#Bayılmak hangi hastalığın habercisidir

Halit Bilgiç - Bu Kente Bir Daha Gel ( 2020 YENİ ) 04:44

Halit Bilgiç - Bu Kente Bir Daha Gel ( 2020 YENİ )

Bu kente bir daha gel Yağmurları da getir Uyandır umudumu Sevişen sözler ile Heybende oyun getir O sıska çocuklara Biraz da gülüş olsun Bahara, kadınlara Sonra ekmek olalım olur mu? Acısı acıkana Ama unutma beni Sarıl..

Komplo K. - Zor Gelir 03:56

Komplo K. - Zor Gelir

Zor Gelir şarkı sözleri ile (VERSE-1) Açtım istemeden gözümü şu hayata çıt demeden İçimde kötülük beslemeden yaşadım ama zor... Gülemedim hüznümü gizlemeden, geçiyor günüm hiç özlemeden Kimsesiz bir çocuk düşün bekleme..

Yunanistan Yaşanası En Kötü Ülke Seçildi 01:00

Yunanistan Yaşanası En Kötü Ülke Seçildi

Yunanistan karantina günlerinde yaşanacak en kötü ülkelerden biri listesine girdi. Yunanistan'ı sırasıyla bakın hangi ülkeler takip etti.....

Koronavirüste Çin Aşısı Mı, Alman Aşısı Mı? 02:55

Koronavirüste Çin Aşısı Mı, Alman Aşısı Mı?

Çin aşısı yolda, Alman aşısı için anlaşma tamam. Peki, hangi aşıyı yaptıracağız? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, iki aşıyı değerlendirdi. Risklerini ortaya koydu...

Gençlik lokalinden ihtiyarlar çıktı 02:20

Gençlik lokalinden ihtiyarlar çıktı

KORONA ÖNLERİNDE, ONLAR PEŞİNDE. MİLYONLAR SALGINI DEFETMEK İÇİN FEDAKARLIK YAPARKEN ONLAR TERSİNİ YAPTI. BİRİ KAHVEHANESİNİ GİZLİ GEÇİTLERİN ARDINA SAKLADI. DİĞERLERİYSE DAHA DA GARİP BİRŞEY YAPTI VE BASKIN SIRASINDA OY..

İyi Kız Kötü Kıza Karşı! 10:32

İyi Kız Kötü Kıza Karşı!

Kanala abone olun: https://www.youtube.com/channel/UCprQp1WQZzw-ApvQdb31OtQ?sub_confirmation=1nUçağa Atıştırmalık Sokmanın 15 Yolu! https://youtu.be/58f9HLm-JbQ?list=PLhmLxnVwFU2HDwa5KL5R39ne16Q1GfArMnErkekler hangi kız ..

  • GÜL tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Batu x Bilal Tarhan - Interpol 03:18

Batu x Bilal Tarhan - Interpol

Interpol şarkı sözleri ile... Arıyor bak bizi İnterpol Arayıp dursun sen rahat ol Bi lal Mahallemiz antik cehennem fragmanı geçilmiyo hiç si renden Bu maçın galibi mutlak biziz aga Deği Şti rmez hiçbi şey di renmen E..

Suudi Arabistan Kralı Aşı Oldu 00:46

Suudi Arabistan Kralı Aşı Oldu

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz kameralar önünde korona aşısını oldu. Maske takmaması dikkat çeken kralın hangi aşıyı vurulduğu açıklanmadı...

Kafe-restoranlardan 5'li teklif! 02:09

Kafe-restoranlardan 5'li teklif!

PAKET SERVİS, GEL AL BİR YERE KADAR ÇARE OLDU... YAKLAŞIK 10 MİLYON KİŞİNİN EKMEK YEDİĞİ KAFE VE RESTORANLAR AYAKTA KALABİLMEK İÇİN ÇARE ARIYOR... İŞLETMECİLER, 5 MADDELİK BİR TEKLİF HAZIRLADI... 'BUNLARA DİKKAT EDERSEK ..

6,5 milyon doz aşı geldi 02:20

6,5 milyon doz aşı geldi

HEYECANLA BEKLENEN 2. PARTİ, YANİ 6,5 MİLYON DOZ AŞI DAHA TÜRKİYE'YE GELDİ. 2 HAFTALIK İNCELEMENİN ARDINDAN AŞILAMANIN HIZLANMASI BEKLENİRKEN, SAĞLIK BAKANLIĞI AŞILAMA HARİTASI UYGULAMASINI DEVREYE SOKTU. HANGİ İLDE KAÇ..

