#Bağcılarda uyuşturucu operasyonu

Canlı Yayın Sırasında Polis Baskını 04:26

Canlı Yayın Sırasında Polis Baskını

Florida'da 22 yaşındaki uyuşturucu satıcısı kazandığı parayı Facebook üzerinden yaptığı canlı yayında kutladığı sırada Polis eve operasyon düzenledi ve adamı yakaladı...

  • JET TV tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Seki'ye İlahi Adalet 00:32

Deniz Seki'ye İlahi Adalet

Yıllar önce Popstar yarışmasında jüri üyesi olan Deniz Seki cezaevinde yatmış olan Bayhan için, böyle birini başımızın tacı yapamayız, kucak açamayız ve böyle biri popstar olamaz diyerek jüriliği terketmişti.Ama yıllar s..

  • ANKA tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı 04:49

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı

Adana'da bir çocuğu gasp edip yakalandıktan sonra dua kitabı satıyorum gasp yapmadım deyip besmele çekemeyerek internetten fenomen olan şüpheli, yine bir çocuğun 4 lirası ve cep telefonunu gasp etmekten yakalandı. Alı..

Kızımı Alabilirsin Ama Canımı Asla Nostalji 00:12

Kızımı Alabilirsin Ama Canımı Asla Nostalji

Cemil başarılı bir polis komiseridir. Uyuşturucu kaçakçılarını yakalamak için örgütten dışlanmış Arap Yusuf ile anlaşma yapar. Uyuşturucu alışverişinin yapılacağı yeri öğrenir. Baskın yaparlar ve yer altı örgütünün birço..

 Deniz Seki Tahliye Oldu 03:14

Deniz Seki Tahliye Oldu

Uyuşturucu temin etmek suçundan tutuklanarak 2014 yılından beri cezaevinde tutulan ünlü sanatçı Deniz Seki tahliye oldu. Seki, cezaevi çıkışında beyaz güvercin uçurdu Uyuşturucu temin etmek suçundan tutuklanan ve 2014 y..

  • ANKA tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suçüstü Yakalanan Torbacıya Meydan Dayağı 01:50

Suçüstü Yakalanan Torbacıya Meydan Dayağı

İstanbul Pendik'te uyuşturucu satıp kendi mahallesindeki gençleri zehirleyen torbacıyı suçüstü yakalayan bir grup, zehir tacirini polise teslim etmeden önce ufak çaplı bir meydan dayağı atıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul’un Göbeğinde Dehşet Verici Görüntü 02:15

İstanbul’un Göbeğinde Dehşet Verici Görüntü

Şişli Mecidiyeköy’de bir alışveriş merkezi önünde “bonzai” diye tabir edilen sentetik uyuşturucu maddenin etkisindeki gencin içler acısı hali yürekleri sızlattı. Ayakta adeta zombi gibi dolaşan genci, vatandaşlar başın..

Son Vurgun Film İzle 1:49:38

Son Vurgun Film İzle

Film Özeti Mark Wahlberg, ardında bırakmak için çok uğraştığı dünyadan uzak durmaya çalışan ve ailesini korumak için her şeyi yapan bir adamı anlatan hızlı tempolu Contraband filmindeki oyuncu kadrosunun başında yer alıy..

  • Tv Series tarafından
  • 6.434 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geçit Yok Film İzle 1:47:13

Geçit Yok Film İzle

Sınır bölgesinde polis olarak görev yapan Owens’ın sınırdan uyuşturucu kaçırıldığını tespit eder. Kaçakçılık yapan çetenin lideri yıllardır aranan bir suçlı olduğu anlaşılır. Şerif dünya çapında çok büyük bir olaya karış..

  • Tv Series tarafından
  • 3.970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Futbolcu Tuğçe'nin Hayat Hikayesi Yürek Burkuyor 06:56

Futbolcu Tuğçe'nin Hayat Hikayesi Yürek Burkuyor

40 günlük bebekken öz annesi tarafından terk edilen, ardından koruyucu bir aile tarafından büyütülen 22 yaşındaki Tuğçe Ö.'nün hayatı duyanların yüreklerini burkuyor. 14 yaşında lisede okurken tecavüze uğrayan, ardından ..

Çay Bardaklarından Esrar Çıktı 03:58

Çay Bardaklarından Esrar Çıktı

Fatih’te Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Sokak Suçlarıyla Mücadele Timi uyuşturucu madde satışı yapıldığı belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Bir kafeye yapılan baskında çay bar..

 Uyuşturucunun Zararları 01:40

Uyuşturucunun Zararları

Uyuşturucu kullanan genç zombiye dönüşmüş..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polislerin Kaçakçıları Kovaladığı Operasyon Nefes Kesti 01:56

Polislerin Kaçakçıları Kovaladığı Operasyon Nefes Kesti

Mardin Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonunda 40 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, 183 bin 550 paket kaçak sigara, 225 kilogram kaçak nargile tütünü, 9 adet Ecstasy hap, satışa hazır ..

Zombiye Çeviren Flakka'nın İnsan Üzerindeki Ürküten Etkisi 01:53

Zombiye Çeviren Flakka'nın İnsan Üzerindeki Ürküten Etkisi

Geçtiğimiz günlerde İspanya'nın Barcelona şehrinden İstanbul'un Avcılar ilçesine gönderilen kargodan, kullananı çılgınlık derecesinde saldırganlaştıran hatta adeta bir zombiye çeviren uyuşturucu 'flakka' çıkmıştı. İşte b..

Keskin Nişancı - Sniper Ultimate Kill Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:17

Keskin Nişancı - Sniper Ultimate Kill Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İz

2017 yapımı ve imdb üzerinde 6 puana sahip aksiyon ve gerilim yüklü bir film isminden de anlaşılacağı gibi keskin nişancı ve uyuşturucu baronları arasında geçen anları konu almaktadır. Kolombiyalı uyuşturucu satıcısı ve ..

