#Baykuş kılığıyla kurbanlarını korkutan adam

Üç Tekerlekli Bisiklet 1962 Türk Filmi İzle 1:30:02

Üç Tekerlekli Bisiklet 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, sevdiği iki adam arasında seçim yapmak zorunda kalan Hacer’in hikâyesi anlatılır. Hacer, İzmir’e çalışmaya giden kocası Reşat’ı uzun yıllardır beklemektedir. Kocasının yokluğunda çocuğunu büyütür ve ev..

Üçünüze Bir Mezar 1972 Türk Filmi İzle 1:01:55

Üçünüze Bir Mezar 1972 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, köylüye zulmeden eşkıyalara karşı koyan maskeli bir adamın hikâyesini anlatır. Bir adam üç oğluyla eşkıyalık yaparak köylüye zulmetmektedir. Köyün ağası oğlu Mehmet’e yazmış, bir an evvel köye gelmesini i..

Turna Balığı Avı Bu Videoyu İzleyin Çok Güleceksiniz 00:51

Turna Balığı Avı Bu Videoyu İzleyin Çok Güleceksiniz

Adam koca Turnayı yakalamış, satmayı düşünürken Turna bağımsızlığını ilan ediyor :D Balık avı zevk için yapılır, ticarete dökmeyelim lütfen..

  • JET TV tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 6 yıl önce
The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragman 02:30

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragman

Audrey ve Morgan, 30'lu yaşlarında olan iki en yakın arkadaştır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam ile ikili k..

Müslüman Kadına Sözlü Saldırı: Dininizi Sevmiyorum 00:59

Müslüman Kadına Sözlü Saldırı: Dininizi Sevmiyorum

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bir kafede, kasa sırası bekleyen adam, Müslüman bir kadına sözlü saldırıda bulundu...

Zeki Farenin Yaptığı Artistik Hareket Şaşkına Çevirdi 00:37

Zeki Farenin Yaptığı Artistik Hareket Şaşkına Çevirdi

Bir kedinin sahibiyle fare yakalama operasyonunda farenin yaptığı hareket şaşkına çevirdi. Kedinin bakışları arasında su giderinin kapağını açan fare kendini oradan içeri attı. Kedinin ne olduğunu anlamaya çalışan bakışl..

  • JET TV tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kadın Polis Hırsızı Böyle Vurdu 00:58

Kadın Polis Hırsızı Böyle Vurdu

Brezilya'da okul önünde bekleyen öğrenci ve velileri soymak için silahını çeken adam, izin gününde olup kızının etkinliği için okula gelmiş olan kadın polis memuru tarafından vurularak öldürüldü...

Vahşi Gelin 1965 Türk Filmi İzle 1:40:40

Vahşi Gelin 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, dağda yalnız büyümüş bir kızın şehir yaşamına uyum sağlama süreci anlatılır. Annesi onları terk ettiğinde Ayşegül daha küçük bir bebektir. Babası onu da alıp bir dağ kulübesine taşınır. Kızını burada, ş..

Varan Bir 1964 Türk Filmi İzle 1:12:03

Varan Bir 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, hırsızlık çetesini çökerten bir adamın mücadelesi anlatılır. Hüseyin bir kadeh içki içmek için bara gider. İçeride sarhoş bir müşteriden başka kimse yoktur. Biraz sonra gelen esrarengiz bir adam yeşil g..

Yaralı Aslan 1963 Türk Filmi İzle 1:36:34

Yaralı Aslan 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir baskın çetesine karşı mücadele veren bir adamın öyküsü anlatılır. Kenan, bağlı olduğu nakliye şirketinin bütün hisselerini satın almak istemektedir. Bunun için adam kiralayarak şirketin garajına bas..

Yaşamak Haram Oldu 1968 Türk Filmi İzle 1:11:31

Yaşamak Haram Oldu 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, karısı vefat eden bir adamın yaşadıkları konu edilir. Murat’ın eşi Emine hamiledir. Doğuma az bir süre kala ölür. Bunun üzerine Murat köyden ayrılır ve otele yerleşir. Bu sırada otelin sahibinin bir kız..

