#Başkan muharrem usta

'Kılıçdaroğlu Siyaset Çöplüğündeki Yerini Alacak' 02:25

'Kılıçdaroğlu Siyaset Çöplüğündeki Yerini Alacak'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal: (Kılıçdaroğlu'nun iddiaları) Bir kez daha kendi iftirasında, kendi yalanında boğulacaktır. Cumhurbaşkanımızla ve ailesiyle ilgili çirkin iftiralarının hakikati ort..

İTO Başkanı Çağlar Son Yolculuğuna Uğurlandı 01:52

İTO Başkanı Çağlar Son Yolculuğuna Uğurlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım dün yaşamını yitiren İTO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı İbrahim Çağlar için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camisi'nde düzenlenen cenaze namaz..

Başbakan Yıldırım  Suriye'de İşler Düzeliyor 02:18

Başbakan Yıldırım Suriye'de İşler Düzeliyor

AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığınca Anadolu Dünya Dolu sloganıyla Point Hotel'de düzenlenen Göç ve Uyum Sempozyumu nda katılımcılara hitap etti...

Başbakan Binali Yıldırım Almanya'da 00:44

Başbakan Binali Yıldırım Almanya'da

Başbakan Binali Yıldırım, özel uçak TUR ile TSİ 22.50'de Almanya'nın Münih kentine geldi. Başbakan Binali Yıldırım'ı, Münih Franz Josef Strauss Havalimanı'nda, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve eşi Hülya Çavuşoğlu, ..

Adil Öksüz'ün Yengesine Gözaltı 00:27

Adil Öksüz'ün Yengesine Gözaltı

Karabük'te, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ'nün hava kuvvetleri imamı olduğu belirtilen firari Adil Öksüz'ün yengesi gözaltına alındı. Ad..

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a  Diyanet Çağrısı 04:18

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a Diyanet Çağrısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP’li Deniz Baykal’ın, Trabzon’daki sözlerini eleştirerek, “Diyanet İşleri Başkanlığı’na git de orada Peygamberimiz ile ilgili hangi sözler edilir, hangi sözler edilemez orada öğrenmen la..

Hande Yener Yeni İmajıyla Dikkat Çekti Hande Yener'den Bomba Açıklamalar 07:26

Hande Yener Yeni İmajıyla Dikkat Çekti Hande Yener'den Bomba Açıklamal

Kıbrıs'ta yıldızlar geçidi; Yavru vatan Kıbrıs'ta Niran Ünsal, Aşkın Nur Yengi ve İzzet Yıldızhan sahne aldı ve sahne performanslarıyla beğeni topladı. Kıbrıs'ta sahbe alan bir başkan isim olan Hande Yener yeni imajıyla ..

  • BETA tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul 03:50

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul Şarkı Sözleri Ya ya ya 2016 Üsküdar-Kadıköy stili 216. Biatch [Verse 1: Sans] Voh, voh. Herkes düşman, yapma Aşka düştü başkan Başka düştün aşktan Kaç, kelam kalem kırandan burala..

Recep Tayyip Erdoğan Tahliye Oldu 07:00

Recep Tayyip Erdoğan Tahliye Oldu

24.07.1999 Siirt'te yaptığı konuşma nedeniyle aldığı 10 aylık hapis cezasının infazı için 120 gün Pınarhisar Kapalı Ceza ve Tevkifevi'nde hükümlü olarak kalan İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Recep Tayyip Erdo..

Donald Trump, H1B Vizesi Yönetici Sicilini İmzalıdı 03:20

Donald Trump, H1B Vizesi Yönetici Sicilini İmzalıdı

Başkan Donald Trump'ın Salı günü, yüksek vasıflı işler için ABD'ye işçi getiren geçici bir vize programında değişiklikler yapacak bir yönetici kararı imzalaması bekleniyor. Reuters'in bildirdiğine göre, Amerikalılar Alı..

Pembe Panterin Nerede Olduğunu Bulduk 01:18

Pembe Panterin Nerede Olduğunu Bulduk

Çizgi filmleriyle büyüdüğümüz Pembe Panterin hazin sonunu izliyoruz bazı borçlardan dolayı marketlerde kasiyerlik yapmaya başlayan Pembe Pantere Allah yardım etsin .Üzdün be bizi başkan ...

  • JET TV tarafından
  • 1.185 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ravza Kavakcı Kan: 'Seçme Ve Temsil Hakkına 7 Haziran'da Sahip Olduk' 00:16

Ravza Kavakcı Kan: 'Seçme Ve Temsil Hakkına 7 Haziran'da Sahip Olduk'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı Kan, Türkiye’de yaşayan kadınların seçme ve temsil hakkına tam manasıyla 7 Haziran 2015’te kavuştuğunu dile getirdi...

Ravza Kavakcı Kan: 'Seçme ve temsil hakkına 7 Haziran’da sahip olduk' 00:16

Ravza Kavakcı Kan: 'Seçme ve temsil hakkına 7 Haziran’da sahip olduk'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı Kan, Türkiye’de yaşayan kadınların seçme ve temsil hakkına tam manasıyla 7 Haziran 2015’te kavuştuğunu dile getirdi...

