#Başbakan yardımcısı numan kurtulmuş

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

İngiltere ve Almanya Yalan Haberlere Savaş Açtı 01:32

İngiltere ve Almanya Yalan Haberlere Savaş Açtı

İngiltere parlamentosu yalan haberlerle ilgili soruşturma başlatıyor. Kültür, Medya ve Spor Komitesi tarafından yürütülecek soruşturma, “demokrasiyi hedef alan yalan haberlerin halkı geleneksel haber kaynaklarından soğut..

Romanya'da Hükümet Yolsuzluk Affı Kararnamesini Geri Çekiyor 00:53

Romanya'da Hükümet Yolsuzluk Affı Kararnamesini Geri Çekiyor

Romanya’da hükümet kitlesel protestolara yol açan yolsuzluk affı kararnamesini geri çekiyor. Başbakan Sorin Grindeanu af ve ceza kanununda değişiklik öngören tasarının iptalini görüşmek için Pazartesi günü toplanacakları..

Alman Merkez Sağ Partiler Bir Kez Daha Merkel Dedi 01:01

Alman Merkez Sağ Partiler Bir Kez Daha Merkel Dedi

Alman muhafazakar partiler, Başbakan Angela Merkel’in 24 Eylül’de yapılacak seçimde dördüncü kez aday olması üzerinde anlaştı. Hristiyan Demokrat Birliği Başkanı Angela Merkel ve ortağı Hristiyan Sosyal Demokrat Parti B..

Almanya Türkleri Korkutmak İçin Her Yolu Deniyor 01:30

Almanya Türkleri Korkutmak İçin Her Yolu Deniyor

eski milletvekili Ozan Ceyhun birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cami İmamına diyor ki sen teröristleri ihbar ediyorsun bir casussun. Bu ne demektir o cemaatede aynı suçlamayı yapıyor hatta camiye giden cemaatide..

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir 02:18

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir

Hollanda Başbakanı Mark Rutte 1967’de Lahey’de dünyaya geldi. Özel şirketlerin insan kaynakları departmanında çalışan Rutte, siyasi kariyerine 90’lı yıllarda adım attı. 1948’de kurulan Özgürlük ve Demokrasi için Halk Pa..

Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Erdoğan Hesabı Ödedi !! Ülker'e Rest Çekti 07:54

Erdoğan Hesabı Ödedi !! Ülker'e Rest Çekti

Recep Tayyip Erdogan CumhurBaşkanı Başbakan reis Türkiye referendurum Kazakistan filistin Türkiyedeki Gerçek Olaylar Kavga Putin trump dünya gözünde erdogan son dakika Erdogan Account Payment !! Оплата счета Эрдогана ..

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü 04:51

Recep Tayyip Erdoğan Hayat Öyküsü

1 Recep Tayyip Erdoğan'ın hayat öyküsü aslında Türkiye yakın siyasi tarihinin de özeti gibi... Kasımpaşa'da başlayan o öykü, Türkiye'nin AK Partili yıllarının da önemli satır başları... 2 1995 yılına gelindiğinde Refa..

Merkel'den Erdoğan'a Yanıt  Müdahaleye Müsamaha Yok 01:08

Merkel'den Erdoğan'a Yanıt Müdahaleye Müsamaha Yok

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in ‘Gümrük Birliği’ açıklamalarına tepki gösterdi. Erdoğan, Merkel’in “Türkiye ile Gümrük Birliği güncellemesine karşı oldukları” şeklindeki aç..

Telafer'de Kara Operasyonu Başladı 00:59

Telafer'de Kara Operasyonu Başladı

Irak ordusu, IŞİD örgütünün kontrolündeki son kentlerden Telafer’i geri almak için operasyona başladı. Kenti kuşatan birliklerin kara harekatından önce örgütün mevzilerine hava saldırıları düzenlendi. Havadan dağıtılan ..

