#BaŞina

Melis ve Didem Kavga Etti! Adnan  Melise Yalvardı! 05:18

Melis ve Didem Kavga Etti! Adnan Melise Yalvardı!

Kısmetse Olur'da 13 mart pazartesi yayınlanan bölümde Melis ve Didem kavga etti.Melis'in yanına gelerek Didem'i çok sevdiğini ama onunla tartışmasını istemediğini söyleyen Adnan'ın, Melis'e ağlayarak yalvardı.Peki her ha..

  • ANKA tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..

ℂ⋆Tarkan  Kıl Oldum 04:13

ℂ⋆Tarkan Kıl Oldum

Takmış takıştırmış Sürmüş sürüştürmüş Bir dağınıklık, bir rüküşlük Kıl oldum abi Giyinmiş rengarenk Perperişan hali Üstelik çorabı da kaçmış Kıl oldum abi Kaçacak yer ararım Görsem karanlıkta Başına güneş mi ..

Yeşiller Partisi Lideri Wilders'i Durdurabilecek mi ? 01:57

Yeşiller Partisi Lideri Wilders'i Durdurabilecek mi ?

Hollanda çarşamba günü sandık başına gidecek. Kanada Başbakanı Justin Trudeau'ya benzetilen Yeşiller partisinin lideri Jesse Klaver Fas kökenli bir aileden geliyor. Klaver farklı bir mesaj veriyor. euronews muhabiri J..

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu 01:05

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu Bulgar kâhin ve mistik Baba Vanga, Trump ile ilgili son kehanetiyle yeniden gündeme geldi. Balkanların Nostradamusu Baba Vanga, Trump'ın ABD başkanı ..

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı 03:15

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı Rize'de 'Rambo' lakaplı Ramazan Çepni, 203 kilogram olarak tartılan ağaç kütüğünü sırtında taşımayı başardı Rize’nin Çayeli İlçesi Büyükköy Beldesi’nde yaşayan 43 yaşındaki Ramaz..

İçimdeki Fırtına 6 . Bölüm Fragman 00:49

İçimdeki Fırtına 6 . Bölüm Fragman

Hesaplaşma Günü İçin Geri Sayım Başladı! Ezgi, kardeşi Deniz ile evlenmek üzere olan Emre’ye uzun süredir aşıktır. Sadece Emre’yi kardeşinin elinden almak için yaptığı plan hiç beklenmedik olayların birbiri ardına gelmes..

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ -  Gece Dinlecek En Güzel Arapça Şarkılar 1:34:55

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ - Gece Din

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci (أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎) Bütün zamanların en güzel sesli şarkıcısı olarak anıldığı Mısır'da 20. yüzyılın başında doğdu. Dakhaliye Eyaleti'nin Sinbillaveyn yerleşimi yakınlarındaki Tama..

Emrah - Götür Beni Gittiğin Yere 04:58

Emrah - Götür Beni Gittiğin Yere

Bu aşk böyle bitemez Bırakma terketme beni Atma beni ölümlere Atma beni zulümlere Götür beni gittiğin yere Sensiz ben nefes alamam Buralarda hiç duramam Tek başına yalnız kalamam Senin kokunu özlerim Hep yollar..

Mezarlıkta Bir Gece Geçirdik Kalbi Olan İzlemesin 18:32

Mezarlıkta Bir Gece Geçirdik Kalbi Olan İzlemesin

Saat 00:30 den sabah ezanına kadar bekleyen gençlerin başına gelen olaylar.Daha fazlası için kanalıma abone olmayı unutmayın.....

  • ZULMA tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Boz Estetik Ameliyat Mı Geçirdi! 04:00

Murat Boz Estetik Ameliyat Mı Geçirdi!

Murat Boz estetik ameliyat mı geçirdi? Yoksa basına sızanlar sadece asparagas haber mi?Her türlü magazin olaylarından haberdar olmak istiyorsanız kanalımız ANKA ya abone olmayı unutmayın.İyi seyirler dilerim....

  • ANKA tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı 47. Bölüm - Kerim'den herkesi şaşırtan teklif 06:00

Hayat Şarkısı 47. Bölüm - Kerim'den herkesi şaşırtan teklif

Başına gelen o kadar olaydan sonra hala Hülya'yı gülümsetebilen Kerim...

Çizgi Film  Musti  Çiftlikte Türkçe Dublaj 05:02

Çizgi Film Musti Çiftlikte Türkçe Dublaj

Kedicik Musti'nin babası bugün çiftliğe gidiyor. Tabi ki Musti de onunla gelip arkadaşlarını görmek istiyor. Ama ne yazık ki arkadaşları başka şeylerle meşgul. Bakalım Musti tek başına neler yapacak...

Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Havai Fişekler 06:07

Çizgi Film Rubi ve Jojo Havai Fişekler

Babanın Rubi'ye yine bir sürprizi var. Bir kutu dolusu havai fişekler getirmiş. Onları yakmak çok eğlenceli olacak. Vay, çok güzel görünüyor. Çufçuf arkadaşımız da geldi. Bakalım bu sefer başına ne gelecek...

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor 04:23

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’ın FETÖ ile kararlı bir mücadele sergilediğini belirterek, örgütün ülkeden defedilmesinden sonra bir bo..

Eğitici Çizgi Film Doktor Mac Wheelie  Robo Zor Durumda 03:55

Eğitici Çizgi Film Doktor Mac Wheelie Robo Zor Durumda

Doktor Mac Wheelie'nin artık yardımcı bir robotu var. Adı da Robo. Bugün bozuk bir arabayı tek başına tamir etmek istiyor. Ne yazık ki bunu başaramıyor. Ama sorun değil; Doktor Mac Wheelie'nin yardımıyla bunu başarabilir..

Ama Bu Milli Maç 02:09

Ama Bu Milli Maç

Vahşi Gelin, Osman F. Seden'in yönettiği, Fuat Özlüer ve Osman F. Seden'in senaryosunu yazdığı 1978 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Filmin başrol oyuncuları Gülşen Bubikoğlu ve Cüneyt Arkın'dı..

Vahşi Gelin'in En Masum Anları 02:06

Vahşi Gelin'in En Masum Anları

Filmde istemediği biriyle evlenmek zorunda kalmış bir genç kızın nişan töreninden kaçışı ve sonrasında başına gelenler anlatılmaktadır...

Kutular İle Oynayan Kediler 02:44

Kutular İle Oynayan Kediler

Bu kediler alemi başlı başına komedi :) boş kutulara girme çabası oldukca komik görünüyor:)..

Meryem Uzerli Sudi Arabistan da Yasağı Deldi Kırbaçlanabilir! 02:05

Meryem Uzerli Sudi Arabistan da Yasağı Deldi Kırbaçlanabilir!

Meryem Uzerli Suudi Arabistanda çekip paylaştığı resim başına iş açabilir.Kamusal alanlarda kadınların asla başı açık olmaması yasağını delen Meryem Uzerli'yle ilgili olan haberimizin detayları sizlerle...

  • ANKA tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam 01:02

Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam

ABD'de bir adam karısına şaka yapmak için saç kurutma makinesinin içerisini pudrayla doldurdu. Kapının arkasına geçen adam büyük bir merakla karısının tepkisini beklemeye başladı. ALEV PÜSKÜRMEYE BAŞLADI Saç kurutma mak..

  • Cowboy tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pinokyo Çizgi Film Türkçe Masal 13 13:23

Pinokyo Çizgi Film Türkçe Masal 13

Pinokyo (Özgün adı: Le avventure di Pinocchio), İtalyan yazar Carlo Collodi'nin çocuk romanı. Dünya çocuk edebiyatının başyapıtlarından birisidir.[1] Carlo Collodi’nin 1881 yılında yazdığı ve bir çocuk gazetesinde tefri..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.109 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sen Olsan Ne Yapardın  Evsiz Kadını Markette İstemeyen Müşteri 04:35

Sen Olsan Ne Yapardın Evsiz Kadını Markette İstemeyen Müşteri

Üstü başına yırtık,eski bir kadın markette sıra bekliyor onu dış görünüşünden dolayı dışlayan bir adam var....Bu durumda tepki verir miydiniz? Banane diyip geçer miydiniz?..

DÜNYA HABERLERİ: Gurbetçiler Anayasa Referandumu İçin Sandık Başında 01:29

DÜNYA HABERLERİ: Gurbetçiler Anayasa Referandumu İçin Sandık Başında

Türkiye’de16 Nisan'da yapılacak anayasa referandumu için yurt dışında oy verme işlemi başladı. Avrupa'da yaşayan vatandaşlar sabah erken saatlerden itibaren sandık başına gitti. Türkiye’den en fazla yurt dışı seçmeni..

DÜNYA HABERLERİ: Berlin Bode Müzesi'ndeki 100 Kiloluk Saf Altın Sikke Çalındı 01:00

DÜNYA HABERLERİ: Berlin Bode Müzesi'ndeki 100 Kiloluk Saf Altın Sikke

Berlin’deki Bode Müzesi'nde sergilenen 100 kilogram ağırlığındaki saf altın sikke çalındı. Alman polisi 53 santimetre çapında, üç santimetre kalınlığındaki Kanada Doları altın sikkenin pazartesi sabah saatlerinde çalındı..

Orgeneral Hulusi Akar Kiliste 01:16

Orgeneral Hulusi Akar Kiliste

Orgeneral Hulusi Akar Kiliste Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, valilik ziyaretinin ardından inceleme yapmak üzere Suriye sınırına hareket etti. Orgeneral Hulusi Akar Kilis'te ziyaret ettikleri Vali İsmail Çat..

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı 00:51

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Ayıcık Bombo 9. Bölüm 07:00

Ayıcık Bombo 9. Bölüm

Ayıcık Bombo yine yerinde duramıyor.Bakalım bugün başına ne dertler açıyor...

Başörtüsü Çıkarma Deneyi  Sosyal Deney 04:25

Başörtüsü Çıkarma Deneyi Sosyal Deney

Kadın Müslüman değil, sadece bir aktris. Adam Saleh tarafından çekilen bu video, daha önce annesinin başına gelen olayın çevre tarafından tepkisiz bir şekilde izlenirken şimdi aynı olayın nasıl tepki aldığını göstermek ..

Aliye Akkılıç Ela Gözlüm Ben Bu Elden Gidersem 03:55

Aliye Akkılıç Ela Gözlüm Ben Bu Elden Gidersem

Ela gözlüm ben bu elden gidersem Zülfü perişanım kal melül melül Kerem et aklından çıkarma beni Ağla gözyaşını sil melül melül Elvan çiçekleri takma başına Kudret kalemini çekme kaşına Beni ağlatırsan doyma yaşına Gez b..