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı 06:33

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı

Korona virüs (Covid-19) pandemisi döneminde yazılım şirketleri, dijital yaşamın hızlandığı bu süreçte markaların taleplerini karşılayabilmek için yeni uygulamalar geliştiriyor. Çin’in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde..

Yetkili servis tuzağına dikkat! 02:21

Yetkili servis tuzağına dikkat!

İNTERNETE GİRİP YETKİLİ SERVİS NUMARASI ARAYANLAR DİKKAT! DOLANDIRICILAR ARAMA MOTORLARINI MESKEN TUTTU... SÖZDE YETKİLİ SERVİSLER HEM PARAYI HEM CİHAZI ALIP GİDİYOR. İSTANBUL'DA BİR KADIN DA O TUZAĞA DÜŞTÜ... BAKIN ONU ..

Benzin deposu olmayan aracı sattılar 02:30

Benzin deposu olmayan aracı sattılar

EKSPER RAPORU HİLELİ, KİLOMETRESİYLE OYNANMIŞ, KAZASI GİZLENMİŞ ARAÇLAR GÖRDÜK AMA... BÖYLESİ İLK KEZ OLDU... İSTANBUL'DAN ANKARA'YA GİDİP OTOMOBİL SATIN ALAN ADAM, AKARYAKIT İSTASYONUNDA BEYNİNDEN VURULMUŞA DÖNDÜ... BAK..

Şehit ailesinden Kılıçdaroğlu'na tokat gibi yanıt - İhlas Haber Ajansı 03:28

Şehit ailesinden Kılıçdaroğlu'na tokat gibi yanıt - İhlas Haber Ajansı

Şehit polis memuru Vedat Kaya’nın annesi Emine Kaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun telefonla görüşme isteğine karşı Kılıçdaroğlu bizi hangi yüzle arıyor dedi...

Plak satışları patladı! 02:45

Plak satışları patladı!

PANDEMİ YÜZÜNDEN SANATÇILARIN KONSERLERİ BİR BİR İPTAL OLUNCA, PLAKLARA İLGİ ARTTI. ÖYLE Kİ SON 30 YILIN EN YÜKSEK PLAK SATIŞI GERÇEKLEŞTİ BU DÖNEMDE... BAKIN EN ÇOK HANGİ PLAKLAR İLGİ GÖRÜYOR.....

İşte Türkiye'nin milli füzeleri! CNN Türk tek tek füzeleri anlattı 05:55

İşte Türkiye'nin milli füzeleri! CNN Türk tek tek füzeleri anlattı

TÜBİTAK SAGE’nin genç mühendis ve teknisyen ekibi tarafından geliştirilen, Türkiye’nin ilk görüş içi havadan havaya füzesi Bozdoğan, uçaktan ilk atışını başarıyla gerçekleştirdi. F-16’dan atılan Bozdoğan, hedefi “Doğruda..

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası 06:00

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası

Tüketilmesi halinde ölüme neden olan ve balıkçıların ağlarını parçalayan balon balığının Antalya’da tezgah ve sokak aralarında filetosunun satıldığı ileri sürüldü. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi..

Taha Yığın feat. Melisa - Duy Sesimi 03:03

Taha Yığın feat. Melisa - Duy Sesimi

Duy Sesimi şarkı sözleri ile ****intro*** beni üzer elvedalar gel yakın ol benim yarınlarımdan bir öpücük al mor göz kapaklarımdan yakın ol kesin yakın ol kesin yakın ol ***1 . verse *** bize gülemezsin derken ? san..

Vagon evler yok satıyor! 02:51

Vagon evler yok satıyor!

BİR ZAMANLAR BÜYÜK ŞEHİRDE YAŞAM HAYALLERİ VARDI. PANDEMİDEN SONRA O HAYALLER BAZILARI İÇİN YERİNİ DOĞAYA DÖNÜŞ PLANLARINA BIRAKTI. BİR SAHİL KASABASINDA YA DA ORMAN KENARINDA UYANMA HAYALLERİ KURANLARA ÖZEL VAGON EVLER ..

7 bin km uzaktan baklava siparişi 01:59

7 bin km uzaktan baklava siparişi

BAKLAVANIN ÜNÜ ÜLKE SINIRLARINI ÇOKTAN AŞTI, TÜRKİYE'DEN YAKLAŞIK 7 BİN KİLOMETRE UZAKTAN BİLE SİPARİŞ ALINDI. BAKIN O SİPARİŞ HANGİ ÜLKEDEN GELDİ VE TESLİMAT NASIL YAPILDI..

Bu gıdalar ömrümüzü yiyor! 02:38

Bu gıdalar ömrümüzü yiyor!

