#Batı’yı

Görüntüsü Nedeniyle Tanrı’nın Eli Olarak Adlandırılan Hava Olayı 00:55

Görüntüsü Nedeniyle Tanrı’nın Eli Olarak Adlandırılan Hava Olayı

Meksika’nın batı taraflarında bulunan Michoacan eyaletinde gökyüzünde beliren bulut, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan bir tanesi oldu. Meksika’daki Michoacan eyaletinde görülen hava olayı, sosyal medyada en çok..

  • PITIRCIK tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Edirne 1:07:03

Maceracı _ Edirne

Türkiye’nin batı ucuna doğru şöyle bir uzanmaya, keyifli ve bir o kadar da ilginç hikayelerini sakinlerinden duymaya ne dersiniz? Maceracı bu hafta sizleri, ülkemizin serhat şehri Edirne’ye götürüyor. Murat Yeni izleyen..

Gol Olmayınca Olmuyor 00:33

Gol Olmayınca Olmuyor

ABD USL Batı Conference liginde Reno ile Real Monarchs arasında oynanan maçta Antoine Hoppenot'un kaçan penaltısı sonrası kaçan gol pozisyonları, gol olmayınca olmuyor dedirtti...

Merdan Yanardağ: ABD  Erdoğan'nın Üstünü Çizdi mi? 02:14

Merdan Yanardağ: ABD Erdoğan'nın Üstünü Çizdi mi?

ABD’nin Türkiye vatandaşlarına geniş kapsamlı vize ambargosu uygulaması gündeme bomba gibi düşerken, gazeteci Merdan Yanardağ ABC Gazetesi'ndeki ABD Erdoğan'ın üstünü çizdi mi? başlıklı yazısında AKP’yi iktidara getir..

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti 03:06

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti

Antalya’nın Demre ilçesinde bu yıl 12’incisi düzenlenen Geleneksel Demre Deve Güreşleri renkli görüntülere sahne oldu. Çeşitli illerden gelen 100 deve birbirleriyle kıyasıya güreşirken, bazı güreşlerde de deve sahipleri ..

Ağlayalım Atatürke - Aşık Veysel Şatıroğlu 05:16

Ağlayalım Atatürke - Aşık Veysel Şatıroğlu

Ağlayalım Atatürk'e Bütün dünya kan ağladı Başbuğa olmuştu ülke Geldi acem can ağladı Şüphesiz bu dünya fani Tanrının aslanı hani İnsi cinsi cem'i mahluk Hepisi birden ağladı Doğu batı cenup şimal Aman Tanrı bu nasıl h..

Hayatını Köpeklere Adayan Kadın Filistinli Diana 00:54

Hayatını Köpeklere Adayan Kadın Filistinli Diana

Filistinli Diana Babish. 20 yıllık yöneticilik kariyerini bırakıp hayatını sokak köpeklerine adamış. Batı Şeria'nın ilk ve tek köpek barınağını açan kadın, karşılaştığı en büyük zorluğu anlatıyor...

Ebola Nedir 01:18

Ebola Nedir

Ebola virüsü hastalığı veya Ebola kanamalı ateşi `-90 oranında ölümle sonuçlanan bulaşıcı ve salgınlara neden olan bir enfeksiyon hastalığıdır. Gine, Liberya, Nijerya ve Sierra Leone olmak üzere dört Batı Afrika ülkesind..

Anıl Piyancı & DJ Artz - Bugün Biraz İçtim Ft. Ezhel & Grogi (Official Video) 05:24

Anıl Piyancı & DJ Artz - Bugün Biraz İçtim Ft. Ezhel & Grogi (Official

Batı Yakası Albümünün 2.video klibi Bugün Biraz İçtim sizlerle... Mix & Mastering Can Volkan Director : Murat Gültekin Dir. Assistant : Berk Polat D.o.p : Atakan Karagöz Styling & Make Up : Elmina Aliyeva Set Assistant ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.502 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polis Otosuna Yol Vermeyen Asabi Kazlar 01:32

Polis Otosuna Yol Vermeyen Asabi Kazlar

İngiltere’nin Batı Yorkshire bölgesinde göreve giden polis otosunun önünü kesen kazların kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldırım ,  Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek 08:23

Yıldırım , Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek

Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliğiyle birlikte artık hiçbir vesayetçi gücün ülkeyi geriye götüremeyeceğini söyledi. Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi ve kamu kurumları tarafından yapımı tamamlanan toplam mal..

