#Baş döndüren dolgun saçlar

Dünya Haber: Brexit'in Başlamasıyla Euro, Sterlin Geriledi 01:06

Dünya Haber: Brexit'in Başlamasıyla Euro, Sterlin Geriledi

Britanya'nın Avrupa Birliği'nden ayrılma sürecinin resmi olarak başlamasının ardından İngiliz Sterlini ve Euro değer kaybetti. Avrupa borsalarının tepkisi ise sınırlı oldu. Londra, Frankfurt ve Paris borsaları yükselirk..

Tekme Tokatlı Türk Kızı Kavgası (Küfür İçerir) 00:26

Tekme Tokatlı Türk Kızı Kavgası (Küfür İçerir)

Sokak ortasında saç baş yolduran kız kavgası. Kızlar ölümüne birbirlerine giriyorlar ve sonuç tabiki de vahim oluyor.Hep birlikte izliyoruz...eğlence..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

İsmail ŞAHİN - Aşk-ı Vuslat 04:20

İsmail ŞAHİN - Aşk-ı Vuslat

'' Ama Rabbim'e Güveniyorum Baş Koyuyorum, Ömrümü Ömrüne Eklemek, Birlikte Yürümek, Senin Olmak, Benim Olman, Biz Olmak İstiyorum... Hani Dedim Ya Rabbim Deyip Susuyorum Gerisini Getiremiyorum Ben Artık Onu Huzuruna Çıkı..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Muhafızları 33. Bölüm 13:04

İstanbul Muhafızları 33. Bölüm

Karakter Seslendiren Karakter Hayatı Mehmet Ebru Çapraz Oyun oynamayı sever ve agresif. arkadaşlarının baş lideridir..

Can Gungor - Yalnız Ölmek 03:46

Can Gungor - Yalnız Ölmek

Soz - Muzik - Duzenleme : Can Gungor Kayit : Baran Goksu, Umut Cetin (Studio Bee, Moda) Miks : Can Gungor Mastering : Everett Young (Modern Mastering) Tuslu Calgilar : Ozan Tekin Elektrik Gitar : Can Aydinoglu Tenor Sak..

Sleepy Hollow 4.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Columbia 43:10

Sleepy Hollow 4.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Columbia

250 yıllık uykunuzdan uyansanız, Dünya?yı yıkılmanın eşiğinde bulsanız ve insanlığın son umuduysanız ne olur? Sizi bilmem de Ichabod Crane uyanınca Sleepy Hollow olmuş. Dizi, The Legend of Sleepy Hollow (Başsız Süvari) h..

  • Tv Series tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eylül - Kalk Git (Official Video) 03:07

Eylül - Kalk Git (Official Video)

Şarkı Sözleri: Yüzünü gözünü istemez haydi kalk git Koca koca boş boş sözlerini sal git Tadını kokunu dokunuşunu da kap git Bende de hırkan kalmış bi zahmet onu da giy git. Güzel anılarıma da s*çmadan kalk git Bana küfü..

Rehle Rehle Na - Hindi Pop- Indian Song by Hunterz 04:17

Rehle Rehle Na - Hindi Pop- Indian Song by Hunterz

Rehle Rehle - Hunterz - Lyrics rehle rehle naa yaar meri ankhiyon mein rehle rehle naa raat din tu rehle rehle naa yaar meri dhadkan mein aa rehle rehle naa manja tu yeh main naa janu mujhe pyaar yeh kaise hogeya yeh b..

  • PengoTV tarafından
  • 2.147 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kavanozdaki Adam 2.Bölüm 54:25

Kavanozdaki Adam 2.Bölüm

Baş rolde Ahmet Mekin oynuyordu. Ahmet Mekin'e bir trafik kazasında ölen oğlunun beynini naklediyorlardı...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.366 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Serkanova - Mahşerin Üç Atlısı Gibiler 14:49

Deniz Serkanova - Mahşerin Üç Atlısı Gibiler

İşte Benim Stilim 7. Sezon 05 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 111. bölümünde Simay Tokatlı, Deniz Serkanova ile artık daha az konuşma kararı aldığını söyleyince Deniz, Emine Aydın, Simay ve Bahar Candan'ın kulis yapt..

  • ANKA tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Dalkılıç'la İlgili Olay Kadın Konuştu 03:46

Murat Dalkılıç'la İlgili Olay Kadın Konuştu

Murat Dalkılıç'ın başdansçısının bir Rus bayanla ünlü popçu adına yazışmaları sonrası, ortalıkta skandal haberler dolaşmaya başlamıştı.Haberin baş kahramanı Rus kadın ise bakın neler söylemiş...

  • ANKA tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acımasız Kız Kavgası 11 Nisan 00:47

Acımasız Kız Kavgası 11 Nisan

Sokak ortasında saç baş yolduran kız kavgası. Kızlar ölümüne birbirlerine giriyorlar ve sonuç tabiki de vahim oluyor.Hep birlikte izliyoruz...eğlenceli video..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.530 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsmail YK  - Doğum Günün Haram Olsun 05:40

İsmail YK - Doğum Günün Haram Olsun

Şiir Bugün senin doğum günün mü değil mi Tüm sevdiklerin de yanında mutlu musun O sahte dostlarınla yeni sevgilinle el ele göz göze Bir zamanlar benim de gözlerim içine bakarak Seni seviyorum demiştin Bir zamanlar benim..

