#Bayılmak hangi hastalığın habercisidir

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı 02:33

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı

Ekler tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı pekte zor olmayan ekler yapımı videomuzda aşama aşama anlatıldı. İlk olarak soğuması için ekler kremasını hazırlıyoruz. Hazırladıktan sonra daha iyi ..

Un Helvası Tarifi 04:32

Un Helvası Tarifi

Malzemeler: 3/4 su bardağı sıvı yağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı soğuk süt, Üzeri için tarçın. Uzun süredir ilk defa denediğim bir Tarifi aynı gün içerisinde paylaşıyorum sizlerle. Bu tarif beni ..

Dondurulmuş Patates Kızartması Tarifi 05:51

Dondurulmuş Patates Kızartması Tarifi

Malzemeler 3 adet orta boy patates 1 lt oda sıcaklığında su 1 çay bardağı sirke 2 tatlı kaşığı tuz 1 su bardağı sıvı yağ Kızartma için extra sıvı yağ. Çıtır Patates kızartması tarifini paylaştığımda istenmişti Dondurulm..

Duygu Özaslan Makyajımı Nasıl Temizliyorum 07:09

Duygu Özaslan Makyajımı Nasıl Temizliyorum

Instagram makyajı ve Arap tarzı makyaj gibi ağır makyajlı videolarımdan sonra Bu makyajı nasıl sildin çok merak ediyorum. Göz makyajını nasıl temizliyorsun? tarzı çok yorum gelmişti. Bu videoda makyajımı hangi ürünle..

Hamburger Tarifi 03:31

Hamburger Tarifi

Malzemeler: 500 gr az yağlı kıyma, 1 adet soğan (rendelenmiş), 4 yemek kaşığı ekmek kırığı, 2 yemek kaşığı barbekü sosu, 3 diş sarımsak, 1 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber, Tuz, Kızartmak için az sıvı yağ, Hamburger ek..

Yoğurt Tatlısı Tarifi 03:50

Yoğurt Tatlısı Tarifi

Malzemeler: 3 yumurta, 3 kahve fincanı şeker (klasik küçük türk kahvesi fincanı), 3 kahve fincanı yoğurt, 1 kahve fincanı sıvı yağ, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 8 kahve fincanı un, Yarım limonun rendelenmiş ka..

Çağla Favori Rujlarım Güzellik Bakım 05:50

Çağla Favori Rujlarım Güzellik Bakım

Ben geldiiim :) Bugün sizlerle favori rujlarımı paylaşıyorum. En doğal tondan en kırmızısına, hangi ruju seviyorum, nasıl kullanıyorum? İşte karşınızda favori rujlarım ! 1- L'Oreal Paris-Color Riche Lipstick 630 Beige ..

Tuğçe Ay 3 Dakika - 5 Ürün Tip Düzeltme 03:35

Tuğçe Ay 3 Dakika - 5 Ürün Tip Düzeltme

Herkese Merhaba, 3 dakika da banyo da nasıl hazırlanıyorum, hangi ürünlerden yardım alıyorum bunları paylaştım. En az ürünle en güzel görünüme kavuşmak bence çok güzel sizde denesenize !..

Aslı Özdel Kötü Cilt Gününü Güzel Makyaja Dönüştürmek 12:55

Aslı Özdel Kötü Cilt Gününü Güzel Makyaja Dönüştürmek

Kötü cilt gününü güzel bir makyaja dönüştürmek aslında sizin elinizde. Ben kendi kötü cilt günümü nasıl güzel bir makyaja dönüştürdüğümü bu videoda sizlerle paylaştım. Egzama,akne,cilt kuruluğuna neler yapıyorum,hangi ür..

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor 03:22

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor

Konu: Monument to the violinist , Hollanda Amsterdam'da belediyenin ve konser salonunun bulunduğu yer olan Stopera'da, kemancının heykelini yapmak için mermer zemin kırıldı. Bu eserin yaratıcısı gerçekten de sınırları ..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kaşarlı Patates Rendesi 03:39

Kaşarlı Patates Rendesi

Malzemeler: 5 adet orta boy Patates, 4-5 dilim Kaşar peyniri, Tuz, Karabiber, Sıvı yağ. Bir kahvaltılık tarif günümüz daha geldi çattı. Yarın ve ertesi sabah ailecek olsun arkadaşlarınızla veya tek başınıza olsun yapa..

