#Bates model

Evo & Gama - Tony Montana 03:20

Evo & Gama - Tony Montana

Şarkı Sözleri: Kendini kandırmaya devam mı? Neden olmadı ya Evinde bağırın dışarda gözle Bak bakalım bize nasılmış işler Para altın Roleks like Godfather Gucci Prada Çete evo faça tezgah kasa (ra ra ra) bura Cerrahpa..

Murda - Rüya ft. Ronnie Flex (prod. Spanker) 03:28

Murda - Rüya ft. Ronnie Flex (prod. Spanker)

Murda - Rüya ft. Ronnie Flex (prod. Spanker) A Framezproductions video: Director: Jonas Beck D.O.P: Jonas Beck Edit: Jonas Beck Producer: Joey Burnet Gaffer: Christian Van Marle Bestboy: Timo Eijskoot Styling: Nga Ho..

GYH METRO TÜNEL 3D 00:56

GYH METRO TÜNEL 3D

yENİ HAVALİMANI METROSUNDA TÜNEL BİRLEŞİMİ 3D ÇİZİMİ ACAD, DWG..

Fotoğraf meraklılarına İstanbul manzaralı deneyim 02:41

Fotoğraf meraklılarına İstanbul manzaralı deneyim

Eski teknoloji olarak görülen DSLR fotoğraf makineleri yerine artık aynasız makineler tercih ediliyor. Buradan hareketle Japonya merkezli teknoloji üreticisi Sony, yeni cihazlarını meraklıları için görücüye çıkardı. Foto..

Cansu Dere Tatil Pozuyla Adeta Meydan Okudu 10:37

Cansu Dere Tatil Pozuyla Adeta Meydan Okudu

Yunanistan göçmeni bir ailenin kızı olan Cansu Dere başarılı bir mankenken oyunculuğa geçiş yapmıştı. Bir dönem podyumların aranan isimlerinden olan Cansu Dere şimdilerde ise başarılı bir oyuncu. Özellikle Ezel, Sıla, An..

  • BETA tarafından
  • 154 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Her Çocuk Özeldir 00:57

Her Çocuk Özeldir

Bugün günlerden Müzik ! ???????? Her Cumartesi Zeynep Alin’le müzik dersine gidiyoruz. ???? Müziğin özel eğitime katkısı inanılmaz boyutlarda. Zeynep Alin müzik eğitimine gelmeye başladıktan sonra konuşması çok hızlı b..

  • PengoTV tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor 04:22

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Şenköy'de yaşayan 71 yaşındaki Durmuş Katırcı, koronavirüs sürecinde de devam ettirdiği nostaljik maket araçlar ilgi odağı oldu. Şenköy'de yaşayan 3 çocuk babası Durmuş Katırcı, eşini ..

Çıkmadık Candan Umut Kesilmez 00:03

Çıkmadık Candan Umut Kesilmez

Hurdalıkta bulunan çok eski bir model araba, demir yığını haline dönmesine rağmen çalıştırılmak istenmiş ve eski araba çalışmış...

  • PengoTV tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kim bu kırmızı elbiseli güzel- 01:24

Kim bu kırmızı elbiseli güzel-

HAVA ÇOK SOĞUK... SIFIRIN ALTINDA EKSİ DERECELERDE... RUS MODEL SOĞUĞA ALDIRMADI, ÜZERİNDE BORDO, SİMLİ KABARIK BİR ELBİSEYLE İSTİKLAL CADDESİ'NDE TURLADI... GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI.....

Hadid kardeşlerin babası İstanbul'da 01:31

Hadid kardeşlerin babası İstanbul'da

İSTANBUL DÜNYADAKİ FAVORİ ŞEHRİM ... DÜNYACA ÜNLÜ MODEL KARDEŞLER GİGİ VE BELLA HADİD'İN BABASI MOHAMMED HADİD, İSTANBUL'U GEZDİ... BİR KEZ DAHA HAYRAN KALDIM DEDİ.....

Yarım Halde Giden Araba 01:31

Yarım Halde Giden Araba

Eski model arabasını ikiye bölen adam arabasının yarısı kalan ön kısmına binmiş. Yarım şekilde gitmeye devam eden araba şaşkınlık yaratmış...