Hangimiz Sevmedik - 23.Bölüm 2:11:36

Hangimiz Sevmedik - 23.Bölüm

Oyuncular MÜNİR - ALTAN ERKEKLİ ADİLE - GÜL ONAT ITIR - SELEN SOYDER TARIK - CAN YAMAN ŞENER - CENGİZ BOZKURT AYŞEN - MEHTAP BAYRİ İLYAS - BÜLENT ŞAKRAK EMEL - PELİN ERMİŞ ŞEVKET - VEYSEL DİKER PERRAN - BERFU ÖNGÖREN M..

Sibel Tüzün - Kaçın Kurası 04:26

Sibel Tüzün - Kaçın Kurası

Sibel Tüzün - Kaçın Kurası Düzelten : cihanbodur88 Gönül gözüm kapalı Bilerek sana yazılıyorum A penceresi aralı Her yerine bayılıyorum Yavrum baban nereli Nereden bu kaşın gözün temeli Sana neler demeli Ay seni..

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki 01:06

Yunanistan'ın Darbeci Askerlerle İlgili Kararına Türkiye'den Tepki

Yunanistan Yüksek Mahkemesi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Yunanistan’a kaçan 8 askerin Türkiye’ye iade edilmemeleri yönünde karar verdi. Askerlerin iadesi hakkında üç farklı mahkemede görülen davaların ikisinde 5 ask..

Hayat Şarkısı 50. bölüm Fragmanı 00:44

Hayat Şarkısı 50. bölüm Fragmanı

Hazer, kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu Kerim ile yüzleşmeye karar verir. Yaşadığı olayların yüküyle yorulan Bayram Cevher ise hayattan kısa bir mola almaya karar vermiş ve ortadan yok olmuştur. Ayrı eve taşınan Hül..

Dirilişe Evet Yükselişe Evet Vatan İçin Milyonlarca Evet 02:48

Dirilişe Evet Yükselişe Evet Vatan İçin Milyonlarca Evet

Bir olduk birlik olduk, Ayrılmayız biz, Bir vatanda harman olduk, Kardeş olduk biz, 80 milyon tek bir yürek Türkiye'yiz biz, Dirilişe evet, Yükselişe evet Vatan için millet için Milyonlarca evet, Sevdamızdan vazgeçmeyi..

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti 01:35

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti

Ukrayna hükumeti ülkede grip salgını yaşandığını açıkladı. Ülke çapında 122 grip hastasının yaşamını yitirdiği ve bunlardan çoğunda H1N1 (domuz gribi) virüsüne rastlandığı kaydedildi. Halihazırda Ukrayna’daki grip vakası..

Rusya'nın Arktika'daki Askeri Faaliyetleri Sürüyor 01:29

Rusya'nın Arktika'daki Askeri Faaliyetleri Sürüyor

Kuzey Kutbu’nun üst dairesi Arktika’da elini güçlendirmeyi hedefleyen Rusya bölgedeki askeri varlığını artırıyor. Rus Kuzey Filosu’ndan Arktik Motorize Piyade Tugayı Arktika’daki askeri tatbikatlarına devam ederken, dün..

Maceracı _ Sivas 1:09:25

Maceracı _ Sivas

Kışın artık gelip hayatlarımızın tam ortasına yetiştiği bugünlerde, karın ve soğuğun en güzel hallerine ev sahipliği yapan bir kente seyahat etmek ama bu yolculuğu hiç üşümeden yapmak ister misiniz? O halde bu hafta Mace..

Bacağını Sakat Eden Adamın Selamı Var De 00:49

Bacağını Sakat Eden Adamın Selamı Var De

Mehmet oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. B..

Çarşamba Gecesi 9.Bölüm izle 47:22

Çarşamba Gecesi 9.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 9. bölümünde; tüpgazlı araba yapan adam, gözleri görmeyen santral memuru, Mucit İmam Abdullah Eroğlu, mezardan çıkan adam, spor yapan yaşlı adam, çinko kurşun metal sanayide ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çeyiz Sandığı 36.Bölüm izle 31:18

Çeyiz Sandığı 36.Bölüm izle

Sema Ergenekon'un sunuculuğunu yaptığı programın 36. bölümünde; Antalya Elmalı'nın çeyiz sandığı geleneği, Barak Kilimi, zülüf kesme ve baş örme geleneği konu edilmektedir...

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba) 00:32

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Transformers 5 The Last Knight'ın Yeni Fragmanı Yayınlandı! (23 Haziran 2017) 01:02

Transformers 5 The Last Knight'ın Yeni Fragmanı Yayınlandı! (23 Hazira

Transformers serisinin son halkası Transformers 5: The Last Knight'in yeni fragmanı Super Bowl organizasyonunda yayınlandı. Muazzam bütçesi ve daha da muazzam oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yapımın fragmanında, spekülasy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.638 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkekler Ağlamaz 01:37

Erkekler Ağlamaz

Mehmet oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. B..

Ağlama Değmez Hayat 03:19

Ağlama Değmez Hayat

Ağlama Değmez Hayat baş rollerinde Sadri Alışık ve Mine Mutlu'nun yer aldığı 1969 yapımı Türk filmidir...

Sadri Alışık 00:52

Sadri Alışık

Filmin Adı: Baş Belası Yönetmen: Atıf Yılmaz Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Robert Widmark, Sadri Alışık Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1977..