#Battal gazi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu 03:07

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu

Kozluk ilçesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan genç müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın cenazesi, Batman’da düzenlenen töreninin ardından Ankara’ya uğurlandı. Törende, gözyaşları sel oldu. Batman'ın..

 Türkiyenin En Tehlikeli 20 Mahallesi 2017 06:28

Türkiyenin En Tehlikeli 20 Mahallesi 2017

Türkiyenin En Tehlikeli Mahallesi ve Semtleri 20- Gaziantep - Vatan Mahallesi 19- Eskişehir - Kuyubaşı 18- Antalya - Zeyinköy 17- Trabzon - Faroz Mahallesi 16- Konya - Doğanlar Mahallesi 15- Afyonkarahisar - Çavuşbaş 14..

  • ANKA tarafından
  • 2.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babası Yerli Film Fragman 00:39

Babası Yerli Film Fragman

Ali Rıza ve Mine’nin evliliği 1 ay sürer. Devlerin aşkı büyük olmaz ama bu evlilikten bir çocukları olur. Ali Rıza iyilik adına bir adamı komaya soktuğu için hapse girince Mine, babası Sulhi’nin de gazı ile Ali Rıza’ya b..

Roller Coaster'a Binen Çocuğun İmana Gelmesi 00:38

Roller Coaster'a Binen Çocuğun İmana Gelmesi

Bir eğlence merkezine giden çocuk arkadaşlarının gazı ile Roller Coaster'a binmiş ancak olaylar hiç de umduğu gibi gelişmemiş izliyoruz efemdim..

  • JET TV tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azerbaycanlı Gaziden Afrin Mesajı 00:38

Azerbaycanlı Gaziden Afrin Mesajı

Ayağını ve gözünü Karabağ'da Ermenilerle yaşanan çatışmada kaybeden gazi Kamil Musavi, Afrin 'deki Mehmetçiğimize mesaj gönderdi: Ben bir Türk oğlu olarak Türkiye'deki kardeşlerime sesleniyorum. Diğer yarımı feda etmeye..

Kriyoterapi Nasıl Uygulanır 00:57

Kriyoterapi Nasıl Uygulanır

Kriyoterapi uygulamasında basınç altında sıvılaştırılan azot gazı püskürtme yoluyla lezyonlu bölgeye uygulanır...

  • NABIZ tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz Gazisi Gündüz'ü Ziyaret Etti 01:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz Gazisi Gündüz'ü Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yaralanan gazi Sabri Gündüz'ü evinde ziyaret etti...

Erdoğan'ın Sigara Muhabbeti Kahkahaya Boğdu 01:47

Erdoğan'ın Sigara Muhabbeti Kahkahaya Boğdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ darbe girişiminde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yaralanan gazi Sabri Gündüz'ü evinde ziyaret etti. Ziyarette Gündüz'ün sigara içtiğini duyan Erdoğan'ın, gazinin sigarasını aldığı..

İkizlerin Katil Zanlısı Dayıdan 'İşkence Yapıyorlardı' İddiası 04:26

İkizlerin Katil Zanlısı Dayıdan 'İşkence Yapıyorlardı' İddiası

Adana'da Kurban Bayramı'nda birer gün arayla öldürülen ikiz kardeşin katil zanlısı dayının Bana yıllardır zulmediyorlardı, işkence yapıyorlardı. Senet imzalattırdılar, o yüzden birini öldürdüm dediği öğrenildi. Alınan..

Akıllı Kentler ve 5G ITU Telecom Fuarı'nda 04:00

Akıllı Kentler ve 5G ITU Telecom Fuarı'nda

Güney Kore’nin Busan kenti, hükümetler, teknoloji firmaları ve yeni dijital teknolojileri tartışmak üzere bir araya getiren yıllık ITU Telekom Dünyası Fuarı’na ev sahipliği yaptı. Fuarda özellikle “akıllı şehir” teknolo..