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat 02:16

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat

Vatan için şehit olmuş, canlarını ortaya koymuş olanların anısına saygı ile... Bu vatan bizim! Sözler Başladığı yerde bitmesi gerekiyor Birilerinin de bunu demesi gerekiyor Gözden akan yaşı silmesi gerekiyor Yol yokuş..

  • PITIRCIK tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Et Tüketimi Kanser Riskini Nasıl Etkiler 01:29

Et Tüketimi Kanser Riskini Nasıl Etkiler

Batı tıbbında et kansere olumsuz etki eder, ama o ülkelerdeki etlerin endüstriyel olduğuna dikkat çekmek gerekir, hayvanlar çok hızlı büyütülmüşlerdir ve paketlenilmiş şekilde tüketilen et ise çok fazla işlemden geçmişti..

  • NABIZ tarafından
  • 820 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsrail askerleri 9 Filistinliyi yaraladı 04:42

İsrail askerleri 9 Filistinliyi yaraladı

Batı Şeria’nın Nablus kentinde Yahudi yerleşimcilerin “Yusuf makamına” girmesi üzerine çatışmaların yaşandığı, İsrail askerlerinin 9 Filistinliyi yaraladığı belirtildi...

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul 03:50

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul Şarkı Sözleri Ya ya ya 2016 Üsküdar-Kadıköy stili 216. Biatch [Verse 1: Sans] Voh, voh. Herkes düşman, yapma Aşka düştü başkan Başka düştün aşktan Kaç, kelam kalem kırandan burala..

I. Dünya Savaşı Doğu Cephesi 1914-1916 49:58

I. Dünya Savaşı Doğu Cephesi 1914-1916

I. Dünya Savaşı Doğu Cephesi 1914-1916 (National Geographic).Birinci Dünya Savaşı, 20. yüzyılı şekillendiren küresel savaş hakkındaki en iyi ve kapsamlı belgesel dizisi. Savaş tarihçisi Hew Strachan'ın aynı adlı kitabı t..

Dünyadaki En Tehlikeli 10 Silah(Tehlikeli Yakın Dövüş Silahları) 06:22

Dünyadaki En Tehlikeli 10 Silah(Tehlikeli Yakın Dövüş Silahları)

Tüm silahların eşit derecede tehlikeli olduğunu söylemek oldukça yanlış bir düşünce olur. Bazı silahlar saplama için iyiyken diğerleri düşmanları uzaktan ekarte etmekte kullanılması için üretilmiştir. Bugün dünyadaki en ..

Ejder Kılıcı Film İzle 1:43:41

Ejder Kılıcı Film İzle

Filmin Konusu Romalı bir lejyon General Lucius’un liderliğinde İpek Yolu üzerinde ilerlemektedir ve görevleri Consul Crassus’un oğlu Publius’u, hain kardeşi Tiberius’a karşı korumaktır. Publius’u yanına alarak doğuya kaç..

  • Tv Series tarafından
  • 2.863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maskeli Süvari Film İzle 2:29:32

Maskeli Süvari Film İzle

4 SENE ÖNCE EKLENDİ Maskeli Süvari izle 149 dakikalık güzel bir hikaye. Asıl adı John Reid olan Lone Ranger lakaplı bir kovboyun, Kızılderili ruhani yardımcısı Tonto ile haksızlıklara karşı verdiği mücadeleyi anlatan ünl..

  • Tv Series tarafından
  • 5.579 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Reyhanlı'da Tank Ve Füzelerin Namluları İdlib'e Çevrildi 03:38

Reyhanlı'da Tank Ve Füzelerin Namluları İdlib'e Çevrildi

İdlib operasyonu öncesinde gelen son dakika haberlerde Reyhanlı sınırında bulunan Oğulpınar Sınır Karakoluna konuşlandırılan tank ve füzelerin namluları olası tehditlere karşı İdlib yönüne çevrildi. Yeni savunma sistemle..

