#Bayılmak hangi hastalığın habercisidir

Parkinson'un Erken Evre Belirtileri Nelerdir 01:04

Parkinson'un Erken Evre Belirtileri Nelerdir

Parkinson hastalığının erken evre bulguları titreme ve hareket yavaşlığıdır. Son dönemde yapılan araştırmalar hastalığın aslında bu belirtilerden çok daha önceden başladığını gösterse de hastalığın tanısı titremeler başl..

  • NABIZ tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizli Kalp Hastalığı Nasıl Tedavi Edilir 01:00

Gizli Kalp Hastalığı Nasıl Tedavi Edilir

Gizli kalp hastalığında tedavi yöntemi, hastalığın türüne göre belirlenir. Hastalığın altında yatan sebep damar tıkanıklığı ise medikal yöntemler uygulanabilir. Hekim, sebebin ne olduğu tespit edildikten sonra nasıl bir ..

  • NABIZ tarafından
  • 755 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı 03:58

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, koronavirüs salgınında hasta yaş ortalamasının düştüğünü ifade etti. Ceyhan, pandeminin başından bu yana 15 y..

Burcu Güneş - Yakın Mesafe 03:45

Burcu Güneş - Yakın Mesafe

Şuan benimle değilsin ya Nefes bile zarar Üstelik tam ismimizi yazmalık Camımda ki buhar Hayatımdan çıkıp gitmek hangi duyguya Hangi korkuya hangi uykuya hangi sorguya Yarar ki yar Ara ara yakın mesafe bitmiş olsa da Ara..

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii 03:46

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii

Kapalı kapılar arkasında kaldım.Elimi uzattıgım herkez kapattı kapılarını.Sıkıştı ellerim yandı yüregim,söyleyemedim kimselere.Ellerim mühim değilde kalbimi acıtan biri vardı bir yerlerde,vardı ama yoktu yoktu ama vardı...

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a  Diyanet Çağrısı 04:18

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a Diyanet Çağrısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP’li Deniz Baykal’ın, Trabzon’daki sözlerini eleştirerek, “Diyanet İşleri Başkanlığı’na git de orada Peygamberimiz ile ilgili hangi sözler edilir, hangi sözler edilemez orada öğrenmen la..

Müslüm Gürses - Ceza 06:01

Müslüm Gürses - Ceza

Müslüm Gürses - Ceza Dinle Şarkı Sözleri : Yağmurlu bir günde doğdum anamdan Gökler ağlıyormuş ben doğdum diye Doğarken günahkar olur mu insan Ömrüme verilen bu ceza niye Ne yaptım allahım dertli doğacak Sevipte ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hız Treninde Ayılıp Bayılan Zenci Kardeş 01:00

Hız Treninde Ayılıp Bayılan Zenci Kardeş

Adrenalinden şaftı kayan siyahi kardeşimizin bir ayılıp bir bayılma serüvenini izliyoruz efenim. Keyifli seyirler....

  • JET TV tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adamı Vahşi Bir Şekilde Döven Genç 01:17

Adamı Vahşi Bir Şekilde Döven Genç

Bayıltan Tekme İle Kavga Ayırmak..

  • JET TV tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Can Jersey - Yıldız 03:57

Can Jersey - Yıldız

Yıldız şarkı sözleri ile Bırakıcam rapine ambargo Olamaz kimse bana denk bro Sanarsın New York city ama değil Bura Esenler chicago Fiyakalı Bentley Alıcam Cupa Del Rey Rakibin bensem Kod adım sensei Bana dersin keko Um..

Parçalanmış Türkçe Dublaj 1:52:40

Parçalanmış Türkçe Dublaj

Güvenilir psikiyatr Dr. Fletcher (Betty Buckley), Kevin (James McAvoy) adlı hastasının en az 23 farklı kişiliği bünyesinde barındırdığını kanıtlamıştır. Ancak henüz tamamen ortaya çıkmamış son bir kişilik vardır ki, meyd..

Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri) 05:18

Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri)

Kalp Atışı'nın ilk bölümünde; Eylül babası ve üvey annesi yüzünden sorunlu bir çocukluk geçirmiş ve lise çağında babası tarafından Marmaris’te yaşayan babaannesinin kapısında terk edilmiştir. Babaannesi Gülayşe’nin yanın..

Meryem - Kader Mahkumunun Hazin Sonu! 04:55

Meryem - Kader Mahkumunun Hazin Sonu!