Erdoğan Ile 15 Temmuz Gazisi'nin Duygu Dolu Telefon Konuşması 06:53

Erdoğan Ile 15 Temmuz Gazisi'nin Duygu Dolu Telefon Konuşması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz gazisi Sabri Gündüz'ü ziyaret ettikten sonra 'ayağının kesileceğini' açıklamıştı. Ayağının kesileceğini öğrenir öğrenmez gaziyi arayan Erdoğan ile gazi Gündüz arasındaki telefon görüşmesi..

Gazıyla Kedisini Yakan Eleman 00:17

Gazıyla Kedisini Yakan Eleman

Çıkardığı gazı ateşe veren elaman hesaba katmadığı bir ayrıntı ile karşı karşıya kalmış. Gazın ateşle teması anında yanından geçen kedisinin tüyleri alev almış...

  • JET TV tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bakan Sarıeroğlu EKPSS Adaylarını Ziyaret Etti 02:32

Bakan Sarıeroğlu EKPSS Adaylarını Ziyaret Etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu, Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde EKPSS'ye girecek adayları ziyaret etti...

Elazığ'da Cadde Ortasında Kadınların Saç Başa Akıl Almaz Kavgası 00:20

Elazığ'da Cadde Ortasında Kadınların Saç Başa Akıl Almaz Kavgası

Elazığ Gazi Caddesi'nde bilinmeyen bir nedenle kavgaya tutuşan genç kızlardan biri, bir diğerinin saçını çekerek dövmeye çalışırken, başka bir kız da yerde diğer kızla kavgasını sürdürdü. Vatandaşların güçlükle ayırdığı ..

  • JET TV tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Harman Sonu 1973 Türk Filmi İzle 1:10:16

Harman Sonu 1973 Türk Filmi İzle

Harman Sonu - Tamer Yiğit & Seyyal Taner (1973 - 71 Dk) Film, Hamdi Ağa’nın kızı Elif’le evlenecek erkeğin seçileceği yarışmaya katılan Ali ve Cafer’in mücadelesini konu alır. Ali, Kore Savaşı’na katılmış, gazi unvanı ve..

Harman Sonu 1973 Tamer Yiğit  Seyyal Taner Türk Filmi İzle 1:10:16

Harman Sonu 1973 Tamer Yiğit Seyyal Taner Türk Filmi İzle

Film, Hamdi Ağa’nın kızı Elif’le evlenecek erkeğin seçileceği yarışmaya katılan Ali ve Cafer’in mücadelesini konu alır. Ali, Kore Savaşı’na katılmış, gazi unvanı ve şeref madalyasıyla köyüne geri dönmüştür. Köyün en güze..

Orhan Hakalmaz  Salın Da Gel Meydan Kız Görsün   03:11

Orhan Hakalmaz Salın Da Gel Meydan Kız Görsün

Orhan Hakalmaz Salında Gel Dinle Salın Da Gel Meydan Kız Görsün Kayseri-Ahmet Gazi Ayhan-Nida Tüfekçi Salın Da Gel (Amman Aman Amman Ey) Meydan Kız Görsün (Amman) Serpil De Gel (Amman Aman Amman Ey) Düşm..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.431 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İklim Değişikliği Nedir 03:52

İklim Değişikliği Nedir

nsan eylemleri sonucunda iklimlerde oluşan atmosferik değişikliklerdir. Vay arkadaş bu da mı bize patladı ya? Sera gazları güneşten gelen ışınların bir kısmını atmosferde tutar. Çünkü dünyanın yaşanabilir bir sıcaklıkta ..

Erzurum'da 200 Kişilik Kavga: 2'si Polis 17 Yaralı 02:38

Erzurum'da 200 Kişilik Kavga: 2'si Polis 17 Yaralı

Erzurum'da kız kaçırma meselesi yüzünden aşiret iki aile birbirine girdi. 200'e yakın kişinin karıştığı kavgada 2'si polis toplam 15 kişi yaralandı. Yoldan geçen araçların da kurşunlara hedef olduğu kavgaya polis biber g..

