#Başbakan yardımcısı numan kurtulmuş

Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu 02:04

Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu

Özel SANKO Ortaokulu öğrencisi Berke Halavurt, Birleşmiş Milletler Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu (İNTERSTENO) tarafından düzenlenen ‘dünya İnternet Klavye Şampiyonası’nda dünya 4’üncüsü oldu. İnterne..

Trump CNN'i Dövdüğü Videoyu Paylaştı 00:27

Trump CNN'i Dövdüğü Videoyu Paylaştı

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, CNN başta olmak üzere medyaya getirdiği eleştirel tepkilere bir yenisini ekledi. SAHTEKAR CNN Kendine has ironik üslubunu gösteren Trump resmi Twitter hesabından serv..

Şeyhin Karısı Kaçmıştı Gündeme Bomba Gibi Düştü 05:04

Şeyhin Karısı Kaçmıştı Gündeme Bomba Gibi Düştü

Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkan Yardımcısı Şeyh Muhammed bin Raşit Al Maktum'un ve ülkeyi terk eden altıncı eşi Prenses Haya'nın boşanma davasının ikinci celsesinin 30-31 Temmuz'da Londra'da Yüksek Mahkeme Aile B..

  • BETA tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Prenses Hayadan Kriz Çıkaracak 03:44

Prenses Hayadan Kriz Çıkaracak

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkan Yardımcısı, Başbakanı ve Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid Al Maktum'un karısı Prenses Haya, sığındığı İngiltere'de kocasına karşı korunma talep etti...

  • BETA tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bir konferans sırasında  belediye başkanı  Oynaşmaları 00:46

Bir konferans sırasında belediye başkanı Oynaşmaları

Bir konferans sırasında Yuzhno-Kurilsk belediye başkanı Vyacheslav Vlasenko, kameraları unuttu ve yardımcısı Elizaveta Andreeva'nın kasabasına ulaştı. Kahramanların aileleri var ve olay hakkında yorum yapmayı reddediyorl..

  • PengoTV tarafından
  • 164 görüntüleme
  • 4 yıl önce
ABD'de Koronavirüs Konusunda Her Kafadan Farklı Bir Ses Çıkıyor 02:12

ABD'de Koronavirüs Konusunda Her Kafadan Farklı Bir Ses Çıkıyor

Okyanus ötesinde Koronavirüsle Mücadele Görev Gücü'nün iki önemli ismi kameraların karşısındaydı. Başkan Yardımcısı Mike Pence ülke genelinde salgının yavaşladığını söyledi. Doktor Fauci ise ciddi bir sorun olduğunu beli..

Bakan Akar- -Ermenistan Bu İşin Hesabını Ödeyecek- 02:09

Bakan Akar- -Ermenistan Bu İşin Hesabını Ödeyecek-

Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik provokatif saldırılarının sürdüğü bir dönemde Bakü'den Ankara'ya kritik bir ziyaret gerçekleşti. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Azerbaycan Savunma Bakan Yardımcısı Ramiz Tahirov ile b..

Galatasaray’ın Efsane Futbolcularından Turgay Şeren Mezarı Başında Anıldı 04:11

Galatasaray’ın Efsane Futbolcularından Turgay Şeren Mezarı Başında Anı

Galatasaray’ın efsane futbolcularından Turgay Şeren, vefatının 1. yıl dönümünde kabri başında anıldı. Galatasaray’ın efsane kalecilerinden Turgay Sabit Şener, vefatının 1. yıl dönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabr..

  • OFSAYT tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump'ın Baş Stratejisti Bannon Görevden Alındı 00:52

Trump'ın Baş Stratejisti Bannon Görevden Alındı

Beyaz Saray bir fire daha verdi. Sadece iki hafta önce ABD Başkanı Donald Trump’ın, Özel Kalem Müdürü Reince Priebus’u görevinden almasının ardından bugün ise bir dönem Trump’ın sağ kolu olarak anılan Baş Stratejist Stev..

Aysel Tuğluk’un Annesinin Cenazesinde Gerginlik 00:39

Aysel Tuğluk’un Annesinin Cenazesinde Gerginlik

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk’un hayatını kaybeden annesi Hatun Tuğluk’un İncek Mahallesi Mezarlığı’na defnedilmesi sırasında gergin anlar yaşandı. Mahalle sakinleri, Batıkent’teki bir cemevinde yapılan tör..

