#Başbakan yardımcısı numan kurtulmuş

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu 06:16

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürü

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu Binali Yıldırım, Suriye'de Türk askerine yönelik saldırının Suriye rejimi tarafından gerçekleştirildiği mesajını verdi Başbakan Binali Yıldırı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Komutanlarla Telefonda Görüştü 03:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan Komutanlarla Telefonda Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım'ın Şırnak ziyaretinde komutanlarla telefonda görüştü...

Yıldırım'dan 'Bedelli' Açıklaması 01:27

Yıldırım'dan 'Bedelli' Açıklaması

Başbakan Yıldırım, bedelli askerlik konusuna ilişkin, İnşallah seçimden sonra ele alacağımız en önemli konulardan biri bu olacak. dedi...

'Dağa Çıkışlar Sıfır Seviyesine Yaklaştı' 00:39

'Dağa Çıkışlar Sıfır Seviyesine Yaklaştı'

Başbakan Yıldırım, Şunu mutlulukla söylemek isterim, artık bölgede dağa çıkışlar hemen hemen sıfır seviyesine yaklaştı. Bu çok önemli ve kayda değer bir gelişme. dedi...

Binali Yıldırım'dan Özerklik Geveleyenlere Sert Sözler 00:50

Binali Yıldırım'dan Özerklik Geveleyenlere Sert Sözler

Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Ağrı mitinginde vatandaşa hitap etti. Yıldırım, Kimse Türklere, Kürtlere devlet kurma küstahlığında bulunmasın. diye konuştu...

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık 03:46

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 15 Temmuz’da 81 ilde verilen mücadele ve duruş ile uluslar arası toplantılarda sürekli Türk milletine methiyeler aldıklarını belirterek, “15 Temmuz ile birlikte tarihin ya..

Yunanistan’da Hükümet Protestosu 02:28

Yunanistan’da Hükümet Protestosu

Yunanistan’da halk hükümetin kemer sıkma politikasını protesto etmek için Atina sokaklarına akın etti. Yunanistan’da işçiler kemer sıkma politikasını protesto etmek için 24 saatlik greve gitti. Kamu ve özel sektör çalış..

Son Dakika;Beşiktaş'ta Patlama 01:01

Son Dakika;Beşiktaş'ta Patlama

Beşiktaş’ta şiddetli patlama. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul’daki patlamayla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Vasip Şahin’den bilg..

Tansu Çiller: Bugün Milli Bir Şuurla Buradayım 02:16

Tansu Çiller: Bugün Milli Bir Şuurla Buradayım

Eski Başbakan Tansu Çiller Yenikapı'da düzenlenen AK Parti İstanbul mitingine katıldı. Miting öncesi açıklama yapan Çiller: Bugün milli bir şuurla buradayım dedi...

Stolk - Herkes Kendi Pisliğini Temizlesin 01:53

Stolk - Herkes Kendi Pisliğini Temizlesin

Başbakan Rutte yere döktüğü kahveyi kendi temizlemiş. Bizde olsa, kahve özür dilerdi. Stolkie Herkes Kendi Pisliğini Temizlesin bölümüyle sizlerle...

  • JET TV tarafından
  • 635 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Türkiye'nin 'Son Başbakanı' Binali Yıldırım 10:01

Türkiye'nin 'Son Başbakanı' Binali Yıldırım

Türkiye'nin 'Son Başbakanı' Türkiye'nin 'Son Başbakanı' Türkiye Cumhuriyeti'nin 65. Hükümeti'ni kurarak ülkenin 27. Başbakanı olan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin yürürlüğe girmesiyle son başbakan ..

Erdoğan ile Putin ile Halep’i Görüştü 00:42

Erdoğan ile Putin ile Halep’i Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin telefonda Halep’i görüştüler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Federasyonu Başkanı Vladimir Putin arasında bu akşam bir telefon görü..

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt 02:08

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Bab operasyonunu eleştirenlere yanıt vererek, “Kilis’e bomba düştüğü zaman ’Neredesin hükümet, neredesin ey devlet’ diyorsun. Kilis’e bomba atanların üzerine gittiğin zaman bu sefer de ’Dünyayı ..

Erdoğan, Irak Başbakanı İbadi İle Görüştü 00:39

Erdoğan, Irak Başbakanı İbadi İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Başbakanı Haydar El İbadi ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından elde edilen bilgiye göre görüşmede, ikili ilişkilerin yanı sıra terörle ortak mücadele konusu da e..

Binali Yıldırım'dan Güldüren Uğurlama 00:21

Binali Yıldırım'dan Güldüren Uğurlama

Çankaya Köşkü'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Başbakan Yıldırım, toplantı sonrasında veda pozu verdi. Yıldırım veda pozu sonrasında gazetecilere esprili bir dille, Hadi bakalım, hadi ikileyin şeklinde veda etti..

