#Bağcılarda uyuşturucu operasyonu

Arka Sokaklar 474. Bölüm Fragmanı 00:57

Arka Sokaklar 474. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 474. Bölüm Fragmanı yayında! Ekip, rehin alınan Tunç'u kurtarma peşine düşüyor! Arka Sokaklar 474. Bölüm 23 Mart Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Uyuşturucu şebekesine yapılan operasyon sonrasınde deş..

Yarın Çok Geç Olacak 1970 Türk Filmi İzle 1:19:30

Yarın Çok Geç Olacak 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, zengin bir erkek tarafından tuzağa düşürülen bir genç kızın dramı anlatılır. Gülgün, erkek arkadaşı Teoman’la evlilik hazırlıkları yapmaktadır. Oysa delikanlının gerçek niyeti gönül eğlendirmektir. Yeme..

Sicario Day of the Soldado Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Sicario Day of the Soldado Türkçe Altyazılı Fragmanı

Uyuşturucu kartelleri, teröristleri ABD sınırından kaçak yollarla geçirmeye başlayınca, federal ajan Matt Graver (Josh Brolin), gizemli Alejandro’yla (Benicio Del Toro) iletişime geçer. Ailesi bir kartel patronu tarafınd..

Sicario Day of the Soldado Orijinal Fragmanı 01:29

Sicario Day of the Soldado Orijinal Fragmanı

Uyuşturucu kartelleri, teröristleri ABD sınırından kaçak yollarla geçirmeye başlayınca, federal ajan Matt Graver, gizemli Alejandro’yla iletişime geçer. Ailesi bir kartel patronu tarafından öldürülen Alejandro’nun görevi..

Şehir Merkezini Birbirine Katan Kaçak Angus 01:16

Şehir Merkezini Birbirine Katan Kaçak Angus

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Güney Amerika'dan ithal edilen angus cinsi büyükbaş hayvanlardan biri, limandan kaçarak kent merkezine girdi. Uyuşturucu iğne ile etkisiz hale getirilen angus bazı araçlara da zarar verdi...

  • JET TV tarafından
  • 750 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şafaktan Önce Türkçe Altyazılı Fragman 01:54

Şafaktan Önce Türkçe Altyazılı Fragman

Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde, Tayland’ın en ünlü hapishanelerinden birinde üç yıl hapis yatan İngiliz boksör Billy Moore'un hayatı anlatılıyor. Hapishane içerisindeki çete savaşları ve uyuşturucu ile mücadele ed..

Kaplanlar 1985 Türk Filmi İzle 1:03:07

Kaplanlar 1985 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, birbirlerinden intikam almak isteyen iki adamın arasındaki mücadele konu edilir. Çakal, silâh ve uyuşturucu kaçakçılığından yargılanır. Ancak aleyhinde hiç bir delil yoktur. Çakal’ın yaptığı işleri bile..

Los Angeles'ta Gizli Görev Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:51

Los Angeles'ta Gizli Görev Türkçe Altyazılı Fragmanı

Özel bir dedektif olan Steve Ford’un Jack Russell cinsi köpeği Buddy uyuşturucu çetesi tarafından çalınır. Köpeğini çetenin elinden almak için yola koyulan Steve, çete lideri Spider ile ittifak yapmak zorunda kalır. Spid..

Çocukları Kurtar Türkçe Dublaj İzle 1:29:52

Çocukları Kurtar Türkçe Dublaj İzle

Tarım arazilerinin olduğu ağaçların yani insanların kendini iyi hissettiği nefes aldığı bir bölgede oluşturulan rehabilitasyon merkezinde uyuşturucu batağına saplanmış ve ordan kurtulmak isteyen insanların bir araya geld..

Loving Pablo - Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı İzle 2:03:03

Loving Pablo - Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı İzle

Loving Pablo - Pablo Escobar'ı Sevmek filminin Yönetmen koltuğunda:Fernando León de Aranoa ve Senaryosunda da:Fernando León de Aranoa, Virginia Vallejo, Virginia Vallejo yer almaktadır. Film Kolombiya'da çekilmiş Biyogra..

