#Baş örtüsü

Ahmet Kaya - Yorgun Demokrat 04:28

Ahmet Kaya - Yorgun Demokrat

YORGUN DEMOKRAT Karanlık yollardan geçtik Zehir gibi sular içtik Bir yanımızda ölüm Bir yanımızda yar sevdik Bir değil bin bir kere Sırat köprüsünden geçtik Cehennem denen illetin Ta göğsünü deldik geçtik. Bu yolda dön..

Behka - Ghajinik 05:10

Behka - Ghajinik

MesajKonu: Ghajini'nin Şarkı Sözleri Ptsi Ocak 21, 2013 7:25 pm ''GUZARİSH'' SÖZLERİ Hmmm hmmmm.. Tu meri adhoori pyaas pyaas, Tu aa gayi mann ko raas raas, Ab to… Tu meri adhoori pyaas pyaas, Tu aa gayi mann ko raa..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Googoosh - Eshgh 05:03

Googoosh - Eshgh

Googoosh - Eshgh Şarkı Sözleri Eshgh, zakhme amighi ke hargez khoob nemishe Eshgh, yani tamoome zendegit too aatishe Eshgh, aashki ke daare bi eraade mirize Eshgh, baaghi ke dige taa galoo too paayize Eshgh... Maa, ke o..

Migrenin Belirtileri Nelerdir 03:13

Migrenin Belirtileri Nelerdir

Migren aşama aşama oluşur. İlk aşamada migrenin başlayacağını hissettiren birtakım durumlar yaşanır. Kişi kendini halsiz, keyifsiz ve gergin hissedebilir. Onun arkasından auralı bir migrense hastanın gözünün önünde ışıkl..

  • NABIZ tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Büyü Öğreten İki Melek  Harut ve Marut Nerede 06:00

Büyü Öğreten İki Melek Harut ve Marut Nerede

Uzun yıllar önce Allah Harut ve marut isimli iki meleği Babil şehrine gönderdi. Görevleri isteyenlere büyü öğretmektir. Fakat büyü öğrenmek isteyen kişilere bunu öğretirken bu bilgilerin karşılığının cehennem olduğunu sö..

  • ZULMA tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalın - Anlat Güzel Mi Oralar 03:35

Yalın - Anlat Güzel Mi Oralar

Önce dakikalara kırgın sonra saatlere Ve günlere dargın Mide ağırıları yerine Hayal bozukluklarına bırakırken Biliyordum, biliyordum Sonu sessizlik, sonu özlem Sonunu sevmeyeceğimi de biliyordum, git derken Ne ya..

Göksel - Tam Da Şuan 03:45

Göksel - Tam Da Şuan

Hep bir şey eksik her şey yarım Bu mudur hayatım Dolmuyor boşluğu kalbin yarım Dilimde dolanmış hevesler yarım Keşke şu an yanımda olsan İşte tam da tam da şu an Keşke şu an aklına düşsem İşte tam da tam da şu an Bilir..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.266 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyin Tümörü Nasıl Belirtiler Verir 03:17

Beyin Tümörü Nasıl Belirtiler Verir

Beyin tümörünün baş ağrısından komaya kadar uzanan çeşitlilikte belirtileri var. Ama beyin tümörü hiçbir belirti vermeyebilir. Bazen başka durumlar için istenen MR sonuçlarında tesadüfen tespit edilebilir. Devamlılığı ol..

  • NABIZ tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fais Dodo, Colas Mon P'tit Frère Çocuk Şarkıları Ninniler 02:31

Fais Dodo, Colas Mon P'tit Frère Çocuk Şarkıları Ninniler

Fais dodo, Colas mon p'tit frère Fais dodo, t'auras du lolo Maman est en haut Qui fait du gâteau Papa est en bas Qui fait du chocolat Fais dodo, Colas mon p'tit frère Fais dodo, t'auras du lolo Fais dodo, Colas mon p'..

  • ÇocukTV tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düşen Jetin Pilotu Taburcu Oldu 01:30

Düşen Jetin Pilotu Taburcu Oldu

Atatürk Havalimanı'nda inişi sırasında pistten çıkarak yanan özel jetin baş pilotu Muzaffer Kütük taburcu oldu. Jetin tekerinin patladığını söyleyen Kütük, “Durduramadım uçağı olay bu, şükür herkes iyi önemli olan bu. La..

