#Battaniyeye dokunmayın bırakın uyuyalım

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Zaten yemişiz haberimiz yok! 47:55

Zaten yemişiz haberimiz yok!

Ben ve benim gibi düşünenler değersizleştirildi, işlerinden oldu, özgeçmişleri silindi. Şimdi kalkmış, haklıymışsınız diyorlar! Portakal kokulu böcekler yıllardır içeceklerimizde kullanılıyor biz de içiyoruz! O uygulamay..

  • STUDIO AS tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull 04:26

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull

On The Floor [J-Lo] Let me introduce you to my party people In the club [Pitbull] I’m loose And everybody knows I get off the chain Baby it’s the truth I’m like Inception, I play with your brain So I don’t sleep, I sno..

  • PengoTV tarafından
  • 1.685 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu 05:35

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu Zonguldak’ta 11 yıl önce biyoloji öğretmenliği bölümünden mezun olan ve atanamayınca madenci olan Yakup Muzaffer, “Gel öğretmen ol deseler, madenciliği seçerim dedi. 2001 yılında On..

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 3 1:11:02

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 3

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR - 90'LAR EN İYİ TÜRKÇE POP, VOL. 3 (AVRUPA MÜZİK YAPIM) 90'lı yılların en popüler şarkılarının tamamını full dinle! Şarkı Sözleri: Levent Yüksel-Beni Bırakın 00:00 Nilüfer-Dünya Dönüyor 04:13 Zerrin..

Icliköfte Tarifi 16:35

Icliköfte Tarifi

Malzemeler Dıs malzemesi 1 kilo ince koftelik bulgur Yaklasik 10 tane orta boy haslanmis patates 1 bucuk yemek kasigi aci biber salcasi Arzuya göre bir tatli kasigi reyhan 1 tatli kasigi kimyon Yeteri kadar tuz 1 b..

  • Kadınca tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tripkolic- Gözleri Var Ya 05:12

Tripkolic- Gözleri Var Ya

gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmişt..

Barbaros Şansal Yeni Yıl Videosu - 2017 :Türkiye'ye ağza alınmayacak hakaretler! 01:25

Barbaros Şansal Yeni Yıl Videosu - 2017 :Türkiye'ye ağza alınmayacak h

Sosyal medyadaki siyasi yorumları nedeniyle sık sık eleştiri oklarını üzerinde toplayan modacı Barbaros Şansal bu kez yayınladığı bir video ile gündemde. Reina'daki terör saldırısından dakikalar önce bir video kaydı yay..

  • PengoTV tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Norm Ender - Deli 02:48

Norm Ender - Deli

Norm Life bebeğim! Kes lan rap’in tanrısı geri döndü Bu sesten alayınızın başı döndü Ve es len hint fakiri bu neyin havası Beslen bende beyin fırtınası Kaç lan fay hattında felsefesi Punchline bu rap’imin her zelzelesi ..

Kahraman Deniz - Hiçbir Şeyin Anlamı Yok 04:02

Kahraman Deniz - Hiçbir Şeyin Anlamı Yok

hüzün değil yüzünde gördüğüm üzüldüğünde söndüğüm olmaz ben öfkeliyim her şeye bugün kendimi tutamam söylerim kimseye uymaz mı sözlerim? yorulur bedenim çöker dizlerim ah! düşeyazdım belki daha feryat etsem gözler güzeli..

Çinlilerden Arda Tran'a 60 Milyon Euro Teklifi 00:54

Çinlilerden Arda Tran'a 60 Milyon Euro Teklifi

Çin kulüplerinin peşini bırakmadığı Arda Turan'a formasını giydiği İspanya'nın ünlü kulübü Barcelona'dan yine izin çıkmadı. Bir Çin kulübü Arda Turan'a daha önce talip olmuş ve rekor transfer ücretiyle hem milli yıldız..

Çok Çikolatalı Pasta 00:55

Çok Çikolatalı Pasta

Çok çikolatalı pastanın tadı müthiş. Özellikle kremasını her yerde kullanıyorum, kremalı tatlılarda, cupcake'lerde Malzemeler; 150 gram tereyağı 1,5 su bardağı tozşeker 3 yumurta 1 paket vanilya 1,5 su bardağı un 1 çay..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:39

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Modern cep telefonları birçok özelliğe sahip. Dünyanın bir diğer ucundaki insanlara ulaşmanı sağlıyorlar. Sadece birkaç saniye içerisinde arkadaşlarına mesaj atabiliyorsun. İnternette gezinebiliyorsun. Fakat, cep telefon..

Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:40

Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Bu Bilgiler Çok İşinize yarayacak... 1. Cep telefonunuzu bir dinleme cihazına dönüştürmek Sadece birkaç basit adımla, akıllı telefonunuzu en üst düzey bir dinleme cihazına veya bebek telsizine dönüştürebilirsiniz. Cihaz ..

