#Başkan muharrem usta

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor 03:22

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor

Konu: Monument to the violinist , Hollanda Amsterdam'da belediyenin ve konser salonunun bulunduğu yer olan Stopera'da, kemancının heykelini yapmak için mermer zemin kırıldı. Bu eserin yaratıcısı gerçekten de sınırları ..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Senden Vazgeçmem (Müslüm Gürses) Official Audio #sendenvazgecmem #müslümgürses - Esen Müzik 05:20

Senden Vazgeçmem (Müslüm Gürses) Official Audio #sendenvazgecmem #müsl

Senden Vazgeçmem © 1994 ESEN MÜZİKnnAlbümü iTunes'dan satın almak için:nhttp://bit.ly/senden-vazgecmemnnAlbüm CD'sini satın almak için:nhttp://bit.ly/sendenvazgecmemnn--nnSENDEN VAZGEÇMEM (MÜSLÜM GÜRSES)nnUmurumda değil..

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır 05:04

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlerle muzlu rulo pasta nasıl yapılır onu paylaştık. Videoyu izleyip kolayca harika bir muzlu rulo pasta yapabilirsiniz. Çocuklar harika bir kış meyvesi olan muzu çok sever. Onlara bugün güzel bir sürpriz..

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

Ferhan Şensoy, Ses Tiyatrosu'ndan son yolculuğuna böyle uğurlandı 03:04

Ferhan Şensoy, Ses Tiyatrosu'ndan son yolculuğuna böyle uğurlandı

Salı günü İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kalp damar hastalıkları ve solunum yetersizliği nedeniyle hayatını kaybeden ünlü tiyatrocu Ferhan Şensoy, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Usta tiyatrocu için ilk tören bi..

Bayburt'ta Tilki Ayakta Dondu' Haberi Yalanmış! 01:02

Bayburt'ta Tilki Ayakta Dondu' Haberi Yalanmış!

Bayburt’un Çamdere Köyü’nde soğuk hava nedeniyle tilkinin ayakta donduğu haberinin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Ülkenin gündemine oturan ayakta donmuş tilki görüntüleri ise köyün muhtarı sayesinde gün yüzüne çıktı...

  • PengoTV tarafından
  • 740 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Duyunca Şaşıracağınız Ünlü Babaların Ünlü Çocukları! 03:31

Duyunca Şaşıracağınız Ünlü Babaların Ünlü Çocukları!

Türk sinemasına,sanatına ve müziğine ömürlerini adamış koca çınarların,çoğununda babalarının ünlü olduğunu bilmediğimiz ünlülerin oğulları...

  • ANKA tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İkisini de Sevdim 3. Bölüm Fragmanı 00:30

İkisini de Sevdim 3. Bölüm Fragmanı

Yapımcılığını Erler Film - Türker İnanoğlu’nun yaptığı, yönetmenliğini Cem Tabak’ın üstlendiği, senaryosunu Muharrem Buhara ve Özlem Atasoy’un yazdığı, engellere rağmen yaşanması kaçınılmaz bir aşk hikâyesini anlatan ‘İk..

Chp'li İnce'den Aşagılık Sözler 00:43

Chp'li İnce'den Aşagılık Sözler

CHP milletvekili Muharrem İnce, katıldığı bir televizyon programında Myanmar'da katledilen müslümanlar hakkında aşağılık sözler sarf etti. İnce katledilen müslümanlara 'terörist' derken; Myanmarlı vahşilere ise tek kelim..

İttifak Edeceğimiz En Önemli Şey Ehlibeyt Sevgisidir 01:34

İttifak Edeceğimiz En Önemli Şey Ehlibeyt Sevgisidir

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, İttifak edeceğimiz en önemli şey Ehlibeyt sevgisi, Hazreti Peygamber sevgisidir. Şiiler, Aleviler Ehlibeyt'i ne kadar seviyorlarsa Sünniler de Ehlibeyti o kadar seviyorlar ..

