#Bağcılarda uyuşturucu operasyonu

Seni Ve Tabiatı Doya Doya Seyretmek İstiyorum 00:39

Seni Ve Tabiatı Doya Doya Seyretmek İstiyorum

Karapençe çetesi, hepsine adı karış-mış, bir türlü yakalanamayan bir gizli haydut topluluğudur. Yurt dışından yeni ve yüklü bir parti kaçak uyuşturucu gelecektir. Müşterileri Arap Sadri adlı başka bir gangsterdir. Çeteni..

1960'ların Bar Kadını 01:34

1960'ların Bar Kadını

Karapençe çetesi, hepsine adı karış-mış, bir türlü yakalanamayan bir gizli haydut topluluğudur. Yurt dışından yeni ve yüklü bir parti kaçak uyuşturucu gelecektir. Müşterileri Arap Sadri adlı başka bir gangsterdir. Çeteni..

Açığa Alınan Polis 40 Kilogram Eroinle Yakalandı 02:39

Açığa Alınan Polis 40 Kilogram Eroinle Yakalandı

Van’ın Erciş İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevliyken iki ay önce açığa alınan polis memuru, Diyarbakır’da 40 kilogram eroinle yakalandı. Kentte, gerçekleştirilen iki farklı operasyonda da 1 ton 272 kilogram esrar ele geçir..

Terör Örgütlerinin Mali Kaynaklarına Darbe 02:29

Terör Örgütlerinin Mali Kaynaklarına Darbe

İstanbul'da, terör örgütlerine mali kaynak sağlayan uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 1'i kadın 8 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Zanlılardan 7'si tutuklanırken toplamda 79 kilo eroin ele ge..

Eşini 2 Saat Kemerle Dövdü 01:10

Eşini 2 Saat Kemerle Dövdü

Adana'da uyuşturucu bağımlısı bir kişi iş bul çalış diyen 1.5 yıllık eşini kucağında 3 aylık bebeği olmasına rağmen bir odaya kapatıp 2 saat boyunca kemerle dövdü. Kocasının elinden kurtulup polisi arayan genç kadın ad..

Esrar Nasıl Bir Maddedir 02:08

Esrar Nasıl Bir Maddedir

Esrar, Hint kenevirinden elde edilen uyuşturucu, psikoaktif bir maddedir. Esrar Hint kenevirinin ot, süt ve yağ kısımlarından elde edilir. Dünyada en çok bilinen ve kullanılan maddedir...

  • NABIZ tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cinayet Zanlısı Çekin Türkiye Yakışıklı Görsün 00:34

Cinayet Zanlısı Çekin Türkiye Yakışıklı Görsün

Adana'da esrar aldıktan sonra tartıştığı uyuşturucu satıcısını öldüren genç, adliyeye sevk edilirken gazeteciler ''Çekin, Türkiye yakışıklı görsün'' deyip güldü...

  • JET TV tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ne O Canım Canınızı Mı Sıktım 00:55

Ne O Canım Canınızı Mı Sıktım

Karapençe çetesi, hepsine adı karış-mış, bir türlü yakalanamayan bir gizli haydut topluluğudur. Yurt dışından yeni ve yüklü bir parti kaçak uyuşturucu gelecektir. Müşterileri Arap Sadri adlı başka bir gangsterdir. Çeteni..

Av Mevsimi İzle 2:18:29

Av Mevsimi İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Diyarbakır’da 800 Polisle Hava Destekli Asayiş Uygulaması 03:44

Diyarbakır’da 800 Polisle Hava Destekli Asayiş Uygulaması

Merkez Bağlar ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Özel Harekat, Narkotik, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Çevik Kuvvet ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince il gen..

'Cono' aşiretine bin polisle şafak baskını 03:33

'Cono' aşiretine bin polisle şafak baskını

Adana ve Mersin'de aşk vaadiyle dolandırıcılık, yağma, gasp, hırsızlık yaptıkları ve uyuşturucu sattıkları iddia edilen Cono aşiretine yönelik bin polis ile düzenlenen eş zamanlı operasyonda 30'dan fazlası kadın yaklaşık..