Feride Hilal Akın - İntihaşk 03:15

Feride Hilal Akın - İntihaşk

Feride Hilal Akın - İntihaşk Söz - Müzik: Onur Can Özcan Yarın olmaz bugün Yarım olmaz bütün Benim ol bu gece Yazı görse gözüm Kışı unutmaz özüm Bitmez bu gece Ötesi mi var Yalnızlığı yalnız seninle aldattım Kıskandı y..

Umudumuz Şaban  Muhtar Adayı Konuşması 01:32

Umudumuz Şaban Muhtar Adayı Konuşması

Umudumuz Şaban filminde muhtar adayı Şaban'ın halka yaptığı konuşma. Şimdi ben buraya neden çıktım? Niçin çıktım? Nasıl çıktım? Bunu izaha gerek yok. Gördünüz, yürüdüm çıktım. Ama çıkmamış da olabilirim. Çıkmışsam çıkmı..

Tuğba Yurt - Kurşuni Renkler 04:22

Tuğba Yurt - Kurşuni Renkler

Bir sabah saçlarımı okşayıp da rüzgar İzlerini sürüp de gidecek beyaz beyaz Ve güneş aynaya baktığımda çizgilerden Yeni bir yüz gösterecek üzülerek biraz Yok olmaz erken daha Biraz geç kalın ne olur Hiç hazır değilim hen..

Kolera - Pespaye 03:36

Kolera - Pespaye

Plan Var Kaçış Yok, Baş Açık Kafa Yor Başıboş Işin Iş, Kafa Tut Bir De Bak Şu Da Var, Bu Müzik Uçuşur Sıkı Tut Kaçışır Notalar Yarışır Dibe Vur, Şımarık Sana Yok Diledin Daha Dur Daha Var Daha Çok Sana Diyecek Bana Ha..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.337 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sibel Kekilli Instagram'da Tüm Türkiye'yi Engelledi! 01:13

Sibel Kekilli Instagram'da Tüm Türkiye'yi Engelledi!

Sibel Kekilli, Instagram’daki taciz mesajlarına ağır bir karşılık vermiş, sayfasında “Tehditlerinizi, istismarlarınızı ve iğrenç cinsel içerikli mesajlarınızı daha fazla tolere etmeyeceğim. Bağnaz, ikiyüzlü, nefret ve ha..

  • ANKA tarafından
  • 1.469 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DOOM VFR Launch Trailer PS VR 01:11

DOOM VFR Launch Trailer PS VR

DOOM® VFR brings the fast-paced, brutal gameplay fans of the series love to virtual reality. Immerse yourself in the UAC facility on Mars and the depths of Hell, as your skills are put to the test through intense combat ..

  • BETA tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstifasının Ardından  Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar 01:47

İstifasının Ardından Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet'in verdiği yemekte İBB çalışanlarına hitap etti. Konuşmasında istifa sürecini anlatan Topbaş, hakkındaki id..

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor 02:25

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor

Gökhan ve Gülbahar Varol çiftinin çocukları olan down sendromlu 1 yaşındaki Eymen Bebek, 4 aylıkken İstanbul’da geçirdiği ameliyat ile kalbindeki 3 delik kapanmış ve kalp kapakçığı değişmişti. Geçirdiği zorlu operasyonun..

Baklava Tarifi 23:34

Baklava Tarifi

Malzemeler 1 adet Yumurta 1/2 su bardağı Mısırözü Yağı 1 su bardağı Su-Süt karışımı 4,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz 2 su bardağı Ceviz içi 150 gr. Tereyağı 500gr. Buğday veya Mısır Nişastası Şerbet i..

Muzlu Rulo Pasta Tarifi 10:34

Muzlu Rulo Pasta Tarifi

Malzemeler: 4 Tane yumurta 1 Çay bardağı şeker Yarım çay bardağı ılık su 1 Paket vanilya 1 Su bardağı un 1 Tatlı kaşığı kabartma tozu Kreması İçin Gerekenler : Yarım litre süt 2 Yemek kaşığı nişasta (silme koyun) 2 Ye..

 Çırpılmış Yumurta Tarifi 04:06

Çırpılmış Yumurta Tarifi

Scrambled Eggs Malzemeler 4 adet yumurta ½ su bardağı süt 1 tutam tuz 1 tutam karabiber 1 yemek kaşığı sade yağ 1 dilim ayvalık tost ekmeği Süslemek için; 2-3 dal Frenk soğan Hazırlanışı Bir karıştırma kabında yumurtal..

Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası 05:35

Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası

Malzemeler : 1 dolu yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet kuru soğan 1 adet patates 2 su bardağı kırmızı mercimek 5 su bardağı et suyu 2 su bardağı su 2 tutam tuz 2 tutam karabiber Üzeri İçin 1 dol..

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır 06:08

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır

Beze (Mereng) Malzemeler: 6 adet yumurta beyazı 400 gr toz şeker 2-3 yemek kaşığı çikolata sos 2-3 yemek kaşığı vişne reçeli Hazırlanışı: Küçük bir sos tenceresinin içerisine yaklaşık iki parmak kadar su koyun ve düşük..