#Başbakan yardımcısı numan kurtulmuş

AB Türkiye Diyaloğu Devam Etmeli 01:50

AB Türkiye Diyaloğu Devam Etmeli

İtalya Eski Dışişleri Bakanı ve Avrupa Birliği Komisyonu Başkan Yardımcısı Franco Frattini, A Haber'e konuştu. Türkiye'deki referandumdan çıkan sonuca saygı duyulmasını isteyen Frattini, Avrupa Birliği'nin de Türkiye'ye ..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lise Devriyesi 8. Bölüm Fragmanı 00:35

Lise Devriyesi 8. Bölüm Fragmanı

Komiser Yardımcısı Yiğit Doğrusöz’ün Emniyet Amiri Necdet Yılmaz’dan yeni bir görev alır. Yiğit görevi gereği ekibiyle beraber liseye sızacak ve uzun zamandır yakalanamayan mafya babası Çetin Soyer’e oğlu Fırat üzerinden..

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder'' 02:21

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder''

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’nın havaalanında Alman polisince alıkonulmasını sert bir dille eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sen bir bayan milletvekiline bu tür bir yanlışı yaparsan, ben bunu aynısı ile mukabe..

İnsan Kaçakçıları İtalya'da Cinayetten Mahkum Oldu 01:12

İnsan Kaçakçıları İtalya'da Cinayetten Mahkum Oldu

İtalya, geçtiğimiz yıl Akdeniz’de yaşanan mülteci dramının sorumlularını cinayetten mahkum etti. Sicilya’nın Catania kentinde hakim karşısına çıkan insan kaçakçıları Tunuslu Mohammed Ali Malek 18 yıl, Suriyeli Mahmud Bi..

Apple, AB Komisyonu'nun Kararını Temyize Götürüyor 00:35

Apple, AB Komisyonu'nun Kararını Temyize Götürüyor

Apple, Avrupa Birliği Komisyonu’nun İrlanda’da ödemesine hükmettiği 13 milyar euroluk vergi cezasına karşı bu hafta içinde temyize gidecek. Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji şirketinin kıdemli başkan yardım..

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti 01:05

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti

Arjantin’de merkez bankasıyla yaşanan uyumsuzluk maliye bakanını kabine dışına itti. Ekonomik krizden çıkış yolu aranan ülkede Maliye Bakanı Alfonso Prat-Gay faizlerin düşürülmesini istiyordu. Ancak onun bu talebi “enfla..

Öztürk Yılmaz - Irak'ta Olacak Referandumu ve Katar Krizini Değerlendirdi 03:07

Öztürk Yılmaz - Irak'ta Olacak Referandumu ve Katar Krizini Değerlendi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, Kuzey Irak'taki Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesut Barzani'nin bağımsızlık referandumu ve Körfez ülkelerinin Katar'a yönelik yaptırım kararlarını değerlendirirken, Bu tür kon..

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

TSK'da Kritik Atamalar ! 06:42

TSK'da Kritik Atamalar !

KATO şehidi Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın görev yaptığı Şırnak 23. Piyade Tümen Komutanlığına, Milli Savunma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tümgeneral Veli Tarakçı atandı...

Küçük Kıza Anneden Akılalmaz Ceza! 00:21

Küçük Kıza Anneden Akılalmaz Ceza!

Beş yaşındaki kızına ceza veren kadın küçük çocuğu kollarından tavana astı. Kuzey Vietnam'ın Vinh Tuong bölgesinde meydana gelen olaydan sonra koruyucu anne ve baba tutuklanırken Vinh Tuong Bölgesi Başkan Yardımcısı Le C..

Çin Temiz Enerjiye 361 Miilyar Dolar Ayırdı 01:00

Çin Temiz Enerjiye 361 Miilyar Dolar Ayırdı

Çin Halk Cumhuriyeti, 2020 yılına kadar yenilenebilir enerji kaynaklarına 361 milyar dolara karşılık gelmek üzere 2 buçuk trilyon yen tutarında yatırım yapacak. Dünyanın en büyük enerji piyasasına sahip Çin’de Ulusal En..

Abd İstihbaratı_ Siber Saldırı Emrini Bizzat Putin Verdi 00:57

Abd İstihbaratı_ Siber Saldırı Emrini Bizzat Putin Verdi

Amerika Birleşik Devletleri’nde 8 Kasım’da yapılan başkanlık seçimlerine yönelik siber saldırılarla ilgili hazırlanan istihbarat raporu kamuoyuyla paylaşıldı. Amerikan Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA), Federal Soruştu..

Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı 01:47

Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Beyaz Saray’daki görevini 20 Ocak’ta Donald Trump’a devredecek olan Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama, memleketi Chicago’da veda konuşması yaptı. Oldukça duygusal bir atmosferde geçen Obama’nın konuşması ..

Monaco'dan Mbappe Açıklaması! Ne Real Ne De Başka Bir Kulüp 01:15

Monaco'dan Mbappe Açıklaması! Ne Real Ne De Başka Bir Kulüp

Monaco kulübünün başkan yardımcısı Vadim Vasilyev yaptığı açıklamada Mbappe'nin transfer haberlerine açıklık getirerek genç yıldızın takımda olduğunu söyledi:..

  • OFSAYT tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siri’nin Başrolünü Paylaştığı Apple İmzalı Kısa Film Beğeni Topladı 03:30

Siri’nin Başrolünü Paylaştığı Apple İmzalı Kısa Film Beğeni Topladı

The Rock x Siri: Güne Hükmet adlı aksiyon dolu reklam filminde Dwayne Johnson'ın bir gününe şahit oluyoruz. Bir işten diğerine koşan, hobilerine ve kendine vakit ayırmayı ihmal etmeyen Rock'ın en büyük yardımcısı ise Sir..

