#BaŞka

Canim Kardeşi̇m 80.Bölüm 23 Ni̇san Kutlu Olsun 11:18

Canim Kardeşi̇m 80.Bölüm 23 Ni̇san Kutlu Olsun

Bu bölümde Mine ve Müge okulda yapılacak ve televizyondan yayınlanacak 23 Nisan gösterilerinde yer almak isterler. Okulun folklor ekibine girmek için can atarlar. Galip beyin yardımı ile folklor gösterilerine hazırlanırl..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Coşkun Sabah'dan Şüphelenen Eşi Ceyda Sabah Yanlış Evi Bastı; Ortalık Karıştı 11:27

Coşkun Sabah'dan Şüphelenen Eşi Ceyda Sabah Yanlış Evi Bastı; Ortalık

Ceyda Sabah boşanma aşamasındayken Coşkun Sabah'ın kendisini başka bir kadınla aldattığından şüphelendi ama yanlışlıkla başka evi bastı.Magazin tartışma programında; Ceyda Sabah ve Coşkun Sabah'ın bu olayı hakkında yorum..

  • BETA tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım Pkk Yanlısı Gazeteciye Ağzının Payını Böyle Verdi 00:38

Başbakan Yıldırım Pkk Yanlısı Gazeteciye Ağzının Payını Böyle Verdi

Almanya Başbakanı Merkel ile ortak basın toplantısında konuşan Başbakan Binali Yıldırım Afrin'le ilgili yalan resimler gösteren PKK yanlısı Alman gazeteciye 'Onlar başka olayların resimleri burada propaganda yapma. Afrin..

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın 04:25

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından bu yıl eğitim alanında “İslam Dünyasının En İyileri” ödülünü alan İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Baş..

Bonobo ve Şempanzelerin Farkı 02:36

Bonobo ve Şempanzelerin Farkı

Birbirlerine çok yakın türler olmasına rağmen, aralarında ciddi farklar var. Bonobolar savaşma, seviş felsefesini benimsemişler. Hemen hemen hiç kavga etmezler ve küçük anlaşmazlıklar çok kısa sürede çözülür. Bir bono..

  • JET TV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Vücudunu Sanat Eserine Çeviren Genç Kadın 00:25

Vücudunu Sanat Eserine Çeviren Genç Kadın

16 yaşındayken dövmelere karşı bağımlılık geliştiren Amber Luke isimli kadın, göz bebekleri dahil vücudunu dövmelerle kapladı ve yaptığı başka değişikliklerle vücudunu bir sanat eserine çevirmeyi başardı. 23 yaşındaki ge..

  • JET TV tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar 05:56

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorla Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Halep'te 500 bin Türkmen nüfusunun eritilmeye çalışıldığını, PKK'nın Kerkük'te Türkmenleri t..

Süleyman Çapar - Yenilenmeliyiz 03:30

Süleyman Çapar - Yenilenmeliyiz

Süleyman Çapar - Yenilenmeliyiz Dinle sanatçının sosyal medya hesapları : instagram - Suleymancapr youtube - Süleyman Çapar sözler Yarım kalan birşeyler var senden bir parça Yokluğunla yüzyüze gelipte anlatamaz asl..

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

İzmarit - Evim Sen Oldun 03:00

İzmarit - Evim Sen Oldun

İzmarit - Evim Sen Oldun Dinle sözler Ruhumun derinliklerinde Seni arıyorum Bir tek kendimle Ama kolay değil yaşamak Sensiz bu gurbette Evim sen oldun gibi Gidemem ki Başka bir yere Başka bir kalbe Sö..

Müge Ökten - Geceler Bana Kara 03:15

Müge Ökten - Geceler Bana Kara

Geceler Bana Kara şarkı sözleri ile Kalbim soğukta kaldı da üşüdü de üşüdü Senin yolundan bakınca herşey normal göründü Korkmuyorum suskunluk bana sırdaş Kimbilir böyle kaç sene sürecekken Ben sana varmam kalbim hapi..

Kuzucuk Kaydırak 03:50

Kuzucuk Kaydırak

Kuzucuk bir icat yapmıştır, sabah saatinin çalmasıyla icadı çalışır. Titreyen saat, yanındaki golf topunu, çarparak itekler, sonra top başka bir şeye çarpar, o başka bir düzeneği çalıştırır vs. derken her şey birbirine ç..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.166 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nil Özalp - Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma (Official Video) Yeni Klip 03:48

Nil Özalp - Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma (Official Video) Yeni Klip

Nil Özalp'in, Avrupa Müzik etiketiyle yayınlanan Durma albümünden ''Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma'' isimli şarkısı, video klibiyle Sizlerle.. Söz: Ülkü Aker Müzik: Anonim Bir gün darılıp bir gün barışma Aklımı ..

