#BaŞina

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi 04:33

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 750 g dilimlenmiş bal kabağı, 1 su bardağı şeker, 2 paket (400 g) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı iri çekilmiş ceviz içi, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı tarçın, Üzeri için hindistan cevizi. ******..

Klarnetten Nefret Eden Sokak Köpekleri 00:15

Klarnetten Nefret Eden Sokak Köpekleri

Yerde uzanan köpeklerin başına giderek klarnet çalan gence tepki gösteren köpeklerin o anlarını izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Aşure dağıtırken can verdi 01:50

Aşure dağıtırken can verdi

20 YAŞINDAKİ EDA MÜDÜROĞLU BİR GÜN ÖYLE SIKILDI Kİ SOSYAL MEDYA HESABINA ''İÇİMDEKİ SIKINTININ HADDİ HESABI YOK'' DİYE YAZDI. SABAH UYANDI. KARA BULUTLAR DAĞILDI SANDI. BAŞINA ÖYLE BİR ŞEY GELDİ Kİ TÜM TÜRKİYE O'NA AĞLAD..

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi 03:35

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi

MALZEMELER 2,5 su bardağı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı yoğurt, 1 çay kaşığı karbonat, 1 tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu, 1 tatlı kaşığı tuz, Kızartmak için bolca yağ. ************************* Bugün de bizim ora..

Düğün Çorbası Tarifi 02:56

Düğün Çorbası Tarifi

1 kase haşlanmış, didilmiş kırmızı et, 2 yemek kaşığı un, 1 yumurta sarısı, 1/2 limon suyu, 2 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı tereyağ, 4-5 su bardağı sıcak su, Tuz. *****************************************..

Fırında Kremalı Patates Tarifi 01:49

Fırında Kremalı Patates Tarifi

Malzemeler: 2 adet büyük boy Patates, 1 paket (200 ml) krema, Tuz, Karabiber. ***************** Beklemesi zaman alsa da yapım aşaması çok kolay bir tarif kremalı Patates. Hazır adında Krema geçen bir tarif varken bu K..

Mutlaka Denemeniz Gereken 13 Hayat Kurtarıcı Düğün Hilesi! 10:20

Mutlaka Denemeniz Gereken 13 Hayat Kurtarıcı Düğün Hilesi!

nHepimizin başına komik durumlar gelebilir. Bu durum düğün gibi önemli bir günde başımıza geldiyse bu bizim için can sıkıcı olabilir. Peki ne yapabiliriz? Bu konuda birkaç fikrimiz var!!..

  • GÜL tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Araba Kullanmayı İlk ve Son Kez Deneyen Kadın 00:19

Araba Kullanmayı İlk ve Son Kez Deneyen Kadın

Araba kullanmayı öğrenmek isteyen kadın direksiyon başına geçmiş ancak daha ilk deneyiminde fren ile gazın yerini karıştırınca kaza yapmış..

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kalp krizi mi, Kovid-19 etkisi mi- 01:54

Kalp krizi mi, Kovid-19 etkisi mi-

31 YAŞINDA GENCECİK, PIRIL PIRIL BİR BEYİN CERRAHI... DÜN GECE EŞİNE BİRAZ YORGUNUM DEYİP YATTI, ANCAK SABAH UYANAMADI... KORONAVİRÜSÜ YENEN VE GEÇEN HAFTA İŞİNİN BAŞINA DÖNEN DOKTORUN ÖLÜMÜNDEKİ SORU İŞARETLERİ, OTOPSİ..

Fırında Tas Kebabı Tarifi 04:13

Fırında Tas Kebabı Tarifi

300 g yağsız kuşbaşı dana eti, 1 adet orta boy havuç, 1 su bardağı pirinç, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber, 4-5 su bardağı su. *************************** Benim en sevdiğim ana yemekler..

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi 01:40

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi

1 adet lavaş, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 avuç kıyılmış maydanoz. **************** Böyle pratik tarifler genellikle öğle yemeğinde ne yesem diye düşünürken aklıma geliyor. Dolapt..

