#Başkan muharrem usta

Galatasaray'da Sıcak Saatler 01:17

Galatasaray'da Sıcak Saatler

Transfer harekatına 4 koldan devam eden Galatasaray'da Futbol Direktörü Cenk Ergün, Başkan Dursun Özbek'le bir araya geldi. Ergün hem bugüne kadar yaptığı görüşmeleri hem de gündemde olan isimleri masaya yatırdı...

  • OFSAYT tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız 01:59

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Ya

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız Los Angeles Emniyet Müdürü Charlie Beck yaptığı açıklamada, Los Angeles Polis Departmanı'nın göçle mücadele konusunda Trump'la iş birliği ..

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak 02:20

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak

Çocuklar ve yetişkinlerde çevre bilinci oluşturmak amacıyla Ataşehir Belediyesi tarafından geliştirilen Konuşan Çöp Kovası “Geveze” Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde yerini aldı. Güneşten aldığı enerjiyle çalışan çöp kova..

İsimsizler 13.Bölüm - Afranın İhaneti Ölüm Mü Getirecek 05:09

İsimsizler 13.Bölüm - Afranın İhaneti Ölüm Mü Getirecek

Başkan'ın ölümüyle birlikte örgüt içindeki görevini sonlandıran Afran, Gözcü'ye yakalanıyor. Gözcü, Afran'ın yıllardır içlerinde aradıkları hain olduğunu öğreniyor ancak Berfin'den gelen hamle ile durumlar alt üst oluyor..

  • ANKA tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..

İtalya’nın Yeni Başbakanı Belli Oldu 01:20

İtalya’nın Yeni Başbakanı Belli Oldu

İtalya’da Başkan Matteo Renzi’nin istifa etmesinden sonra, Cumhurbaşkanı Mattarella yeni hükümeti kurma görevini Paolo Gentiloni’ye verdi. Cumhurbaşkanı Mattarella ve Gentiloni arasında gerçekleşen 50 dakikalık görüşmen..

Küçük Kıza Anneden Akılalmaz Ceza! 00:21

Küçük Kıza Anneden Akılalmaz Ceza!

Beş yaşındaki kızına ceza veren kadın küçük çocuğu kollarından tavana astı. Kuzey Vietnam'ın Vinh Tuong bölgesinde meydana gelen olaydan sonra koruyucu anne ve baba tutuklanırken Vinh Tuong Bölgesi Başkan Yardımcısı Le C..

Soru Karşısında İlyas Yalçıntaş’ın Nutku Tutuldu 05:41

Soru Karşısında İlyas Yalçıntaş’ın Nutku Tutuldu

Ünlü şarkıcı İlyas Yalçıntaş Edirne konserinde Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın sorusu karşısında boncuk boncuk terledi. Sahnede Başkan Gürkan’ın “İncirler Olana Kadar’ şarkısını sen nasıl yaptın. Hangi kıza aşık oldun” ..

  • ANKA tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım, 02:06

Başbakan Yıldırım, "Anayasa Teklifimizi Önümüzdeki Hafta Tbmm'ye Suna

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, 1,5 saat sürdü. Yıldırım ile Bahçeli, görüşmenin ardından o..

Galatasaray'dan Flaş Feghouli Ve Sinan Gümüş Açıklaması 00:59

Galatasaray'dan Flaş Feghouli Ve Sinan Gümüş Açıklaması

Galatasaray bir yıldız ismi daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Başkan Dursun Özbek ve Futbol Direktörü Cenk Ergün Feghouli ile görüşmek için Fransa'ya gitmişti ve dün gece geç saatlerde İstanbul'a döndüler. İşte Cenk E..

  • OFSAYT tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Monaco'dan Mbappe Açıklaması! Ne Real Ne De Başka Bir Kulüp 01:15

Monaco'dan Mbappe Açıklaması! Ne Real Ne De Başka Bir Kulüp

Monaco kulübünün başkan yardımcısı Vadim Vasilyev yaptığı açıklamada Mbappe'nin transfer haberlerine açıklık getirerek genç yıldızın takımda olduğunu söyledi:..

  • OFSAYT tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray'da Bir Devir Daha Mı Kapanıyor 01:14

Galatasaray'da Bir Devir Daha Mı Kapanıyor

Östersunds ile oynanan Avrupa Ligi maçı sırasında taraftarların tepkisiyle karşılaşan ve mücadele sonrası başkan Dursun Özbek ile görüşen Selçuk İnan ayrılık sinyali vermişti...

  • OFSAYT tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler 06:29

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,”FETÖ denen örgüt 40 yıl boyunca 15 Temmuz gecesi için çalıştılar. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş 40 yıl bunları 15 Temmuz gecesi i..

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı 01:26

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı

Venezuela bu sefer Kolombiya sınırındaki uyuşturucu kaçakçılığını bitirmekte kararlı. Hükümet en yaygın kullanılan banknotu 100 Venezuela Bolivarını tedavülden kaldırılacağını açıklamasının ardından Venezuela-Kolombiya s..