Türk-Rus İlişkileri, Gezegenin En Önemli  Bölgelerinde Drumu Değiştirebilir 02:40

Türk-Rus İlişkileri, Gezegenin En Önemli Bölgelerinde Drumu Değiştire

Rusya Federasyon Konseyi Savunma ve Güvenlik Komitesi Başkan Yardımcısı Frants Klintseviç, Türkiye'nin Kırım'ın statüsünü tanımamasının Suriye'deki Türk-Rus işbirliği için bir engel teşkil etmeyeceğini söyledi. Rus senat..

Gürcistan’ı Zehirli Asya Böcekleri Sardı 02:08

Gürcistan’ı Zehirli Asya Böcekleri Sardı

Gürcistan'ın 30'dan fazla bölgesinde zehirli Asya böceklerinin şehrin caddelerinde, evlerde ve ağaçlara yapışmış bir şekilde görüldüğü ve köylerde bir çok tarımsal ürüne ciddi zarar verdiği belirtildi. Gürcistan Devlet S..

Tsunamide ölen Fatma nine son yolculuğuna uğurlandı 06:33

Tsunamide ölen Fatma nine son yolculuğuna uğurlandı

İzmir’in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde tsunami sonucu boğularak ölen 87 Fatma Erçetin son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Çevre ve Şehircilik Bakan..

İki Milli Füzenin Seri Üretimi Başladı 02:12

İki Milli Füzenin Seri Üretimi Başladı

İki milli füzenin seri üretimi başladı. Göktuğ ve Atmaca artık TSK envanterinde yerini aldı. Sevindiren haberi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay paylaştı. Oktay, savunma sanayi projelerinde gelinen son durumu açıkladı...

Yunanistan Yeni Yıla Provokasyonla Başladı 01:23

Yunanistan Yeni Yıla Provokasyonla Başladı

2020'de Ege ve Doğu Akdeniz'de gerilimi tırmandırmak için her yolu deneyen Yunanistan, yeni yıla da aynı provokatif adımlarla girdi. Ülkenin genelkurmay başkanı ve savunma bakan yardımcısı sahnedeydi. Silahlandırılması y..

Sokak Müzisyenine Verilen Paraları Toplayan Köpek 00:03

Sokak Müzisyenine Verilen Paraları Toplayan Köpek

Geçimini sokak müzisyenliği yaparak sağlayan adamın en büyük yardımcısı bu sevimli köpekmiş. Köpek adama verilen paraları topluyormuş...

  • PengoTV tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Ankara'ya şehit ateşi düştü 01:40

Ankara'ya şehit ateşi düştü

EREN 15 OPERASYONUNDA PKK'LI TERÖRİSTLERLE ÇATIŞMADA ŞEHİT DÜŞEN JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ HÜSEYİN KELEŞ İÇİN BAŞKENT ANKARA'DA CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ.. TÖRENE, CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY İLE MHP LİDERİ DEVLET BAH..

Turkcell Lifecell Athena Reklamı 01:13

Turkcell Lifecell Athena Reklamı

Lifecell: Sadece internet var! Lifecell, alışkanlıklarınızı değiştirmek için geldi. Lifecell'de her şey internetten! Gerçekten! Lifecell ile 1 GB interneti bir liranın altında fiyatla sunan Turkcell abonelerine internet ..

Kore ve Avustralya Arasında Tansiyon Yükseliyor 00:43

Kore ve Avustralya Arasında Tansiyon Yükseliyor

Kuzey Kore Parlamentosu Başkan yardımcısı Ahn Dong Chung ABD tehdidi nedeniyle ülkesinin silah geliştirmesinin gerekli olduğunu söylemişti.Şimdiyse ABD'ye verdiği destekten dolayı Avustralya ve Kore arasında gerginlikler..

Nigar Muharrem - Gidene Sor 02:41

Nigar Muharrem - Gidene Sor

Söz/Müzik : Burak Bulut Aranje : Rabil Seferli Mix/Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Sadiq Haji Bağlama : Can Kahraman Gitar : Altan Turan Vokal Koç : Rabil Seferli Yönetmen : Ahmet Can Tekin Yönetmen Yardımcısı..

