#Başkan muharrem usta

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Vladimir Putin (tam olarak) Rusya Voice Yarışmasında Şarkı  Söylüyor 01:22

Vladimir Putin (tam olarak) Rusya Voice Yarışmasında Şarkı Söylüyor

Vladimir Putin, Gradskij, Agutin, Pelagia, Bilan Voice Rusya yarışmasında. İşte başkan; ve ülke yönetilir ve faaliyetleri dahil ve binicilik ve uçağı pilot ve sahne şarkı üzerine ve nasıl olduğunu!...

  • Cowboy tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Obradovic 3 Yıl Daha Fenerbahçe’de 01:49

Obradovic 3 Yıl Daha Fenerbahçe’de

Sarı lacivertliler, dünyaca ünlü başantrenör Zeljko Obradovic’in sözleşmesini uzattı. Taraflar, 3 yıllık yeni sözleşmeye, düzenlenen törenle imza attı. Törende bizzat yer alan Başkan Aziz Yıldırım, Obradoviç’e övgüler ya..

Ruhani'den Trump'a sert 'nükleer' yanıtı 01:10

Ruhani'den Trump'a sert 'nükleer' yanıtı

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Amerika Birleşik Devletleri'nde başkan seçilen Donald Trump'a, nükleer anlaşmayla ilgili sert cevap verdi. Ocak ayında göreve başlayacak olan Trump, seçim kampanyası boyunca, İran ile Ba..

Alman polisinden TBMM Başkanvekili Bahçekapılı'ya Skandal Davranış 01:41

Alman polisinden TBMM Başkanvekili Bahçekapılı'ya Skandal Davranış

Köln'de pasaportunu çaldıran TBMM başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, saatlerce karakolda tutuldu. Büyükelçilikten geçici pasaport alan Bahçekapılı'ya, bu kez havalimanında zulüm yapıldı...

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü 01:13

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü Musul'un doğusunda operasyona giden bir askeri konvoya bomba yüklü araçla intihar saldırısı düzenlendi. 70 Iraklı askerin hayatını kaybettiği bildiri..

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması  Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor 15:50

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgü

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'ın BAŞKANLIK ÇIKIŞI / Baykal Ne Demek İstedi? / Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'dan başkanlık sistemi açıklaması ..

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması 02:16

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması ABD Başkanı Barack Obama'nın DEAŞ'la (IŞİD) Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk, Türkiye ve Rakka operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. NATO-PA Ortadoğu ve Akden..

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Son Dakika! Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 01:32

Son Dakika! Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

Son Dakika! Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Saadet Partisi 6. Olağan Kongresi'nde, oy kullanan 891 delegenin 871'inin oyunu alan Temel Karamollaoğlu yeni genel başkan seçildi. ÇOK ÇALIŞACAĞI..

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık 02:05

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık

Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasına değinen Demirtaş, Mükemmel bir belediyecilik yapmadık şeklinde konu..

İşte Yerli ve Milli Kuş 05:17

İşte Yerli ve Milli Kuş

Marmaris'teki muhabbet kuşunun konuşmaları dikkat çekti. Marmaris’te bir muhabbet kuşu “Recep Tayyip başkan” diye konuşuyor. “Bulut” adındaki muhabbet kuşu, sayı sayabiliyor, besmele çekiyor ve futbol takımlarını söylüyo..

  • Cowboy tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Shooter 1. Sezon 7. Bölüm Fragmanı 00:30

Shooter 1. Sezon 7. Bölüm Fragmanı

Bob Lee Swagger isimli nişancı, uzun süredir yaşadığı sürgün hayatından hakkında suikast kararı verilen Amerikan Başkanı'nı kurtarmak için çıkar. Geçmişini geride bırakmaya çalışan Swagger, Başkan'ın son umududur...

ABD'nin sınır dışı ettiği 35 Rus diplomat ülkelerine döndü 01:18

ABD'nin sınır dışı ettiği 35 Rus diplomat ülkelerine döndü

Amerika Birleşik Devletleri'nden Başkan Barack Obama'nın kararı doğrultusunda sınır dışı edilen 35 Rus diplomat ve ailelerini taşıyan uçak Moskova'ya indi. Obama yönetimi, Rusya'nın ABD'deki başkanlık seçimine siber s..

Çocuklara Kamyonla Kar Getiren Belediye Başkanı 01:22

Çocuklara Kamyonla Kar Getiren Belediye Başkanı

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir ilkokulun bahçesine kar yağmıyor diye üzülen çocuklar için Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'nun emriyle, belediye ekipleri tarafından kentin yüksek kesimlerinden kar getirildi. Bravo başkan..