Yayla Güzeli (Gül Ayşe) 1956 Türk Filmi İzle 1:20:27

Yayla Güzeli (Gül Ayşe) 1956 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, sevdiği kızla evlenmek isteyen bir çobanın başından geçenler anlatılır. Ayşe ile Çoban Murat birbirlerini seven iki gençtir. Zengin bir adam Ayşe’ye talip olur ve kızı babasından ister. Babası kızı verm..

Kahraman Kadın Silahlı Gaspçıyı Böyle Etkisiz Hale Getirdi 00:43

Kahraman Kadın Silahlı Gaspçıyı Böyle Etkisiz Hale Getirdi

Silahıyla kaldırımdaki insanları gasp etmek isteyen adam, o sırada çocuğunu okuldan almaya gelen 42 yaşındaki kadın polis Katia da Silva Sastre tarafından etkisiz hale getirildi. Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinde gerçekl..

Evlilik Teklifinin Ortasına İşeyen Çocuk 00:39

Evlilik Teklifinin Ortasına İşeyen Çocuk

Evlilik teklifi ettiği kadının yanına çocuğuyla giden adam ve esaslı bir ortamı trolleyen veletin komik hallerini izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Atış Poligonunda Görünmez Kaza 00:24

Atış Poligonunda Görünmez Kaza

Poligonda tabancayla atış yapan adamın sırtına sıcak bir kovan giriyor ve olanlar oluyor. Ense kısmından içeri giren boş kovan yüzünden canı yanan adam onu çıkarmak isterken, elindeki tabancayı iki kere ateşliyor ve o es..

  • JET TV tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tren Tünelinde Azraile Kafa Tutan Adamlar 01:59

Tren Tünelinde Azraile Kafa Tutan Adamlar

Bisiklet rotasında bir tünele denk gelen iki adam cesaretlerini toplayıp rayların üstünden tünele giriyor ve duymak isteyecekleri son ses olan tren kornasını duyuyorlar. Koşarak tünelden çıkan bisikletliler adeta ölümün ..

  • JET TV tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 6 yıl önce
AK Parti'yi Çılgınca Savunan Amca 155'i Arıcam 15 Temmuz Hainleri 03:28

AK Parti'yi Çılgınca Savunan Amca 155'i Arıcam 15 Temmuz Hainleri

Vatandaşa 24 Haziran’da kime oy vereceğini sormak için Üsküdar ilçesine giden muhabir ekibimiz, yaşlı bir adamla röportaj yaparken şiddetli bir atışmanın ortasında kaldı. Ekibimiz, oyunu AK Parti’ye vereceğini hararetli ..

  • JET TV tarafından
  • 2.593 görüntüleme
  • 6 yıl önce
BlacKkKlansman Orijinal Fragman 02:26

BlacKkKlansman Orijinal Fragman

Ron Stallworth, Colorado'da yaşayan Afro-Amerikan bir polis memurudur. Ortağı Flip Zimmerman ile birlikte çalışmaktadır. İkili Ku Klux Klan'ı durdurmak için mücadele vermektedir. Ron, örgütün şehri ele geçrime girişimler..

A Ghost Story Türkçe Dublaj İzle 1:32:06

A Ghost Story Türkçe Dublaj İzle

A Ghost Story filmi dram fantastik ve romantik türünde bir film. 2017 senesinde yayınlanan film türkçe dublaj olarak ilk defa izleyici ile buluşuyor. Aylar önce ölen bir adam masallarda anlatıldığı gibi beyaz bir çarşafa..

Los Angeles'ta Gizli Görev Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:51

Los Angeles'ta Gizli Görev Türkçe Altyazılı Fragmanı

Özel bir dedektif olan Steve Ford’un Jack Russell cinsi köpeği Buddy uyuşturucu çetesi tarafından çalınır. Köpeğini çetenin elinden almak için yola koyulan Steve, çete lideri Spider ile ittifak yapmak zorunda kalır. Spid..

