#BaŞka

Saldırgan Yolcuya Şoförden Önce Otobüsteki Yolcular Müdahale Etti 01:34

Saldırgan Yolcuya Şoförden Önce Otobüsteki Yolcular Müdahale Etti

Antalya'da durak haricinde yolcu almayan şoför, başka bir araçla otobüsü takip edip diğer durakta binen yolcunun saldırısına uğradı...

Yakarım Canını Figen 00:59

Yakarım Canını Figen

Müşterisinin başka kuaföre gittiğini duyan adamın isyanı Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
4 Kişiyi Öldüresiye Böyle Dövdüler 01:44

4 Kişiyi Öldüresiye Böyle Dövdüler

Bir kafeteryada oturan 16 yaşındaki genç, babası ve 2 yakınları ile başka bir grup arasında bilinemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sonrası genç, babası ve 2 yakını olmak üzere top..

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu 05:35

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu Zonguldak’ta 11 yıl önce biyoloji öğretmenliği bölümünden mezun olan ve atanamayınca madenci olan Yakup Muzaffer, “Gel öğretmen ol deseler, madenciliği seçerim dedi. 2001 yılında On..

İnanılmaz Özgün Videolar 09:09

İnanılmaz Özgün Videolar

İnsanlar, inanılmaz, özgün videoların sıradan insanların olağandışı şeyler yaptığı derlemelerin bir numaralı hedefidir. Parkour, kaykay, kandırıcılık, uçurum dalışı, wingsuit uçağı, kayak, snowboard, sörf, BMX, akrobasi,..

  • Cowboy tarafından
  • 1.338 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hey Gidi Günler, Vol. 1 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar 45:35

Hey Gidi Günler, Vol. 1 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR - HEY GİDİ GÜNLER, VOL. 1 Şarkı Listesi: 1- Ajda Pekkan-Kim Ne Derse Desin 00:00 2- Fecri Ebcioğlu-Tik Tak 02:26 3- Lale Belkıs-Kendi Düşen Ağlamaz 05:32 4- Ömür Göksel-Yaşadım mı Öldüm mü 07:52 5- M..

'Bölgede Sınırların Değişmesine İzin Vermeyeceğiz' 02:15

'Bölgede Sınırların Değişmesine İzin Vermeyeceğiz'

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal Irak'taki gayrimeşru referandumla ilgili olarak Bölgede terör fazının başka bir sürece dönüştüğünü dile getirdi. Ünal 'Bizim sınırlarımız bellidir. Biz Suriye, Irak'ın toprak bütünlüğünden yan..

Şişli'de Dikkatsiz Yaya İki Yönden De Gelen Araçların Altında Kaldı 00:31

Şişli'de Dikkatsiz Yaya İki Yönden De Gelen Araçların Altında Kaldı

Şişli'de bir anda koşarak yolun karşısına geçmek isteyen adama seyir halindeki taksi çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanarak karşı yola uçan talihsiz adam, burada da seyir halinde olan başka bir araca çarparak yere savru..

Dolmabahçe’de İlginç Motosiklet Kazası Kamerada 00:36

Dolmabahçe’de İlginç Motosiklet Kazası Kamerada

Beşiktaş'ta araçların arasından geçerken önüne aniden kıran minibüse kızan motosiklet sürücüsü , minibüs sürücüsüne kızdı. Bu sırada başka bir motosikletli olan biteni izlerken, öndeki minibüse hızla çarptı. Kaza anı ise..

Renge Göre 1600 Boncuk Aranjmanı Yapmak...Rahatlatıcı Video 04:37

Renge Göre 1600 Boncuk Aranjmanı Yapmak...Rahatlatıcı Video

1600 boncu renge göre sıralamak biraz vakit alıyor ama oluşturduğu ahenk bir başka oluyor. bu video zevkle izleyeceğinize inanıyorum...

  • Cowboy tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Tripkolic - Gereksizdi Yaşamım 04:13

Tripkolic - Gereksizdi Yaşamım

ömrümden ömrümü aldın yetmedi mi geriye ne kaldı tek bi candı o da senin olsun gereksizdi yaşamım ahhh sevmiştim koymadım engel gözlerde sen varken eller bana uzak olsun benliğim seni özler ömrümden ömrümü aldı..

Kemiğini , Bacağından Koruyan Köpeğin Hırlaması 01:09

Kemiğini , Bacağından Koruyan Köpeğin Hırlaması

kemiğini yalarken ayağını görünce başka biri zannedip hırlaması keyifli anlar sizlerle...