İstanbul’da 'bonzai' krizleri kamerada 02:59

İstanbul’da 'bonzai' krizleri kamerada

İstanbul’un çeşitli ilçelerinde “bonzai” diye tabir edilen sentetik uyuşturucu maddenin etkisiyle krize giren gençlerin ibretlik halleri kameralara yansıdı...

Gringo Fragmanı 02:49

Gringo Fragmanı

Yumuşak huylu iş adamı Harold Soyinka için işler pek iyi gitmemektedir. Kimi olaylar sonucunda Harold kendini, sırttan bıçaklayan meslektaşlarının, yerel uyuşturucu baronlarının ve yozlaşmış paralı askerlerin insafına ka..

Hitman Game Of The Year Edition PS4 01:17

Hitman Game Of The Year Edition PS4

The HITMAN - Game of The Year Edition includes: - All missions & locations from the award-winning first season of HITMAN - New Patient Zero campaign - 3 new Themed Escalation Contracts - 3 new Outfits - 3 new Weapons ..

  • BETA tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızgın Güneş 1971  Cihangir Gaffari  Eva Bender Türk Filmi İzle 1:04:33

Kızgın Güneş 1971 Cihangir Gaffari Eva Bender Türk Filmi İzle

Filmde, polis baskınına uğrayan bir uyuşturucu sevkiyatında yüklü miktarda para ile kaçan Ali’nin başına gelenler anlatılır. Ali, parayı vererek uyuşturucuları alıp Panter’e getirecektir. Fakat alışverişe uzaktan şahit o..

Hırsızlar Kasayı Çaldı Serveti Alamadan Bahçeye Attı 01:15

Hırsızlar Kasayı Çaldı Serveti Alamadan Bahçeye Attı

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Kışla Mahallesi 4 bin 393 sokakta bir evin 2'nci katında meydana geldi. İddiaya göre, Sivas'a giden Zeki Çoban'ın evine giren hırsızlar, televizyon ve evdeki çelik kasay..

Gün Akşam Oldu 1974  Ümit Tokcan  Aysun Güven Türk Filmi İzle 1:23:16

Gün Akşam Oldu 1974 Ümit Tokcan Aysun Güven Türk Filmi İzle

Film, uyuşturucu ve kumar bataklığına saplanan bir gencin hikâyesini konu alır. Emre, mütedeyyin ve zengin bir ailenin çocuğudur. Babası Kerim ile beraber çalıştıkları bir ticarethaneleri vardır. Nişanlısı Meral ile evli..

Gringo Fragmanı 01:45

Gringo Fragmanı

Yumuşak huylu iş adamı Harold Soyinka için işler pek iyi gitmemektedir. Kimi olaylar sonucunda Harold kendini, sırttan bıçaklayan meslektaşlarının, yerel uyuşturucu baronlarının ve yozlaşmış paralı askerlerin insafına ka..

Eczanede Yaşanan Dehşet Kamerada 00:59

Eczanede Yaşanan Dehşet Kamerada

Ankara'da eczaneden kırmızı reçete ile satılan bir ilacı almak isteyen adam, ilacı reçetesiz satmadığını belirten eczacıyı darp ederek eczaneyi tarumar etti. Olay, 14 Şubat Çarşamba günü Etimesgut ilçesinde meydana geldi..

  • JET TV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Bir Kereden Bir Şey Olmaz' Diye Başladı 7 Yılda Kurtuldu 02:14

'Bir Kereden Bir Şey Olmaz' Diye Başladı 7 Yılda Kurtuldu

Kırklareli'de, kötü alışkanlıkları olan kişilerle arkadaşlık kurması sonucu uyuşturucuya başlayan M.F, hayatını altüst eden uyuşturucu illetinden kararlılığı sayesinde 7 yıl sonra kurtuldu...

