#Başkan muharrem usta

First Lady Michelle Obama Veda Konuşmasını Yaptı 01:08

First Lady Michelle Obama Veda Konuşmasını Yaptı

Amerikan Başkanlığı’nı devretmeye hazırlanan Barack Obama’nın eşi Michelle Obama veda konuşmasını yaptı. First Lady Obama, Beyaz Saray’da düzenlenen eğitimle ilgili bir etkinlikte yaptığı duygusal konuşmada Amerikalı gen..

ABD ordusu geniş katılımla Polonya'da 00:43

ABD ordusu geniş katılımla Polonya'da

NATO tatbikatı dikkatleri Polonya’ya çevirdi. Orta Doğu’da yaşanan sürecin yanısıra Amerika Birleşik Devletleri’ndeki başkan değişimi döneminde Rusya ve Avrupa’ya dönük politikaların yüksek sesle tartışılması devam ederk..

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret 01:48

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret

Rus istihbaratının Amerikan seçimlerine etki ederek Donald Trump’ın başkan seçilmesine yardım ettiği iddiaları Moskova’daki siyasi gündemin ana maddesi olmayı sürdürüyor. Amerikan istihbarat örgütleri seçimlere müdahale..

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi 02:04

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi

Manisa'nın Gördes ilçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ile Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un içerisinde bulunduğu araç, yoğun sis nedeniyle meydana gelen zincirleme kazaya karıştı. Kazada, Kaymakam Bilgin, Belediye Başkan..

Devlet Bahçeli Erdoğan'ın Yanındayız 04:29

Devlet Bahçeli Erdoğan'ın Yanındayız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İdlib operasyonuyla ilgili, MHP olarak bu tutarlı politikalar devam ettiği sürece ve terörle mücadelede herhangi bir yılgınlığa düşmemek kaydıyla MHP Cumhurbaşkanının yanındadır dedi...

Davos'ta Trump Soruları 01:32

Davos'ta Trump Soruları

İsviçre’nin Davos kasabasında düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu, siyaset ve iş dünyasından liderler başta olmak üzere 100 aşkın ülkeden 3 bine yakın kişinin katılımıyla dün açılışını yaptı. Amerika Birleşik Devletleri’nd..

Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi 00:56

Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, görevi devraldığı yemin töreni esnasında Filistin’de de protesto edildi. Filistinliler Trump’ın Amerikan Büyükelçiliği’ni İsrail’in başkenti Tel Aviv’den Kudüs’e taşıma planlarına tepk..

Formula 1'de Ecclestone Dönemi Kapandı 00:38

Formula 1'de Ecclestone Dönemi Kapandı

Bernie Ecclestone’un Formula 1’in tepe yönetimindeki 40 yıllık serüveni son buldu. Dünyanın en büyük motor sporları organizasyonunun sahibi Liberty Media, 86 yaşındaki Ecclestone ile yollarını ayırdı. Formula 1’i yakın ..

Talimatı Verdi_ Sınıra Duvar Örülüyor 01:39

Talimatı Verdi_ Sınıra Duvar Örülüyor

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, Meksika sınırına duvar örme vaadini hayata geçirmek için ilk resmi adımı attı. Trump, iki ülke sınırına duvar örülmesiyle kaçak göçmenlere göz yuman eyaletlere mali yaptırım içeren iki..

Metal Fırtın  ABD-Türkiye Kavgası 06:28

Metal Fırtın ABD-Türkiye Kavgası

2004 yılıydı. TBMM Başkanı Bülent Arınç, Meclis'in işleyişini geliştirmek için, her partiden milletvekilinin olduğu 'Demokrasi Komitesi' kurmuştu. Bu komite 2004 yılı sonuna doğru çeşitli temaslarda bulunmak için ABD'ye ..

 Bahçeli Beka Mücadelesinde Sonuna Kadar Omuz Omuzayız 01:25

Bahçeli Beka Mücadelesinde Sonuna Kadar Omuz Omuzayız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hükümete çağrıda bulunuyorum: Beka mücadelesinde sonuna kadar omuz omuzayız; zalimlere karşı aynı noktadayız. dedi...

Başbakan Yıldırım'dan Esnafa Müjde 03:22

Başbakan Yıldırım'dan Esnafa Müjde

AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM Grup toplantısında konuştu...

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de 01:57

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de

İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni başkanı Donald Trump’ı makamında ziyaret eden ilk hükümet lideri olacak. May, ülkesi ile Washington arasındaki sıkı ilişkileri daha da güçlendirme he..

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

24 Yıllık Yatak Esareti Sona Erdi 00:46

24 Yıllık Yatak Esareti Sona Erdi

Dursunbey'e bağlı Osmaniye mahallesinde yaşayan ve geçirdiği rahatsızlık sonucu yaklaşık 24 yıldan bu yana yatağa bağımlı olarak yaşayan Selami Çevdir'in 2. kattaki evine belediye tarafından özel asansör yapıldı. Montajı..

Bursa Belediye Başkanı İstifa Etmedi 00:48

Bursa Belediye Başkanı İstifa Etmedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istifasını istediği belediye başkanlarını açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bosna Hersek’ten döndü. Bosna dönüşünde kendisini..

Eski ABD Başkanlarını Biraraya Getiren Kampanya 01:30

Eski ABD Başkanlarını Biraraya Getiren Kampanya

Hala hayatta olan tüm eski ABD başkanları kasırga felaketlerinin yaralarını sarmak için düzenlenen bağış kampanyasında buluştu. Başkan Donald Trump ise video mesajı gönderdi...

