#BaŞina

Sayın Bayan 1963 Türk Filmi İzle 1:13:47

Sayın Bayan 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, birbirini hiç görmemiş bir anne kızın hayatı anlatılır. Türkan’ın anne ve babası o daha bebekken ayrılmıştır. Babasıyla birlikte İzmir’de yaşayan Türkan, zengin bir iş adamının oğlu olan Orhan’la nişanl..

Adı Zehra 11. Bölüm 2. Fragmanı 01:00

Adı Zehra 11. Bölüm 2. Fragmanı

Berlin’de; tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen 23 yaşındaki Zehra Şimşek’in yaşadıkları ne planlanabilir ne de yeryüzündeki herhangi biri, onun yaşadıklarını hayal edebilirdir! Dizi, Göçmen Türk kızı Zehr..

Tarkan - Çok Ağladım  ( Video Klip ) 04:33

Tarkan - Çok Ağladım ( Video Klip )

Tarkan - Çok Ağladım Dinle Tarkan'ın, DMC etiketiyle yayınlanan, 10 albümünde yer alan Çok Ağladım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Ayça Z. Aydın (Miya) Müzik: Murat Matthew Erdem Düzenleme: Ozan ..

Soygunda Yaşlı Kadının Paralarını Almayan İnsaflı Hırsız 00:30

Soygunda Yaşlı Kadının Paralarını Almayan İnsaflı Hırsız

markete dalan soyguncular market sahibinin cebindeki ve kasadaki paraları alıyor, sonrasında o sırada dükkanda olan yaşlı kadın da yapmayın nolur falan diyor hatta ben de mi vereyim falan diyor ama hırsız ''teyze canını ..

  • JET TV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 5 yıl önce
KOLPAÇİNO - Ganyotçu Komik Sahneler 11:28

KOLPAÇİNO - Ganyotçu Komik Sahneler

9 Kas 2019 tarihinde yayınlandı Filmin Konusu: Bir aksiyon-komedi filmi olan Kolpaçino, birbirine kenetlenmiş 7 kişinin bir günde başına gelenleri anlatıyor. Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi, temposu ve kurgusuyla şaşırtıc..

Suçlular Aramızda 1964 Türk Filmi İzle 1:41:22

Suçlular Aramızda 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, zengin bir ailenin ustalıkla sakladıkları kirli dünyalarını anlatır. Oğlu Mümtaz’ı işlerinin başına geçiren armatör Halis Bey, emekliliği şerefine bir yemek düzenler. Yemek sonrası eve geldiklerinde gelin..

Adı Zehra 12. Bölüm 1. Fragmanı 01:00

Adı Zehra 12. Bölüm 1. Fragmanı

Berlin’de; tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen 23 yaşındaki Zehra Şimşek’in yaşadıkları ne planlanabilir ne de yeryüzündeki herhangi biri, onun yaşadıklarını hayal edebilirdir! Dizi, Göçmen Türk kızı Zehr..

Piyano Kek Tarifi 03:09

Piyano Kek Tarifi

MALZEMELER Kek için; 2 yumurta, 1 çay bardağı şeker, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı süt, 1,5 su bardağı un, 2 yemek kaşığı kakao, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, Keki ıslatmak için 1 çay bardağı süt. Krema..

Yoğurtlu Brokoli Salatası Tarifi 02:56

Yoğurtlu Brokoli Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 çorba kasesi brokoli, 1 adet havuç, 4 tepeleme yemek kaşığı Yoğurt, 3-4 diş sarımsak, Pul biber, 1 çay bardağı su ***************************** Kış mevsiminde en sık kullandığım sebzelerden biridir brokoli..

Yunanistan'da Koronavirüsle Mücadele İçin İki Papaz Kamyonet Kasasına Binerek Sokaklara Kutsal Su Saçtı 00:23

Yunanistan'da Koronavirüsle Mücadele İçin İki Papaz Kamyonet Kasasına

Yunanistan'da korona ile mücadele Koronavirüs salgını dünyanın dört bir yanına dağılmış durumda. Her ülke kendi başına bu salgın ile mücadele ederken, Yunanistan'da iki papazın kamyonet ile sokaklara 'kutsal su' saçtığı ..

Sıla ile Dalga Geçen Şahan Gökbakar 00:40

Sıla ile Dalga Geçen Şahan Gökbakar

Sıla'nın başına gelen olay üzerine duayen komedyen Şahan Gökbakar öyle bir video çekmiş ki görenler inanamamış. İzliyoruz efendim....

  • PengoTV tarafından
  • 241 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Timelapse, Atın kışlık ceketinin dört saatlik tıraşının arkasındaki tatmin edici süreci ortaya koyuyor 01:23

Timelapse, Atın kışlık ceketinin dört saatlik tıraşının arkasındaki ta

Bu timelapse görüntüleri, bir at sahibinin evcil hayvanlarının kışlık paltolarını tıraş ederken geçirdiği tatmin edici dört saatlik süreci göstermektedir. Maryland Boonsboro'da yaşayan at, Cushing hastalığına sahiptir, b..

  • PengoTV tarafından
  • 155 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Adı Zehra 12. Bölüm 2. Fragmanı 00:45

Adı Zehra 12. Bölüm 2. Fragmanı

Berlin’de; tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen 23 yaşındaki Zehra Şimşek’in yaşadıkları ne planlanabilir ne de yeryüzündeki herhangi biri, onun yaşadıklarını hayal edebilirdir! Dizi, Göçmen Türk kızı Zehr..

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Altyazılı İzle 2:20:13

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Altyazılı İzle

Dominika Egorova hayatı boyunca hep başarılı bir balerin olmayı hayal etmiştir. Ancak tam da bunu dünyaya kanıtlayacağı gece başına hiç beklenmedik bir kaza gelir ve Dominika'nın sahnede ayağı kayıp, ayağını sakatlar. Bu..

Yıldız Tepe 1965 Türk Filmi İzle 1:29:18

Yıldız Tepe 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir genç kızın sosyal hayattan kopuk akrabalarının yanında başına gelenler anlatılır. Kimsesiz kalan Sevgi, Yıldız Tepe’de yaşayan uzak akrabalarının yanına yerleşir. İnsanlardan uzakta yaşayan aile, Se..

Zagor ( Kara Bela ) 1971 Türk Filmi İzle 1:14:35

Zagor ( Kara Bela ) 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Zagor’un bir çetenin düzenlediği soyguna engel olması anlatılır. Bir süredir ormanda dolaşan siyah maskeli bir hayalet, kabilelerden uzaklaşan Kızılderilileri öldürür. Kara kurt kabilesinin reisi Satko,..

Güney Afrika Devlet Başkanı'nın Maske ile İmtihanı 00:18

Güney Afrika Devlet Başkanı'nın Maske ile İmtihanı

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını nedeniyle alınan önlemlerle ilgili halkı bilgilendirmek için ekran başına geçen Güney Afrika Devlet Başkanı Cyril Ramaphosa konuşma yapacağı sırada maskesini takmakta z..

  • PengoTV tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ayçin Asan - Götür beni gittiğin yere 04:39

Ayçin Asan - Götür beni gittiğin yere

Ayçin Asan - Cover (Götür beni gittiğin yere) Bu aşk böyle bitemez Bırakma terketme beni Atma beni ölümlere Atma beni zulümlere Götür beni gittiğin yere Sensiz ben nefes alamam Buralarda hiç duramam Tek başına ..

Hintli Adamın Maraş Dondurmacısı ile İmtihanı 00:29

Hintli Adamın Maraş Dondurmacısı ile İmtihanı

Hintli adam başına geleceklerden habersiz Maraş dondurmasının tadına bakmak istemiş. Ancak sıra dondurmayı almaya gelince adamın beyni yanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 156 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Günlük Hayattaki Şanssızlıklar 03:25

Günlük Hayattaki Şanssızlıklar

Herkesin başına en az biri veya bir kaçı mutlaka gelmiş olan şanssızlıklar/küçük kazalar müzik eşliğine toplu halde bir arada...

  • PengoTV tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 4 yıl önce
BlacKkKlansman Orijinal Fragman 02:26

BlacKkKlansman Orijinal Fragman

Ron Stallworth, Colorado'da yaşayan Afro-Amerikan bir polis memurudur. Ortağı Flip Zimmerman ile birlikte çalışmaktadır. İkili Ku Klux Klan'ı durdurmak için mücadele vermektedir. Ron, örgütün şehri ele geçrime girişimler..

Anon 2018 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:40:10

Anon 2018 Türkçe Dublaj Hd İzle

Yakın bir gelecekte insanların gözlerine yerleştirilen bir alet sayesinde artık suç diye bir şey kalmamıştı ve eğer birisi suç işlerse, suç işleyen kişi artık işlediği suçu saklayamıyordu. Fakat bu yeni teknolojik alet s..

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı 01:08

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat ile Namık Emirhan'ın yüzleşmesinde silahlar çekiliyor; Aslı, Ferhat'ın peşini bırakmıyor! Ferhat ile Namık Emirhan'ın yüzleşmesinde, gizli gerçekler ortaya çıkar. Ferha..

Dakika Bir Gol Bir 03:33

Dakika Bir Gol Bir

Yetkili bayiden sıfır araç alan adam direksiyon başına geçmiş ve kontağı çevirmiş. Ancak adam direksiyonunu çevirememiş...

  • PengoTV tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Itaewon Class 1.Sezon 3.Bölüm 1:05:06

Itaewon Class 1.Sezon 3.Bölüm

Itaewon Class 3. Bölüm izle Itaewon Class 1.Sezon 2.Bölüm izle Eski bir mahkûm ve arkadaşları, Seul'ün renkli bir mahallesinde cadde üstü bir bar açma konusundaki iddialı hayallerini gerçekleştirmek için güçlü bir rakip..

Ortadoğu ve Kuzey Afrika'nın ilk ve tek Biyoteknoloji Fabrikası, LIVZYM'i açtık 04:33

Ortadoğu ve Kuzey Afrika'nın ilk ve tek Biyoteknoloji Fabrikası, LIVZY

1️⃣0 dışa bağımlı olunan enzim ithalatı engellenecek 2️⃣Kilogram başına 20-100 dolar arasında ihracat yapılabilecek 3️⃣İhtiyaç halinde aşı dahil pek çok biyoteknolojik ürün üretilebilecek...

Rusya’da 16 yaşındaki kalecinin üzerine yıldırım düştü 00:13

Rusya’da 16 yaşındaki kalecinin üzerine yıldırım düştü

Rusya’da tek başına antrenman yapan 16 yaşındaki kalecinin üzerine yıldırım düştü. Genç kaleci ağır yaralandı...

Patlama şehidi Manga son yolculuğuna uğurlandı 02:38

Patlama şehidi Manga son yolculuğuna uğurlandı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesi Taşkısığı mevkiinde meydana gelen patlamada şehit olan Afyonkarahisarlı Jandarma Uzman Onbaşı Fatih Manga son yolculuğuna uğurlandı. Gözyaşlarının sel olduğu cenaze töreninde şehidin bir yakı..

Diriliş Ertuğrul 118. Bölüm Hd İzle 2:24:24

Diriliş Ertuğrul 118. Bölüm Hd İzle

Halime, Kayı Obası’nda toprağa verilmiş ve Ertuğrul bunun üzerine bir süre yalnız kalmak istemişti. Osman’a bir süt anası bulunabilmesi için civar obalara alplar gönderilmişti. Ancak uygun bir süt anası bulunamamıştı. Er..

Adı Zehra 14. Bölüm 1. Fragmanı 01:00

Adı Zehra 14. Bölüm 1. Fragmanı

Berlin’de; tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen 23 yaşındaki Zehra Şimşek’in yaşadıkları ne planlanabilir ne de yeryüzündeki herhangi biri, onun yaşadıklarını hayal edebilirdir! Dizi, Göçmen Türk kızı Zehr..