Meryem 2. Bölüm'de Meryem, hapiste zor günler geçirirken, en yakını abla dediği kader mahkumu olur. Meryem'in öldürülme emri ise büyük bir felaketin habercisidir...

  • ANKA tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızlarım İçin 12. Bölüm Fragmanı 00:59

Kızlarım İçin 12. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 12. Bölüm Fragmanı yayında! Hüma ile Yaşar, karşı karşıya! Kızlarım İçin'de heyecan giderek artıyor! Ortaya çıkan şok gerçek, Yaşar ve kızları için önemli bir sınavın habercisidir! Zübeyir'in hakkındaki ge..

Düşük Göz Kapağı Kanser Belirtisi Mi 00:53

Düşük Göz Kapağı Kanser Belirtisi Mi

Doğuştan olmayan göz kapağı düşüklüğü hastalık habercisidir...

  • NABIZ tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları - Şok Evlillik! 02:40

Fazilet Hanım ve Kızları - Şok Evlillik!

Fazilet Hanım ve Kızları 15. Bölüm Özet: Ece ve Hazım’ın şok evliliği Hazan ve tüm Egemen’ler için yıkıcı olur. Akıl almaz nikaha tanık olan Hazan, Yağız ve Sinan şaşkınlık ve öfkelerini farklı hedeflerden çıkarırken, ya..

  • ANKA tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cloverfield Paradoksu Türkçe Dublaj İzle 1:42:26

Cloverfield Paradoksu Türkçe Dublaj İzle

Bir grup bilim insanı yeni bir enerji kaynağı bulmak adına uzayda çalışmalar yapmaktadır. Uzay istasyonunda tanrı parçacığı olarak da bilinen Higgs bozonunu keşfetmeye çalışan bilim insanları yanlışlıkla çok korkunç bi..

Çocuklar Duymasın 44. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) 00:59

Çocuklar Duymasın 44. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Çocuklar Duymasın 44. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk'un herkesi şaşırtan yeni gündemi ne? Çocuklar Duymasın, 10 Haziran Pazar sezon finaliyle ekrana geliyor! Çocuklar Duymasın'da kahkaha eksik olmuyor! Sezon finaliyle ek..

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz 04:03

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz

Şimdiye kadar yaklaşık 110 milyar insan dünyaya gelmiş. Güncel dünya nüfusu ise yaklaşık 7,5 milyar civarında. Ve her geçen saniye dünya nüfusu yaklaşık 2 ila 6 kişi artıyor. 'E benim bu gelişime bi katkım olmasın mı?'..

Hazal Filiz Küçükköse Ben Burak Özçivit Gibi Yapmam 02:49

Hazal Filiz Küçükköse Ben Burak Özçivit Gibi Yapmam

Hazal Filiz Küçükköse Hangi Proje İle Ekranlara Dönecek? Rol Arkadaşı Burak Özçivit'in Hangi Davranışını Onaylamıyor? Alp Güler İle İlişkisi Nasıl Gidiyor?..

  • BETA tarafından
  • 161 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey 04:30

Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey

Özet: 1. Bekaretini Satmak Hangi din ya da etnik kimliğe sahip olursa olsun insanlar için ilk cinsel deneyim herkes için özeldir. Ancak son dönemde bunu paraya dönüştürmek için farklı yöntemler deneyenler de var. Bunun..

  • JET TV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fısıltı - Hemsaye 02:51

Fısıltı - Hemsaye

sözler Hangi çiçekten çalıntıdır huyun, Hangi ırmağın peşinde kaybolur güzün? Çok yürüsem ormanında bulur muyum? Hangi ceylanın gözünde saklıdır yüzün? Sır bu çığlığın fısıltısındad..

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı 04:05

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı

Çinli Biyoteknoloji firması ile Sağlık Bakanlığı tarafından imzalanan protokol ile koronavirüse karşı geliştirilen ve Faz 3 aşamasına gelinen Covi-2 aktif aşısı, ilk olarak Kayseri Şehir Hastanesi Pandemi Servisi’nde çal..

Nazlı Emektar - Soluma Vura Vura 02:55

Nazlı Emektar - Soluma Vura Vura

Soluma Vura Vura şarkı sözleri ile Soluma Vura Vura İçimizi Çürütür Baba Doldur Bu Dert Bizi Büyütür Ne İştir Söyle Ne İçtin Gidenmi Baba Değişti Sür Gözüm Arkada Yollarda O Şimdi Hangi Kolla..

Grip Nedir 03:53

Grip Nedir

Kimine Enflüenza, kimine Paçavra Hastalığı. (Hastalığın bile statüsü var...)..