  • Cowboy tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçakta Bulunan Alkollü Yolcuyu Etkisiz Hale Getiren Adam 00:41

Uçakta Bulunan Alkollü Yolcuyu Etkisiz Hale Getiren Adam

Alkollü adam uçaktaki diğer yolcuları epey bir rahatsız etmiş Sinirlerine hakim olamayan başka bir yolcu ise artık yeter diyerek çekilmez olan bu duruma son vermiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuğunun Çığlıkları Arasında Kadını Yerlerde Sürüklediler! 00:34

Çocuğunun Çığlıkları Arasında Kadını Yerlerde Sürüklediler!

Güpegündüz çocuğunun gözleri önünde kadını yerlerde sürükleyip döven iki kadının görüntüleri sosyal medyada kendine geniş yer buldu. İskoçya'da sebebinin bilinmediği kavgada iki kadın, yerlerde sürükledikleri bir başka k..

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Tır, Kör Noktasına Giren Araca Böyle Çarptı 00:32

Tır, Kör Noktasına Giren Araca Böyle Çarptı

TEM Otoyolu Avcılar’da bir araç kullanıcısı, yolda seyreden bir tırın kör noktasından geçerek şerit değiştirmek isteyince kaza meydana geldi. Yaşanan o anlar ise başka bir aracın kamerasına yansıdı..

Aşkın Nur Yengi   Ayrılmam 04:12

Aşkın Nur Yengi Ayrılmam

Sona ermekte gün yine seninle Akşamlar böyledir hep sessiz Eşyalar başka yerde, ben bir yerde Gölgen dolaşır gibi, sanki peşimde Işıkları yakın nedir bu giz Yokluğun da, sen de varsa, sen bu evde Ayrılmam, sarılı..

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı 00:51

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Gülşen   Gel Çarem 04:00

Gülşen Gel Çarem

Kapılar açılır gül bahçesine Tutamam acıtır dikenleri Kanayan yaramın izleri geçmedi Sevemem başka birini Güneşim sıvanır mı çamurla Yangınım söner mi umutla Hadi gel çarem hadi sev çarem Bırakma beni sonsuzluğa ..

Gönül Yazar  Söyleme Bilmesinler Bu Aşkın Bittiğini 03:43

Gönül Yazar Söyleme Bilmesinler Bu Aşkın Bittiğini

söyleme bilmesinler bu aşkın bittiğini eden beni bırakıp terk edip gittiğini yolumuz ayrılsa da dost kalalalım seninle yalan olan sevgimiz düşmesin el diline hiç kimse dolduramaz kalbimdaki yerini yok artık benim i..

Gönül Yazar  Artık Mum Yakta Ara 03:41

Gönül Yazar Artık Mum Yakta Ara

Bakıyorum pişmansın Benden ayrıldığına Çok sevindim buna ben Acımıyorum sana Çünkü büyük söyledin Unuttun mu sen bana Artık mum yakta ara Sen benim gibisini Benden sna fayda yok Bul başka birisini Kaçtı artık s..

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk 06:01

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde yaşadıklarını, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileri ile paylaştı. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin İlham Veren Hayatlar Ko..

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık 03:46

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 15 Temmuz’da 81 ilde verilen mücadele ve duruş ile uluslar arası toplantılarda sürekli Türk milletine methiyeler aldıklarını belirterek, “15 Temmuz ile birlikte tarihin ya..

Batman OSB'de Patlama 00:26

Batman OSB'de Patlama

Batman Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) ısı yalıtım fabrikasında yakıt tankının nakli sırasında meydana gelen patlamada biri ağır 11 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, OSB'de faaliyet yürüten ısı yalıtım fabrikasınd..

Ok Gibi Ön Cama Saplandı 00:22

Ok Gibi Ön Cama Saplandı

Çin'de yola düşen iri bir tahta parçası, ok gibi fırlayarak bir başka aracın ön camına girdi...

Güney Kore 6.Haftasonunda da halkından Cumhurbaşkanına protesto 00:46

Güney Kore 6.Haftasonunda da halkından Cumhurbaşkanına protesto

Belki de Güney Kore'nin şimdiye kadarki en büyük protesto hareketi haline gelen 6. altın hafta sonu için düzenlenen toplantıda, Seul'teki yüz binlerce göstericiler Cumhurbaşkanı Park Geun-hye'nin tasfiyesini talep etti. ..

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap 01:46

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap

Meclis’te süren bütçe görüşmeleri sırasında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bankadaki parasını bozdurduğuna dair dekontu gösterdi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğ..

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder'' 02:21

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder''

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’nın havaalanında Alman polisince alıkonulmasını sert bir dille eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sen bir bayan milletvekiline bu tür bir yanlışı yaparsan, ben bunu aynısı ile mukabe..