Aşk Uzaklardan Geldi 04:42

Aşk Uzaklardan Geldi

Hani aşkın dini ya da dili olmaz denir ya, işte bunu geçekleştiren ünlüler kim biliyor musunuz?... Hangi dizi oyuncusu Kongolu eşiyle dillere destan bir aşkla evlenip mutlu bir yuva kurdu? Ya da aşkı uğruna işini v..

  • BETA tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Kutlu Adım Adım Saçlarımı Evde Mora Nasıl Boyuyorum 20:02

Merve Kutlu Adım Adım Saçlarımı Evde Mora Nasıl Boyuyorum

Çoookk istenilen video geldi! Saçlarımı evde nasıl boyuyorum? Hangi markayı kullanıyorum!? ???? Lütfen sonuna kadar izleyin. Saçlarımı boyadıktan sonra nasıl bakım yaptığımı da anlatıyorum! ???? Umarım yararlı olur. Öpül..

Ayşenur Yaylalı Okulda Kullanılacak Şal Bağlama Modelleri 08:21

Ayşenur Yaylalı Okulda Kullanılacak Şal Bağlama Modelleri

Sizlere okulda kullanabileceğiniz pratik şal bağlama modelleri paylaştım ve hangi şal türlerini kullanmalıyız bunlar hakkında bilgiler verdim umarım faydalı bulursunuz..

Ayşenur Yaylalı Farklı Baş Bağlama Modelleri 08:19

Ayşenur Yaylalı Farklı Baş Bağlama Modelleri

Bu videoda son zamanlarda trend olan farklı şal bağlama stillerini sizler için inceleyerek denedim en çok hangi modeli beğendiğinizi yorum olarak bırakmayı unutmayın..

Çağla Plaj Çantamda Ne Var 11:47

Çağla Plaj Çantamda Ne Var

Saçına başına, süsüne, püsüne, kirpiğine düşkün bir insan olarak plaj çantam size biraz kalabalık gelebilir ama napalım? Hadi toplanın. Hangi güneş kremini kullanıcaz, yüzümüze hangisini, bacağımıza hangisini sürüyoruz? ..

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar 04:10

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar

Sadece zeki insanların aklına gelebilecek çözümlerden biri. Turkiyedeki toplu taşıma araçlarından sag çıkabilmek icin geliştirilmiş yöntemlerden biri. Bu anneleri tebrik etmek lazım. Ellerini kullanmak yerine zekalarını ..

  • JET TV tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Mağarada Bulduğumuz Ceset 10:45

Paranormal Olaylar Mağarada Bulduğumuz Ceset

7 ay önce Ukrayna - Rusya arasında bulunan dünya nın en büyük yeraltı sığınaklarına girmiştik. BURAYI SONUNA KADAR OKURSANIZ BÜTÜN SORU VE CEVAPLARI BULABİLİRSİNİZ. 3.700 KM’den daha uzun olan bu sığınaklarda araştırma y..

  • JET TV tarafından
  • 1.198 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tarkan Kızına Dedikodu Yapmayacak Dadı Arıyor 02:33

Tarkan Kızına Dedikodu Yapmayacak Dadı Arıyor

Tarkan ve Pınar Tevetoğlu dadı arayışına girdi! Kızları Liya için dadı arayan çift bakın dadıda hangi özellikleri arıyor Kızı Liya’yı kucağına alan Tarkan ve Pınar Tevetoğlu’nu dadı telaşı sardı!..

  • BETA tarafından
  • 624 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Efsane Dönüyor İşte Çocuklar Duymasın'ın Yayın Tarihi 01:36

Efsane Dönüyor İşte Çocuklar Duymasın'ın Yayın Tarihi

Ekranların uzun soluklu fenomen dizisi “Çocuklar Duymasın” yeni bölümleri ile sevenlerinin karşısına çıkacak. Çocuklar Duymasın'ın yayın tarihi belli oldu! Çocuklar Duymasın hangi kanalda, saat kaçta ekranlara gelecek..

  • BETA tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Stil Baykuşu Kalp Şekline Sahip Yüzlerde Yüz Kontürleme Nasıl Yapılır 05:52

Stil Baykuşu Kalp Şekline Sahip Yüzlerde Yüz Kontürleme Nasıl Yapılır

Makyajdan önce yüzünüzü ideal yüz formuna getirebilmeniz için nasıl yüz kontürleme yapıldığını bilmek ve hangi yüz şekline sahip olduğunuzu bilmek çok önemlidir...

