#Başbakan yıldırım: hiçbir terör Örgütü bizi millet yolundan döndüremez haber izle

Bunalımlı Yıllar 7.Bölüm İzle 52:58

Bunalımlı Yıllar 7.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; Naim Talu Hükümeti'nin istifası, CHP ve MSP koalisyonu ile Ecevit’in başbakan olması, Kıbrıs Sorunu, Kıbrıs çıkartmasının yarattığı uluslararası tepki, ABD amb..

Ölümlü Dünya Hd İzle 1:42:20

Ölümlü Dünya Hd İzle

Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanlar dışarıdan oldukça sıradan bir hayat yaşamaktadır. Oys..

TOLGSHOW 5. Bölüm Tek Parça İzle (Sansürsüz) 1:16:38

TOLGSHOW 5. Bölüm Tek Parça İzle (Sansürsüz)

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

TOLGSHOW 12. Bölüm Tek Parça Hd İzle (Sansürsüz) 1:22:45

TOLGSHOW 12. Bölüm Tek Parça Hd İzle (Sansürsüz)

TOLGSHOW 12. Bölümünü kesintisiz izle! Arkadaşımın 12. Bölüm konuğu Demet Özdemir oluyor! TOLGSHOW 21. Bölümü 720p kesintisiz hemen izle! ‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir kla..

1993 Yılı Başbağlar Katliamında Yaşananlar izle 03:11

1993 Yılı Başbağlar Katliamında Yaşananlar izle

1993 yılında terör ögütünün Erzincan'ın Kemaliye ilçesine bağlı Başbağlar köyüne yönelik gerçekleştirdiği saldırı ile ilgili haber. Başbağlar köyü sakinlerinin saldırı hakkındaki röportajları. Recep Yazıcıoğlu'nun Başbağ..

Bitlis'te Karla Mücadele İzle 01:59

Bitlis'te Karla Mücadele İzle

1998 yılında Bitlis'te karla mücadele çalışmaları ile ilgili haber. Keramettin Köksal'ın terör saldırıları hakkındaki konuşması...

Fedai 1974 Türk Filmi İzle 58:26

Fedai 1974 Türk Filmi İzle

Konusu : Kızını iş ortalığıyla evlendirmek isteyen bir babayla, bu evliliğe karşı çıkan bir annenin güldürüsü. Tür: Macera Yapım Yılı: 1974 Yönetmen: Yücel Uçanoğlu Yapımcı: Necdet Erdur Oyuncular: Tamer Yiğit, Yıld..

İlk Aşk / Zeynep Değirmencioğlu 1972 Türk Filmi İzle 1:25:54

İlk Aşk / Zeynep Değirmencioğlu 1972 Türk Filmi İzle

Konusu : Kadınlardan nefret eden bir adamla genç bir kızın aşk hikayesi. Tür: Romantik Yapım Yılı: 1972 Yönetmen: Osman F. Seden Yapımcı: Osman F. Seden Oyuncular: Zeynep Değirmencioğlu, İsmail Hakkı Şen, Muzaffer Tema..

Otobüs Yolcuları 1987 Türk Filmi İzle 1:34:58

Otobüs Yolcuları 1987 Türk Filmi İzle

Konusu : İhsaniye köyü ile Karasu ilçesi arasında biri at arabası, diğeri külüstür bir minibüsle taşımacılık yapan iki rakibin, ailelerinin de içinde bulunduğu kıskançlık ve rekabet çatışmaları... Yıl : 1987 Tür : Aile..

Araf 2006 Türk Filmi İzle 1:32:28

Araf 2006 Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Alımlı üniversite öğrencisi Eda, dans okulundayken yaşadığı bir yasak ilişkisinde hamile kalmıştır. Kürtaj yaptırmaktan başka bir seçeneği görünmemektedir. Sorun şu ki, fiziken bu durumu atlatsa da ruhen s..

Gülerken Ağlayanlar 1973 Türk Filmi İzle 1:26:42

Gülerken Ağlayanlar 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Yoksulluğun pençesinde sıkışmış bir sanatçının hayatı anlatılır. Bir zamanların meşhur tiyatrocusu Kemal, işsiz kalmıştır. Yoksulluğu eşini ve oğlunu kaybetmesine sebep olur. Sağlığı da bozulunca, hokkabazlığa ..

Üç Harfliler 3 Karabüyü Hd İzle 1:27:15

Üç Harfliler 3 Karabüyü Hd İzle

Konusu : Anne ve babasının ölümünün ardından çocukluğunun geçtiği eski evde daha fazla yaşamak istemeyen Alev, evini kiraya verir. Bu eve taşınan garip kiracılar Alev, kızı Eda ve kocası Erol’un hayatlarını bir anda kab..

Zalimin Zulmü Varsa 1969 Türk Filmi İzle 1:02:59

Zalimin Zulmü Varsa 1969 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, mafyaya karşı mücadele eden bir adamın yaşadıklarını anlatır. Ahmet, Almanya’ya işçi olarak gitmiştir. Kız kardeşi Emine ve karısı Filiz ise Ahmet’in yolunu gözlemektedir. Ahmet’in dönüşüne günler kala, m..

TOLGSHOW 6. Bölüm Hd İzle (Sansürsüz) 1:21:43

TOLGSHOW 6. Bölüm Hd İzle (Sansürsüz)

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

15 Temmuz Darbe Girişimi'nin Kahraman Türk Kadınları izle 01:19

15 Temmuz Darbe Girişimi'nin Kahraman Türk Kadınları izle

15 Temmuz Darbe Girişimi'ne karşı vatanı korumak için meydanlara çıkan ve demokrasi nöbetlerine katılan kahraman Türk kadınları ile yapılan röportaj. Binali Yıldırım'ın konu hakkındaki açıklaması...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gazi Mustafa Kemal 10.Bölüm izle 27:58

Gazi Mustafa Kemal 10.Bölüm izle

Belgeselin 10. bölümünde; Mustafa Kemal'in 7. Yıldırım Orduları Komutanlığından istifası, Fevzi Çakmak Paşa ile 2. Ordu Komutanlığı Halef selefliği, Osmanlı veliahtı Vahdettin ile Almanya seyahati konu edilmektedir. Prog..