Başakşehir'de Kadınlar Yol Kapattı 01:11

Başakşehir'de Kadınlar Yol Kapattı

İstanbul Başakşehir'in Altınşehir Mahallesi'nde kadınlar, yol kapatma eylemi yaptı. Kadınlar, uyuşturucu satıcıları nedeniyle çocuklarını parka dahi yollayamadıklarını söyledi...

Ezhel (Sercan İpekçioğlu) Kendini Böyle Savundu 06:11

Ezhel (Sercan İpekçioğlu) Kendini Böyle Savundu

Ezhel (Sercan İpekçioğlu) Kendini Böyle SavunduEzhel olarak tanınan müzisyen Sercan İpekçioğlu, uyuşturucu madde kullanmak suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Rapçi, duruşmada aylık kazancını da ilk kez açıkl..

  • BETA tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Pucca Adıyla Tanınan Pınar Karagöz'e Kötü Haber 07:22

Pucca Adıyla Tanınan Pınar Karagöz'e Kötü Haber

Pucca takma ismini kullanan sosyal medya fenomeni Pınar Karagöz'ün uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendirme suçunu işlediği gerekçesiyle 5 yıl 10 ay hapis ve 66 bin 660 lira adli para cezasına mah..

  • BETA tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Uyuşturucuyla yakalanan şüpheliden gazeteciye 'Utanmıyor musun-' tepkisi 01:32

Uyuşturucuyla yakalanan şüpheliden gazeteciye 'Utanmıyor musun-' tepki

Aksaray’da jandarma ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı. Şüpheliden biri kendini görüntülemek isteyen basın mensuplarını önce tehdit etti, sonra “Utanmıyor musun?” diye tepki gösterdi..

Otomobiliyle su almak için çıktı, ceza yemekten kurulamadı 01:47

Otomobiliyle su almak için çıktı, ceza yemekten kurulamadı

Bursa'da kısıtlama saati içerisinde otomobiliyle su almak için otomobiliyle dışarı çıkan 2 şüpheli idari cezası uygulandı. Hal ve hareketlerinden ekipler, otomobilde yapılan aramada uyuşturucu madde geçirilirken, 2 kişi ..

Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey 04:32

Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey

Hangi suyla hangi kiri temizleyeceğiz şimdi? Derken insanlar gökyüzüne açacaklar ellerini Kaçıncı söz gelişi söylenişin bana? İnan ben değilim seni böyle utandıran, dönmelisin Bir şeylerin mücadelesi, bir tür militanlık..

Söz | 33.Bölüm 2:17:46

Söz | 33.Bölüm

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ 2. Sezon 33’üncü bölümü ile ‘Star TV’ ekranlarında!nnTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ‘SÖZ’,..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 109 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Polis bu hikayeyi beğendi! 01:21

Polis bu hikayeyi beğendi!

YAPTIKLARI UYUŞTURUCU SEVKİYATINI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞAN İKİ ZEHİR TACİRİ, ANKARA NARKOTİK POLİSİNİN SIKI TAKİBİYLE YAKALANDI...

Midesinden 1 milyonluk uyuşturucu çıktı! 01:44

Midesinden 1 milyonluk uyuşturucu çıktı!

YABANCI UYRUKLU BİR ZEHİR TACİRİ YAKLAŞIK 1 MİLYON LİRA DEĞERİNDE UYUŞTURUCU YUTTU..AMA POLİSE YUTTURAMADI..YAKALANACAĞINI ANLAYAN ADAM HAVALİMANINDA BAYGINLIK GEÇİRİNCE YAKAYI ELE VERDİ..

Aleyna Çakır'da Bulunan Dokular Ümitcan Uygun'un Çıktı 01:38

Aleyna Çakır'da Bulunan Dokular Ümitcan Uygun'un Çıktı

Ankara'da ölü bulunan genç Aleyna Çakır'la ilgili yeni bir gelişme var. Çakır'ın ölümünde şüpheli bulunan Ümitcan Uygun, verdiği uyuşturucu partisi sonrası tutuklanmıştı. O sırada alınan DNA örnekleri Aleyna’nın vücudund..

