKUK MÜCADELESİNDE HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI. KOVİD-19 'U GEREKÇE GÖSTEREN MAHKEME HEYETİ, BULAŞMA RİSKİ VAR DİYEREK, ÇOCUĞUN GEÇİCİ VELAYETİNİ BABASINA ..

Şaka Gibi... 12 Yıl Önce Ölen Adama Köprüden Kaçak Geçiş Cezası Geldi 01:33

Şaka Gibi... 12 Yıl Önce Ölen Adama Köprüden Kaçak Geçiş Cezası Geldi

Bursa'nın İznik ilçesinde fıkra gibi bir olay yaşandı. 12 yıl önce vefat eden vatandaşın 8 yıldır hiç kullanılmayan traktörüne 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve otobandan kaçak geçme cezası geldi. Traktörün sahibinin yakınla..

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı! 10:59

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı!

İzmir’in Seferihisar açıklarında bir hafta önce meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından Sığacık Mahallesi’ndeki tsunaminin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Depremden iki dakika önce denizde oluşan farklı dalgalanm..

Kuaföre silahlı saldırı! 01:39

Kuaföre silahlı saldırı!

KÜÇÜK ÇOCUK BABASIYLA BİRLİKTE KUAFÖRE GİTTİ... SIRA BEKLERLERKEN, BİR ANDA DIŞARIDAN KURŞUN YAĞDIRDILAR... KÜÇÜK ÇOCUK, BABASI VE KUAFÖR ÇALIŞANLARI KABUSU YAŞADI... HEDEFTE TIRAŞ KOLTUĞUNDAKİ BİR MÜŞTERİ VARDI.....