Need For Speed Payback Launch Trailer PS4 01:00

Need For Speed Payback Launch Trailer PS4

Set in the underworld of Fortune Valley, you and your crew are reunited by a search for vengeance against The House, a nefarious cartel that rules the city’s casinos, criminals, and cops. In this corrupt gambler’s paradi..

  • BETA tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinüzit Ve Migren Nasıl Ayırt Edilir 01:43

Sinüzit Ve Migren Nasıl Ayırt Edilir

Sinüzit, baş ağrısına değil yüz ağrısına yol açar. Migren ise baş ağrısıyla kendini gösterir. Migren ağrısı, nöbetler halinde ortaya çıkar...

  • NABIZ tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paralarını Eziyoruz Babacım Sadri Alişık Replikler 01:24

Paralarını Eziyoruz Babacım Sadri Alişık Replikler

Baş Belası, 1977 yapımı macera-komedi filmi. Bir Baba (Sadri Alışık), çetesiyle bazı yerleri haraca bağlamıştır. Günün birinde sorun çıkar. Piç Rıza (Robert Widmark) adlı bir adam onun haraç alacağı yerleri ve parolayı..

  • PengoTV tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hipertansiyon Belirtileri Nelerdir 01:36

Hipertansiyon Belirtileri Nelerdir

Hipertansiyon, çoğu zaman hiçbir şikayete yol açmaz. İnme, felç veya kalp krizi gibi ciddi tablolarla kendini gösterebilir. Bazı hastalarda baş ağrısı belirtisi görülebilir. Hipertansiyondan kaynaklanan baş ağrısı, ense ..

  • NABIZ tarafından
  • 536 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalça Protezi Nasıl Takılır 00:47

Kalça Protezi Nasıl Takılır

Kalça protezi açık cerrahi ile takılır. Kalçanın yan tarafından 10-15 cm boyutlarında bir kesi yapılır. Uyluk kemiğinin baş kısmı deforme olduğundan bu kemiğin baş kısmı çıkartılır ve onun yerine metalik bir topuz yerleş..

  • NABIZ tarafından
  • 784 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köz Patlıcanlı Köfte Sarma Yemeğinin Tarifi 08:56

Köz Patlıcanlı Köfte Sarma Yemeğinin Tarifi

malzemeler 4 tane patlıcan Köftesi için gerekecek ler yaklaşık yarım kilo kadar dana kıyma bir tane kuru soğan 2 diş sarmısak yarım çay bardağı galeta unu bir tane yumurta 2 yemek kaşığı sıvı yağ baharatlarımızı..

Elbistan Tava Tarifi 01:11

Elbistan Tava Tarifi

Malzemeler 1 kilo kuşbaşı et 3 tane patates 3 tane kuru soğan 1 baş sarımsak 3 tane taze domates birkaç tane yeşil biber yarım su bardağı sıvı yağ pul biber tuz karabiber Hazırlanışı; 1.Küp küp doğranmış 3 adet soğan,..

Tandır Gibi Kuzu İncik Tarifi 05:32

Tandır Gibi Kuzu İncik Tarifi

4 adet kuzu incik 2 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı Refika’ca kuzu kokusu 4 dal biberiye 1 adet kuru soğan 1 baş sarımsak 3 dal kereviz sapı 3 çorba kaşığı zeytinyağı 3 çorba kaşığı pekmez 2 çorba kaşığı kırmızı üzüm sirk..

Johnny English Tekrar İş Başında Türkçe Altyazılı Fragman 02:30

Johnny English Tekrar İş Başında Türkçe Altyazılı Fragman

Bir siber saldırı sonucu Britanya’daki tüm aktif gizli ajanların kimlikleri ortaya çıkmıştır. Gizli servisin baş hacker’ı bir an önce bulması gerekir. Fakat hiçbir gelişme katedilemeyince gizli servis çareyi bir süre önc..

Karnabahar Lahana Turşusu Tarifi 04:03

Karnabahar Lahana Turşusu Tarifi

Karnabahar Lahana Turşusu için malzemeler: (3 litrelik kavanoz) 1 büyükçe karnabahar (benimki yaklaşık 1 kilo geldi) 1 baş sarımsak 2 adet havuç 1 baş sarımsak Ufak bir çeyrek lahana (karnabahara veya isteğinize göre aza..

Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:32

Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı

TÜR: 3D Epik Macera OYUNCULAR: Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Jihae, Ronan Raftery, Leila George, Patrick Malahide ve Stephen Lang YÖNETMEN: Christian Rivers YAZARLAR: Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jac..

Ekşili Karnabahar ve Brokoli Salatası Tarifi 02:17

Ekşili Karnabahar ve Brokoli Salatası Tarifi

Malzemeler: 1/2 baş Karnabahar, 1/2 baş brokoli, 1 yemek kaşığı zeytinyağı, 1/2 limonun suyu, 3 diş sarımsak, Tuz. Karnabahar ve brokolinin birbirine ne kadar yakıştığını, hatta birinin adı anıldığında akla diğerinin ge..

Minecraft Hırsız Vs Polis 09:08

Minecraft Hırsız Vs Polis "2.Devre" 37.Bölüm Gizemli Kişi Kim Ful HD

→As Yapımın Adam Yapım İmzaladı Hırsız Vs Polis 2.Devre 37.Bölüm Yayında → Oyuncu Kadrosu: Baş Rol → Hırsız İkinci Baş Rol → Fakir Üçünçü Rol → Çilgın Dörtüncü Rol → Beşinci Rol → Zengin → Altıncı Rol O..

Fındıklı Brownie Tarifi 03:53

Fındıklı Brownie Tarifi

Malzemeler: 200 gr tereyağ, 200 gr bitter çikolata, 1/2 su bardağı kakao, 3/4 su bardağı un, 2 su bardağı şeker, 1/2 su bardağı krema (yoksa süt), 4 adet büyük boy veya 5 adet küçük boy yumurta, 1 su bardağı Fındık, 1 su..

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) 04:19

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik)

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) Dinle Şehrin Yolu şarkı sözleri ile Bu aşkın tozlu yolunu bulduğum yerden Gündüz gözü görmediğim çaldın benden Sürgün gibi çekmediğim kalmadı senden Ellerimle yazdım bu sonu Ş..

Ben Fero - Mahallemiz Esmer 03:56

Ben Fero - Mahallemiz Esmer

Ben Fero - Mahallemiz Esmer Müzik Dinle Şarkı Sözleri Şehir dışı semtimiz (SEMT) fizikler hep sentetik (HEP) Biladerim her çeşit (HER) mahallede yok etik (BİLADER) Nefes tutup çek tetik (ÇEK) nişancı bu genetik (GENET..

Yiğit Taşcılar - Türbülans 03:17

Yiğit Taşcılar - Türbülans

Türbülans şarkı sözleri ile Tarzım bu, that's my cru! Bak sen masadaki asalete. Dünya flu, bir dürbün bul, gör sana kim yakın mesafede. İflah yok, birlik yok. Sadece para için mücadele. New school sh*t, üstüne perlit. Y..

Bilal SONSES - Cennetten Çiçek (Akustik) 02:41

Bilal SONSES - Cennetten Çiçek (Akustik)

Söz, Müzik: Koray Albayrak, Enes Yıldırım Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Cem Kılıç Gitar: Cem Şengül Bas Gitar: Savaş Akbaba Buzuki: Eren Aker Video; Klavye: Davut Samet Sarıhan Cajon: Oka..

Hayvancılık Yapan Güzel Hatunlar 04:54

Hayvancılık Yapan Güzel Hatunlar

Elinin hamuru ile erkek işine giren hatunlar küçük baş ve büyük baş hayvancılıkla uğraşıyorlar. Hatunların güzelliği de ayrı bir olay...

  • PengoTV tarafından
  • 138 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Uzmanlar Şekerden Kaçmamız Gerekmiyor Şekeri Yönetmemiz Gerekiyor 06:17

Uzmanlar Şekerden Kaçmamız Gerekmiyor Şekeri Yönetmemiz Gerekiyor

Prof. Dr. Murat Baş, şekerin doğru tüketimine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Baş, şekerin korkulması değil, kontrol edilmesi gereken bir gıda olduğunu belirterek, “Şekerden kaçmamız gerekmiyor, şekeri yönetmemiz g..