#Başbakanı may

Başbakan Yıldırım Son Başbakan Olarak Hitap Etme Onurunu Yaşıyorum 02:15

Başbakan Yıldırım Son Başbakan Olarak Hitap Etme Onurunu Yaşıyorum

Başbakan Yıldırım, seçimlerin 24 Haziran'da yapılmasına yönelik AK Parti ile MHP'nin ortak imzalı önergesinin üzerinde TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada, “Türkiye Cumhuriyeti'nin son Başbakanı olarak da hitap etme o..

Başbakan Yıldırım'dan CHP'li Özel'e Tarihi Ayar 01:08

Başbakan Yıldırım'dan CHP'li Özel'e Tarihi Ayar

TBMM'de yapılan özel oturumda tansiyon yükseldi. Başbakan Yıldırım CHP'li Özgür Özel'e tarihi bir cevap verdi. CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel'in 'Başbakan'ın 15 Temmuz gecesi emniyetli bir bölgeye götürüldü' iddiasına..

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyecek 01:18

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyec

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyecek Irak ordusu, IŞİD'in Musul'un güneyindeki son kalesi olarak bilinen Hammam el-Alil'e girmeye başladı. Ninova Ortak Operasyonlar Komutanı, Haşdi ..

Romanya: Eylemlerle Gittiler Seçimle Geri Geldiler 01:00

Romanya: Eylemlerle Gittiler Seçimle Geri Geldiler

Romanya’da pazar günü düzenlenen genel seçimlerde, sol kanattaki Sosyal Demokratlar (PSD) oyların yüzde 45’ini alarak sandıktan birinci parti çıktı. Geçen dönem iktidarda olan parti, hükümet karşıtı eylemler nedeniyle g..

Yunanistan'da Esnaf Kepenk İndirdi 00:52

Yunanistan'da Esnaf Kepenk İndirdi

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'ın bugün gelmesi beklenen Midilli adasında halk, sığınmacı yoğunluğundan ve kemer sıkma politikalarından duydukları rahatsızlık sebebiyle genel greve gitti. Grev kapsamında birçok dükk..

Ürdün'de Protestolar Başbakanın İstifasını Getirdi 01:23

Ürdün'de Protestolar Başbakanın İstifasını Getirdi

Ürdün Başbakanı Hani el-Mulki, tartışmalı vergi yasasına karşı düzenlenen yoğun protestoların ardından istifa etti...

Başbakan Yıldırım: Mesele Memleket Meselesiyse Bir Ali Değil, Bin Ali Feda Olsun 01:33

Başbakan Yıldırım: Mesele Memleket Meselesiyse Bir Ali Değil, Bin Ali

Başbakan Yıldırım, Muhalefet adayları da diyor ki 'biz bu başbakanı anlayamıyoruz, herkes koltuk kapmak için kavga ediyor, bu da koltuğunu bırakmak için kendini parçalıyor'. Mesele memleket meselesiyse bir Ali değil, bi..

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın 03:28

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın ABD'de seçimleri Trump'ın kazanmasının arından Filistin tarafı iki devletli çözüm çağrısı yaparken, İsrail yeni başkandan ABD Büyükelçiğini Kudüs'e t..

Fransız Vivendi ile Berlusconi'nin Mediaset'i Arasında Hisse Krizi 00:45

Fransız Vivendi ile Berlusconi'nin Mediaset'i Arasında Hisse Krizi

Avrupa’nın en büyük medya şirketlerinden Paris merkezli Vivendi, İtalyan medya grubu Mediaset’in yüzde 12,32 hissesini satın aldığını ve bu şirketteki hisselerinin oranını yüzde 20’ye çıkarmayı planladığını açıkladı. Yü..

Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı 01:30

Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı

Berlin'in işlek merkezlerinden Kaiser Wilhelm Anıt Kilisesi önündeki Noel panayırına giren tırın çok sayıda kişiyi ezdiği ve 9 kişinin ölümüne, yaklaşık 50 kişinin yaralanmasına yol açtığı bildirildi. Polis, tırın şoförü..

Avustralya Başbakanı_ Türkiye ile gerginlik yatıştı, Erdoğan'ın görüşleri daha ölçülü hale geldi… 00:50

Avustralya Başbakanı_ Türkiye ile gerginlik yatıştı, Erdoğan'ın görüşl

Avustralya Başbakanı Scott Morrison, Türkiye ile iki gündür devam eden diplomatik gerginliklerin yatıştığını açıkladı…..

Prenses Hayadan Kriz Çıkaracak 03:44

Prenses Hayadan Kriz Çıkaracak

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkan Yardımcısı, Başbakanı ve Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid Al Maktum'un karısı Prenses Haya, sığındığı İngiltere'de kocasına karşı korunma talep etti...

  • BETA tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Oruç Reis- Yunanistan'da İstifa Getirdi 01:25

Oruç Reis- Yunanistan'da İstifa Getirdi

Doğu Akdeniz'deki faaliyetlerini sürdüren Oruç Reis sismik araştırma gemisi Yunanistan'da istifaya yol açtı. Oruç Reis kıta sahanlığımızı işaretleyip araştırmalar yapıyor” diyen Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in Ulusal ..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Berlusconi Koronavirüse Yakalandı 01:04

Berlusconi Koronavirüse Yakalandı

Skandalların durduramadığı İtalya Eski Başbakanı Silvio Berlusconi koronavirüse yakalandı. 83 yaşındaki siyasetçi 14 gün karantinada kalacak...