Everest Dağı'nı Türkiye'de Sanan Yurdum İnsanı 01:19

Everest Dağı'nı Türkiye'de Sanan Yurdum İnsanı

Çin–Nepal sınırı üzerinde yer alan dünyanın en yüksek dağı Everest Dağı sokak röportajında vatandaşlara sorulmuş. Vatandaşlara Everest Dağı'nın hangi ilimizde olduğ sorulmuş...

  • JET TV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ertan V İsrafil - Dibine Dibine 03:48

Ertan V İsrafil - Dibine Dibine

Dibine Dibine şarkı sözleri ile Nerde nasıl takılıyorsan Hangi kafayı yaşıyorsan Umudunu tüketiyorsan Çaresiz hissediyorsan Dik tut başını yürü gerine gerine Durma lafı koy yerine yerine Korkma taşırım seni sevine sevi..

2018-2019 9.SINIF MATEMATİK SAYI KÜMELERİ/TEMEL KAVRAMLAR KONU ANLATIMI 33:53

2018-2019 9.SINIF MATEMATİK SAYI KÜMELERİ/TEMEL KAVRAMLAR KONU ANLATIM

2018 2019 MATEMATİK SAYI KÜMELERİ TEMEL KAVRAMLAR YENİ MÜFREDAT SAYI SAYI KÜMELERİ SAYI ÇEŞİTLERİ ARDIŞIK SAYILAR RAKAM SAYI SAYMA SAYILARI S DOĞAL SAYILAR N TAM SAYILAR Z RASYONEL SAYILAR Q İRRASYONEL SAYILAR Q' REEL ..

Meşrep - Soluk Pembe Elbise 04:22

Meşrep - Soluk Pembe Elbise

Meşrep - Soluk Pembe Elbise Dinle SOLUK PEMBE ELBİSE Tanıdık yüzlerden kaçıyorum Kendimi gizliyorum Tanımadık yüzlerde seni arıyorum Ayrılık bu kadar sıcakken her yerde seni bulmaya çalışıyorum Bulduğum an ne yaparım ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ramazan Küçük - Sen Gel Diyorsun (ÖF ÖF) 04:02

Ramazan Küçük - Sen Gel Diyorsun (ÖF ÖF)

Ramazan Küçük - Sen Gel Diyorsun (ÖF ÖF) Dinle Söz: Ali Kızıltuğ Müzik: Aşık Emrah (Hamza Başyurt) Düzenleme : Ramazan Küçük Bağlama : Ramazan Küçük Kaval : Polat Akarçay Video : Çetework Corp. Ali Kızıltuğ'u Saygı ve ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.138 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Samida - Adjaruli 01:42

Samida - Adjaruli

Samida - Adjaruli Dinle “Gandagana Potpuri” Patsiav medat lamazikhar Mgoni gulshi chimivardi Khatskhan tcevel shenzevpikrob Nenev raprat shimiyvardi Hidai nanida hidai nano Hidai nanida hidai no Hidai nanida hidai nan..

Yemekteyiz Gerçeklerini Onur Büyüktopçu'dan Dinleyin - Eser Yenenler Show 05:27

Yemekteyiz Gerçeklerini Onur Büyüktopçu'dan Dinleyin - Eser Yenenler S

Konukları kim seçiyor? Konuklarda hangi özellikler aranıyor? Onur Büyüktopçu Yemekteyiz yarışmacıları ile ilgili ne düşünüyor? Tüm bunların ve daha fazlasının cevabı videomuzda!..

  • JET TV tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Burçlar Lisede Sözlüye Kalkarlarsa Ne Olur - Morkomedyen 01:00

Burçlar Lisede Sözlüye Kalkarlarsa Ne Olur - Morkomedyen

Liseliler hadi bakalım hangi burç nasıl sözlüye kalkar? Sözlüye kalkınca ne yapar? Destek vermeyi unutmayın...

  • JET TV tarafından
  • 286 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Skandal - Adnan Oktar Suç Örgütü Ali̇ Eyüboğlu’nu Nasıl Fi̇şledi̇ 10:16

Skandal - Adnan Oktar Suç Örgütü Ali̇ Eyüboğlu’nu Nasıl Fi̇şledi̇

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne ifade veren Ali Eyüboğlu, emniyette yaşananları anlattı. Adnan Oktar Suç Örgütü, Ali Eyüboğlu hakkında hangi bilgileri arşivlemişler.....

  • BETA tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce