#BaŞina

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Ali Yaşar ve Hasan Şükrü Suçsuz-  Müge Anlı İle Tatlı İle Sert 01:26

Ali Yaşar ve Hasan Şükrü Suçsuz- Müge Anlı İle Tatlı İle Sert

Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatma..

  • ANKA tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Yeni Spor Türü Trambolin Duvarı 02:17

Yeni Spor Türü Trambolin Duvarı

Trambolin tek başına çoluk çocuk işidir diyip bir de duvarı işin içine katmışlar. Atlamalar, zıplamalar, parendeler havada uçuşuyor. Götü göbeği olanlar izlemesin, özenir fakirler...

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık 03:46

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 15 Temmuz’da 81 ilde verilen mücadele ve duruş ile uluslar arası toplantılarda sürekli Türk milletine methiyeler aldıklarını belirterek, “15 Temmuz ile birlikte tarihin ya..

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü 01:41

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü

İstanbul’da Sultanahmet’teki iş yerine gitmek için metro ulaşımını kullanan Nesibe Koç’un Terazidere istasyonunda başına gelenler güldürdü. Koç’un ulaşım için kullandığı akbil kartının dolumunu gerçekleştirdikten sonra b..

Rafadan Tayfa 7.Bölüm İzle 13:57

Rafadan Tayfa 7.Bölüm İzle

Yaklaşan geleneksel uçurtma şenliği için tayfa, uçurtma provaları yapmaktadır. Yaptıkları uçurtmaların başına gelmeyen kalmamış olsa da, yinede yılmadan yenisi yapmış ve defalarca tamir etmişlerdir. Fakat son uçurtmaları..

Arka Sokaklar - 437 Bölüm Fragmanı 00:41

Arka Sokaklar - 437 Bölüm Fragmanı

Hüsnü Komserin Yİne Başına İŞ Acan Nazike Kurtulucak Mı..

Ünlülerden Referandum Çağrısı: 16 Nisan'da #OyAtıyoruz 01:07

Ünlülerden Referandum Çağrısı: 16 Nisan'da #OyAtıyoruz

Ünlü isimler, demokrasi için önemli bir adım attığımız 16 Nisan'da herkesi sandık başına çağırıyor... Yemeğe tuz atmıyoruz, denize taş atmıyoruz, oy atıyoruz!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 546 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hiç Çatınız Yırtıldı mı? 01:28

Hiç Çatınız Yırtıldı mı?

Bu kez her erkeğin hayatında başına 1 kez de olsa gelen talihsiz olayı ele alındı. Hiç çatınız yırtıldı mı ? işte cevaplar..

  • PITIRCIK tarafından
  • 784 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oy Kullanırken Nelere Dikkat Edilmeli 01:28

Oy Kullanırken Nelere Dikkat Edilmeli

55 milyon seçmen, 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan Anayasa referandumunda sandık başına gidecek. Peki seçmen oyunu nasıl kullanacak? İşte dikkat edilmesi gereken ayrıntılar.....

Başbakan Yıldırım, 02:06

Başbakan Yıldırım, "Anayasa Teklifimizi Önümüzdeki Hafta Tbmm'ye Suna

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, 1,5 saat sürdü. Yıldırım ile Bahçeli, görüşmenin ardından o..

Acı Hatıralar Film Müziği Emel Sayın 04:00

Acı Hatıralar Film Müziği Emel Sayın

Acı Hatıralar. Osman (Sadri Alışık) adlı bir gazinocunun yanında koroda vokal yapan Emel (Emel Sayın) bir gün tek başına şarkı söylediğinde çok beğenilir...

Seni Seviyorum Hiçbirşey Umrumda Değil 00:52

Seni Seviyorum Hiçbirşey Umrumda Değil

Acı Hatıralar. Osman (Sadri Alışık) adlı bir gazinocunun yanında koroda vokal yapan Emel (Emel Sayın) bir gün tek başına şarkı söylediğinde çok beğenilir. Müşteriler arasında aslında kaçakçılık yapan Kemal (İreç Kadiri) ..

İtalya’nın Yeni Başbakanı Belli Oldu 01:20

İtalya’nın Yeni Başbakanı Belli Oldu

İtalya’da Başkan Matteo Renzi’nin istifa etmesinden sonra, Cumhurbaşkanı Mattarella yeni hükümeti kurma görevini Paolo Gentiloni’ye verdi. Cumhurbaşkanı Mattarella ve Gentiloni arasında gerçekleşen 50 dakikalık görüşmen..

Yeni BM Genel Sekreteri Guterres: 01:36

Yeni BM Genel Sekreteri Guterres: "Örgütün Reforma İhtiyacı Var"

Birleşmiş Milletler Genel Sekreterliği’ne getirilen António Guterres için genel kurulda yemin töreni düzenlendi. 35 yıl aradan sonra BM’nin başına geçen ilk Avrupalı olan Guterres 1 Ocak 2017 itibariyle örgütün 9. Genel ..

Davetsiz Misafir _ Mersin HD 1:02:22

Davetsiz Misafir _ Mersin HD

Turgay Başyayla, bu hafta Akdeniz’in güzel şehri, tantuninin başkenti Mersin’de 120 yemek çeşidini ekrana getiriyor. Davetsiz Misafir, yeni lezzetler keşfetmek isteyenleri, Akdeniz’in çeşidi bol yemeklerini merak edenl..

Kontrolünü Kaybetmiş Şekilde İlerleyen Aracı Fark Edip Şeker Hastası Şoföre Yardım Eden Güzel İnsanlar 02:29

Kontrolünü Kaybetmiş Şekilde İlerleyen Aracı Fark Edip Şeker Hastası Ş

Patlak lastiği ile yolda giderken insanların dikkatini çeken araç bir süre sonra kontrolünü iyice kaybedip sağa sola gitmeye başlıyor. Direğe çarpıp onu da fırlatan aracı durdurma görevi ise o sırada yolda bulunan motorl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.206 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şok Kaza! Aleyna Merdivenlerden Düştü Ayağını Sakatladı! 16:33

Şok Kaza! Aleyna Merdivenlerden Düştü Ayağını Sakatladı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 18 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 122. bölümünde Aleyna Eroğlu yayından önce kuliste merdivenlerden yuvarlanınca hastaneye kaldırıldı. Hastaneden döndükten sonra yayına çıkan Aleyna Eroğlu aya..

  • ANKA tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korku Animasyon 04:17

Korku Animasyon

+18 EVDE TEK BAŞINA İZLEME !!!!..

  • ZULMA tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdal Bakkal Çırak Olursa 04:22

Erdal Bakkal Çırak Olursa

Halit Kahvehanenin Başına Geçerse Neler Olur.Erdal Bakkalı çırak yaptım.Sizlerle paylaşıyorum...

Genç Kızın Kafasından Çıkan Şeye İnanamayacaksınız 00:28

Genç Kızın Kafasından Çıkan Şeye İnanamayacaksınız

Brezilya'da okula giderken bir anda başına gelen cisimle sersemleşen kız hemen hastaneye gitti. Hastanede doktorlar tarafından kayıt altına alınan görüntüler ölümün oldukça yakın olduğunu hatırlattı...

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 23 Nisan 12:57

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 23 Nisan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de çocukları kabul etti. Erdoğan, cumhurbaşkanlığı koltuğunu, 10 yaşındaki Yiğit Türk'e bıraktı. Küçük Cumhurbaşkanı'na yöneltilen sorular arasında AK Parti'nin başına geçip geçmeyeceği de ..

Kayahan Emrin Olur 04:22

Kayahan Emrin Olur

Gönül acılar çeker yalnız başına Yeter bu kadar yeter Yarim bu günahların kalmaz yanına Mevlam adamı yakar Gülüm diye diye canım diye diye deli oldum ben..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Benin Dışişleri Bakanı Agbenonci'yi Kabul Etti 00:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Benin Dışişleri Bakanı Agbenonci'yi Kabul Etti

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleşen kabul, 40 dakika sürdü....

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt 02:08

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Bab operasyonunu eleştirenlere yanıt vererek, “Kilis’e bomba düştüğü zaman ’Neredesin hükümet, neredesin ey devlet’ diyorsun. Kilis’e bomba atanların üzerine gittiğin zaman bu sefer de ’Dünyayı ..

RTE AKPM'nin Türkiye Kararını Tanımıyoruz 02:26

RTE AKPM'nin Türkiye Kararını Tanımıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKPM'nin Türkiye ile ilgili kararı için Bu siyasi bir karardır, tanımıyoruz dedi. Bu yıl içinde AK Parti'nin başına geçeceğinin sinyalini de veren Erdoğan, Sincar operasyonu konusunda ise ABD'yi ..

Japonya’nın 5 Yıldızlı Treni 01:09

Japonya’nın 5 Yıldızlı Treni

East Japan Railway firması, piyano eşliğinde müzikten restoranları aratmayan yemek odalarına kadar pek çok hizmetin bulunduğu yataklı treni basına tanıttı. Trenin, Tokyo ile ülkenin kuzeyi arasında sefer yapacağı açıklan..

  • Umut Tv tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çelik Gariban 03:36

Çelik Gariban

Çok zorsun çok zor Ne ara ne de sor ne olur Ne ara ne de sor Ne gel ne de git ne olur Her zaman haklısın Dur biraz dur ne olur Hep mi sen haklısın Sus biraz sus ne olur Al aşkını başına çal Çok üzdün çok biraz y..