Barry Seal Kaçakçı - American Made Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 1:54:59

Barry Seal Kaçakçı - American Made Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Arka Sokaklar 471. Bölüm Fragmanı 00:52

Arka Sokaklar 471. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 471. Bölüm Fragmanı yayında! Bahar, uyuşturucu şebekesinin eline düşüyor! Bahar, görev için uyuşturucu şebekesinin arasına karışmıştır. Fakat polis olduğu anlaşılır ve ekiple olan iletişimi kesilir. Ekip, ..

Torbacı, Pitbull Cinsi Köpeğini Polislere Saldırttı 01:07

Torbacı, Pitbull Cinsi Köpeğini Polislere Saldırttı

İzmir'de bir eve düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, uyuşturucu sattığı iddia edilen şahıs pitbull köpeğini polislere saldırtırken bir polis, köpeğin ısırması sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı...

Loving Pablo Orijinal Fragmanı 02:14

Loving Pablo Orijinal Fragmanı

Virginia Vallejo’nın romanından uyarlanan filmde, uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın gizli ama tutkulu aşkı Virginia Vallejo ile olan ilişkisi anlatılıyor. 1981 yılında Kolombiya’da gazetecilik yapan Virginia Vallejo, to..

White Boy Rick Orijinal Fragman 02:44

White Boy Rick Orijinal Fragman

White Boy Rick , 1980'lerin Detroit'inde geçiyor. Gerçek bir hikayeden uyarlama olan film Detroit’in uyuşturucu sorununun en yüksek olduğu bir zamanı ele alıyor. 14 yaşındayken gizli bir muhbir olarak göreve başlayan Ric..

Çukur 13. Bölüm - Sneak Peek 01:00

Çukur 13. Bölüm - Sneak Peek

İstanbul'un suçla özdeşleşmiş mahallesi Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir ve ailenin kendine göre kuralları vardır. Bu kurallardan bir tanesi de uyuşturucu yasağıdır. Çukur'da uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz..

  • PengoTV tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çukur 17. Bölüm Fragmanı 00:58

Çukur 17. Bölüm Fragmanı

İstanbul'un suçla özdeşleşmiş mahallesi Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir ve ailenin kendine göre kuralları vardır. Bu kurallardan bir tanesi de uyuşturucu yasağıdır. Çukur'da uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz..

Kapana Yakalanan Ayı Kurtarıldı 00:29

Kapana Yakalanan Ayı Kurtarıldı

DÜZCE'nin Akçakoca ilçesinde ormanlık alanda kapana yakalanan ayı, uyuşturucu iğne ile uyutulduktan sonra kurtarıldı. Akçakoca Altunçay köyünde ormanlık alandan gelen sesleri duyan vatandaşlar, o noktaya doğru ilerledi. ..

  • JET TV tarafından
  • 628 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman 02:27

Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman

Kolombiyalı gazeteci Virginia Vallejo, 1981 yılında, uyuşturucu kaçakçılığıyla para kazanıp iktidarı ele geçiren ve dostlarını ülkenin yeni nesil zengin insanlarına dönüştüre Pablo Escobar ile bir ilişkiye başlar. Escoba..

Uyuşturucuyu öyle bir yere sakladı ki polisler de şaşırdı 00:53

Uyuşturucuyu öyle bir yere sakladı ki polisler de şaşırdı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde polis ekiplerinin durdurduğu otomobilde, maske içerisine saklanmış uyuşturucu ele geçirildi...

Ezhel Yaka Paça Gözaltına Alındı 05:34

Ezhel Yaka Paça Gözaltına Alındı

Şarkılarında uyuşturucuya özendirdiği suçlamısyla 1 yıl hapis cezası alan rapçi Ezhel, dün İzmir konseri sonrası havalimanında yaka paça gözaltına alındı. Şarkılarında uyuşturucu madde kullanımını özendirdiği iddiasıyla ..

  • BETA tarafından
  • 177 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 32.Bölüm 2:21:19

Söz | 32.Bölüm

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ 2. Sezon 32’inci bölümü ile ‘Star TV’ ekranlarında!nnTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ‘SÖZ’,..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 198 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İstanbul Narkotik Polisi Kılık Değiştirip İnşaatçı Oldu Operasyon Yaptı! İşte Detaylar 01:41

İstanbul Narkotik Polisi Kılık Değiştirip İnşaatçı Oldu Operasyon Yapt

UYUŞTURUCU ÇETESİ BÖYLE ÇÖKELTİLDİ..

Hırsız sandılar zehir taciri çıktı! 01:35

Hırsız sandılar zehir taciri çıktı!

BAHÇELİEVLER'DE HIRSIZLIK İHBARINA GİDEN POLİS GÖZLERİNE İNANAMADI... LÜKS ARAÇTA AKILALMAZ BİR ZEHİR TEZGAHI VARDI... ŞEYTANI BİLE SINIFTA BIRAKACAK DÜZENEĞE 121 KİLO UYUŞTURUCU ZULALANMIŞTI.....

'Doktor' yaptı, 'baron' sattı! 01:31

'Doktor' yaptı, 'baron' sattı!

FİLM GİBİ BİR OPERASYONUN GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEYECEĞİZ ŞİMDİ... İSTANBUL'DA, 6 İLÇEYE YAPILAN EŞZAMANLI BASKINLARDA, TAM 1 TON 117 KİLO UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ... DOKTOR LAKAPLI BİRİNİN İMAL ETTİĞİ UYUŞTURUCULARI, İRANLI B..