#Başbakan yıldırım: bugün bayram günüdür türkiyenin günüdür haber izle

Adnan Menderes'in Eskişehir Gezisi İzle 02:06

Adnan Menderes'in Eskişehir Gezisi İzle

Adnan Menderes'in başbakan olarak yaptığı son gezi..

Bunalımlı Yıllar 7.Bölüm İzle 52:58

Bunalımlı Yıllar 7.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; Naim Talu Hükümeti'nin istifası, CHP ve MSP koalisyonu ile Ecevit’in başbakan olması, Kıbrıs Sorunu, Kıbrıs çıkartmasının yarattığı uluslararası tepki, ABD amb..

Fedai 1974 Türk Filmi İzle 58:26

Fedai 1974 Türk Filmi İzle

Konusu : Kızını iş ortalığıyla evlendirmek isteyen bir babayla, bu evliliğe karşı çıkan bir annenin güldürüsü. Tür: Macera Yapım Yılı: 1974 Yönetmen: Yücel Uçanoğlu Yapımcı: Necdet Erdur Oyuncular: Tamer Yiğit, Yıld..

İlk Aşk / Zeynep Değirmencioğlu 1972 Türk Filmi İzle 1:25:54

İlk Aşk / Zeynep Değirmencioğlu 1972 Türk Filmi İzle

Konusu : Kadınlardan nefret eden bir adamla genç bir kızın aşk hikayesi. Tür: Romantik Yapım Yılı: 1972 Yönetmen: Osman F. Seden Yapımcı: Osman F. Seden Oyuncular: Zeynep Değirmencioğlu, İsmail Hakkı Şen, Muzaffer Tema..

Otobüs Yolcuları 1987 Türk Filmi İzle 1:34:58

Otobüs Yolcuları 1987 Türk Filmi İzle

Konusu : İhsaniye köyü ile Karasu ilçesi arasında biri at arabası, diğeri külüstür bir minibüsle taşımacılık yapan iki rakibin, ailelerinin de içinde bulunduğu kıskançlık ve rekabet çatışmaları... Yıl : 1987 Tür : Aile..

Araf 2006 Türk Filmi İzle 1:32:28

Araf 2006 Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Alımlı üniversite öğrencisi Eda, dans okulundayken yaşadığı bir yasak ilişkisinde hamile kalmıştır. Kürtaj yaptırmaktan başka bir seçeneği görünmemektedir. Sorun şu ki, fiziken bu durumu atlatsa da ruhen s..

Gülerken Ağlayanlar 1973 Türk Filmi İzle 1:26:42

Gülerken Ağlayanlar 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Yoksulluğun pençesinde sıkışmış bir sanatçının hayatı anlatılır. Bir zamanların meşhur tiyatrocusu Kemal, işsiz kalmıştır. Yoksulluğu eşini ve oğlunu kaybetmesine sebep olur. Sağlığı da bozulunca, hokkabazlığa ..

Hüdaverdi Pırtık (Bizimkiler) 1971 Türk Filmi İzle 1:20:28

Hüdaverdi Pırtık (Bizimkiler) 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Macera İstanbul'un bir kenar mahallesinde geçer. Pırtık ilk kez geldiği bu mahallede daha önce hiçbir yerde rastlamadığı komik ve neşeli insanlar görür. Bütün hayatını gezerek ve komiklikler yaparak geçiren Pır..

Üç Harfliler 3 Karabüyü Hd İzle 1:27:15

Üç Harfliler 3 Karabüyü Hd İzle

Konusu : Anne ve babasının ölümünün ardından çocukluğunun geçtiği eski evde daha fazla yaşamak istemeyen Alev, evini kiraya verir. Bu eve taşınan garip kiracılar Alev, kızı Eda ve kocası Erol’un hayatlarını bir anda kab..