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Berlin Saldırısını IŞİD Üstlendi 01:27

Berlin Saldırısını IŞİD Üstlendi

Almanya’nın başkenti Berlin’de Noel pazarına düzenlenen saldırıyı IŞİD terör örgütü üstlendi. Olayla ilgili gözaltına alınan Pakistan uyruklu zanlı ise serbest bırakıldı. Eylemin olduğu meydana 2 km mesafede akşam saatl..

Orakoğlu_ Bu Türkiye'ye Açılan Bir Savaştır 02:17

Orakoğlu_ Bu Türkiye'ye Açılan Bir Savaştır

39 insanımızın hayatını kaybettiği, Beşiktaş Ortaköy'de bir gece kulübüne düzenlenen terör saldırısıyla ilgili A Haber canlı yayınına katılarak önemli açıklamalarda bulunan Eski İstihbarat Dairesi Başkanvekili Bülent Ora..

İsrailli siyasetçilerin rüşvet ve yolsuzluk skandalları 02:38

İsrailli siyasetçilerin rüşvet ve yolsuzluk skandalları

İsrail’de polis Başbakan Binyamin Netanyahu’yu hakkındaki yolsuzluk iddialarıyla ilgili olarak dün Kudüs’teki resmi konutunda sorguya aldı. Netanyahu’nun üç saat süren ifadesinde ‘iş adamlarından pahalı hediyeler aldığı..

Azerbaycan-Ermenistan Sınırında Gerilim! 02:46

Azerbaycan-Ermenistan Sınırında Gerilim!

Ermenistan ve Azerbaycan, Dağlık Karabağ'daki çatışmaları sonlandıracak görüşmelere başlamayı reddetti. Sabah saatlerinde Reuters'ın son dakika haberinde, Ermenistan Başbakanı Paşinyan, bölgeye barış gücü askeri gönder..

Ermenistan Kadınları Savaşa Yolluyor 01:38

Ermenistan Kadınları Savaşa Yolluyor

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın eşi Anna Hakobyan, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Kadın birliğinin savaş için hazır olduğunu açıkladı...

Azerbaycan'da kutlamalar, Ermenistan'da kaos var. Karabağ'dan çekilme kararı ülkeyi karıştırdı 05:43

Azerbaycan'da kutlamalar, Ermenistan'da kaos var. Karabağ'dan çekilme

Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ın Karabağ'dan çekilme anlaşmasını imzaladığını duyurmasının ardından Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev zafer konuşması yaparken, Erivan'da göstericiler hükümet binasını bastı. Dr.Sinan ..

Merkel'den 'Oruç Reis' yorumu 01:48

Merkel'den 'Oruç Reis' yorumu

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Oruç Reis sismik araştırma gemisinin Antalya Limanı'na dönmesinin Avrupa Birliği (AB) zirvesi öncesi iyi bir işaret olduğunu söyledi...

Aşıyı Bulan Türk Profesörlere Övgü Yağmuru 01:04

Aşıyı Bulan Türk Profesörlere Övgü Yağmuru

Almanya Başbakanı Angela Merkel, BioNTech’in Kurucu Başkanı Prof. Uğur Şahin ve eşi Özlem Türeci'yi tebrik etmişti. Bir övgüde Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Guterres'ten geldi...

İngiltere’nin ünlü market zinciri önünde uzun kuyruk oluştu 02:17

İngiltere’nin ünlü market zinciri önünde uzun kuyruk oluştu

İngiltere’de Başbakanı Boris Johnson’ın Cumartesi günü yaptığı açıklamada Koronavirüsün mutasyona uğramasından ötürü Noel’de alınan kararların değiştirildiğini açıklamıştı. Başbakanın yaptığı açıklamanın ardından İngilte..

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor 02:55

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin 10 yıl önce, 30 Aralık 2006’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sabah saatlerinde asılarak idam edildi. ABD’nin Irak’ı işgal etmesiyle 24 yıllık iktidarını kaybeden Saddam, diktatör re..

Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü 01:05

Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü

Kudüs’te bir kamyon kentin en işlek caddelerinden Armon Hanatziv’de çoğunlukla askerlerin olduğu kalabalığın arasına daldı. Polisin terör saldırısı olarak değerlendirdiği olayda, 3’ü kadın biri erkek olmak üzere en az 4 ..

İsrail ve Filistinsiz Paris Barış Zirvesi 01:38

İsrail ve Filistinsiz Paris Barış Zirvesi

Kudüs, Fransa’nın öncülüğünde toplanan Paris Barış Zirvesi’ne kilitlendi. İsrail ve Filistin arasındaki barış girişimlerini canlandırmayı hedefleyen zirveye ne İsrail ne de Filistin katıldı. Fransa Dışişleri Bakanı Jean..

Paşinyan'a Kötü Haber Mahkemeden Geldi 01:34

Paşinyan'a Kötü Haber Mahkemeden Geldi

Ermenistan Başbakanı Paşinyan, Genelkurmay Başkanı Gasparyan'ın görevden alındığını duyurmuştu. Mahkeme, Gasparyan’ın yüksek mahkeme kararı verilene kadar görevinde kalmasına hükmetti. Bu arada Paşinyan, erken seçimin ya..