#BaŞka

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

OHA Diyorum - Film Fragmanı (3 Kasım'da Sinemalarda) 02:07

OHA Diyorum - Film Fragmanı (3 Kasım'da Sinemalarda)

OHA Diyorum filmi 3 Kasım'da sinemalarda! Filmde arkadaşlarımız, Fırat'ın arabasını çalan hırsızların peşine düşüyor. Arabada Fırat'ın kızı Pera'nın doğduğundan bu yana çekilmiş tüm fotoğraflarının ve videolarının olduğu..

Bu Bebeğin Ağlamasını Sadece Bir Şey Durdura Bilir 01:30

Bu Bebeğin Ağlamasını Sadece Bir Şey Durdura Bilir

Bu bebek annesini kaybetmiş ve kimse ağlamasını durduramamış, sadece annesinin kalbini nakl edildiği adamdan başka . Anne kalbi mucizedir ...

  • JET TV tarafından
  • 3.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı 03:00

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dövizini bozdur’ çağrısı üzerine Osmanlı Ocaklarınca, “Vatanını değil, dövizini bozdur” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Er..

Kevin Costner - Son Üç Gün Türkçe Dublaj Film İzle 1:02:35

Kevin Costner - Son Üç Gün Türkçe Dublaj Film İzle

Özet ve Detaylar Gizli servis ajanı Ethan Runner, şimdilerde eskiden olduğu kadar dinç ve sağlıklı değildir. Ciddi bir sağlık problemi yaşayan ve neredeyse ölümün eşiğinde olan; bu yüzden de uzaklaştığı kızıyla daha çok ..

  • Film İzle tarafından
  • 7.518 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Putinden Karadeniz Fıkrası - Asın Bayrakları 00:51

Putinden Karadeniz Fıkrası - Asın Bayrakları

Gecen gun Moskova'da düzenlenen panelde oturum başkanının sürekli soruları Putin’e yöneltmesi üzerine Rus lider, moderatörün sorusunu yarıda kesip İsrail Ordusu’yla ilgili bir fıkra anlatti. Bunun uzerine esprili bir şek..

  • JET TV tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur - Sevdalılar Beni Anlar 04:20

Ferdi Tayfur - Sevdalılar Beni Anlar

Varlığının tiryakisi Yokluğunun delisiyim Beni senden mahrum etme Gözlerinin hastasıyım Sevgim yüce dağlar kadar Içerimde volkan kaynar Anlamazsın sen bebeğim Sevdalılar beni anlar Revamıdır harap olmak Aşkın ..

Kaldırımda Duran Genç Kızı Metrelerce Sürükledi! 00:50

Kaldırımda Duran Genç Kızı Metrelerce Sürükledi!

Beşiktaş Ortaköy'de seyir halinde olan bir otomobil, otoparka girmek için aniden dönüş yapan başka bir otomobile çarparak kaldırımda bekleyen yolcuların arasına daldı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce uzağa savrulan genç k..

İntizar  Beni Mektupsuz Koyma 05:03

İntizar Beni Mektupsuz Koyma

GITTIGIN YOLDAKI TASLAR GÜL OLSUN DAGLAR SANA OMUZ VERSIN CAN OLSUN GÜZEL GÖZLÜM GURBET BIZE YAR OLSUN BENI MEKTUPSUZ KOYMA BENI HASRETE BOGMA ARADA BIR ARARSAM SENI NEOLUR KÖTÜ KONUSMA GÜCÜM YETMEZ SENI ALIRLAR BENDE..

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Testere II - İğne Sahnesi  04:47

Testere II - İğne Sahnesi

Testere II - İğne Sahnesi Amanda’yla birlikte kapana kısılmış başka kurbanlar da var; ve her biri yavaş yavaş kanlarına işleyen ve iki saat sonra ölümlerine neden olacak zehre bir panzehir bulmak için uğraşıyorlar. Ken..

  • ANKA tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aynada Kendisini İlk Defa Gören Sevimli Kedi 00:47

Aynada Kendisini İlk Defa Gören Sevimli Kedi

Başka birini gördüğünü düşünen kedinin sevimli görüntüleri..

  • JET TV tarafından
  • 1.433 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cürmümeşhut 06:03

Cürmümeşhut

'Yeni Dünya'ya giriş'-05/08, 'Bu durum başka bir hal alacak'-28/08, 'Tercih sizin: İran mı İsrail mi?'-26/08, 'Hesaplaşma'-02/09, 'Erbil'e kim yürek yedirdi'-09/09, 'Oyun bitmedi ama kazanıyoruz'-16/09, 'Yüzleşmeye doğru..

Köpeği Motosikletin Arkasına Bağlayıp Zorla Götürdü 00:31

Köpeği Motosikletin Arkasına Bağlayıp Zorla Götürdü

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde seyir halindeki bir motosikletin arkasına iple bağlanarak götürülmeye çalışılan köpeğin görüntüler tepkiye neden oldu. Olayı gören başka bir motosiklet sürücüsü, cep telefonu ile o anları..

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

Patlama Yerine Çelenk Bırakan Konsoloslara Tepki 01:30

Patlama Yerine Çelenk Bırakan Konsoloslara Tepki

Beşiktaş'ta terör saldırısının yaşandığı noktaya çelenk bırakan konsoloslara bir grup vatandaş tepki gösterdi. Hollanda konsolosluğu çelengini alarak yere atan bir vatandaş, Katiler burada çelenk gönderiyorlar dedi. Ar..

Rize’de 20 Araç Birbirine Girdi: 8 Yaralı 02:46

Rize’de 20 Araç Birbirine Girdi: 8 Yaralı

Rize’de 20 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında biri ağır 8 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre Rize’de Karadeniz Sahil Yolu Rize Geçişi Paketleme Viyadükü üzerinde sabah saatlerinde buzlanmadan dolayı yoldan ç..