  • PengoTV tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Önü benzinli arkası dizel! 02:16

Önü benzinli arkası dizel!

İKİNCİ EL OTOMOBİL ALACAKLAR DİKKAT! GÜVENDİĞİNİZ BİR YERDE EKSPERTİZ YAPTIRMADAN SAKIN PARA ÖDEMEYİN... İSTANBUL'DA BİR ADAM, GALERİCİ TUZAĞINA DÜŞTÜ... SATIN ALDIĞI ARACIN ÖNÜ 2013 MODEL BENZİNLİ, ARKASI 2012 DİZEL ÇIK..

YGT - High Libido 02:56

YGT - High Libido

High Libido şarkı sözleri ile Hayatım YediTepe yokuşu Son düzlüğe maratona koşuşu Küçük öpücüğü malafata koyuşun Stilim Maradona koşusu Karı durmaz bıdı bıdı konuşur Boş yere bana tırı vırı mat oluşun Borç vere vere..

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness ) 02:55

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness )

Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp - Rashness Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness _________________________________________ Yönetmen: Buğra Karaçam Yardımcı yönetmen: Merve Duran Karaçam Görüntü Yönetmeni: Alpaslan ..

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness ) 02:55

Taladro - Ayakta Dur! ( Ft.Rashness )

Taladro, Ayakta Dur! isimli yeni teklisi ile 2021 yılının ilk parçasını sevenleriyle buluşturuyor. Taladro'ya şarkıda Rashness eşlik ediyor. Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp - Rashness Mix-Mastering-Düzenleme: R..

SEVGİLİSİNİN ÖLÜMÜNÜ KAYDETTİ! 02:52

SEVGİLİSİNİN ÖLÜMÜNÜ KAYDETTİ!

Ukraynalı model Anzelika Srabiants balkondan düşüp yaşamını yitirirken o anları kaydeden erkek arkadaşı Burak Ercan hakkındaki soruşturma tamamlandı. Ercan hakkında 25 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlen..

Sınır Kentinde Korona Tedbirleri Arttırılıyor 03:19

Sınır Kentinde Korona Tedbirleri Arttırılıyor

Kilis’te artan korona virüs vakaları nedeniyle İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından yeni kararlar alınırken, 50 dekardan az arazisi olanların sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulmayacağı bildirildi. Kilis Valisi Rec..

Herem - Karga

Herem'in, Zonguldağın üstünden karga geçiyor karga Kız ben seni seviyorum dalga geçiyorum dalga A benim söm söm yarim ah a benim güzelim yarim Bir oncuk öpsem yarim bir kere sarsam yarim Öpmeyle birşey olmaz bir oncuk s..

Broadway Görünce Dayanamayan Dayı 00:49

Broadway Görünce Dayanamayan Dayı

Broadway model arabası olan dayı için, Broadway arabadan da öte birşey... Yolda gördüğü Broadway arabalara bile büyük bir zevkle bakıyor. Etiketler:..

  • PengoTV tarafından
  • 205 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Güzelim Kamyoneti Hafriyat Kamyonu Niyetine Kullanmak 00:12

Güzelim Kamyoneti Hafriyat Kamyonu Niyetine Kullanmak

İnşaata yanaştırdığı yeni model kamyonetine kepçe ile kum yükleten adam sende hiç insaf yok mu dedirtecek...

  • PengoTV tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Nakliyeye Para Vermek İstemeyen Demirci 00:11

Nakliyeye Para Vermek İstemeyen Demirci

Nakliyeye para vermek istemeyen demirci, eski model aracına bütün profilleri yüklemiş. Adam kardan çok zarar yapmış gibi.....

  • PengoTV tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Hayvanlarla aynı ahırda bir klasik… 03:01

Hayvanlarla aynı ahırda bir klasik…

Abdullah Özyetiş hayvancılıkla uğraşan bir Ankaralı... Ama Özyetiş'in ahırında sadece hayvanları yok. Bir de klasik otomobili var. 1955 model aracını kendi restore eden Özyetiş, hayvanlarına da aracına da evladı gibi bak..