Antalya polisinden dev operasyon! 01:35

Antalya polisinden dev operasyon!

ANTALYA POLİSİ ŞAFAK VAKTİ UYUŞTURUCU SATICILARINA OPERASYON YAPTI... 2 BİN 500 POLİS,,, 200 ADRESİ BASTI... NARKO MAVİ BAYRAK OPERASYONUNDA YÜZLERCE ZEHİR TACİRİ GÖZALTINA ALINDI.....

MİKROFON KABLOSUNA GİZLENMİŞ 00:34

MİKROFON KABLOSUNA GİZLENMİŞ

MİKROFON KABLOSUNA GİZLENMİŞ..

Polisten Kaçan İki Kişi Ortalığı Karıştırdı 02:10

Polisten Kaçan İki Kişi Ortalığı Karıştırdı

Antalya'da yasağa rağmen sokağa çıkan iki kişi polisin dur ihtarına uymayınca ortalık karıştı. Polis ekipleri 20 dakika boyunca şüphelileri kovaladı. Bursa'da da bekçileri gören iki kişi ceplerindeki uyuşturucu maddeyi b..

Akıllı yetenekli cesur! 03:19

Akıllı yetenekli cesur!

KİMİ HASSAS BURNUYLA İZ PEŞİNDE... KİMİ BOMBA, KİMİ MAYIN, KİMİ UYUŞTURUCU ARAMADA UZMAN... PEKİ JANDARMA'NIN MAHARETLİ KÖPEKLERİ BU BECERİLERİ NASIL EDİNİYOR? NEVŞEHİR'E GİDİYORUZ ŞİMDİ... SHOW HABER EKİBİ, KÖPEK EĞİTİM..

TİCARET BAKANI DUYURDU 00:45

TİCARET BAKANI DUYURDU

İSTANBUL HAVALİMANINDA UYUŞTURUCU YAPIMINDA KULLANILAN 4,3 TON MADDE ELE GEÇİRİLDİ..

Servis şoförleriyle ilgili ürküten rapor! 02:53

Servis şoförleriyle ilgili ürküten rapor!

5 BİN 315 ŞOFÖR ADAYI UYUŞTURUCU KULLANIYOR..

Sıcağı sıcağına operasyon anı! 01:47

Sıcağı sıcağına operasyon anı!

ESKİŞEHİR’DE POLİS, YASA DIŞI SİLAH TİCARETİ YAPAN ŞÜPHELİLERE GÖZ AÇTIRMADI… İSTANBUL’DAYSA NARKOTİK TİMLERİNİN HEDEFİNDE DOKTOR LAKAPLI İRANLI BİR UYUŞTURUCU TACİRİ VARDI...

Bakan Soylu Milletimden Bir Tek Kişinin Huzurunu Bozan Olursa Hayatı Dar Ederim 05:58

Bakan Soylu Milletimden Bir Tek Kişinin Huzurunu Bozan Olursa Hayatı D

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Esenyurt'ta Karadeniz Dernekler Federasyonu'nun düzenlediği “5. Hamsi ve Horon Festivaline” katıldı. Etkinlikte uyuşturucu, doğal afet ve güvenlik konularına değinerek, “Vallahi y..

İspanya’da piyasa değeri 174 milyon euro olan 2 ton 900 kg kokain ele geçirildi 02:15

İspanya’da piyasa değeri 174 milyon euro olan 2 ton 900 kg kokain ele

İspanya'nın Kanarya Adaları açıklarındaki bir teknede 2 ton 900 kilogram kokainin ele geçirilmesinin ardından teknede bulunan 5 mürettebat gözaltına alındı. Kokainin piyasa değerinin yaklaşık 174 milyon euro olduğu aktar..

5 ay boyunca takibe alınan suç örgütü çökertildi- 17 gözaltı 01:08

5 ay boyunca takibe alınan suç örgütü çökertildi- 17 gözaltı

Düzce'de 5 ay boyunca takibe alınan ve aralarında infaz koruma memurların da olduğu 17 kişi jandarma ekiplerince yakalandı. Şüphelilerin ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda ise çok sayıda uyuşturucu, silah ile 44 bin..