'ÖMRÜMDEN ÖMÜR GİTTİ' DERİZ YA... BU SADECE SIKINTIYLA, STRESLE OLMUYOR... BAZI YİYECEK, İÇECEKLER DE HAYAT SÜREMİZİ KISALTIYOR... AMERİKALI BİLİM İNSANLARI, DAKİKA DAKİKA BUNU HESAPLADI... BAKIN HANGİ GIDALAR HAYATIMIZI..

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi 03:07

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşayan 29 yaşındaki Cansu Hatipoğlu, 11 yıllık evliliğinde çocuk sahibi olmak için gitmedik tedavi merkezi bırakmadı. Tedavilerde olumsuz sonuç alan Hatiploğlu, arkadaş tavsiyesi üzeri..

Alişan 20 yıl küs kaldığı Mahsun Kırmızıgül'le barışmasıyla ilgili ilk kez konuştu 03:32

Alişan 20 yıl küs kaldığı Mahsun Kırmızıgül'le barışmasıyla ilgili ilk

20 yıldır küs olduğu eski dostu Mahsun Kırmızıgül’le barışan Alişan, konuyla ilgili hangi flaş açıklamaları yaptı? Alişan, Etiler’de bir AVM’de görüntülendi. Geçen haziran ayında İzmir’e giderken geçirdiği trafik kazası..

''Daire 16'' sesini duyurmayı başardı! 01:49

''Daire 16'' sesini duyurmayı başardı!

''DAİRE 16'DAYIM. ADIM ÖZAY KAYA'' DEMİŞ , BAKTIĞI SOKAK KÖPEĞİNİN BARINAĞA GÖTÜRÜLMESİ KARARINA İSYAN ETMİŞTİ. ÖZAY KAYA'NIN O İSYANI İŞE YARADI... KÖPÜK İÇİN BAKIN HANGİ KARAR VERİLDİ...

Özel sektör aşıyı zorunlu kılar mı- - Atv Haber 30 Ağustos 2021 06:43

Özel sektör aşıyı zorunlu kılar mı- - Atv Haber 30 Ağustos 2021

HANGİ KOŞULLARDA AŞI ZORUNLU OLUR..

Parktan maymun kaçtı! 01:39

Parktan maymun kaçtı!

ANKARA'NIN ORTA YERİNDE AÇILAN HAYVANAT BAHÇESİNDEKİ ASLANLAR , PARK SAHİBİYLE KOMŞULARI KARŞI KARŞIYA GETİRMİŞ, HABERİNİ YAPMIŞTIK.O PARK BUGÜN DE BİR FİRARLA GÜNDEME GELDİ. BAKIN VAHŞİ HAYVANLARIN DA BULUNDUĞU PARKTAN..

Gelişi var gidişi yok! 01:04

Gelişi var gidişi yok!

BİR YAYA GEÇİDİ DÜŞÜNÜN... GİRİŞİ VAR, ÇIKIŞI YOK. YOLDAN KARŞIYA GEÇEN, DAHA DOĞRUSU GEÇTİĞİNİ DÜŞÜNEN YAYALAR, BAKIN HANGİ GARİP SÜRPRİZLE KARŞILAŞIYOR...

4 ilde eğitime kar engeli! İşte kar tatili olan iller 00:45

4 ilde eğitime kar engeli! İşte kar tatili olan iller

Kar yağışı nedeniyle okulların tatil olup olmadığı soruları yeniden gündeme geldi. Meteoroloji 12 Ocak Çarşamba günüde birçok il içi kar yağışı uyarısı yapıldı. Olumsuz hava koşullarına karşı önlem alan Kırklareli, Çanak..

Murat Yasin Bağcı - Siz Kimsiniz 04:19

Murat Yasin Bağcı - Siz Kimsiniz

Siz Kimsiniz şarkı sözleri ile Ben ölürken hayatın kıyısında, Gözlerimden kan damlarken oluk oluk, Nerdeydiniz? Nerelerdeydiniz? Pardon acaba siz kimsiniz? Siz kimsiniz? Kimin nesisiniz? Hangi cehennemde, Zebani ibliss..

Nedeni bilinmeyen kansızlık, kabızlık, kusma tehlikeli olabilir- 04:00

Nedeni bilinmeyen kansızlık, kabızlık, kusma tehlikeli olabilir-

Endoskopi ve kolonoskopi zaman zaman insanların çekindiği ancak kanser gibi önemli hastalıkların erken tanısı için uygulanması önemli bir yöntem. Örneğin, nedeni bilinmeyen kusmalar, kansızlık, kabızlık, dışkıda kan bulu..