#Başbakan yardımcısı numan kurtulmuş

Meclis'te Kavga Çıktı 01:29

Meclis'te Kavga Çıktı

TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri sırasında arbede yaşandı. TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri devam ediyor. 3. maddenin görüşmeleri tamamlandıktan sonra oylamaya geçil..

İngiltere ve AB'de Gözler May'in Konuşmasında 01:07

İngiltere ve AB'de Gözler May'in Konuşmasında

İngiltere Başbakan Theresa May’in üst düzey diplomatlar önünde yapacağı Brexit konuşmasına kilitlendi. Sızan bilgiler May’in, yumuşak geçiş beklentilerinin aksine kapsamlı bir hamleye hazırlandığı yönünde. Göreve geldiği..

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de 01:57

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de

İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni başkanı Donald Trump’ı makamında ziyaret eden ilk hükümet lideri olacak. May, ülkesi ile Washington arasındaki sıkı ilişkileri daha da güçlendirme he..

A Haber O Mahmut Zeki Dedeyi Buldu 02:58

A Haber O Mahmut Zeki Dedeyi Buldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisi ile gündeme gelen 84 yaşındaki Mahmut Zeki Yıldırım'a Başbakan hediye göderdi. A Haber ekibi, aldığı hediye karşısında gözyaşlarını tutamayan Yıldırım'ın evine gitti ve bakın ..

Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı 01:10

Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı

İsrail Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçiliği’nin Tel Aviv’den Kudüs’e taşınması yönündeki ısrarını sürdürüyor. Filistin İsrail meselesinde bomba etkisi yaratacak proje hakkında kısa vadede adım atılmayacağını b..

İngiltere Brexit Yoluna Girdi 00:41

İngiltere Brexit Yoluna Girdi

İngiltere parlamentosu, ülkenin Avrupa Birliği’nden ayrılmasıyla ilgili müzakereleri başlatması için hükümete yetki verdi. Avam Kamarası’nda yapılan oylamada, AB’den ayrılma sürecini başlatacak Lizbon Anlaşması’nın 50. ..

Çin Hükümeti Ekonomik Büyüme Tahminini Düşürdü 01:00

Çin Hükümeti Ekonomik Büyüme Tahminini Düşürdü

Çin Halk Cumhuriyeti’nde hükümet, ekonominin 2017 yılına ilişkin büyüme hızı beklentisini geçtiğimiz yılki tahmini olan yüzde 7.0’den yüzde 6.5’a düşürdüğünü açıkladı. Başbakan Li Keqiang, başkent Pekin’de yasama organı..

 Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun Gafına Yanıt 02:17

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun Gafına Yanıt

Ankara'da TÜGEF'in etkinliğinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı gafla ilgili konuştu. Ana muhalefetin başındaki zat diyor ki, 'Hayır oyunun hiçbir vebali yok'. Bunla..

RTE Tebareke Mevlitte Mülk Suresi 04:39

RTE Tebareke Mevlitte Mülk Suresi

Tayyip Erdoğan Mevlitte Mülk Suresi'ni Okudu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan için İstanbul'da mevlit okutuldu. Başbakan Erdoğan Piyale Paşa camisindeki mevlitte, Mülk suresini okudu..

Üçüz Bebeklerin Adları Recep, Tayyip, Erdoğan 02:30

Üçüz Bebeklerin Adları Recep, Tayyip, Erdoğan

Şanlıurfa'daki temaslarının ardından Suriyeli sığınmacıların kaldığı çadır kenti gezen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sevgi gösterileriyle karşılandı. Başbakan, Recep, Tayyip ve Erdoğan adındaki üçüz bebekleri de ziyaret..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor 03:09

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor

CHP'nin On Yıllar Boyunca Üstünü Örmeye Çalıştığı Olay !!! Mutlaka İzle PAYLAŞ Ruslara teslim edilen 146 Azeri sığınmacının Boraltan Köprüsü'nden geçerken yükselen feryatlarına birçok Karslının tanıklık ettiğini anlatan..

Yıldırım  Cumhurbaşkanımızı Genel Başkan Adayı Olarak Teklif Edeceğiz 01:22

Yıldırım Cumhurbaşkanımızı Genel Başkan Adayı Olarak Teklif Edeceğiz

Başbakan Yıldırım, 21 Mayıs'ta olağanüstü kongremizi yapmaya karar verdik. Yeni bir heyecan, yeni bir ümitle, yeni bir başlangıçla Sayın Cumhurbaşkanımızı genel başkan adayı olarak teklif edeceğiz. dedi...

'Gayri Safi Yurtiçi Hasılayı 2 Trilyona Ulaştırmayı Hedefliyoruz 01:26

'Gayri Safi Yurtiçi Hasılayı 2 Trilyona Ulaştırmayı Hedefliyoruz

Başbakan Yıldırım, 2023'te gayri safi yurtiçi hasılamızı 2 trilyon dolara ulaştırmak ve kişi başı milli geliri de 25 bin doların üzerine çıkarak, dünyanın sayılı ülkeleri arasında yerimizi almayı hedefliyoruz. dedi...

Dünyanın En Genç Liderleri 01:59

Dünyanın En Genç Liderleri

Macron, Fransa'nın Napolyon'dan sonraki en genç Cumhurbaşkanı oldu. Macron gibi, yaşlı ve kurt politikacıları geride bırakarak Başbakan ve Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturan çok sayıda genç lider var. 40'lı yaşlarda olmak..

