#BaŞka

Ahkam - Uçurum 02:52

Ahkam - Uçurum

Uçurum şarkı sözleri ile Sürüyorum uçurumun ucuna Yavaşlamam asla Gittiğimde buradan huzurla Ne eksik kalırım ne de fazla Niye kaçışıyorlar Sanki farkılı bir son var Niye şaşırıyorlar Her şey apaçık orada Bu ne garip ..

Echo - Ten 03:11

Echo - Ten

Ten şarkı sözleri ile Çıplak bedeninde ellerim Çatlak dudaklarımda sen Isıtıyor göğsümü nefesin İçimdesin ah bir bilsen Başka tende yapamam Yine kendimi avutamam Yanıyorsa yansın bedenim Arıyorum seni neredesin Aklım..

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Sebepsiz Gidenlere 03:16

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş - Sebepsiz Gidenlere

Söz : Burak Bulut, Doğanay Karadeniz Müzik : Burak Bulut, Doğanay Karadeniz Aranje : Efe Can Yardımcı Aranjör : Bahattin Ekinci Mix & Mastering : Gökhan Güler Müzik Yönetmeni : Vedat Aygıran Yönetmen: Tolga Aykut Görüntü..

Deprem 51:08

Deprem

Hepimizin başı sağ olsun! TEK BİR SORUM var : TSK, Neden İlk ANDAN İtibaren ORADA DEĞİLDİ?! Helikopterleriyle, sahra hastaneleriyle,amfibi gemileriyle... Silahlı kuvvetler savaş zamanında bir harekata hazır olarak eğitil..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 2 yıl önce
HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼️ Teşhis Yanlış Olabilir‼️ 39:44

HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼

???? Dünya sağlık örgütü Biden ‘a Açıkça söyledi ; “ benim koyduğum kuralların dışında herhangi bir konuşma yapan sağlık mensubu siyasetçi kurum ya da kuruluş cezalandırılacak‼️” 6:03 ???? Uyuz olmayana uyuz teşhisi koy..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 12 ay önce
Amerika’nın Piramit Sistemi 20:03

Amerika’nın Piramit Sistemi

Biz batılı ülkelerin hepsini son derece rasyonel, son derece ciddi, her işlerini ölçüp biçerek, en liyakatli adamları işin başına koyarak yürüdüğünü düşünüyoruz... Bu belli ölçülerde doğru. Kıyasladığımız zaman başka ülk..

  • STUDIO AS tarafından
  • 3 görüntüleme
  • 9 ay önce
ezgif-3-7989f8b6f9 03:39

ezgif-3-7989f8b6f9

aşkını kalbim inkar edemez bakma fırtınalar gibi çoşmama bir sen varsın bende ihanet bilmez bu yürek dilimden küfürler eksik olmasada gönlüm senin için çapar her daim sevgimi sana belli etmesemde aşkını kalbim inkar ed..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Musul'un Terör Örgütlerine Verilmesine Müsade Etmeyiz 00:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Musul'un Terör Örgütlerine Verilmesine Müsade E

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Musul'un Terör Örgütlerine Verilmesine Müsade Etmeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan: Musul'un ne DEAŞ terör örgütüne, ne de başka terör örgütlerine verilmesine müsade etmeyiz...

Surf Northern Tides 03:00

Surf Northern Tides

Surfte bir başka eğlence...

  • PengoTV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sabiha Gökçen’de Taksici terörü 01:09

Sabiha Gökçen’de Taksici terörü

Sabiha Gökçen’de Taksici terörü A AA Sabiha Gökçen Havalimanı’nda kendilerinden başka toplu ulaşım aracı görmek istemeyen taksiciler, iki otobüs şoförünü linç etmeye çalıştı. Şoförleri polis ve vatandaşlar k..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

BU VİDEO  İZLEDİKTEN SONRA KENDİNİZE BİR DAHA BAKIN MUTLAKA SONUNA KADAR SEYREDELİM 45:43

BU VİDEO İZLEDİKTEN SONRA KENDİNİZE BİR DAHA BAKIN MUTLAKA SONUNA KAD

Eğer Bir tam ve Mükemmerl bir Vücuda Sahipseniz O kadar şanslısınız.... Başka bir şeye gerek yok. Nick Vujicic sahip olduklarına bakıp , bunlarla bile mutlu olduğunu düşündükten sonra. YA bizler !..

  • PengoTV tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karmate-Kara Duman 05:45

Karmate-Kara Duman

geldi bir kara duman dağların arasina kaderim da benziyor dumanın karasina göresledim yarimi hasret yüreği dağlar gözden yaş akmaz ama kalbim oturmuş ağlar İnsanı alıp başka yerlere götürüyor şu tulum sesiii..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.616 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Çocukların Hallerine  Çok güleceğiz 07:19

Çocukların Hallerine Çok güleceğiz

Bu cocuklar bir başka..

  • PengoTV tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Böyle ekmeği hiç bir yerde bulamazsınız!!! 12:20

Böyle ekmeği hiç bir yerde bulamazsınız!!!

Bu ekmek bir başka..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Tayyip Erdoğan - 2023 Savaş Planı 16:25

Tayyip Erdoğan - 2023 Savaş Planı

Tayyip Erdoğan - 2023 Savaş Planı EĞER BİZ BU SAVAŞ PLANLARINI KURMAZSAK, BAŞKALARI TÜRKİYE ÜZERİNE YOĞUN BİR ŞEKİLDE YÜRÜYECEK. TÜRK'ÜN TÜRK'TEN BAŞKA DOSTU YOKTUR. BİR OLALIM DİRİ OLALIM. VATANIMIZI KİMSELERE YEDİRME..

Fetö'cüler Neden Rusya Ya Da Çin'e Kaçmıyor 03:32

Fetö'cüler Neden Rusya Ya Da Çin'e Kaçmıyor

Fetö'cüler Neden Rusya Ya Da Çin'e Kaçmıyor Arka Plan programına katılan Takvim yazarı Bülent Erandaç başka hiçbir ülkede askeri hukukçuların darbenin içinde yer aldığını söyledi. Bunların merkezi New York, Londra ve Be..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Suriyeli Mülteciler Alman Ekonomisini Nasıl Etkileyecek 08:13

Suriyeli Mülteciler Alman Ekonomisini Nasıl Etkileyecek

Umutsuzca sınırları ve denizleri aşarak başka ülkelere göç eden yorgun mültecilerden nasıl birer ekonomik değer yaratılır? Örneğin onlara güvenli bölge vaat eden Almanya? Real Economy programında detaylı bir şekilde ele ..

  • Cowboy tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Tuvalette Adamı Arkadan Koklarken Yakalanan Adam 00:34

Tuvalette Adamı Arkadan Koklarken Yakalanan Adam

Böyle fetiş adı altında sapkınca şeylerden zevk alan bir kitle var bunlar ruh hastasından hallice tipler. Sitede bu adamın kafa yapısında üyeler var isim vermiyorum herkes kendini biliyor. Neyse tuvalette adam işini görü..

  • Cowboy tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 8 yıl önce