#Batı’yı

14.000 Yıllık Buzul Çağı Keşfedildi 01:07

14.000 Yıllık Buzul Çağı Keşfedildi

Son buzul çağına uzanan bir kıyı köyü, batı Kanada'daki araştırmacılar tarafından keşfedilmişti...

Vatanım Sensin -  Savaşın Kaderini Belirleyecek Gizli Plan! 05:10

Vatanım Sensin - Savaşın Kaderini Belirleyecek Gizli Plan!

Vatanım Sensin 23. Bölüm'de; Kuva-yi Milliye Batı Cephesi Komutanı Ali Fuat Paşa'nın emri doğrultusunda, İzmir'de bulunan tüm mühimmatın Afyon'a sevk edilmesi gerekir...

  • ANKA tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 1.Bölüm 26:10

Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 1.Bölüm

Taylan Çamdoruk’un sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; batı devletlerin gelişiminin Osmanlı İmparatorluğu üzerindeki etkileri konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. 02:32

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ard

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. Kürt sorununun çözümü konusunda kendisine 'yeni muhataplar' arayan hükümet, Cumhurbaşkanlığı'nın başlattığı 'kanaat ..

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: 02:30

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: "Şii Milisler Tahliye Konvoyunu Engell

Suriye’nin Halep kentinde, sivillerin ve isyancıların tahliyesi için kullanılan araçların Şii milisler tarafından durdurulduğu haberleri geliyor. İranlı milislerin, konvoyu serbest bırakmak için İdlib’e bağlı Kefraya ve ..

Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 5.Bölüm 23:34

Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 5.Bölüm

Taylan Çamdoruk'un sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; Son Osmanlı Mebuslar Meclisi'nin Misakı Milli'yi kabulü, İstanbul'un işgali, TBMM'nin kuruluşu, Doğu ve Batı cephesinde yaşanan gelişmeler, düzenli ordunun ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zamanın Tanığı 10.Bölüm 26:40

Zamanın Tanığı 10.Bölüm

Programın 10. bölümünde Hasandağı, Konya'nın Karapınar ilçesi, Hasandağı Meke Gölü, Cihanbeyli Havzası, Batı Toroslar, Kopuzbaşı Şelaleleri, Aksaray Ihlara Vadisi ve Aksaray Yüksek Kilise yer almaktadır...

The Dark Tower International Fragmanı 02:05

The Dark Tower International Fragmanı

Gunslinger, Roland Deschain, siyahın adamın peşinde dünyanın ilerlediği eski bir Batı benzeri manzara dolaşıyor. Ayrıca, efsanevi Dark Tower'ı aramaya, onun ulaştığı umudunda ölmekte olan dünyasını koruyacaktır...

Tarihi İpek Yolu Yeniden Canlanıyor 07:24

Tarihi İpek Yolu Yeniden Canlanıyor

İki bin yıl boyunca iki kıtayı birbirine bağlayan Doğu ile Batı arasında medeniyet köprüsü olan 'İpek Yolu' yeniden canlanıyor. A Haber'de Murat Gener'in sunumuyla yayınlanan Unutma programında dünden bugüne 'İpek Yolu..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Atom Bombasından 2000 Kez Güçlü 01:28

Atom Bombasından 2000 Kez Güçlü

Atom bombasından 2000 kez güçlü Rusya ve Batı ülkelerinin Suriye'deki iç savaş nedeniyle karşı karşıya geldiği bir dönemde Rusya ordusu termonükleer füze denedi. Rusya termonükleer füzesi Satan 2 nin fotoğraflarını ilk ..

Teröristbaşı O Evi Neden Yaptırdı 01:08

Teröristbaşı O Evi Neden Yaptırdı

Akıncı iddianamesinde teröristbaşı Fetullah Gülen'in Akıncı Üssü'nde kendisine bir ev inşa ettirdiğine yönelik belgeler yer almıştı. Savcılık böyle bir evin ne için kullanılacağına yönelik soruşturmasını derinleştirdi ve..

Bir Varmış Bir Yokmuş 11.Bölüm 38:22

Bir Varmış Bir Yokmuş 11.Bölüm

İzzet Öz'ün sunuculuğunu yaptığı programın 11. bölümünde; 1. bölümden başlanarak 10. bölüme kadar anlatılan Türkiye'de popüler batı müziğin tarihsel gelişim süreci derlenmektedir..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.215 görüntüleme
  • 7 yıl önce
San Andreas Fayı Film İzle 1:47:32

San Andreas Fayı Film İzle

California’da yaşanan ve Batı Kıyı Şeridi’nin tamamını etkileyen büyük çaplı bir deprem faciasının ardından yaşanan arama kurtarma sürecinde, itfaiye eri Tom’un yaşadıklarını ön plana alan film, genç adamın duygusal haya..