Uyuşturucudan Kurtuldu Geleceğe Umutla Bakıyor 01:37

Uyuşturucudan Kurtuldu Geleceğe Umutla Bakıyor

Tekirdağ'da uzun süre uyuşturucu kullandıktan sonra tedavi olup bağımlılıktan kurtulan 29 yaşındaki İ.G, geleceğe umutla bakıyor...

Endonezya'da Kafesteki Orangutanlar Kurtarılması 01:58

Endonezya'da Kafesteki Orangutanlar Kurtarılması

Endonezya'nın Batı Kalimantan eyaletinde Joy ve Utu adlı iki orangutan, onları kafeste tutan kişilere 42 dolar verilere serbest bırakılmış. Gene aynı eyalette özel mülke giren Tomang adlı başka bir Orangutan'da uyuşturuc..

  • JET TV tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Arka Sokaklar 459. Bölüm 2. Fragmanı 00:55

Arka Sokaklar 459. Bölüm 2. Fragmanı

Arka Sokaklar 459. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sinem, yatakta yakalandığı Hakan'a komplo mu kurdu? Arka Sokaklar 459. Bölüm 1 Aralık Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Hakan, cezaevinde yaralandıktan sonra görevini tam..

Assassin's Creed Origins First Civilization Pack DLC PS4 00:36

Assassin's Creed Origins First Civilization Pack DLC PS4

Harness the Godly powers of the First Civilization with the latest Assassin's Creed Origins gear pack. This pack contains the Midnight Sun mount, the Moonlit Shield, the Lightning’s Strike (Hunter Bow), the Flickering Da..

  • BETA tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mike Tyson Tribute - 10 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:50

Mike Tyson Tribute - 10 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Gerard Mike Tyson (Майк Тайсон), eski bir Amerikan profesyonel boksör. Dünya tartışmasız dünya şampiyonasını elinde tuttu ve WBC, WBA ve IBF şampiyonalarını 20 yıl, 4 ay ve 22 gün kazanmak için en genç boksör o..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.577 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selfie Çekerken İçeceğine Hap Atılan Kadın 00:19

Selfie Çekerken İçeceğine Hap Atılan Kadın

Selfie çektiği sırada yanına yaklaşan bir erkek, kadının içeceğine uyuşturucu madde bırakarak uzaklaşmış. Kadın farkında olmadan kaydettiği görüntü ile belki de hayatının en kötü gününü geçirmekten şans eseri kurtulmuş...

  • JET TV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dude Orijinal Fragmanı 02:31

Dude Orijinal Fragmanı

Liseli 4 kızın Uyuşturucu İle İmtihanını Anlatan Komedi Filmi 20 Nisanda Netflix'de..

Mahkeme Salonundan Kaçıp Zemine Çakılan Suçlu 00:39

Mahkeme Salonundan Kaçıp Zemine Çakılan Suçlu

Utah Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan uyuşturucu suçu şüphelisi adam başarısız bir kaçış denemesi yapıyor. Mahkeme salonundan koşarak çıkan kelepçeli adam koridordan aşağı kata zemine atlıyor ve çok sayıda kırıkla old..

  • JET TV tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diyarbakır’da Polis Hava Destekli Asayiş Uygulaması Düzenlendi 00:49

Diyarbakır’da Polis Hava Destekli Asayiş Uygulaması Düzenlendi

Diyarbakır'da polis ekipleri asayiş uygulaması gerçekleştirdi Helikopter destekli uygulamada eğlence mekanları ve sokaklar arandı. Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği asayiş uygulamasının gecenin ilerleyen saatlerine kada..

Kanun Gücü 1979 Türk Filmi İzle 1:24:07

Kanun Gücü 1979 Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Film, polis memuru Ahmet’in Sungur ile mücadelesini anlatır. Sungur, İstanbul’daki uyuşturucu, kaçakçılık ve kumar piyasasını ele geçirmiştir. Ticareti istediği gibi yönlendirmektedir. Şehirde artan cinaye..