Savulun Battal Gazi Geliyor Filmindeki Çekim Hatası 01:07

Savulun Battal Gazi Geliyor Filmindeki Çekim Hatası

Cüneyt Arkın'ın başrolünü oynadığı 'Savulun Battal Gazi Geliyor' filminde kameraman ve yardımcısı Cüneyt Arkın'ın elinde tuttuğu kılıca yansıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suudi Arabistan'da Düşen Helikopterin Enkazına Ulaşıldı 00:33

Suudi Arabistan'da Düşen Helikopterin Enkazına Ulaşıldı

Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı, Asir vali yardımcısı ve beraberindeki heyeti taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldığını açıkladı.Yemen sınırında meydana gelen helikopter kazasında Suudi Prens Mansur bin Mukrin'in hay..

AK Parti Sözcüsü Ünal'dan Cam Filmi  Açıklaması 00:29

AK Parti Sözcüsü Ünal'dan Cam Filmi Açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti milletvekilleriyle bir araya geldi. Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal, cam filmi yasağı ile ilgili soruyu yanıtladı...

Sakarya’da 2’si Bayan Toplam 19 Polis Fetö’dan Adliyeye Sevk Edildi 00:42

Sakarya’da 2’si Bayan Toplam 19 Polis Fetö’dan Adliyeye Sevk Edildi

Sakarya’da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile irtibatlı oldukları tespit edilen 2’si bayan toplam 19 polis memuru adliyeye sevk edildi. Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosunca FETÖ mensuplarına yönelik ..

Kiralık Aşk 69. Bölüm Fragman (Final) 00:53

Kiralık Aşk 69. Bölüm Fragman (Final)

Kendi halinde yaşayan Defne’nin birdenbire değişen hayatı ve aşkın komik halleri... Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülk..

  • PITIRCIK tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 8 yıl önce
AP'de Devir Teslim 01:15

AP'de Devir Teslim

Avrupa Parlamentosu’nun (AP) yeni başkanı Antonio Tajani, Strazburg’da düzenlenen törenle görevi Martin Schulz’dan devraldı. Avrupa Halk Partili Tajani, dördüncü tura kalan oylamada 282 oy alan rakibi Gianni Pittella’ya..

Formula 1'de Ecclestone Dönemi Kapandı 00:38

Formula 1'de Ecclestone Dönemi Kapandı

Bernie Ecclestone’un Formula 1’in tepe yönetimindeki 40 yıllık serüveni son buldu. Dünyanın en büyük motor sporları organizasyonunun sahibi Liberty Media, 86 yaşındaki Ecclestone ile yollarını ayırdı. Formula 1’i yakın ..

Japonya Yıllar Sonra Sumoda Zirveye Çıktı 01:11

Japonya Yıllar Sonra Sumoda Zirveye Çıktı

Japonya ata sporu sumoda yıllar sonra gelen başarıyla sevince boğuldu. Japonya doğumlu Kisenosato, Moğol sporcuların hakimiyetine son vererek 19 yıl sonra büyük şampiyon anlamına gelen Yokozuna unvanını aldı. Bu başarın..

Zimbabve'de Bir Garip Darbe 03:59

Zimbabve'de Bir Garip Darbe

Zimbabve Devlet Başkanı Robert Mugabe'nin geçen hafta Başkan Yardımcısı Emmerson Mnangagwa'yı görevden alarak, partisi Zanu-PF'nin liderliği ve dolayısıyla başkanlık için eşi Grace Mugabe'yi uygun gördüğünü belli etmesi ..

Suriye Sınırındaki Öğrencilerin Nida'sı 01:13

Suriye Sınırındaki Öğrencilerin Nida'sı

İç savaşın sürdüğü Suriye sınırının sıfır noktasındaki Eğrice ilk ve ortaokulunda görev yapan ve sosyal medyada yürüttüğü çalışmalarla okulun çehresini değiştiren rehberlik öğretmeni ve müdür yardımcısı Nida Savurur, ade..

BMW X7 2018'de Nelere Benzeyebilir 02:45

BMW X7 2018'de Nelere Benzeyebilir

Bu klipte bu konsept otomobilin arkasındaki fikirler hakkında daha fazla bilgi edinmek için BMW Concept X7 iPerformance'ı yakından inceleyelim. BMW Group Design Kıdemli Başkan Yardımcısı Adrian van Hooydonk, otomobilin d..

  • BETA tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BM_ Her 10 Dakikada Bir Yemen'de Bir Çocuk Açlıktan Veya Hastalıktan Ölüyor 01:01

BM_ Her 10 Dakikada Bir Yemen'de Bir Çocuk Açlıktan Veya Hastalıktan Ö

Birleşmiş Milletler savaşın vurduğu Yemen’de bu sene açlık krizinin başlayacağı uyarısında bulundu. Ülkede 14 milyon kişinin gıda yardımına ihtiyacı olduğunu söyleyen Birleşmiş Milletler İnsani İlişkilerden Sorumlu Başka..

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı 04:53

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 15 imam öncülüğünde; öğrenci velileri ve üniversite öğrencileri, Şehit Demet Sezen Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde eğitime katkı için boyacı oldu. Yarıyıl tatilini fırsat bilen imamla..

Hamas'ın Gazze'deki Yeni Siyasi Lideri Yahya Sinwar 00:41

Hamas'ın Gazze'deki Yeni Siyasi Lideri Yahya Sinwar

Filistin’deki İslami Direniş Hareketi Hamas Gazze’deki yeni siyasi liderini seçti. Hamas’ın 2007 yılından bu yana Gazze Şeridi’ndeki siyasi lideri olan İsmail Heniyye’nin yerine Yahya Sinwar getirildi. Sinwar, 2011 yılı..