OHA NE YAPTIM ÖYLE [PUBG Mobile] 15:45

OHA NE YAPTIM ÖYLE [PUBG Mobile]

Mithrain bugün yine tek başına takımlara karşı Erangel haritasında eğlenceli ve bir o kadar da heyecanlı bir oyun oynuyor. Başlarda yeteri kadar kill alamasa da oyunun sonunda hakkını vermeyi başardı! :)..

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi 02:02

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 demet Roka, 3 adet büyük boy Közlenmiş Biber, 1 avuç iri çekilmiş ceviz içi, 2 adet kuru incir, 1 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan, Nar ekşisi, Zeytinyağ. ********************* Son zamanlardaki favori sal..

İstiridye Mantar Sote Tarifi  Sote Nasıl Yapılır 02:24

İstiridye Mantar Sote Tarifi Sote Nasıl Yapılır

Mantar sote nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı çok kolay ve nefis bir tada sahip olan istiridye mantarları zeytinyağı ile soteliyoruz. Genellikle mantar sote tavukla yapılıyor. Fakat bizim tar..

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Dublaj İzle 2:20:13

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Dublaj İzle

Dominika Egorova hayatı boyunca hep başarılı bir balerin olmayı hayal etmiştir. Ancak tam da bunu dünyaya kanıtlayacağı gece başına hiç beklenmedik bir kaza gelir ve Dominika'nın sahnede ayağı kayıp, ayağını sakatlar. Bu..

Babasıyla Asansörde Kalan Çocuk 00:11

Babasıyla Asansörde Kalan Çocuk

Asansörde kalma korkusu her asansöre bindiğimizde aklımıza gelir. Babası ile asansöre binen bu çocuğun başına bu olay gelmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 207 görüntüleme
  • 4 yıl önce
DÜNYANIN EN ŞANSSIZ PUBG OYUNCUSU •MITHRAIN• 10:39

DÜNYANIN EN ŞANSSIZ PUBG OYUNCUSU •MITHRAIN•

Bu Videoda Mithrain’in Pubg Oyununda Başına Gelen Şanssızlıkları Derledim. Keyifli Seyirler...

Kaçırılmamış, kendini bağlatmış! 01:44

Kaçırılmamış, kendini bağlatmış!

İZMİR BORNOVA'DA POLİSİ BİLE ŞAŞKINA ÇEVİREN BİR OLAY YAŞANDI BUGÜN... İNŞAAT HALİNDEKİ BİR BİNADA,,, ELLERİ AYAKLARI BAĞLI, BAŞINA ÇANTA GEÇİRİLMİŞ 13 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞU BULUNDU... OLAYIN GİZEMİ ÇÖZÜLDÜĞÜNDE İSE, HE..

Mantar Kurabiye Tarifi 07:45

Mantar Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 1 tatlı kaşığı kak..

2.05'lik Kadına Doktorlar Hamile Kalma Demişlerdi Ama O Bunu Dinlemedi 02:26

2.05'lik Kadına Doktorlar Hamile Kalma Demişlerdi Ama O Bunu Dinlemedi

Konu: Uzun boylu olmak çoğu insanın istediği bir özelliktir. Ancak 2 meter 5 santim boyundaki Amerikalı Haleigh Hampton için uzun boyu, hayatının pek çok alanında dezavantajlar da getirmiş. 25 yaşındaki Haleigh bir kaç..

  • JET TV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kaçırılmamış, kendini bağlatmış! 01:44

Kaçırılmamış, kendini bağlatmış!

İZMİR BORNOVA'DA POLİSİ BİLE ŞAŞKINA ÇEVİREN BİR OLAY YAŞANDI BUGÜN... İNŞAAT HALİNDEKİ BİR BİNADA,,, ELLERİ AYAKLARI BAĞLI, BAŞINA ÇANTA GEÇİRİLMİŞ 13 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞU BULUNDU... OLAYIN GİZEMİ ÇÖZÜLDÜĞÜNDE İSE, HE..