Doğmamış Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:43

Doğmamış Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mary yakında kucağına alacağı ikizleri için oldukça heyecanlıdır. O büyük gün geldiğinde ise sevinci yarım kalır, çünkü doğum sırasında bebeklerden biri hayatını kaybeder. Aile, acılarını içine gömüp tüm ilgilerini doğan..

ABD'de ilginç Diş Çekme Yöntemi 00:12

ABD'de ilginç Diş Çekme Yöntemi

İlginç diş çekme yöntemine gülsek mi üzülsek mi bilemedik. ABD’de bir baba oğlunun ayrık duran dişleri için ücretsiz bir çözüm buluyor. Normalde şartlarda çekilmesi gereken dişin arasına bir ip bağlayan adam, oğlunun eli..

  • mızmız tarafından
  • 617 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hilmi Cem Bir Türlü Bilemedi Murat Ceylan Çıldırdı 78. Bölüm Survivor 2018 01:59

Hilmi Cem Bir Türlü Bilemedi Murat Ceylan Çıldırdı 78. Bölüm Survivor

Anlat Bakalım'da 'Kardan Adam' kelimesini bir türlü bilemeyen Hilmi Cem, takım arkadaşı Murat Ceylan'ı adeta çıldırttı...

  • BETA tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eli Çöp Kamyonunun Pistonuna Sıkıştı 00:46

Eli Çöp Kamyonunun Pistonuna Sıkıştı

Esenler’de çöp kamyonunun pistonuna takılı kalan kartonu çıkarmak isteyen temizlik işçisinin kolu mekanizmaya sıkıştı. Dakikalarca acı içerisinde yardım bekleyen talihsiz adam çevredeki vatandaşların yardımı ile kurtarıl..

Cin-i Ayet Fragman 01:47

Cin-i Ayet Fragman

Hayatını cinlerle mücadeleye adamış bir adam olan Salih, intikam yemini etmiş bir adamdır. Salih henüz küçük bir çocukken annesine ifrit musallat olmuş ve ailesi katledilmiştir. İntikam almak için her şeyi göze alan Sali..

Aşırı Sıcaklar İçin Tasarlanan Özel Cihaz 00:18

Aşırı Sıcaklar İçin Tasarlanan Özel Cihaz

Aşırı sıcaklar için kendi icadı olan cihazı kullanan ihtiyar adam böyle görüntülenmiş. Su dolu bidon, piston ve duş başlığı takılı olan cihaz sizi sürekli ıslak ve serin tutuyormuş efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dört Köşeli Üçgen Teaser 01:31

Dört Köşeli Üçgen Teaser

Bir tütün deposunda bekçilik yapan bir adam etrafındakiler tarafından “Gözlemci” olarak adlandırılır. Ona bu ismin verilmesinin nedeni hemen hemen herkesi ve her şeyi görüş izlemesi, tüm ayrıntılarını öğrenmeye çalışması..

Suikast - Mechanic Türkçe Dublaj İzle 1:38:39

Suikast - Mechanic Türkçe Dublaj İzle

İşinde oldukça profesyonel olan bir suikastçi yaptığı son işten sonra tüm kayıtları siler ve öldüğü düşünülür. Fakat bu adamın peşinde olan insanlar vardır bir kızı ona aşık etmek için yollarlar fakat bunu anlayan adam b..

Sosyal Medya Fenomenlerinin Atası Mahir Çağrı 02:04

Sosyal Medya Fenomenlerinin Atası Mahir Çağrı

Mahir Çağrı, 1999'da açtığı kişisel web sitesi ile dünyanın tanıdığı bir isim haline gelmiş, gerçek bir internet fenomeni. Dönemine göre normal kabul edilebilecek basit bir tasarım, hafif kırık bir İngilizce ile kurulan..

  • JET TV tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Düğün Çorbası Tarifi 02:56

Düğün Çorbası Tarifi

1 kase haşlanmış, didilmiş kırmızı et, 2 yemek kaşığı un, 1 yumurta sarısı, 1/2 limon suyu, 2 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı tereyağ, 4-5 su bardağı sıcak su, Tuz. *****************************************..