#Base jumping sporcusu dehşeti böyle yaşadı

Koronayı yendi dördüz doğurdu! 01:50

Koronayı yendi dördüz doğurdu!

Antalya'da aynı gün gebelik ve Kovid-19 testi pozitif çıkan 32 yaşındaki Ayşe Kılınç, önce hastalığı yendi, ardından da dördüz bebeğinin olacağı haberiyle hem şaşkınlık hem de mutluluk yaşadı...

Hırsızına seslendi- Buna hakkın yok! 01:31

Hırsızına seslendi- Buna hakkın yok!

YILLARCA ÇALIŞIP EMEKLİ OLDUKTAN SONRA TARLADA TER AKITAN ÇİFT, HIRSIZ ŞOKU YAŞADI... VİCDANSIZIN BİRİ EVLERİNE GİRİP BÜTÜN PARALARINI ÇALDI... EMEĞİ HEBA OLAN ADAM, ÖFKELİYDİ... GEÇTİ KAMERANIN KARŞISINA, HIRSIZA VERYAN..

Yine Bir Şemsiye Hikayesi 01:36

Yine Bir Şemsiye Hikayesi

3 YIL ÖNCE OSMANİYE'DE İZLENME REKORU KIRAN UÇAN ŞEMSİYE VAKASI YİNE TEKRARLANDI... BU KEZ YİNE BAŞROLDE BİR ŞEMSİYE VAR... FIRTINAYLA BİRLİKTE HAL ÇALIŞANI BAKIN NELER YAŞADI...

20 Ay Önce Sel Afeti Yaşayan Dereli’De Su Seviyesi Yükselen Dere Paniğe Neden Oldu 02:44

20 Ay Önce Sel Afeti Yaşayan Dereli’De Su Seviyesi Yükselen Dere Paniğ

Giresun'da eriyen kar suları ve yüksek kesimlerde etkili olan yağış Aksu Deresi'nin su seviyesini yükseltince 20 ay önce sel afeti yaşanan Dereli ilçesinde şehir içi yan yolu çöktü, vatandaşlar gece korku ve panik yaşadı..

Feribotta can pazarı! 00:55

Feribotta can pazarı!

Bursa'da etkili olan şiddetli rüzgar ve sağanak yağış sonrası Güzelyalı İskelesi'ne yanaşmak isteyen İDO deniz otobüslerindeki yolcular metrelerce yükselen dalgalar sonucu zor anlar yaşadı. Feribot iskeleye yanaşamadı, h..

Doğu Karadeniz'de yaylalar beyaza büründü 01:55

Doğu Karadeniz'de yaylalar beyaza büründü

Doğu Karadeniz Bölgesi'nde havaların soğumasıyla birlikte yüksek rakımlı yaylalar beyaza büründü. Doğu Karadeniz Bölgesi soğuk hava dalgasının etkisine girdi. Sahil kesimlerde sağanak etkili olurken yüksek kesimlerdeki ..

Brezilya'dan Türkiye'ye gelin geldi 02:16

Brezilya'dan Türkiye'ye gelin geldi

BİLDİĞİNİZ TÜM SEVDA HİKAYELERİNİ UNUTUN... SAMSUNLU KURTULUŞ'LA, BREZİLYALI TATYANA ÖYLE BİR AŞK YAŞADI Kİ, ÖNLERİNDE HİÇ BİR ŞEY DURAMADI... DİLLERİ FARKLI OLSA DA ARALARINDAKİ SEVGİ ONLARI BİRBİRİNE BAĞLADI.....

Bursa'da çöp ihbarı ile gidilen evden servet çıktı 01:05

Bursa'da çöp ihbarı ile gidilen evden servet çıktı

Bursa'da zabıta ekipleri, temizlik için gittikleri çöp evden 112 bin lira nakit ve 6 bin 100 dolar çıkınca şok yaşadı. Bulunan paralar polis eşliğinde ev sahibi yaşlı kadının banka hesabına yatırıldı. Bursa'nın merkez O..

Bu tükürükçü hırsıza dikkat! 02:19

Bu tükürükçü hırsıza dikkat!

İSTANBUL, LALELİ'DE DÖVİZ BÜROSUNDAN ÇIKAN BİR ADAM AKILALMAZ BİR OLAY YAŞADI. ÖNCE BİRİ ÜZERİNE TÜKÜRDÜ. SONRA TEMİZLEME BAHANESİYLE CEBİNDEKİ PARAYI ÇALDI. BİNLERCE EURO ÇALAN HIRSIZIN TÜKÜRÜK TAKTİĞİ GÜVENLİK KAMERASI..

Gönen depremi Çanakkale’yi de salladı 00:45

Gönen depremi Çanakkale’yi de salladı

Balıkesir'in Gönen ilçesinde meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki deprem Çanakkale'de de hissedildi. Yenice ilçesinde yaşayan vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı...