Karı Koca Kavgası - Amerikan Dublaj 00:56

Karı Koca Kavgası - Amerikan Dublaj

Karısının bileziklerini çalıp başka bir kadına hediye eden zalim adamı hatırlamışsınızdır. Bu traji komik olayı bir de dublajla izliyoruz efenim. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusyada Kafasını Arabadan Dışarı Çıkartan Kadının Korkunç Sonu 01:32

Rusyada Kafasını Arabadan Dışarı Çıkartan Kadının Korkunç Sonu

Rusyada İçkili Olan Kadının Kafasını Arabadan Çıkarması Sonucu Başka Bir Aracın Kendisine Çarpması Sonu Oluşan Felaket Kaza..

  • JET TV tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evlatları İçin Tarlada Çalışan Anne Yürek Burktu 00:59

Evlatları İçin Tarlada Çalışan Anne Yürek Burktu

Adana'da 7 çocuklu Aysel Vadi (43), eşinin başka bir kadınla evlenip evi terk etmesiyle, oğluna 20 bin lira başlık parası biriktirmek için 50 lira yevmiye ile tarlada çalışıyor. Annenin mücadelesi ise yürek burktu...

Adalet Bakanı Gül Vize Konusunda Olumlu Gelişmeler Bekliyorum 02:46

Adalet Bakanı Gül Vize Konusunda Olumlu Gelişmeler Bekliyorum

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Daha başka bir, farklı bir suiniyet yoksa, normal hukuk çerçevesinde, diplomasi çerçevesinde vizelerle ilgili daha olumlu anlamda bir gelişmenin olmasını bekliyorum. dedi...

Küçük Kızı Kaçırmaya Çalışan Adama Mahalleliden Linç! 01:16

Küçük Kızı Kaçırmaya Çalışan Adama Mahalleliden Linç!

Hindistan'da küçük bir kızı kaçırmak için yanına sokulan adamın, kızı kandırmaya çalıştığını, etrafından ayrılmadığı fark eden başka bir adam, küçük kızın babasına haber veriyor. Babanın olay yerine gelmesiyle, kızı kaçı..

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri 08:41

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri

Tarihe damga vurmuş ünlü insanların son sözlerini sizler için derkedik. 1. Necip Fazıl Kısakürek Demek böyle ölünürmüş 2. Victor Hugo Siyah bir ışık görüyorum 3. Barbaros Hayreddin Paşa Öldüğüm zaman beni deniz ..

  • Umut Tv tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mercedes Benz C-Sınıfı Cabrio  Portekiz'de Atlas Okyanusu Boyunca Bir Yol Gezisi 01:26

Mercedes Benz C-Sınıfı Cabrio Portekiz'de Atlas Okyanusu Boyunca Bir

Mercedes-Benz başka #MBvideocar bir bölüm sunuyor. Alman film yapımcısı Alex Qureitem, eski bir arkadaşının bir kartpostalından bir Mercedes-Benz C-Serisi Cabriolet'teki okyanusa yolculuğa çıkarak esin kaynağı oldu. Atla..

  • BETA tarafından
  • 1.203 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mercedes Benz GLC Coupé  İsviçre'de Gotthard Geçişi Deneyimi 00:57

Mercedes Benz GLC Coupé İsviçre'de Gotthard Geçişi Deneyimi

Mercedes-Benz başka #MBvideocar bir bölüm sunuyor. Bu sefer Alman film yapımcısı Nicolas Jansky ve Luca Jaenichen, Gotthard'ın İsviçre'deki Gotthard geçişinin güzelliğini yaşamak için GLC Coupé'yi yolda dinamik bir malze..

  • BETA tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Aslanının Tekneye Kaçak Binmesi 00:37

Deniz Aslanının Tekneye Kaçak Binmesi

ABD'nin Teksas eyaletinde Tara Gleasom isimli kadın tekne gezintisi yaparken yüzmekten yorulan deniz aslanının başka bir teknenin arkasına binip dinlendiği anları böyle görüntülemiş...

  • JET TV tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım) 05:06

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım)

Canım sevgilim bugün ayrılığımızın ilk günü Yürüyen, kocaman, açık bir yarayım şimdi Rüzgar değdikçe sızlıyor kanıyor her yanım Nasıl ölesim var anlatamam ama Senden başka birşeyle öldüremiyorum kendimi Bundan bir y..

Seden Gürel - Bi Bulsam 05:09

Seden Gürel - Bi Bulsam

Bile bile çıktım yola, acıyor canım hala Yanlış bende mi acaba? Bi bulsam, bi de emin olsam Bile bile vurdum yola, acıyor içim hala Bunlar gibi dostun varsa Boşver başka düşman arama On kere, yüz kere, bin kere d..

Grup Hepsi - Yeter (Official Video) 03:06

Grup Hepsi - Yeter (Official Video)

Herkes hayrandı o gülüşüne Bende bir başka Kuşlar uçardı sıcak iklimlere Vurdum tek taşla Bu güzel masallarla Kimleri kandırdın sen Beni çocuk mu sandın? Yeter seni çok sevdim Yeter çok çalıştım Yeter artık k..

Küçük Kızı Kaçırmaya Çalışan Adama Okkalı Dayak 01:16

Küçük Kızı Kaçırmaya Çalışan Adama Okkalı Dayak

Hindistan'da küçük bir kızı kaçırmak için yanına sokulan adamın, kızı kandırmaya çalıştığını fark eden başka bir adam, küçük kızın babasına haber verince bu görüntüler ortaya çıkıyor...

  • JET TV tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 7 yıl önce