AK Parti Grubuna Genel Başkan Olarak Son Hitap 03:02

AK Parti Grubuna Genel Başkan Olarak Son Hitap

Başbakan Binali Yıldırım, 21 Mayıs’taki olağanüstü kongre öncesi son kez ‘genel başkan’ olarak AK Parti Meclis Grubuna hitap etti..

AKP Ahmet Davutoğlu - 04:36

AKP Ahmet Davutoğlu - "Katar Hiçbir Zaman Yalnız Bırakılmayacak"

ESKİ Başbakan, Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Katar’a uygulanan ambargoya değinerek, “Katar hiçbir zaman yalnız bırakılmayacaktır. Katar’ın yanındayız” dedi. Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, eşi..

Tek başına İktidardan Azınlık Hükümetine Doğru 01:09

Tek başına İktidardan Azınlık Hükümetine Doğru

Birleşik Krallık’ta yapılan erken seçimlerde meclisteki salt çoğunluğu kaybeden Muhafazakarlar, hükümeti kurmak için destek arayışında. Tek başına iktidarda kalabilmek için dışarıdan 8 vekilin oyuna ihtiyacı olan Başbak..

Bakanlar Kurulu Toplandı 01:09

Bakanlar Kurulu Toplandı

Bakanlar Kurulu, Başbakan Binali Yıldırım'ın başkanlığında toplandı...

Abd İdlib'i Vurursa Türkiye Ne Yapar 02:06

Abd İdlib'i Vurursa Türkiye Ne Yapar

Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında gerçekleştirilen güvenlik zirvesinin perde arkası netleşiyor. Zirvede Suriye'deki son durum masaya yatırıldı. ABD İdlib'i vurursa neler yapılabileceği değerlendirildi....

Enflasyon ve İşsizlik Tek Hanelere Düşecek 01:31

Enflasyon ve İşsizlik Tek Hanelere Düşecek

Başbakan Binali Yıldırım, Enflasyon düşüyor. Tek haneli enflasyona doğru gidiyoruz. İşsizlik düşmeye devam ediyor, daha da düşecek. O da yakın zaman tek haneli olacak inşallah. Türkiye yatırımcılar için cazibe merkezi o..

Kılıçdaroğlu’nun Avukatının Gözaltına Alınması Soruldu 02:16

Kılıçdaroğlu’nun Avukatının Gözaltına Alınması Soruldu

Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatının gözaltına alınmasıyla ilgili, Bu, yargının bir işidir. Ümit ederim, gerekli yasal işlemler sonucu isabetli karar verilmiş olur dedi...

Cumhurbaşkanı  Teog'un Kaldırılması İçin Bir Mani Yok 01:14

Cumhurbaşkanı Teog'un Kaldırılması İçin Bir Mani Yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TEOG'un kaldırılması ile ilgili, Sayın Başbakan ile bu konuyu etraflıca görüştük ve uygulamaya girmesi konusunda herhangi bir mani yok. Çok basit bir konu. dedi...

Kuzey Irak'ta Gerçekleştirilecek Referandum Yok Hükmündedir 01:16

Kuzey Irak'ta Gerçekleştirilecek Referandum Yok Hükmündedir

Başbakan Binali Yıldırım, 'AK Parti Mamak 6. Olağan İlçe Kongresi'nde konuştu. Yarın Irak'ta yapılacak referanduma ilişkin Türkiye'nin güney hudutlarında herhangi bir statü değişikliği, herhangi bir yeni oluşum Türkiye ..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Kuzey Irak'a Uçuşlar İptal 00:52

Kuzey Irak'a Uçuşlar İptal

Başbakan Binali Yıldırım, Bugün saat 18.00 itibarıyla Türkiye'den Süleymaniye'ye ve Erbil'e yapılan bütün uçuşlar iptal edilmiştir, süresiz olarak iptal edilmiştir. Irak Merkezi Hükümeti'nin Sivil Havacılık İdaresinin a..

Beyefendilerden İzin Mi Alacağız 02:49

Beyefendilerden İzin Mi Alacağız

ABD'yi eleştiren Başbakan Binali Yıldırım, Neymiş efendim FETÖ soruşturması kapsamında Amerikan misyonlarında çalışan bazı kişiler hakkında hukuki süreç başlatmışız. Türkiye, bir hukuk devleti. Beyefendilerden izin mi a..

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit 00:59

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit

Hakkari'den acı haber geldi. Yüksekova ilçesi Esendere bölgesinde Susuzkeklik karakolu ile Aslankaraş Üs bölgesi arasında askeri aracın geçişi sırasında EYP patlatıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu..

Yatırımcılar Türkiye'ye  Yatırım Yapmak İstemiyor 02:04

Yatırımcılar Türkiye'ye Yatırım Yapmak İstemiyor

Başbakan Binali Yıldırım ile görüşen İngiliz işadamları Türkiye’den uzaklaşan İngiliz yatırımcılarının oranının yüzde 20 olduğunu açıkladı. İngiliz şirketlerin Türkiye yöneticilerinden oluşan Strategic Partnership Scheme..

Yıldırım Direksiyona Geçti, Vatandaşlarla Sohbet Etti 00:33

Yıldırım Direksiyona Geçti, Vatandaşlarla Sohbet Etti

Başbakan Binali Yıldırım, Elazığ'ın Ağın ilçesindeki Karamağra Köprüsü'nü havadan ve karadan inceledi. Yıldırım makam aracını kendisi kullandı...