#Bağcılarda uyuşturucu operasyonu

Esnaf İle Torbacılar Arasında Silahlı Kavga 00:38

Esnaf İle Torbacılar Arasında Silahlı Kavga

Beyoğlu'nda Esnaf ile Torbacılar Arasındaki Silahlı Çatışma Kamerada Beyoğlu’nda geçtiğimiz günlerde 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı olayda, mahalle esnafı ile torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcıları a..

Sınırsızlar Kulübü Film İzle 1:56:56

Sınırsızlar Kulübü Film İzle

Sınırsızlar Kulubü hd izle, Ron Woodroof’un hayatını anlatan film uyuşturucu bağımlısı biridir. Seksenli yılların sonlarında kendisinde bir hastalık belirtisi çıkarak hastaneye giden ron AIDS hastası olduğunu öğrenecekti..

  • Tv Series tarafından
  • 1.810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sabotaj Film İzle 1:49:40

Sabotaj Film İzle

Arnold Schwarzenegger boşrolünde oynadığı 108 dakikalık bol aksiyon dolu bir amerikan polisiye filmi. Narkotik Suçlar biriminde çalışan özel hareket polislerinin yaptıkları operasyonlar anlatılmakta. Büyük bir uyuşturucu..

  • Tv Series tarafından
  • 4.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhbir Snitch Film İzle 1:46:56

Muhbir Snitch Film İzle

Muhbir Snitch Film Hd izle Snitch (Muhbir), Ric Roman Waugh yönetmenliğinde aksiyon, macera ve dramın iç içe geçtiği sürükleyici bir film İşadamı John Matthews (Dwayne Johnson - Scorpion King), 18 yaşındaki oğlu Jason (R..

  • Tv Series tarafından
  • 2.564 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suç Çetesi Film İzle 1:52:54

Suç Çetesi Film İzle

Los Angeles, 1949... Brooklyn doğumlu acımasız mafya babası Mickey Cohen (Sean Penn) gösteriye Los Angeles’ta devam ediyor. Uyuşturucu, silah ve kadın ticareti yaparak para kazanan Cohen tüm bunları sadece çalıştırdığı a..

  • Tv Series tarafından
  • 4.781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sivil Cephe Film İzle 1:40:34

Sivil Cephe Film İzle

Emekli olmuş bir ajan artık hayatında dinlenmeye karar verir ve ailesi ile beraber sakin, güzel bir kasabaya taşınır. Fakat burada çok geçmeden kasabada uyuşturucu kaçakcılığı yapıldığını fark eder . Jason Statham emekli..

  • Tv Series tarafından
  • 7.134 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gençleri Fare Zehri İle Zehirliyorlar 01:38

Gençleri Fare Zehri İle Zehirliyorlar

Önce gençleri adeta yaşayan birer ölüye çeviren o sentetik uyuşturucuyu satanlar yakalandı. Sonra da üretenler. İmalathanelerde öyle kimyasallara rastlandı ki, uyuşturucu tacirlerinin gençleri zehirlemekle kalmadığı, her..

Torbacı Olduğu İdda Edilen Kişiye Cafede Silahlı Saldırı 02:17

Torbacı Olduğu İdda Edilen Kişiye Cafede Silahlı Saldırı

Torbacı olduğu iddia edilen şahsa kafede silahlı saldırı Beyoğlu'nda torbacı olduğu iddia edilen bir şahıs, kafeteryada otururken silahlı bir kişi tarafından vuruldu. Hafif yaralanan şahıs hastaneye kaldırılırken, dehşet..

Son Şans Film İzle 2:03:48

Son Şans Film İzle

Son Şans – Southpaw 2015 Türkçe Dublaj izle Billy Hope kariyerinin zirvesine çıkmak için çabalayan başarılı bir boksördür. Ailesinden yana da her şeyin yolunda gittiği kusursuza yakın bir hayat sürerken karısının trajik ..

  • Tv Series tarafından
  • 7.323 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İkizlerin Katil Zanlısı Dayıdan 'İşkence Yapıyorlardı' İddiası 04:26

İkizlerin Katil Zanlısı Dayıdan 'İşkence Yapıyorlardı' İddiası

Adana'da Kurban Bayramı'nda birer gün arayla öldürülen ikiz kardeşin katil zanlısı dayının Bana yıllardır zulmediyorlardı, işkence yapıyorlardı. Senet imzalattırdılar, o yüzden birini öldürdüm dediği öğrenildi. Alınan..