İzmir depremi kahraman kadın #izmir #deprem #kuşadası 00:59

İzmir depremi kahraman kadın #izmir #deprem #kuşadası

İzmir depremindeki kahraman kadın tek başına tüm arkadaşlarını dışarıya çıkardı İzmir kalbimiz seninle İzmirde 6,6 şiddetinde deprem Aydın ın Kuşadası açıklarında Ege. Denizi'nde bir deprem oldu. Kandilli Rasathanesi,..

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti  Sonu Çok Kötü Biten 5 Tatil 04:58

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti Sonu Çok Kötü Biten

Büyük hevesler ve heyecanla çıkılan tatiller kimi zaman hiç beklenmedik olaylara sahne acı sonıuçlara sahne olabiliyor. Konu: 1. Mağara Gezi ve keşif tutkunu Gary Lutes, bu heyecanı 9 yaşındaki oğlu Tim ve 13 yaşındaki..

  • JET TV tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan 03:56

Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan

Konu: Medyada tanık olduğumuz, insanlık dışı olaylara sürekli yenileri eklenirken, başkarları için kendini bile düşünmeden riske atan insanlar da var. Bu videoda cesaretleri, refleksleri ve soğukkanlılıklarıyla son saniy..

  • JET TV tarafından
  • 526 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Black Water Türkçe Altyazılı İzle 1:44:39

Black Water Türkçe Altyazılı İzle

Black Water Filminde Başrolde Jean Claude Van Damme! 2018 yılında ekranlardan full hd film ses ile görüntü kalitesinde izleme imkânı bulacağınız Black Water filmi Pasha Patriki’nin yönettiği ve başrollerini Jean Claude V..

Tüm birikimini elleriyle verdi 02:11

Tüm birikimini elleriyle verdi

YEMEDİ İÇMEDİ, SENELERCE OĞLUNUN DÜĞÜNÜ İÇİN BİRİKTİRDİ. SAHTEKARIN BİRİ EVDEKİ ALTINLAR ÇALINTI DEYİNCE, PANİĞE KAĞILAN KADIN VARINI YOĞUNU KENDİ ELLERİYLE DOLANDIRICIYA TESLİM ETTİ. BÜLBÜL TEYZE'NİN BAŞINA GELENLER Y..

Tehdit mesajları atmıştı! 01:08

Tehdit mesajları atmıştı!

ÖLÜM MESAJLARI ATTI, TEHDİT ETTİ… ÜNLÜ SANATÇI KIVANÇ TATLITUĞ VE EŞİ BAŞAK DİZER’İN BAŞINA BELA OLAN O SAPLANTILI HAYRAN HAKKINDA, 4 YILA KADAR HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI…..

Korona Aşısı Sputnik V, İlk Önce Rus Ordusuna Yapılacak 01:12

Korona Aşısı Sputnik V, İlk Önce Rus Ordusuna Yapılacak

Vladimir Putin, Rusya'da toplu aşılama yapılacağını duyurdu. Sputnik V ilk olarak Rusya ordusuna yapılacak. Aşının fiyatı için doz başına 10 dolar açıklaması yapıldı...

Halaydan Kopmak İsteyen Dayı 00:19

Halaydan Kopmak İsteyen Dayı

Katıldığı düğünde halaya geçen dayı sergilediği hareketlerle adeta halaydan farklı tek başına oynamak istediğini sergilemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 149 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İki Kez Koronayı Yenen Hemşire Görevine Döndü 01:44

İki Kez Koronayı Yenen Hemşire Görevine Döndü

Mersin’de Covid yoğun bakımda görev yapan sorumlu hemşire Ferdi Kovan iki kez korona virüse yakalandı. İkisini de evde tedaviyle yenen Kovan iyileşir iyileşmez yine görevinin başına döndü...