Osmanlı Çarşısında Ramazan Coşkusu 01:30

Osmanlı Çarşısında Ramazan Coşkusu

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'daki en önemli Osmanlı miraslarından Başçarşı, ramazan aylarında farklı bir kimliğe bürünüyor. İçerisinde Gazi Hüsrev Bey'in adını taşıyan cami, medrese ve kütüphane başta olmak üzere ..

İngiltere Bir Reaktörle Güneşin Merkezinden Daha Yüksek Isı Elde Etti 00:58

İngiltere Bir Reaktörle Güneşin Merkezinden Daha Yüksek Isı Elde Etti

İngiltere’de Tokomak adındaki bir füzyon reaktörü Oxfordshire Milton’daki bir tesisteki testler sırasında bir gazı 15 milyon derecelik ısıya ulaştırdı. Bu ısının güneşin merkezindeki ısıdan daha yüksek olduğuna dikkat çe..

01:58

"Yaralı Olması" İsrail'in Onu Doğrudan Hedef Almasına Engel Olmadı

'Yaralı olması İsrail'in onu doğrudan hedef almasına engel olmadı' İsrail askerlerinin başından vurarak şehit ettiği Filistinli Gazi Ebu Mustafa'nın eşi Lemya, Eşimin sol bacağından yaralı olması ve yürüyememesi İsraill..

Burak Özçivit Diriliş Osman İçin İmaj Değiştirdi 03:57

Burak Özçivit Diriliş Osman İçin İmaj Değiştirdi

Çekimleri süren, TRT1’deki ‘Diriliş-Osman Gazi’nin başrolünde oynayan Burak Özçivit yeni imajıyla ortaya çıktı. Rol gereği saçlarını ve sakallarını uzanat Özçivit’i görenler tanımakta zorlandı...

  • BETA tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 5 yıl önce
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Trafik Durdu 02:44

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Trafik Durdu

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde aracıyla 2 şeridi trafiğe kapatan bir kişi trafiği durma noktasına getirdi. Şahıs ikna edilirken, köprü yeniden trafiğe açıldı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde aracıyla trafiği kapatan silah..

Şoke Eden Görüntü: Hastanede Doktorun Yüzüne Böyle Tekme Attı 03:25

Şoke Eden Görüntü: Hastanede Doktorun Yüzüne Böyle Tekme Attı

Samsun'da bir hastanede doktorun yüzüne tekme atma anı ve güvenlik görevlisine saldırı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay, Samsun'un Atakum ilçesindeki özel bir hastanede bayramın birinci günü me..

Meyve Ve Sebzelerde Kullanabi̇leceği̇ni̇z 25 Tüyo 16:58

Meyve Ve Sebzelerde Kullanabi̇leceği̇ni̇z 25 Tüyo

Mutfakta profesyonel gibi mi hissetmek istiyorsunuz? En sevdiğiniz yemeği çabucak pişirmek mi istiyorsunuz? O zaman bu videoyu izlemenizi tavsiye ederiz! Meyve ve sebzelerin en hızlı şekilde nasıl soyulacağını ve kesilec..

Kamapp Messenger Yerli ve Milli , Durum ile Hikayeni Paylaş 00:15

Kamapp Messenger Yerli ve Milli , Durum ile Hikayeni Paylaş

Gaziantep Doğumlu, O Bir Milli Formalı Gazi. Ne Bip Ne de Dit, Ne İlet Ne de Dedi, Ne Laf Ne de Daf, Ne Teşvik, Ne de Destek, Duası Ümit, Zaferi Takdir Olan Sizden Biri Kamapp, Halkın Uygulaması. Yeni Durum (Status) Hika..

Serkan As - Zalim Ciran 03:34

Serkan As - Zalim Ciran

Zalım Ciran şarkı sözleri ile Gazi dikim tu deng naki Evina min bawer naki Carek tu min mêze naki oy Te ez kuştim avrê çavan Te ez kuştim dev u lêvan Te ez kuştim zalım ciran Herin bêjin cinara min Çima naye ditina m..