Gazi Mustafa Kemal 9.Bölüm izle 26:27

Gazi Mustafa Kemal 9.Bölüm izle

Belgeselin 9. bölümünde; Atatürk'ün 1916'da Bitlis, Muş ve Diyarbakır’daki görevleri, Rus kuvvetleriyle savaşarak Muş ve Bitlis’in geri alınmasındaki rolü, 3. Ordu komutanlığına vekaleti, 7. Yıldırım orduları komutanlığı..

Tarihte Bu Ay 3.Bölüm izle 28:28

Tarihte Bu Ay 3.Bölüm izle

Rıdvan Çongur’un sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; hilafetin kaldırılması, Yıldırım Bayezid'in ölümü, Ömer Seyfettin ve İkinci İnönü Zaferi konu edilmektedir...

Tarihte Bu Ay 20.Bölüm izle 20:19

Tarihte Bu Ay 20.Bölüm izle

Hayri Küçükdeniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 20. bölümünde; Yıldırım Bayezid dönemi, 19. yy.'da Osmanlı Devleti, İnönü Savaşları ve Halifeliğin Kaldırılması konu edilmektedir...

90. Yılda Meclis Başkanları 15.Bölüm İzle 31:44

90. Yılda Meclis Başkanları 15.Bölüm İzle

Belgeselin 15. bölümünde; Yıldırım Akbulut'un hayatı konu edilmektedir...

Korkusuz Kabadayı 1963 Türk Filmi İzle 1:31:56

Korkusuz Kabadayı 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Suç Örgütü Lideri Ulvi kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabanca ile öldürülür. Vasiyetnamesi açılır. Bir hafta içinde katilini bulmak kaydı ile mirasını ve başkanlığı arkadaşı Fikret'e bırakmıştır. Yıl : ..

Solace Film İzle 1:41:12

Solace Film İzle

Afonso Poyart’ın yönettiği film, korkunç cinayetler işleyen ve ardında hiçbir iz bırakmadan kimliğini saklamayı başaran bir seri katilin peşine düşen genç bir FBI dedektifinin hikayesini ele alıyor. Genç dedektif bu zorl..

  • Tv Series tarafından
  • 3.758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TOLGSHOW 13. Bölüm Tek Parça Full Hd İzle (Bipsiz) 1:19:05

TOLGSHOW 13. Bölüm Tek Parça Full Hd İzle (Bipsiz)

Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilme..

Şeref Madalyası Film İzle 1:50:16

Şeref Madalyası Film İzle

Şeref Madalyası izle, Şeref Madalyası türkçe dublaj izle, Şeref Madalyası full izle, Şeref Madalyası hd izle, Bir CIA ajanının kaçırılması ile ajanın kurtarılması için kurulan ekibin verdiği zorlu mücadeleyi konu alan bi..

  • Tv Series tarafından
  • 5.585 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bordo Bereliler Suriye Hd İzle 1:37:08

Bordo Bereliler Suriye Hd İzle

Film, 2015'in Eylül ayında geçiyor. Hakkari Dağlıca'da 16 askeri şehit eden PKK'lıların yakalanması için seferberlik başlamıştır. Bölgeye getirilen bordo bereliler bu görevi tamamlamaya kararlıdır ve daha görevin başında..

Star Trek Sonsuzluk Film İzle 2:02:21

Star Trek Sonsuzluk Film İzle

Star Trek Sonsuzluk Star Trek Beyond Film İzle : Atılgan gemisinin mürettebatı, 5 yıllık görevlerinin 3. yılını geride bırakmışken kendilerini uzayın derinlerinde ıssız bir bölgede bulur. Atılgan büyük hasar görmüş, Kap..

  • Film İzle tarafından
  • 3.879 görüntüleme
  • 8 yıl önce
MOM 4.SEZON 13.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE 19:32

MOM 4.SEZON 13.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE

YABANCI DİZİLER izle Christy, alkolü yeni bırakmış, 4 aydır temiz olan ve iyi bir anne olmak, geçmişini telafi etmek için canını dişine takan genç bir kadındır. 16 yaşında olmasına rağmen 25 yaşında gösteren kızı Violet ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.816 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuralsız  – Insurgent  Film İzle 1:59:17

Kuralsız – Insurgent Film İzle

Hiyerarşik bir düzen ve beşe ayrılmış topluluklardan ibaret bir yaşam görmek isteyenler Kuralsız full izleyebilirler, bu düzene uyarlanmış bir test aşamasından geçerek ait olduğu yerde yaşamaya devam eden çocuklar. Tüm b..

  • Tv Series tarafından
  • 34.946 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Koğuş The Ward Türkçe Dublaj Hd İzle 1:28:55

Koğuş The Ward Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bir çiftliği yakan ve ardından yara-bere içerisinde kendine geldiğinde hiçbir şey hatırlamayan Kristen, sadece kadın hastaların kaldığı bir akıl hastanesine kapatılır. Yaşadığı olayı ve dahası geçmişini de hatır..

TOLGSHOW 9. Bölüm Full Hd İzle (Bipsiz) 1:16:25

TOLGSHOW 9. Bölüm Full Hd İzle (Bipsiz)

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..