#Base jumping sporcusu dehşeti böyle yaşadı

Müslüm Gürses - Usta 06:20

Müslüm Gürses - Usta

Çilesiz bir günüm olmadı gitti Bilmedim ömrümün suçu ne usta Allah'ın gücüne gider mi bilmem Verdiği bu candan ben bıktım usta [Nakarat] Mutluluk kapımı çalmadı gitti Dalımda bir yaprak görmedim usta Murat yalan ..

Barış Arduç Şarkıcılığa Mı Soyunuyor 01:02

Barış Arduç Şarkıcılığa Mı Soyunuyor

'İleriye yönelik planlarınız var mı'? sorusuna ise Arduç 'Daha önce böyle bir tecrübem yoktu Elçin opera mezunu olduğu için bu konuda çok daha yetenekli benim işim bu değil o yüzden böyle bir düşüncem yok' diye cevap ver..

  • BETA tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Usta 05:43

Müslüm Gürses - Usta

Çilesiz bir günüm olmadı gitti Bilmedim ömrümün suçu ne usta Allah'ın gücüne gider mi bilmem Verdiği bu candan ben bıktım usta [Nakarat] Mutluluk kapımı çalmadı gitti Dalımda bir yaprak görmedim usta Murat yalan ..

İbrahim Tatlıses - Derdimi Kimlere Desem 03:15

İbrahim Tatlıses - Derdimi Kimlere Desem

Derdimi kimlere desem basim alip nere gitsem bu dert beni öldürecek candan mi yardan mi gecsem bu ask beni öldürecek candan mi yardan mi gecsem ah ah ölüyorum vah vah seviyorum billahi cok seviyorum vallahi ben ö..

Orhan Gencebay - Dilenci 06:04

Orhan Gencebay - Dilenci

Sevmek çok zormuş Sevmemek çok zor Sevilmemek çok zor Sevdim ama sevildimmi Bilemiyorum Ağlamak çok zor Ağlamamak çok zor Ağlayamamak çok zor Hergün seni kaderimden dileniyorum Bir dilenciyim senden aşkı dilene..

Çocuk Şarkıları - Sar Sar Makarayı 01:24

Çocuk Şarkıları - Sar Sar Makarayı

SAR SAR MAKARA (ÇOCUK ŞARKILARI, ŞARKI SÖZLERİ) Sar sar sar sar makarayı sar Çöz çöz çöz çöz makarayı çöz Sar sar sar sar makarayı sar Çöz çöz çöz çöz makarayı çöz On kilo pekmez yala yala bitmez Beşi sana kardeşim..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.354 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Weinstein Skandalına Tepkiler Devam Ediyor 01:35

Weinstein Skandalına Tepkiler Devam Ediyor

Tecrübeli oyuncu Jane Fonda Hollywood’da böyle bir skandalın ilk kez gün yüzüne çıktığını söyledi: “Şükürler olsun ki ortaya çıktı. Hollywood’da ilk kez böyle bir şey oluyor. Malesef dünyada çok yaygın bir şey. Bilinen ..

8 Yaşındaki Kuaför 09:02

8 Yaşındaki Kuaför

8 yaşındaki bir kız çocuğunu böyle bir aktivite yapması çok yanlış çünkü 8 yaşındaki bir kız çocuğu arkadaşlarıyla oyun oynaması gerek yada kitap okuması gerek böyle büyüklerinin yapacağı işleri yapmaması gerek...

  • JET TV tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arabesk Hadi Canım Şip Şak Şip Şak Replik 01:33

Arabesk Hadi Canım Şip Şak Şip Şak Replik

Arabesk film muzikleri'nde mujde ar'in pavyonlarda söylediği Şarkıyı Dinle sözleri de Şöyle makinesi lambali fotografim cikacak hic gördün mü ömründe böyle bel böyle bacak hadi canim sipsak sipsak patlat lambayi ciksin..