  • Tv Series tarafından
  • 24.950 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son dakika... Bu illerde Yaşayanlar Dikkat Sağanak Yağış Geliyor 02:34

Son dakika... Bu illerde Yaşayanlar Dikkat Sağanak Yağış Geliyor

Bu illerde yaşayanlar dikkat! Sağanak yağış geliyor İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun batısı, Doğu Karadeniz ile Bolu, Ordu, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer g..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

İncirlik'te Hareketlilik Devam Ediyor 03:41

İncirlik'te Hareketlilik Devam Ediyor

Almanya'nın askerlerini çekme kararı aldığı İncirlik Hava Üssü’nde askeri hareketlilik devam ediyor. İncirlik Üssü'nde yaklaşık 1 haftadır süren askeri hareketlilik bugün öğle saatlerinde de sürdü. Üste rutin olarak sa..

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

Almanya - Enflasyon 2013'ten sonra ilk kez yüzde 2'ye yaklaştı 01:10

Almanya - Enflasyon 2013'ten sonra ilk kez yüzde 2'ye yaklaştı

Almanya Federal İstatistik Ofisinin (Destatis) öncü verilerine göre, Almanya’da enflasyon, geçtiğimiz yılın aralık ayında, bir önceki aya oranla yüzde 0,7 arttı. Aralık ayındaki enflasyon artışı 2015 yılının aynı ayına ..

FETÖ'nün Şoke Eden Vatikan'ı 01:13

FETÖ'nün Şoke Eden Vatikan'ı

FETÖ elebaşı Gülen için Ankara'da saray inşa eden Akın İpek'in kamuya devredilen üniversitesi de örgütün yönetim merkezi olarak kurgulanmış kaleyi andırıyor. Rektör Prof. Mehmet Barca'nın Mini Vatikan dediği kampüs Bat..

Yunus Sürüsünün Göz Alıcı Göçü 01:39

Yunus Sürüsünün Göz Alıcı Göçü

ABD'nin batı yakasında yer alan Kaliforniya kıyılarından Göç eden yunus sürüsünün efsanevi görüntüsü...

  • JET TV tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meteoroloji'den Son Dakika Sağanak Uyarısı - Son Dakika 02:54

Meteoroloji'den Son Dakika Sağanak Uyarısı - Son Dakika

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, Ankara öğle saatlerinde parçalı bulutlu kuzey ve batı çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı olacak...

Çocukların Her Gün Okula Gitmelerini Sağlamak İçin Yapılan Tren 00:19

Çocukların Her Gün Okula Gitmelerini Sağlamak İçin Yapılan Tren

Batı Avustralya’da yaşayan yerli Punmu topluluğu, varillerden bir tren yaparak çocuklarını okula gitmeye mükemmel bir şekilde teşvik ediyor...

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2.Dünya Savaşı - Normandiya Çıkarması 15:42

2.Dünya Savaşı - Normandiya Çıkarması

Normandiya Çıkarması, General Dwight D. Eisenhower kumandasındaki Müttefik kuvvetlerinin 1944 Haziran - Eylül ayları arasında giriştiği hücum harekâtıdır. Müttefiklerin çıkarmasından sonra Alman cephesinin yarılmasına ve..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.828 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi 00:56

Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, görevi devraldığı yemin töreni esnasında Filistin’de de protesto edildi. Filistinliler Trump’ın Amerikan Büyükelçiliği’ni İsrail’in başkenti Tel Aviv’den Kudüs’e taşıma planlarına tepk..

Abd Elçiliğinin Kudüs'e Taşınması İçin İlk Temas Kuruldu 01:20

Abd Elçiliğinin Kudüs'e Taşınması İçin İlk Temas Kuruldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump dün İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile telefonda görüştü. Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada iki liderin ‘ABD ile İsrail arasındaki özel ilişkinin güçlendir..

Musul'un Doğusu Deaş'tan Temizlendi 01:07

Musul'un Doğusu Deaş'tan Temizlendi

Irak’ta Musul’un doğusunun tamamının terör örgütü DEAŞ‘tan geri alındığı bildirildi. Irak Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, örgütün elinde bulundurduğu son bölge olan Reşidiye’nin de kurtarıldığı söylendi. Ayrı..

Norm Ender Aslında Kim? 06:10

Norm Ender Aslında Kim?

1985, Ender Eroğlu, bildiğimiz adıyla Norm Ender, sonradan “şehrim ülkemin en batı yakası, Allah'ı gibidir ve tektir atası” diyeceği İzmir’de dünyaya geldi. Bir gün, bizim Türkiye’ ye rap müziği sevdiren efsanevi grup C..

  • JET TV tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 7 yıl önce
May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun 02:33

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun

ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmenin öncesinde Philadelphia’da Cumhuriyetçi Parti üyelerine hitaben bir konuşma yapan İlgiltere Başbakanı Theresa May, Trump’a “Rusya ile ilişkilerinde dikkatli olması” uyarısı..