Bin Liralık Yumurta 04:14

Bin Liralık Yumurta

İzmir'in Foça İlçesi’nde, pazarda damgasız yumurta sattığı için 65 yaşındaki Mümin Ihlamur’a 15 bin TL cezası kesildi. İHA muhabirine özel açıklama yapan Ihlamur, Foça İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün 2 yıl,..

Japonya Erken Seçime Gidiyor 00:45

Japonya Erken Seçime Gidiyor

Japonya Başbakanı Shinzo Abe, koalisyon ortağına erken seçime gidileceğini açıkladı. CGTN'de yer alan habere göre, Japonya'da koalisyon partisi Komeito'nun lideri Natsuo Yamaguchi, Pazartesi günü Başbakan ile Tokyo'da ge..

Avusturya Dünyanın En Genç Başbakanına Hazırlanıyor 01:16

Avusturya Dünyanın En Genç Başbakanına Hazırlanıyor

Avusturya siyasetinde on yılların geleneği bozulmadı ve seçmen yeniden koalisyon yönünde oy kullandı. Bu kez hükümet kurma görevi eski Dışişleri Bakanı Sebastien Kurz’da olacak. Merkez sağ seçmene seslenen Avusturya Halk..

Brexit Müzakereleri Zorlu Geçiyor 01:24

Brexit Müzakereleri Zorlu Geçiyor

Birleşik Krallık'ın Brexit planları Westminster ve Brüksel parlamentolarında devam eden müzakerelerin ardından birçok sorunla yüzleşiyor.Muhalefet kanadı İngiliz hükümetini Brexit faturasını saklamakla eleştirirken, Başb..

Galatasaray Tribününde Açılan Rocky Pankartına Terör Soruşturması 00:42

Galatasaray Tribününde Açılan Rocky Pankartına Terör Soruşturması

Galatasaray Fenerbahçe maçında taraftarların açtığı Rocky Balboa pankartına yönelik açılan ‘FETÖ’ soruşturması Türkiye dışında da yankı uyandırdı. Başbakan Binali Yıldırım Galatasaray tribününde açılan pankarta yönelik ..

Tayland Kralı İçin Cenaze Töreni 00:51

Tayland Kralı İçin Cenaze Töreni

Tayland’da, geçen yıl 13 Ekim’de vefat eden eski Kral Bhumibol Adulyadej onuruna düzenlenen 5 günlük cenaze töreni sürüyor. Cenaze töreni başkent Bangkok’taki Dusit Sarayı’nın salonunda yapılan Budist ritüeliyle, resmi ..

448.96 Gün Yada 116 Yıldır Hiç Patlamayan Ampul Şimdilerde 02:09

448.96 Gün Yada 116 Yıldır Hiç Patlamayan Ampul Şimdilerde

Bazılarınıza göre belkide dünyanın en kaliteli ampülü, bazılarına göre kaliteli elektrik, bazılarına görede Planlı Eskitmenin Yaşayan Kanıtı!Bu ampül tam 448,96 gündür yani 116 yıldır sadece 3 kere elektrik kesintisinden..

  • JET TV tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İngiltere'de Yalnızlıktan Sorumlu Bakanlık Kuruluyor 02:06

İngiltere'de Yalnızlıktan Sorumlu Bakanlık Kuruluyor

İngiltere'de başbakanlık ofisinden yapılan açıklamada yalnızlıktan sorumlu bir bakanlığın kurulduğu açıklandı. Muhafazakar Parti'den milletvekili Tracey Crouch'un yalnızlık bakanı olarak atanacağı belirtildi. Bu projen..

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi. 02:33

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi.

Gaziantep’te elektrik elektronik mühendisi Nihat Cindioğlu, beş arkadaşıyla birlikte Türkiye’de bir ilke imza atarak, yerli WhatAapp programı geliştirdi. Yeni görüntülü ve sesle konuşma programı Kamapp, App Store, Play S..