Rio Favela'de Asker Ve Çeteler Arasında Çatışma 01:01

Rio Favela'de Asker Ve Çeteler Arasında Çatışma

Yüzlerce asker çete saldırılarını bastırmak için müdehalelerde bulunudu. Şehir savaş alanına döndü. 22 Eylül 2017'de Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde bulunan Rocinha gecekondu mahallelerinde uyuşturucu çeteleri arası..

Tacı Geri Alınan Güzellik Kraliçeleri 02:29

Tacı Geri Alınan Güzellik Kraliçeleri

Miss Turkey 2017 yarışmasında birinci seçilen ancak attığı tweet nedeniyle tacını kaybeden Itır esen akıllara onunla aynı kaderi yaşayan diğer güzelleri getirdi. Aslında kadın olmayan güzellik kraliçeleri, uyuşturucu maf..

  • ANKA tarafından
  • 610 görüntüleme
  • 7 yıl önce
16 Yaşındaki Kıza Taciz İddiasına Mahalleli Dayağı 05:11

16 Yaşındaki Kıza Taciz İddiasına Mahalleli Dayağı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, 16 yaşındaki kıza uyuşturucu vererek taciz ettiği ileri sürülen şahsa karşı mahalleli ayağa kalktı. Mahalleli, 51 yaşındaki E.S.’yi döverek hastanelik etti...

İstanbul’un Göbeğinde Yürek Burkan Bonzai Krizleri Kamerada 01:01

İstanbul’un Göbeğinde Yürek Burkan Bonzai Krizleri Kamerada

İstanbul Şişli ve Beyoğlu'nda “bonzai” diye tabir edilen sentetik uyuşturucu maddenin etkisindeki gençlerin ibretlik halleri kameraya yansıdı. Krize girerek kendini yerden yere vuran gençleri vatandaşların başından aşağı..

Kuştepe’de Nefes Kesen Operasyon 05:35

Kuştepe’de Nefes Kesen Operasyon

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri, Kuştepe’de yaptığı nefes kesen operasyonda 3 kişiyi gözaltına alırken, yapılan araştırmalarda doğalgaz panosunda uyuşturucu ele geçirildi...

Reha Muhtar'dan, Eski Eşi Deniz Uğur'a Şok Sözler 14:42

Reha Muhtar'dan, Eski Eşi Deniz Uğur'a Şok Sözler

Deniz Uğur’la Reha Muhtar arasında velayet savaşı çıktı. Eski aşkının sert sözleri karşısında dün suskunluğunu bozan Muhtar’ın hedefinde adı uyuşturucu davasına karışan güzel oyuncunun yönetmen sevgilisi vardı. Deniz Uğu..

  • ANKA tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öğrenci Servisinde Bonzai Böyle Ele Geçirildi 00:41

Öğrenci Servisinde Bonzai Böyle Ele Geçirildi

Ataşehir'de polis ekiplerince okul servislerine yönelik kontrollerde, uyuşturucu kullandığı iddia edilen ve ayakta durmakta zorlanan okul servisi şoförü Servet G. ile ilgili çarpıcı görüntüler ortaya çıktı...

Narkozla Pikachu'yu Dutan Ortaköy Çocuğu 03:05

Narkozla Pikachu'yu Dutan Ortaköy Çocuğu

Büyük ihtimal halı saha maçı sonrası sakatlığı nedeniyle verilen narkoz vb. uyuşturucu ile yaşanan durum...

  • JET TV tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit 00:59

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit

Hakkari'den acı haber geldi. Yüksekova ilçesi Esendere bölgesinde Susuzkeklik karakolu ile Aslankaraş Üs bölgesi arasında askeri aracın geçişi sırasında EYP patlatıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu..

Flakka Uyuşturucusunu Kullananların Son Halleri(Zombi) 01:00

Flakka Uyuşturucusunu Kullananların Son Halleri(Zombi)

SON DERECE RAHATSIZ EDİCİ GÖRÜNTÜ İÇERİR LÜTFEN BUNA GÖRE İZLEYİNİZ!!!Dünyada yayılan ve flakka denilen sentetik bir uyuşturucu , İnsanları zombiye çeviriyor.Türkiye'de yeni yeni yayılmaya başladı .Bu uyşturucu banyo tuz..