Zalimin Zulmü Varsa 1969 Türk Filmi İzle 1:02:59

Zalimin Zulmü Varsa 1969 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, mafyaya karşı mücadele eden bir adamın yaşadıklarını anlatır. Ahmet, Almanya’ya işçi olarak gitmiştir. Kız kardeşi Emine ve karısı Filiz ise Ahmet’in yolunu gözlemektedir. Ahmet’in dönüşüne günler kala, m..

15 Temmuz Darbe Girişimi'nin Kahraman Türk Kadınları izle 01:19

15 Temmuz Darbe Girişimi'nin Kahraman Türk Kadınları izle

15 Temmuz Darbe Girişimi'ne karşı vatanı korumak için meydanlara çıkan ve demokrasi nöbetlerine katılan kahraman Türk kadınları ile yapılan röportaj. Binali Yıldırım'ın konu hakkındaki açıklaması...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gazi Mustafa Kemal 10.Bölüm izle 27:58

Gazi Mustafa Kemal 10.Bölüm izle

Belgeselin 10. bölümünde; Mustafa Kemal'in 7. Yıldırım Orduları Komutanlığından istifası, Fevzi Çakmak Paşa ile 2. Ordu Komutanlığı Halef selefliği, Osmanlı veliahtı Vahdettin ile Almanya seyahati konu edilmektedir. Prog..

Gazi Mustafa Kemal 9.Bölüm izle 26:27

Gazi Mustafa Kemal 9.Bölüm izle

Belgeselin 9. bölümünde; Atatürk'ün 1916'da Bitlis, Muş ve Diyarbakır’daki görevleri, Rus kuvvetleriyle savaşarak Muş ve Bitlis’in geri alınmasındaki rolü, 3. Ordu komutanlığına vekaleti, 7. Yıldırım orduları komutanlığı..

Tarihte Bu Ay 3.Bölüm izle 28:28

Tarihte Bu Ay 3.Bölüm izle

Rıdvan Çongur’un sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; hilafetin kaldırılması, Yıldırım Bayezid'in ölümü, Ömer Seyfettin ve İkinci İnönü Zaferi konu edilmektedir...

Tarihte Bu Ay 20.Bölüm izle 20:19

Tarihte Bu Ay 20.Bölüm izle

Hayri Küçükdeniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 20. bölümünde; Yıldırım Bayezid dönemi, 19. yy.'da Osmanlı Devleti, İnönü Savaşları ve Halifeliğin Kaldırılması konu edilmektedir...

90. Yılda Meclis Başkanları 15.Bölüm İzle 31:44

90. Yılda Meclis Başkanları 15.Bölüm İzle

Belgeselin 15. bölümünde; Yıldırım Akbulut'un hayatı konu edilmektedir...

Şeref Madalyası Film İzle 1:50:16

Şeref Madalyası Film İzle

Şeref Madalyası izle, Şeref Madalyası türkçe dublaj izle, Şeref Madalyası full izle, Şeref Madalyası hd izle, Bir CIA ajanının kaçırılması ile ajanın kurtarılması için kurulan ekibin verdiği zorlu mücadeleyi konu alan bi..

  • Tv Series tarafından
  • 5.584 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mica -Kerkük'te Türkmenler Silanlandırılmalı Haberi İzle 04:19

Mica -Kerkük'te Türkmenler Silanlandırılmalı Haberi İzle

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Mican, Kerkük'teki Türkmenlerin silahlandırılmasını, Türk ordusunun Kerkük'e girmesini, bölgede Federal bir Türkmen yapısının kurulmasını istedi. KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara'nın k..

San Marino 0-6 Çek Cumhuriyeti - Maç Özeti izle (26 Mart 2017) 04:06

San Marino 0-6 Çek Cumhuriyeti - Maç Özeti izle (26 Mart 2017)

San Marino 0-6 Çek Cumhuriyeti 26 Mart 2017 maç özeti, eleme grubuna kötü bir başlangıç yapan Çek Cumhuriyeti yavaş yavaş form tutuyor. Norveç’i 2-1le geçtikten sonra, Çek Cumhuriyeti bugün de San Marino maçında hata yap..