  • PengoTV tarafından
  • 1.564 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vahdet Vural Buda Geçer 02:36

Vahdet Vural Buda Geçer

bu da gecer bu da gecer alismalisin alismalisin alismalisin hemen karar verme sabret bu da gecer dayanmalisin dayanmalisin dayanmalisin boyle kalmaz zamanla duzelir elbet bu da gecer arkadas buna uzulme y..

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik 01:23

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Kocaman, Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'la 0-0 berabere kaldıkları derbi maçta, rakibin son bölümde 10 kişi kalmasından dolayı ..

Yıldız Tilbe Karpuz Getir Yiyelim 03:13

Yıldız Tilbe Karpuz Getir Yiyelim

Yıldız Tilbe Karpuz Getir Yiyelim Dinle Karpuz getir yiyeyim Aç odanı gireyim Uyan uyan sar beni Yar olduğun bileyim Karpuzlar yenmez oldu Sıcaktan benzim soldu Bir yar sevdim o dahi Gitti de gelmez oldu Karpuzun al di..

Ünlülerin İzmir Marşı 03:45

Ünlülerin İzmir Marşı

İzmir Türküsü Izmir Anthem- From 16 Different Artists [Super FM] HD Mustafa Kemal Paşa - Special! + Subtitles Berkay, Emre AYDIN, Fettah CAN, Gece Yolcuları, Gökhan Türkmen, Gripin, Kolpa, Levent Dörter, Model, Mustafa C..

  • PengoTV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sebnem Tovuzlu  Lazım 04:04

Sebnem Tovuzlu Lazım

Canım gözüm dolup gözüm Kısılan sesim ağızım Bana ver bir ümit, tek bir sözünle Gelip yardım etmen lazım Çaresizim neden böyle Döndüm sanki solan güle Kalbime su dök iltifatın ile Sevgim için çiçek lazım Bana sevgini his..

Mezar Reklamı 00:53

Mezar Reklamı

Hayatımda böyle reklam ama böyle bir reklamın bizim topraklar içerisinde olduğunu görmekte farklı ...

  • JET TV tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor 03:31

Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor

Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor dinle Albüm Adı : Başka Düzelten : felucia Bir gün bitebiliyor büyük aşklar Hüsranla bitebiliyor Fakat devam eden bir hayat var Güçlü olmak gerekiyor Elbette sonu geliyor yalnızlı..

Ayşen Birgör & Nusret Yılmaz Bile Bile 05:19

Ayşen Birgör & Nusret Yılmaz Bile Bile

Birarada olabilmek ne mümkün Birarada kalabilmek imkansız Seneler alıp gitmiş Ne var ne yoksa herşeyi İnanılmaz, değişen ben miyim İnanılmaz, bu yabancı da kim Sen misin böyle uzak Veda sözleri söyleyen Geri dönmek ina..

448.96 Gün Yada 116 Yıldır Hiç Patlamayan Ampul Şimdilerde 02:09

448.96 Gün Yada 116 Yıldır Hiç Patlamayan Ampul Şimdilerde

Bazılarınıza göre belkide dünyanın en kaliteli ampülü, bazılarına göre kaliteli elektrik, bazılarına görede Planlı Eskitmenin Yaşayan Kanıtı!Bu ampül tam 448,96 gündür yani 116 yıldır sadece 3 kere elektrik kesintisinden..

  • JET TV tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

Celebrity Nedir 03:43

Celebrity Nedir

Ünlü, özellikle eğlence sektöründe şöhret sahibi insan. Türkçenin suyu çıktığı için celebrity nedir diyoruz. Bu değil. (Hilal Şefkatli) bu dabbe’tül arz. Rüyama girdi. Tövbe tövbe. Ayrıca youtube celebrity olmak için 1..

Sadizm Nedir 03:17

Sadizm Nedir

Sadizm Nedir? Acı vermekten haz alma. Nasıl haz? Cınsel haz. Tdk ezerlik demiş. Neye istinaden bilemedim. Ezmek, ezmelik, ezelek….Sadist, hükmedici ya, efendi. Eziyor hani. Bi de kölesi olacak, o da mazoşist. Bu köle ef..