Balçiçek İlter’le Olay Yeri-Canlı yayında DNA Testi Yaptılar! 04:02

Balçiçek İlter’le Olay Yeri-Canlı yayında DNA Testi Yaptılar!

Balçiçek İlter’le Olay Yeri programının deneyimli ekibi tam 7 yıldır kayıp olan Melike’yi arıyor. Melike 18 Ocak 2011’de kaybolmuştu. Melike’nin annesi Fatma Hanım, Muharrem A. adlı kişinin önce büyük kızını istediğini, ..

  • ANKA tarafından
  • 1.221 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı 03:43

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı

Zonguldak’ta Sarıkamış şehitlerini anma programında 63 metrelik dev Türk bayrağı açıldı. İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Sarıkamış şehitlerini anma programı düzenlendi. Madenci Anıtı önünde toplanan onlarca vat..

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma! 00:58

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma!

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı girişiminde bulunan canlı bomba olduğu iddia edilen bir terörist öldürülürken, 1 terörist de aranıyor. Gaziantep'te İncilipınar Mahallesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü önünde saat 1..

Şehidin Ailesi Darbe Sanıklarının Peşini Bırakmıyor 03:03

Şehidin Ailesi Darbe Sanıklarının Peşini Bırakmıyor

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde darbeci askerler tarafından açılan ateş sonucu ensesinden vurularak şehit edilen Muharrem Kerem Yıldız'ın (29) ailesi, darbe dava..

Serebral Palsi Hastalığı Nedir 00:33

Serebral Palsi Hastalığı Nedir

Leyla Ataman'ın sunduğu Check-Up programına katılan Dr. Muharrem İnan, serebral palsi hastalığının ne olduğunu ve nasıl ortaya çıktığını anlattı...

  • NABIZ tarafından
  • 797 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Chp'li İnce Cumhurbaşkanı Adayı Olacağına İlişkin İddialara Cevap Verdi 01:24

Chp'li İnce Cumhurbaşkanı Adayı Olacağına İlişkin İddialara Cevap Ver

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, kendisinin CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olacağı yönündeki iddialara ilişkin, Yarın saat 10.00'da genel başkanımız açıklama yapacak, bekleyin, acele etmeyin. dedi...

İstanbullu Gelin 19. Bölüm - Aslı Enver - Kanatlarım Var Ruhumda 06:34

İstanbullu Gelin 19. Bölüm - Aslı Enver - Kanatlarım Var Ruhumda

19. Bölüm Özet: Bir yol ayrımına gelen Faruk ve Süreyya geri adım atmamakta oldukça kararlıdırlar. Bu duruma seyirci kalmak istemeyen konak sakinleri özenle hazırladıkları oyunu devreye sokarlar. Garip’in şaşırtıcı sö..

  • PengoTV tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Adaylarının Oy Pusulalarındaki Yerleri Belli Oldu 02:33

Cumhurbaşkanı Adaylarının Oy Pusulalarındaki Yerleri Belli Oldu

YSK'da cumhurbaşkanı adaylaının oy pusulasındaki yerlerinin belirlenmesi için kura çekildi. Buna göre sıralama, Muharrem İnce, Meral Akşener, Recep Tayyip Erdoğan, Selahattin Demirtaş, Temel Karamollaoğlu ve Vatan Partis..

Özel Uçağın Parasını Vatandaştan İstedi 01:00

Özel Uçağın Parasını Vatandaştan İstedi

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim maratonuna devam ederken, mitinglere özel uçakla gidiyor. İnce, mitingine katılan vatandaşlardan uçağın yakıt parası için bağış kampanyasına para göndermelerini istedi...

Teknik Aksaklığa Kurban Giden Sunucu 00:50

Teknik Aksaklığa Kurban Giden Sunucu

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin mitingini canlı veren CNN Türk'te yaşanan teknik aksaklık sunucu Başak Şengül'e büyük bir şok yaşattı...