Anneke Van Giersbergen - Jest Oldu 03:38

Anneke Van Giersbergen - Jest Oldu

Oh how beautiful, your smile is lovely Girl you're such a gem, such a beautiful lady Trust me you're beyond compare, noone's above you No one can hypnotize with those eyes like you do The sweet things you say, your smil..

  • PengoTV tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Anneke Van Giersbergen - Jest Oldu 03:43

Anneke Van Giersbergen - Jest Oldu

Oh how beautiful, your smile is lovely Girl you're such a gem, such a beautiful lady Trust me you're beyond compare, noone's above you No one can hypnotize with those eyes like you do The sweet things you say, your smil..

  • PengoTV tarafından
  • 526 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Markette Düzgün Yürü- Dayağı 02:34

Markette Düzgün Yürü- Dayağı

Markette Düzgün Yürü- Dayağı 4 çocuk annesi 53 yaşındaki Aslıhan Çamoğlu'nun alışveriş yapmak için gittiği markette önce 'Düzgün yürü' diye sözlü tacize uğradığı, sonra da dayak yediği iddia edildi. 20 Ekim 2016 10:43..

Cici Kızlar - Ah Kalbim delisin 02:37

Cici Kızlar - Ah Kalbim delisin

Ah kalbim ben senden çok çektim Söyle nedir bu halin valla sen delisin Olmaz ki böyle çarpılmaz ki Çıldırmışsın sanki valla sen delisin Ne olmuş birden gördüysen onu Ömründe ilk gördüğün erkek omu Ama sus sus duymasınla..

EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal) 1:44:54

EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal)

0:00 at kadehi elinden 3:27 ayrılmalıyız artık 6:07 baharı bekleyen 9:39 bak yeşil yeşil 13:45 bir garip yolcu 17:32 bir gece ansızın 20:22 dargın ayrılmayalım 23:55 dönen değilim 29:14 dudaklarında arzu 32:38 DUYDUM Kİ ..

Kazadan Mucize Kurtuluş 00:37

Kazadan Mucize Kurtuluş

Kazadan Mucize Kurtuluş Korkunç kazadan burnu bile kanamadan böyle kurtuldu. Görüntüler Amerika Birleşik Devletleri’nden. Önünde duraklayan aracı geçmek isteyen otomobile, arkasından gelen araç büyük bir hızla çarpıyor...

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Hükumeti Birlikte Devirelim 01:08

Hükumeti Birlikte Devirelim

Hükumeti birlikte devirelim. HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, CHP'ye böyle seslendi...

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Tuvalette Adamı Arkadan Koklarken Yakalanan Adam 00:34

Tuvalette Adamı Arkadan Koklarken Yakalanan Adam

Böyle fetiş adı altında sapkınca şeylerden zevk alan bir kitle var bunlar ruh hastasından hallice tipler. Sitede bu adamın kafa yapısında üyeler var isim vermiyorum herkes kendini biliyor. Neyse tuvalette adam işini görü..

  • Cowboy tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İlhan İrem ANLASANA 04:25

İlhan İrem ANLASANA

Her sevinci her kederi En olumsuz sevgileri Sonsuz denen gokleri Herseyin sonu varsa Ayrılıkların da sonu var Bir gün çıkıp geleceksin İçimde bir ümit var Yeniden seveceksin Yıllar var ki ben böyle Bekliyorum özleminle..

Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasında Görevlendirilen Savcı Fetö'cü Mü 05:17

Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasında Görevlendirilen Savcı Fetö'cü Mü

Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasında Görevlendirilen Savcı Fetö'cü Mü Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhuriyet Gazetesi'ne yönelik başlatılan soruşturma kapsamında görevlendirilen savcının FETÖ mensubu olduğu iddialarına i..

Mustafa Kemal Atatürk Son Balo (Vals & Zeybek) 07:53

Mustafa Kemal Atatürk Son Balo (Vals & Zeybek)

Türkiye sustu, Ata'sını son baloda izledi... Onu hiç böyle görmediniz. Savaş meydanının mavi gözlü kartalı, salonda gıpta edilen bir centilmen. Doktoru ısrarla uyardı: Paşam gitmeyin Ancak söz vermişti, yemekte olmalıy..

T.S.K. Armoni Mızıkası - İzmir Marşı 03:10

T.S.K. Armoni Mızıkası - İzmir Marşı

İzmir Marşı İzmir’in dağlarında çiçekler açar Altın güneş orda sırmalar saçar Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa Adın yazılacak mücevher taşa İzmir’in dağlarına bomba koydular Türk’ün sancağ..

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık 03:04

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık ABD Dışişleri Bakanlığı, Türk-ABD görev gücü denetiminde YPG'nin Menbiç'ten çıkarılacağına dair bir anlaşma yapıldığı konusundaki haberlerin doğrulanamayacağını açıkladı. A..