Onur Koç - Kurşun 03:17

Onur Koç - Kurşun

Dünya yıkılsa üzerime Son sözüm yine iki kelime Otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım Tenden kurşun geçer de Geçmeyen bir sevdan var Unutma her erkeği Diz çöktüren bir kadın var Olmazsa olmazımsın Göz yaşım yaralarımsın..

Küçük Deniz Kızı Çizgi Film Türkçe Masal 8 13:35

Küçük Deniz Kızı Çizgi Film Türkçe Masal 8

Deniz kızları, belinden yukarısı dişi bir insan görünümünde olan, ama aynı zamanda bir balık kuyruğuna sahip olan efsaneleşmiş düşsel inanışlardır. Dünya üzerinde birçok kültürde deniz kızları farklı, ama birbirine çok ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.287 görüntüleme
  • 8 yıl önce
CAHİLLE SOHBETİ KESMEK. 1:28:06

CAHİLLE SOHBETİ KESMEK.

SEN ASLINDA KİMSİN? BİR BAŞKA KİŞİDE KENDİNİ BULMAK....

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 4 gün önce
Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürecini Durduracak 01:55

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürec

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürecini Durduracak Bugün piyasaya çıkacak sayısında AB'nin Türkiye'nin üyelik sürecini durdurmayı planladığını öne süren Alman Spiegel dergisi, haberi G..

Athena - Kime Ne 03:50

Athena - Kime Ne

Yasaklanmış dört bir yanımız Yol vermiyor kör duvarlar Kalmadı anlamımız,sen gidince İsyanım yok can acıtana Benim derdim başka Uzakta bir yerde,sen gidince Aklına geliyorsam eğer Kendini görüyorsan bende Yorma..

Seksendört - Hayır Olamaz ( Official Video ) 03:23

Seksendört - Hayır Olamaz ( Official Video )

Dün akşam ölemedim, Yine kör kütük sarhoş oldum. Rezalet çıkarmadım, Bir sana bir de kendime sövdüm... Ne içsem olmadı, Kafada başka dert tasa kalmadı. Bir seni atamadım Sek içtim acıları, su katmadım... Yalanl..

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor 04:02

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, meslek lisesi öğrencisi kendi imkanları ve öğretmenlerinin yardımıyla engelden kaçan robot ve çizgi izleyen robot yaparak katıldığı bir ya..

Seksendört - Faili Meçhul 03:31

Seksendört - Faili Meçhul

Yolu yoktu zaten bitti, Herkes gibi, o da gitti, Baştan sonu belli olan ucuz bir roman gibi, Acı yok, artık gitti, Her şey gibi bu da bitti, Baştan sonu belli olan ucuz bir roman gibi, Kahramanları ölmeye mahkum, b..

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta 02:07

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevik Kuvvet'i ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Allah şahittir ki ben başta büyük bir vuslatla bu makamı beliyoruz. Hiçbir endişemiz yok. Bizim bu konuda geri adım atacağımızı düşünenler a..

Sülalesi Güzel - Roman Havası 2016 02:33

Sülalesi Güzel - Roman Havası 2016

bu kız harika roman oynuyor 2016 yeni roman havası roman mahalle düğün 2016 roman kızlar roman havasını güzel oynayanlar 2016 ankara düğünü böyle olur en kalabalık düğün konvoyu almanyadaki türk düğünler bulgar romanlar ..

  • Cowboy tarafından
  • 2.888 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2016 Walt Disney'in Yılı Oldu 04:39

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu

Aralık ayının başında gösterime giren ‘Moana’ isimli animasyon film şimdiden 2.49 milyar Dolar’lık bir hasılat rakamına ulaştı. Filmin yıl sonuna kadar 7 milyar Dolar’lık bir gişe yakalayarak yeni bir rekora imza atacağı..

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

Ajda Pekkan Feat. Ozan Çolakoğlu - Ara Sıcak 03:45

Ajda Pekkan Feat. Ozan Çolakoğlu - Ara Sıcak

Çok mu şey istemiş olurum senden bilmem Zaten hep çok isterim ben, azla yetinmem Başka bir hayat var, dışarda ama sensiz Şöyle bir hava alsam da gelsem ya da gelmesem Kuş havalandı, kaçış mübahtır İntikam soğuk, bazen a..

Doğada Nadir Bulunan Kahverengi Panda 01:39

Doğada Nadir Bulunan Kahverengi Panda

Belkide ilk defa göreceğiniz kahverengi panda. Panda yavruları yetişkin pandalara göre çok küçüktür. Doğduklarında ortalama 100 gram ağırlığında olurlar. Başka hiçbir memeli hayvanın yavrusu yetişkininden bu kadar küçük ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 8 yıl önce