PSG De Neymar Da Dünya Markası! Artık İkisi Bir Arada 03:57

PSG De Neymar Da Dünya Markası! Artık İkisi Bir Arada

Paris Saint-Germain Başkanı Nasser El-Khelaifi, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu. Başkan, Neymar'ı büyük bir sevinç ve gururla karşıladıklarını belirtti...

  • OFSAYT tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barcelona'da İsyan Var O Bizi Zehirledi 01:37

Barcelona'da İsyan Var O Bizi Zehirledi

Bartomeu hakkında iyi bir fikre sahip olmak zor. Çünkü o, tavırlarıyla ve yalanlarıyla Barça'yı zehirledi. Bunun da ötesinde hakkında ciddi suçlamalar olan bir başkan olarak güvenilmez biri. O, şu an hükümlü olan birinin..

  • OFSAYT tarafından
  • 505 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu'ndan Hdp'ye Yeşil Işık 02:45

Kılıçdaroğlu'ndan Hdp'ye Yeşil Işık

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazetelerin Ankara temsilcilerine konuştu. Enis Berberoğlu, MİT TIR’ları kumpası belgelerini kendisinin talimatıyla mı verdi? sorusuna cevap verdi. İnkar etmedi..

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı 03:51

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı

Diyarbakır’da eş başkanları tutuklandıktan sonra kayyum atanan Büyükşehir Belediyesi, görme engellilerin 6 yıldır talep ettiği sesli sinyalizasyon sistemini kurdu. Kentin birçok noktasına Türkçe ve Kürtçe sesli sinyaliz..

Apple, AB Komisyonu'nun Kararını Temyize Götürüyor 00:35

Apple, AB Komisyonu'nun Kararını Temyize Götürüyor

Apple, Avrupa Birliği Komisyonu’nun İrlanda’da ödemesine hükmettiği 13 milyar euroluk vergi cezasına karşı bu hafta içinde temyize gidecek. Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji şirketinin kıdemli başkan yardım..

Abd, 35 Rus Diplomatı Sınırdışı Ediyor 01:00

Abd, 35 Rus Diplomatı Sınırdışı Ediyor

Amerika Birleşik Devletleri, 35 Rus diplomatı ‘istenmeyen adam’ ( persona non grata) ilan ederek ülkeden sınırdışı etme kararı aldı. Washington Büyükelçiliği ve San Fransisco Konsolosluğu’nda görevli 35 Rus diplomata ve..

Kılıçdaroğlu'ndan Adaylık Manevrası 01:47

Kılıçdaroğlu'ndan Adaylık Manevrası

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığına göz kırpıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın içerideki zatla Kılıçdaroğlu'nun bağlantısı çıkarsa şaşırmayın sözünü Kılıçdaroğlu, hükümet beni tutuklatmak ist..

Donald Trump'ın Çin Sevgisi 03:00

Donald Trump'ın Çin Sevgisi

Amerika Birleşik Devletleri Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump'ın Çin sevgisi(!)..

  • JET TV tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Arafat'ta Vakfe Duası 03:45

Arafat'ta Vakfe Duası

Arafat'ta Diyanet İşleri Başkan Vekili Ekrem Keleş tarafından vakfe duası yapıldı...

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak 04:01

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım, Halep'teki insan kıyımına karşı bin 500 yardım tırının akşam saatlerinde bölgeye ulaşacağını ve beraberinde gelen 20 bin kişinin, bölgeden son ..

Çin Temiz Enerjiye 361 Miilyar Dolar Ayırdı 01:00

Çin Temiz Enerjiye 361 Miilyar Dolar Ayırdı

Çin Halk Cumhuriyeti, 2020 yılına kadar yenilenebilir enerji kaynaklarına 361 milyar dolara karşılık gelmek üzere 2 buçuk trilyon yen tutarında yatırım yapacak. Dünyanın en büyük enerji piyasasına sahip Çin’de Ulusal En..

Abd İstihbaratı_ Siber Saldırı Emrini Bizzat Putin Verdi 00:57

Abd İstihbaratı_ Siber Saldırı Emrini Bizzat Putin Verdi

Amerika Birleşik Devletleri’nde 8 Kasım’da yapılan başkanlık seçimlerine yönelik siber saldırılarla ilgili hazırlanan istihbarat raporu kamuoyuyla paylaşıldı. Amerikan Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA), Federal Soruştu..

Beşiktaşlı Pedro Franco Resmen Boluspor’da 02:40

Beşiktaşlı Pedro Franco Resmen Boluspor’da

TFF 1. Lig takımlarından Boluspor, Beşiktaş'lı Pedro Franco ile 1 yıllık kiralık olarak sözleşme imzaladı. TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor, Beşiktaş'ın Kolombiyalı stoperi Pedro Franco'yu 1 yıllığına kiraladı. Karaçayır..

Külliye’nin Masrafı CHP’li Vekilin Telefon Faturası Kadar Değil 01:17

Külliye’nin Masrafı CHP’li Vekilin Telefon Faturası Kadar Değil

AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan'dan muhalefetin saray söylemlerine sert yanıt verdi. Turan,'Sizin baştan beri dediğiniz sarayın ekonomisi, bu milletin on beş yıldan beri her katmanıyla beraber büyüdüğünün fotoğr..