Distopya Nedir 02:50

Distopya Nedir

Distopya nedir? Pesimist bir gözle, her şeyin olabildiğince berbat olduğu hayali yer, anti-ütopya. Kapkaranlık bir gelecek. Kulisin ampulü mü patlamış? Ne alaka şimdi ya? Ha karanlık deyince şey ettin... Tamam, bir ara ..

Nigar Muharrem - Galiba (Sagopa Kajmer cover) 02:34

Nigar Muharrem - Galiba (Sagopa Kajmer cover)

...Seven Sevdigine boyle mi yapar seven? Gunesimi karartip da kacan giden, Bu karanlikta tek basimayim neden? Bilmem bilmem bilmem, Sevdigine boyle mi yapar seven? Gunesimi karartip da kacan giden, Bu karanlikta tek basi..

  • umay penbe tarafından
  • 3.519 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nigar Muharrem - Galiba Remix 04:20

Nigar Muharrem - Galiba Remix

...Seven Sevdigine boyle mi yapar seven? Gunesimi karartip da kacan giden, Bu karanlikta tek basimayim neden? Bilmem bilmem bilmem, Sevdigine boyle mi yapar seven? Gunesimi karartip da kacan giden, Bu karanlikta tek basi..

  • umay penbe tarafından
  • 6.390 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise Fransız Sevgilisiyle İlgili İlk Kez Konuştu 00:46

Hadise Fransız Sevgilisiyle İlgili İlk Kez Konuştu

Hadise 30 Aralık akşamı Kıbrıs Girne’de açılan Les Ambassadeurs Hotel’de sevenleriyle bir araya geldi. Özel hayatıyla ilgili son dönemde çıkan haberlere de cevap veren Hadise, “Ben bu beraberliği hiçbir zaman konfirme et..

  • BETA tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Yılbaşı Kutlarız 03:47

Neden Yılbaşı Kutlarız

Neden yılbaşı kutlarız? Çünkü Kuzey Kore’de değiliz. Adam yenı yılı kutlayıp, isaya tapacağınıza babaneme tapın demiş. Kim mi? Kım. Kim jong un. Pasifik’in çekik gözlü tombik diktatörü.. bi’ dakka. Ben böyle giydiriyoru..

Neden Survivor 02:57

Neden Survivor

Neden Survivor? E survivor'da bi’ yerde belgesel. Güzel kadınlar, yakışıklı adamlar, bi’ de araya komik tipler serpiştir tamam. Normal belgeselde aslan kaplan konuşamıyor, bizimkiler konuşuyor. Hatta sadece konuşuyolar...

Neden Recep İvedik 5 03:39

Neden Recep İvedik 5

Neden Recep İvedik 5 ? Sıradan bir karakteri aykırı ya da aykırı bir karakteri sıradan ortamlara sok. Oluşan kontrasttan şaka çıkar. Bunu da bir defa değil art arda yap. Hepsini bir araya getirince film olsun. Aa baya s..

Beş Maddede Neden Rebound İlişki 03:25

Beş Maddede Neden Rebound İlişki

Çünkü madde 1: çivi çiviyi söker. Aklını meşgul eden birinden kurtulmak için aklını meşgul edecek başkasını bulman lazım. Dişin ağrırken serçe parmağını sehpaya vurduğunu düşün. Dişinin ağrısını hatırlar mısın? Hayır. Pa..

Annemin Yanında Televizyon Seyrettim 01:09

Annemin Yanında Televizyon Seyrettim

ANNEMİN YANINDA TELEVİZYON SEYRETTİM! İNANILMAZ BİR VİDEO.Bildiğiniz gibi stand-up yapmayı ve komiklikleri bıraktım,kendi hayal dünyamda bir hayat yaşıyorum,bu süreçte buna benzer videolar çekerek fenomen olmuş bir kaç t..

  • JET TV tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 7 yıl önce