Hamas ile El Fetih Anlaştı 00:53

Hamas ile El Fetih Anlaştı

Filistin’de Gazze Şeridi’nin yönetimini elinde bulunduran Hamas, Batı Şeria’yı yöneten El Fetih’le uzlaşmaya vardı. Hamas ve El Fetih heyetleri arasında Mısır’ın başkenti Kahire’de Salı günü başlayan görüşmelerin ilk tu..

Abd Başkan Yardımcısı Pence Filistin’de Protesto Edildi 01:00

Abd Başkan Yardımcısı Pence Filistin’de Protesto Edildi

Batı Şeria'da yer alan Nablus kentinde toplanan Filistinliler, ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in bölgeye gerçekleştirdiği ziyareti protesto etti. Beytullahim'deki Filistinliler de Pence'in ziyaretini protesto etti...

Ayılı Baba Çiftliği 07:07

Ayılı Baba Çiftliği

ESKİ biyolog Joel Rosenthal hayat boyu süren bir rüya gördü - düzenli olarak evcil hayvan ayıları ile vahşi doğada yürüyüş yaparak. Batı Virginia'daki Point of View Çiftliğinde 74 yaşındaki Joel, beş siyah ayı ile yaşıyo..

  • JET TV tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Zelanda Arşivlerinden Çıkan Görüntülerde Bakın Kimler Var 00:58

Yeni Zelanda Arşivlerinden Çıkan Görüntülerde Bakın Kimler Var

1921 yılında çekilmiş görüntüler sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Görüntülerde Halide Edip Adıvar, Falih Rıfkı Atay, Yakup Kadri, Adnan Adıvar, Mehmet Asım ve Yusuf Tengirşenk bir arada bulunuyor. Videoyu yayınlayan ta..

  • JET TV tarafından
  • 862 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tayland Kralı İçin Cenaze Töreni 00:51

Tayland Kralı İçin Cenaze Töreni

Tayland’da, geçen yıl 13 Ekim’de vefat eden eski Kral Bhumibol Adulyadej onuruna düzenlenen 5 günlük cenaze töreni sürüyor. Cenaze töreni başkent Bangkok’taki Dusit Sarayı’nın salonunda yapılan Budist ritüeliyle, resmi ..

Osmanlı Egemenliğindeki Kudüs'ten Kareler... 02:31

Osmanlı Egemenliğindeki Kudüs'ten Kareler...

Dünyanın çeşitli bölgelerinde bulunan ünlü arşivlerde, 1517'da Osmanlı İmparatorluğu'nun fethettiği Kudüs'ün yaklaşık 100 sene öncesine ait, Osmanlı'nın bölgedeki son hâkimiyet döneminde çekilen çok sayıda fotoğrafı yer ..

  • PengoTV tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

En Karanlık Saat Türkçe Altyazılı Fragmanı

Deneyimli yönetmen Joe Wright'ın yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Winston Churchill'in, Hitler'in ordusuna karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Churchill, hayatının belki de en büyük sı..

Erdoğan: Orayı Başlarına Yıkacağız 01:33

Erdoğan: Orayı Başlarına Yıkacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'nin kuzeyindeki gelişmelere değindiği açıklamasında bu bölgede yeni bir askeri operasyon yapılabileceği sinyalini verdi. Erdoğan, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Elazığ kongresi..

Korku Kapanı 2 - Türkçe Dublaj Hd İzle 1:36:57

Korku Kapanı 2 - Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Emekli deniz komutanı Albay Dale Murphy (Henry Rollins) tarafından yapılan reality şovun katılımcıları Batı Wirginia’nın uzak bir köşesinde yaşam savaşı vermektedir. Ama yaratılıştan yamyam olan ailenin onları a..

Korku Kapanı 5 - Kanlı Parti Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:48

Korku Kapanı 5 - Kanlı Parti Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Küçük bir Batı Virginia kasabası olan Halloween Mountain Man festivaline ev sahipliği yapmaktadır. Özenle hazırladıkları korkunç kostümleri ile parti müdavimleri dehşet dolu bir gece için bir araya gelecektir. E..