Sultanahmet Meydanı’ndaki Yılanlı Sütun Restore Ediliyor 05:53

Sultanahmet Meydanı’ndaki Yılanlı Sütun Restore Ediliyor

Sultanahmet Meydanı'nda bulunan 2 bin 500 yıllık Yılanlı Sütun için restorasyon ve konservasyon çalışmaları başladı. Çalışmaları anlatan İBB Kültür Varlıkları Daire Başkanlığı Projeler Müdürlüğü Müdür Yardımcısı İrem Bül..

İsveç ve Finlandiya'dan Türkiye'ye 'ikna' ziyareti 03:00

İsveç ve Finlandiya'dan Türkiye'ye 'ikna' ziyareti

İsveç ve Finlandiya heyetleri ikna çabası için Türkiye'ye geldi. Heyet, bugün Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal ile görüşme gerçekleştirecek...

First Ladyler Boğaz'ı Gezdi 02:31

First Ladyler Boğaz'ı Gezdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, D-8 Zirvesine katılan konuk liderlerin eşlerini teknede verdiği yemekte ağırladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Eşi Emine Erdoğan, D-8 Zirvesine katılan ko..

Katalonya İçin Son Sözü İspanya Senatosu Söyleyecek 01:15

Katalonya İçin Son Sözü İspanya Senatosu Söyleyecek

İspanya Senatosu 27 Ekim Cuma günü Katalonya’nın özerkliğinin askıya alınması teklifini oylayacak. Senato, Katalonya Başkanı Carles Puigdemont’u oturuma davet ederek konuşma yapmasını istemişti ancak Katalan lider bu tal..

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı 01:00

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban giden 35’inci Cumhurbaşkanı John F. Kennedy’ye düzenlenen suikastin gizli belgeleri yarım asır sonra kamuoyuna açıklandı. Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban g..

Tatar Ramazan Sürgünde (1992) Kadir İnanır Film İzle 1:26:08

Tatar Ramazan Sürgünde (1992) Kadir İnanır Film İzle

Tatar Ramazan Sürgünde 1992 Full Tek Parça Sansürsüz - Kadir İnanır, Hayati Hamzaoğlu - Yeşilçam Türk Filmi Filmde, kaldığı hapishanedeki haksızlıklara karşı çıkan bir mahkûmun yaşadıkları anlatılır. Tatar Ramazan bulun..

  • KAPALI SET tarafından
  • 16.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
40 İlde FETÖ Operasyonu 134 Kişi Hakkında Yakalama Kararı 00:10

40 İlde FETÖ Operasyonu 134 Kişi Hakkında Yakalama Kararı

22 Kasım 2017 09:00 PaylaşTweetlePaylaşPaylaşGönder Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından darbe girişimi ardından FETÖ/PDY'ye yönelik başlatılan soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla..

Emirates 15 Milyar Dolar Değerinde 40 Adet Boeing 787-10 Dreamliners Uçak Siparişi Verdi 01:26

Emirates 15 Milyar Dolar Değerinde 40 Adet Boeing 787-10 Dreamliners U

DUBAI- 40 adet Boeing 787-10 Dreamliners için 15,1 milyar dolar değerinde sipariş veren Emirates, Boeing türündeki geniş gövdeli uçak sayısını 204’e yükseltiyorDünyanın en büyük uluslararası havayolu Emirates, 40 adet Bo..

Diriliş Ertuğrul 98. Bölüm İzle 2:06:05

Diriliş Ertuğrul 98. Bölüm İzle

Ertuğrul, Karacahisar Kalesi’nin fetih hazırlıklarına başlamış, Turgut ve Aslıhan’ın düğününün sabahında kaleye saldırmaya karar vermişti. Öte yandan bu izdivaca mani olmak isteyen Emir Saadeddin ise, Aslıhan’ın yardımcı..

Nepotizm Nedir 03:07

Nepotizm Nedir

Akraba kayırma, yakın kayırma demektir. (Dalga geçerek) Akraba kayırma, yakın kayırma TDK ‘da pek kibar. Bu bizim hemşericilik, toprakçılık, torpilcilik. Geldiğin yeri unutmayacaksın; Bir de böyle bir şey var değil mi? e..