  • PITIRCIK tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Kayyum Cumali Atilla Sur’u İnceledi 02:40

Kayyum Cumali Atilla Sur’u İnceledi

Kayyum Cumali Atilla Sur’u İnceledi Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Ankara’nın Etimesgut İlçe Kaymakamı Cumali Atilla, merkez Sur ilçesinde incelemelerde bulunarak, vatandaşlarla sohbet etti. At..

Şaşinbey Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı 01:38

Şaşinbey Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Şaşinbey Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı Şahinbey Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu, Şahinbey Belediyesi Meclis Başkan Vekili Bekir Aslan nezaretinde belediye meclis salonunda yap..

Alman Ekonomi Uzmanlarından Merkel'e Brexit Uyarısı 01:11

Alman Ekonomi Uzmanlarından Merkel'e Brexit Uyarısı

Alman Ekonomi Uzmanlarından Merkel'e Brexit Uyarısı Almanya'da Ekonomi Uzmanları Konseyi, Başbakan Angela Merkel'i, İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden çıkmasını engellemesi konusunda uyardı. Hazırladıkları raporu Merke..

Öyle Güzel Ki  - Gökhan Türkmen 04:50

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen Sessiz GTR Müzik 2016 Söz/Müzik: Gökhan Türkmen Düzenleme: Atıl Aksoy Yönetmen: Murat Joker Oyuncular: Emre Kınay, Gökhan Türkmen, Güneş Arık Görüntü Yönetmeni: Varol Şahin Yönetmeni ..

Donald Trump'a 'Protez' Koruma! 01:12

Donald Trump'a 'Protez' Koruma!

Amerikalılar, yeni başkanları Trump'a alışmaya çalışıyor. Alışamayanlarsa, işi ölüm tehdidine kadar vardırıyor. Hal böyle olunca, başkanı korumakla görevli gizli servis de tetikte. Bakın, yeni başkan, gizli servis tarafı..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Neden Evet Demeliyiz Uyumayalım! 00:54

Neden Evet Demeliyiz Uyumayalım!

Reis sevdalısı genç tarafından neden evet dememiz ne yapmamız gerektiği hakkında açıklama yapmış..

  • PITIRCIK tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Airbnb'den Farklı Irk, Cinsiyet ve Dinin Önemli Olmadığını Hatırlatan Reklam 00:30

Airbnb'den Farklı Irk, Cinsiyet ve Dinin Önemli Olmadığını Hatırlatan

ABD başkanı Donald Trump'ın göçmen yasağı sonrası kolları sıvayan Airbnb politikaya tepkisini Super Bowl'da yayınladığı reklamla gösterdi. #Weaccept (Kabul ediyoruz) başlığıyla yayınlanan reklam, insanların sahip oldukla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 7.607 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt 02:01

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla, esnaf gezisi sonrası yaptığı açıklamada, tehditlere hiçbir zaman değer vermedi..

Bahçeli'den Teşkilatını Provokasyona Karşı Uyardı 01:51

Bahçeli'den Teşkilatını Provokasyona Karşı Uyardı

Bahçeli'den Teşkilatını Provokasyona Karşı Uyardı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Merkez Yönetim Kurulu toplantısında, muhtemel provokasyonlara karşı teşkilatların dikkatli olmasını istedi. MHP Merkez Yönet..

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu 01:31

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü terör soruşturması kapsamında tutuklanan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Edirne'ye getirilerek F Tipi Cezaevi..

Köyüne güneş getiren adam 01:06

Köyüne güneş getiren adam

İtalya'da bir vadide yer alan Viganella Köyü, çevresindeki dağlardan dolayı yılda üç ay güneş ışığı alamıyor. Köyün belediye başkan yardımcısı sonunda köye güneş ışığı getirmenin bir yolunu buldu...

  • Umut Tv tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngilizler Türkiye-Rusya Yakınlaşmasından Rahatsızlar 07:39

İngilizler Türkiye-Rusya Yakınlaşmasından Rahatsızlar

İngiliz The Economist gazetesinin yaptığı habere atıfta bulunan Gazeteci-Yazar Bekir Hazar, İngiliz gazetenin 'Türkiye'nin yüzyıllardır Rusya ile savaş halinde bulunduğunu bu yüzden bu yakınlaşmanın' oldukça ilginç oldu..