İsrail Halkı Netanyahu'nun İstifasını İstedi 01:15

İsrail Halkı Netanyahu'nun İstifasını İstedi

İsrailliler, hakkındaki yolsuzluk davası nedeniyle başbakan Binyamin Netanyahu’ya öfkeli. Halk, görevinden istifa etmesi talebiyle Batı Kudüs'te gösteri düzenledi...

Beyrut Savaş Alanına Döndü 02:15

Beyrut Savaş Alanına Döndü

Beyrut'un yarısını haritadan silen faciadan, hükümeti sorumlu tutan Lübnanlılar sokağa çıkıp polisle çatıştı. 1 polis hayatını kaybetti. 238 kişi ise yaralandı. Protestolar devam ederken, Başbakan Diab'dan şok eden bir a..

Yunanistan Türkiye'ye Karşı Silahlanıyor 01:08

Yunanistan Türkiye'ye Karşı Silahlanıyor

Ekonomik kriz yaşayan Yunanistan askeri harcamalarını arttırdı. Yunan Başbakan Micokatis 115 milyon avro değerinde denizaltılar için 32 torpido alınacağını açıkladı...

İngiltere'de 2. Kez Genel Karantina İlan Edildi 01:52

İngiltere'de 2. Kez Genel Karantina İlan Edildi

Koronada ikinci dalganın yaşandığı İngiltere'de tehlike çanları yeniden çalıyor. Ada'da vaka sayısı 1 milyonu da geride bırakınca, Başbakan Boris Johnson düğmeye bastı; ülke çapında ikinci karantinanın başladığını açıkla..

  • GÜL tarafından
  • 24 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yunan Basını Yenilginin Faturasını Miçotakis'e Kesti 01:53

Yunan Basını Yenilginin Faturasını Miçotakis'e Kesti

Yunanistan'da Brüksel'deki zirvenin hayal kırıklığı yaşanıyor. Atina'nın tüm girişimlerine rağmen Avrupa Birliği, Türkiye için yaptırım kararı almadı. Atina basını tepkili… Hedeflerinde Başbakan Miçotakis ve Avrupalı lid..

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor 02:55

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin 10 yıl önce, 30 Aralık 2006’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sabah saatlerinde asılarak idam edildi. ABD’nin Irak’ı işgal etmesiyle 24 yıllık iktidarını kaybeden Saddam, diktatör re..

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta Onay 01:18

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) 45’inci Başkanı Donald Trump’ın yemin ederek göreve başlamasından iki gün sonra İsrail işgal altındaki Doğu Kudüs’te Yahudi yerleşimciler için yeni konutların inşasına yeşil ışık yak..

Biden'a Dünyadan İlk Tebrikler 01:27

Biden'a Dünyadan İlk Tebrikler

Amerika'nın yeni başkanına dünyadan tebrik mesajları yağdı. İngilitere Kraliçesi Elizabeth, 46. başkana mektup gönderdi. Başbakan Boris Johnson ise Biden ile çalışmayı heyecanla bekliyorum dedi. Almanya Şansölyesi Merke..

İsrail' den ABD'ye İran Tepkisi 01:18

İsrail' den ABD'ye İran Tepkisi

ABD Dışişleri Ned Price, İran ile nükleer anlaşmayla örtüşmeyen yaptırımların kaldırılacağını söyledi. Bu açıklamaya ilk tepki İsrail'den geldi. Başbakan Netanyahu, “anlaşma bizi bağlamaz” dedi...

Pakistan'da Görevden Alınan Khan'ın Destekçileri Sokaklara Döküldü 02:12

Pakistan'da Görevden Alınan Khan'ın Destekçileri Sokaklara Döküldü

Pakistan Ulusal Meclis'inde yapılan güven oylamasında hükümetinin güven oyu alamaması üzerine görevden alınan Başbakan Imran Khan'ın destekçileri sokaklara çıkarak, kararı protesto etti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Fransa'da  Ön Seçimin Galipleri Belli Oldu 01:14

Fransa'da Ön Seçimin Galipleri Belli Oldu

Fransa’da Sosyalistlerin cumhurbaşkanı aday adaylarının ön seçiminde ilk turun galipleri eski Milli Eğitim Bakanı Benoît Hamon ve eski Başbakan Manuel Valls oldu. İlk turu sürpriz bir şekilde lider tamamlayan Hamon, seç..

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun 02:33

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun

ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmenin öncesinde Philadelphia’da Cumhuriyetçi Parti üyelerine hitaben bir konuşma yapan İlgiltere Başbakanı Theresa May, Trump’a “Rusya ile ilişkilerinde dikkatli olması” uyarısı..

İngiltere Başbakanı Theresa May'den 15 Temmuz Vurgusu 02:20

İngiltere Başbakanı Theresa May'den 15 Temmuz Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya gelen İngiltere Başbakanı Theresa May'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Yapılan ortak basın toplantısında konuşan İngiliz Başbakan ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak' 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bölgede Suriye, Irak bu konu Türkiye-İngiltere arasında büyük önem ifade ediyor. Koalisyon güçleriyle Türkiye’nin işbirliğini bundan sonraki süreçte çok daha farklı bir konsepte oturt..