  • JET TV tarafından
  • 1.454 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeşilçam 'da Gözetleme 00:55

Yeşilçam 'da Gözetleme

Karapençe çetesi, hepsine adı karış-mış, bir türlü yakalanamayan bir gizli haydut topluluğudur. Yurt dışından yeni ve yüklü bir parti kaçak uyuşturucu gelecektir. Müşterileri Arap Sadri adlı başka bir gangsterdir. Çeteni..

Mardin'de PKK'nın Finans Kaynağına Operasyon 01:09

Mardin'de PKK'nın Finans Kaynağına Operasyon

Mardin'de terör örgütü PKK'nın finans kaynağı uyuşturucuya yönelik farklı tarihlerde gerçekleştirilen 16 ayrı operasyonda 366,5 gram eroin, 3,55 gram afyon sakızı ve 16 adet uyuşturucu hap ele geçirildi...

Emlakçıya Baskında Ele Geçirilenler Şoke Etti! 00:32

Emlakçıya Baskında Ele Geçirilenler Şoke Etti!

Bağcılar'da bir emlakçıya yapılan operasyonda polis ekiplerinin ele geçirdikleri şoke etti. Yapılan baskında 50 kilo 327 gram skunk, 106 gram eroin 66 gram kokain, 15 adet extacy ve 1 adet hassas teraziye el konuldu...

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist 01:36

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist

TSK’dan, son bir hafta içerisinde yurt içinde icra edilen terörle mücadele operasyonlarına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada Şırnak Beytüşşebap İncebel-Kato Dağları, Cizre ve Silopi, Hakkari Yüksekova Alandüz- İkiyak..

Kara Pençe İle Antika Telefonla Konuşma 00:28

Kara Pençe İle Antika Telefonla Konuşma

Karapençe çetesi, hepsine adı karış-mış, bir türlü yakalanamayan bir gizli haydut topluluğudur. Yurt dışından yeni ve yüklü bir parti kaçak uyuşturucu gelecektir. Müşterileri Arap Sadri adlı başka bir gangsterdir. Çeteni..

Zombi Takliti Yapan Gençle Röportaj Yapmak 04:11

Zombi Takliti Yapan Gençle Röportaj Yapmak

Ahsen TV'den tanıdığımız sevimli muhabir abimiz, Flakka denilen uyuşturucu içtikten sonra, krize giren elemanı bulmuş ve üstüne röportaj yapmış. Gel gelelim olayın aslında öyle bir şey yok..

  • JET TV tarafından
  • 1.271 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'de Opioid Krizi Büyüyor 01:20

ABD'de Opioid Krizi Büyüyor

Amerika Birleşk Devletleri'ndeki uyuşturucu kullanımının yaygınlaşması yetkilileri endişelendiriyor. ABD Başkanı Donald Trump opioid ilaçlarlarının aşırı kullanımın ve bundan kaynaklı ölümlerin ‘ulusal utanç’ olduğunu a..

Bitlis'te 77 Kilo Eroin Ele Geçirildi 01:25

Bitlis'te 77 Kilo Eroin Ele Geçirildi

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen ortak çalışmada 77 kilo 848 gram eroin ele geçirildi...

İstanbul’da Bonzai Manzaraları Kamerada 01:27

İstanbul’da Bonzai Manzaraları Kamerada

İstanbul’un çeşitli ilçelerinde “bonzai” diye tabir edilen sentetik uyuşturucu maddenin etkisindeki gençlerin ibretlik halleri kameralara yansıdı. Kentin göbeğinde güpegündüz “zombi” gibi dolaşan gençlerin hali, yürekler..

Kapa Gaganı Da Otur Her Kuşun Eti Yenmez 01:18

Kapa Gaganı Da Otur Her Kuşun Eti Yenmez

Karapençe çetesi, hepsine adı karış-mış, bir türlü yakalanamayan bir gizli haydut topluluğudur. Yurt dışından yeni ve yüklü bir parti kaçak uyuşturucu gelecektir. Müşterileri Arap Sadri adlı başka bir gangsterdir. Çeteni..