  • JET TV tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce'ye FETÖ Cevabı 21:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce'ye FETÖ Cevabı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnce'nin terörist başı Fetullah Gülen'in iadesinin usulüyle istenmediği iddiası hakkında “Buna pek girmek istemiyorum ama Muharrem Bey’in Adalet Bakanlığına veya MİT’e bunun ispatını yapması lazım...

İnce'nin Mitinginde Skandal: Vatandaşı Sahneden Attılar 00:27

İnce'nin Mitinginde Skandal: Vatandaşı Sahneden Attılar

CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin skandalları bitmiyor. İnce'nin İzmir Çiğli'deki mitinginde selfie çekilmek isteyen bir vatandaşı korumaları karga tulumba sahneden attı...

CHP'liler TRT Aracına Saldırdı 00:25

CHP'liler TRT Aracına Saldırdı

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin miting için gittiği İzmir Menderes'te bir grup CHP'li, mitingi takip etmek için orada bulunan TRT çalışanlarına saldırdı. İnce her miting konuşmasında TRT'yi partililere hedef göster..

Soylu Demirtaş'ın Çıkmasını İsteyenlere Öyle Bir Cevap Verdi Ki... 02:28

Soylu Demirtaş'ın Çıkmasını İsteyenlere Öyle Bir Cevap Verdi Ki...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, muhalefetin oy alabilmek, Batı'ya selam çakmak ve onların şemsiyesinin altına girebilmek için, tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'ın cezaevinden çıkmasını istediklerini belirterek, Doğu ..

Diploma Şovunu Muhabirin Sorusu Bozdu 00:54

Diploma Şovunu Muhabirin Sorusu Bozdu

Muharrem İnce, kendisinin de mezun olduğu Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi'ne gelerek, burada seçmenlere diplomasının fotokopisini dağıttı. İnce'nin diploma şovunu muhabirin sorusu bozdu...

Korumasız Gezeceğini Söyleyen İnce'nin Bitmek Bilmeyen Koruma Konvoyu 00:42

Korumasız Gezeceğini Söyleyen İnce'nin Bitmek Bilmeyen Koruma Konvoyu

Bisikletle dolaşacağım, korumasız gezeceğim diyen Muharrem İnce'nin bitmek bilmeyen konvoyu ve koruma ordusu tepki çekti...

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı İnce: 49. Mitingde Gördüm Ki İkinci Tura Gerek Yok 01:05

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı İnce: 49. Mitingde Gördüm Ki İkinci Tura G

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Adaylığım açıklandığında 'ikinci tura gider bu' diyordum ama Türkiye'yi gezdim, 49. mitingde gördüm ki ikinci tura gerek yok. Birincide evelallah tamam diyorum. Birincide oldu ..

İnce'nin Selfie Fobisi Devam Ediyor: Partiliyi Elinin Tersiyle İtti 00:24

İnce'nin Selfie Fobisi Devam Ediyor: Partiliyi Elinin Tersiyle İtti

Geçtiğimiz günlerde seçim otobüsünden inerken vatandaşı iten, korumalarının sahnede selfie çektikten sonra vatandaşı fırlatan cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Adıyaman mitinginde de çok tartışılacak bir olaya imza attı..

Metin Temel Komutan İçin Yapılan Özel Klip Sosyal Medyayı Salladı 02:02

Metin Temel Komutan İçin Yapılan Özel Klip Sosyal Medyayı Salladı

CHP'nin cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Zeytin Dalı Harekatı'nın kilit ismi İsmail Metin Temel için, ' O generalin apoletlerini sökeceğim' dedi. Açıklamaların ardından çığ gibi tepkilere maruz kalan İnce ise sessizliğ..

Erdoğan: Metin Paşa'nın Apoletini Söküp Demirtaş'a Mı Takacaksın 01:57

Erdoğan: Metin Paşa'nın Apoletini Söküp Demirtaş'a Mı Takacaksın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sakarya'da düzenlenen mitinginde, Zeytin Dalı Harekatı'nın komutanı İsmail Metin Temel için, 'apoletini sökeceğim' diyen Muharrem İnce'ye sert sözlerle yüklendi. Erdoğan ayr..