Abe  Güçlü ve Kararlı Bir Diplomasi Yürüteceğiz 01:24

Abe Güçlü ve Kararlı Bir Diplomasi Yürüteceğiz

Japonya’da resmi sonuçları açıklanan erken seçimlerden Başbakan Şinzo Abe zaferle çıktı. Vakit kaybetmeden Kuzey Kore sorununa odaklanan Abe, Çin, Rusya ve Amerika Birleşik Devletleri ile “Güçlü ve kararlı bir diplomasi”..

BND-FETÖ İşbirliği Belgelendi 02:36

BND-FETÖ İşbirliği Belgelendi

Alman İstihbaratının FETÖ ile işbirliği Arka Plan programında deşifre edildi. Programa konuk olan A Haber İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek şok etkisi yapacak ayrıntıları paylaştı. İşte o çarpıcı açıklamalar... 17 Ara..

BM_ Her 10 Dakikada Bir Yemen'de Bir Çocuk Açlıktan Veya Hastalıktan Ölüyor 01:01

BM_ Her 10 Dakikada Bir Yemen'de Bir Çocuk Açlıktan Veya Hastalıktan Ö

Birleşmiş Milletler savaşın vurduğu Yemen’de bu sene açlık krizinin başlayacağı uyarısında bulundu. Ülkede 14 milyon kişinin gıda yardımına ihtiyacı olduğunu söyleyen Birleşmiş Milletler İnsani İlişkilerden Sorumlu Başka..

Trump Vize Yasaklarını Savundu 01:19

Trump Vize Yasaklarını Savundu

Amerika Birleşik Devletleri’nde Başkan Donald Trump’ın Müslüman nüfusun yoğun olduğu yedi ülke için vize sınırlaması getiren kararı üzerindeki tartışmalar büyüyor. Trump yönetimi ülkede infial uyandıran seyahat yasağınd..

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı 01:13

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı

artışmalı kararlara imza atan ABD Başkanı Donald Trump’ın İngiltere’den aldığı resmi davet, İngiliz hükümetini ve kraliyet ailesini zor duruma soktu. Trump’ın ziyaretinin iptal edilmesini isteyen on binlerce kişi dün ba..

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Bu Büyük Bir Terbiyesizliktir 02:48

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Bu Büyük Bir Terbiyesizliktir

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Bülent Tezcan'ın Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan Beyefendi hakkında söylediği sözleri kabul etmek mümkün değildir. Bu büyük bir terbi..

  • PengoTV tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AK Parti Sözcüsü Ünal'dan Cam Filmi  Açıklaması 00:29

AK Parti Sözcüsü Ünal'dan Cam Filmi Açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti milletvekilleriyle bir araya geldi. Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal, cam filmi yasağı ile ilgili soruyu yanıtladı...

Kılıçdaroğlu  Atatürk Hepimizin Ortak Değeri 01:30

Kılıçdaroğlu Atatürk Hepimizin Ortak Değeri

Genel Başkan Kılıçdaroğlu Bugünlerde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik bir sevgi dalgası var. Bu bizi son derece memnun ediyor. Çünkü Atatürk hepimizin ortak değeri. dedi...

Zimbabve'de Bir Garip Darbe 03:59

Zimbabve'de Bir Garip Darbe

Zimbabve Devlet Başkanı Robert Mugabe'nin geçen hafta Başkan Yardımcısı Emmerson Mnangagwa'yı görevden alarak, partisi Zanu-PF'nin liderliği ve dolayısıyla başkanlık için eşi Grace Mugabe'yi uygun gördüğünü belli etmesi ..

Trump Kızdı; Abd İran'a Ekonomik Yaptırım Uyguladı 01:25

Trump Kızdı; Abd İran'a Ekonomik Yaptırım Uyguladı

Amerika Birleşik Devletleri ile İran arasındaki ilişkiler İran’ın füze denemesinin ardından gerginleşti. Tahran’a tepki gösteren Başkan Donald Trump, İran’ın “ateşle oynadığını” belirtti. Trump kendisinin Obama gibi “naz..

Federal Yargıç, Donald Trump'ın Vize Yasağını Durdurdu 01:09

Federal Yargıç, Donald Trump'ın Vize Yasağını Durdurdu

ABD’de federal bir yargıç, Başkan Donald Trump’ın 7 Müslüman ülke ve mültecilere getirdiği ülkeye giriş yasağını geçici olarak durdurma kararı aldı. Seattle kentinde görev yapan yargıç James Robart hükümetin vize yasağı..

BMW X7 2018'de Nelere Benzeyebilir 02:45

BMW X7 2018'de Nelere Benzeyebilir

Bu klipte bu konsept otomobilin arkasındaki fikirler hakkında daha fazla bilgi edinmek için BMW Concept X7 iPerformance'ı yakından inceleyelim. BMW Group Design Kıdemli Başkan Yardımcısı Adrian van Hooydonk, otomobilin d..

  • BETA tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd Başkanı Trump ve Eşi Şükran Günü Sahil Güvenlik Muhafızlarına Sandviçleri El Ele Verdi 03:34

Abd Başkanı Trump ve Eşi Şükran Günü Sahil Güvenlik Muhafızlarına Sand

Abd Başkan Donald Trump ve First Lady Melania Trump, 23 Kasım Şükran Günü'nde, Florida, Lake Worth şehrindeki bir sahil güvenlik istasyonunu ziyaret etti. Trump Akşamları ailesiyle ve arkadaşlarıyla geleneksel şükran gün..