Gta 5 Ep (7) İzle 18:49

Gta 5 Ep (7) İzle

Merhaba arkadaşlar benim adım ömer bugün sizlere çok eğlenceli bir video çektim gta serbest dolaşma ep 7 hoş geldiniz iyi seyirler...

Kafa Topu İzle Çok Heyecanlı 01:54

Kafa Topu İzle Çok Heyecanlı

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli top videosu çektim iyi seyirler..

Clash Of Clans Çok İyi Savaş İzle 07:35

Clash Of Clans Çok İyi Savaş İzle

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere savaş oyanık iyi seyirler..

Nija Oyunu izle 07:01

Nija Oyunu izle

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli nija oyunu oynadım neden bilmiyorum ama çok saçmadı. Kanalıma abone olmayı unutmayın...

Renkleri Öğrenelim İzle 02:12

Renkleri Öğrenelim İzle

Okul öncesi eğitimi için üretilen videonun amacı 4-6 Yaş aralığındaki çocuklarımızın, temel renkleri öğrenmelerini sağlamaktır. - Merhaba, Şimdi ekranın karşısına rahatça otur ve benimle birlikte oyna Bugün renkleri öğre..

Hayvanları Öğrenelim Hayvanlar ve Sesleri İzle 03:22

Hayvanları Öğrenelim Hayvanlar ve Sesleri İzle

Okul öncesi eğitimi için üretilen videonun amacı 4-6 Yaş aralığındaki çocuklarımızın, bazı hayvan türleriyle onların çıkardıkları sesleri öğrenmelerini sağlamaktır. - Merhaba, Şimdi ekranın karşısına geç ve benimle bir..

Rafadan Tayfa 18.Bölüm İzle 12:54

Rafadan Tayfa 18.Bölüm İzle

Kamil ile Hayri Mert'i oyun oynamaya çağırmak için Mertlerin evine giderler. Mert az sonra Rüstem ağabeyin geleceğini, bugün dışarıya çıkamayacağını söyler. Eğer isterlerse kendi evlerinin terasında oynayabileceklerini t..

Pokemon Seni Seçtim Pikachu Animasyon Çizgi Film İzle 1:32:39

Pokemon Seni Seçtim Pikachu Animasyon Çizgi Film İzle

Orjinal Film Adı: Gekijouban Poketto monsutâ: Kimi ni kimeta! (2017) Ash ketchum bugün palet kasabasında 10 yaşındadır. Bu da Bir Pokémon Eğitmeni olacak kadar anlamına geliyor. Ash, Profesör Oak'tan ilk Pokémon'unu ald..

  • PengoTV tarafından
  • 7.135 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Titanic 1997 Türkçe Dublaj İzle 3:14:49

Titanic 1997 Türkçe Dublaj İzle

İnsan elinden çıkmış en büyük ve en gösterişli yüzen araç olan Titanic yola koyuldu. Batmaz, sarsılmaz denilen bu büyük lüks yolcu gemisinde yolculuk yapmak, 20. Yüzyılın muhteşem bir rüyasıydı. Ancak bu büyük rüya sadec..

  • PengoTV tarafından
  • 73.602 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle 1:20:37

Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle

Konusu : 1917 yılında Orta Anadolu'da, Kızılırmak kenarında bir köyde gerçekleşen bir olay, iki yakın aile arasında ve sonrasında tüm köyde senelerce süren gizemli durumlara yol açar. Cinler ile köy halkını birbirlerind..

Korkusuz Kaptan Swing 1971 Türk Filmi İzle 1:16:27

Korkusuz Kaptan Swing 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Bir erkek uzaktan gördüğü kızı kaçırır ve kızın gönlü olmamasına rağmen hayatına ortak eder, bu olay uzun soluklu, tutkulu ve nefret dolu bir ilişkiyi başlatır. Bu beraberlikte erkek-kadın arasındaki iktidar ve..