Gümüşhane’de yüzlerce yıllık gelenek sürdürülüyor 09:43

Gümüşhane’de yüzlerce yıllık gelenek sürdürülüyor

Gümüşhane’nin merkeze bağlı Karamustafa köyünde yüzyıllardır yörede kutlanan ve Rumi takvime göre yeni yıl sayılan ‘Kalandar’ programında eğlenceli anlar yaşandı. Oynanan oyunlarda Belediye Başkan Vekili ve gazeteciler d..

İşte CHP'nin İstanbul İçin Yaptıkları 01:16

İşte CHP'nin İstanbul İçin Yaptıkları

Vakit, CHP'nin belediye başkanlığı yaptığı dönemdeki İstanbul'u gözler önüne serdi. İşte CHP'li belediyelerin İstanbullulara yaşattığı unutulmaz kareler.... 1994'ten önce CHP'li Nurettin Sözen'in İstanbul Büyükşehir B..

HSYK'dan Son Dakika FETÖ İhraç Kararı 01:46

HSYK'dan Son Dakika FETÖ İhraç Kararı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), 'Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ)' soruşturması kapsamında, 107 hakim ve savcıyı meslekten ihraç etti. Son dakika habere göre, ihraç edilen hakim ve savcılar hakkında gözaltı kar..

Pixels Film İzle 1:45:49

Pixels Film İzle

Pixels hd izle, Dünyayı saran uzaylılardan kurtarmak için iş başına koyulma vaktidir. Uzaylılar oyunlarından esinlenerek onların videolarını araştırarak ve sonunda çözerek dünyaya saldırmaya başlarlar. ABD Başkan'ı Bu du..

  • Tv Series tarafından
  • 7.795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ramazanda ilgi Odağı Abant Gölü Oldu 03:35

Ramazanda ilgi Odağı Abant Gölü Oldu

Abant Ramazan'da da ilgi odağı oldu BOLU - Bolu'nun doğal güzelliklerinden olan Abant Tabiat Parkı, Ramazan ayında serin bir tatil geçirmek isteyen turistlerin ilgi odağı oldu. Bolu'ya yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta..

Ali Koç: Önümüzdeki aylar çok büyük önem taşıyor 01:16

Ali Koç: Önümüzdeki aylar çok büyük önem taşıyor

Fenerbahçe kongre üyelerine ve taraftarlara seslenen Spor Kulübü Başkan Adayı Ali Y. Koç, “Önümüzdeki aylar benim için çok büyük önem ve heyecan taşıyor; desteğiniz benim için çok kıymetli” dedi...

MYK sonrası AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'dan flaş açıklamalar 01:46

MYK sonrası AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'dan flaş açıklamalar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan MYK toplantısının ardından basın toplantısı düzenledi...

İsrail Meclisinde Pankart Açtılar Kudüs Filistin'in Başkentidir 00:32

İsrail Meclisinde Pankart Açtılar Kudüs Filistin'in Başkentidir

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in İsrail meclisindeki konuşması sırasında “Kudüs Filistin'in başkentidir” yazılı pankart açan 13 Arap İsrailli milletvekili güvenlik tarafından zorla dışarı çıkarıldı...

Zeytinburnu'nda Mehmetçik'e Destek Yürüyüşüne Saldırı Anları 01:22

Zeytinburnu'nda Mehmetçik'e Destek Yürüyüşüne Saldırı Anları

Zeytinburnu'nda Afrin operasyonuna katılan Mehmetçiklere moral vermek için bir grupla birlikte yürüyüş yapan Osmanlı Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Bahri Örnek'in olduğu bölgeye doğru ateş açıldı. Saldırı sırasında grup..

HDP Kongresinde Skandal İhanet Sözleri 00:30

HDP Kongresinde Skandal İhanet Sözleri

HDP 3. Olağan Kongresi'nde konuşan Eş Genel Başkan Kemalbay, skandal açıklamalar yaptı. Kemalbay, Zeytin Dalı Harekatında hedef alınan terör unsurlarına sahip çıktı, 'halk' olarak tanımladığı teröristlerin kendilerini ko..

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu 03:07

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu

Kozluk ilçesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan genç müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın cenazesi, Batman’da düzenlenen töreninin ardından Ankara’ya uğurlandı. Törende, gözyaşları sel oldu. Batman'ın..

Sivrihisar Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali Son Gününde 05:33

Sivrihisar Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali Son G

Sivrihisar Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali son gününde Başkan Yüzügüllü geride kalan 2 günü değerlendirdiESKİŞEHİR - Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, son gününe gelinen Sivrihisar Ulusla..

Galatasaray’ın Efsane Futbolcularından Turgay Şeren Mezarı Başında Anıldı 04:11

Galatasaray’ın Efsane Futbolcularından Turgay Şeren Mezarı Başında Anı

Galatasaray’ın efsane futbolcularından Turgay Şeren, vefatının 1. yıl dönümünde kabri başında anıldı. Galatasaray’ın efsane kalecilerinden Turgay Sabit Şener, vefatının 1. yıl dönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabr..

  • OFSAYT tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muammer Bilgiç: 'Ana Haber Bültenleri Korku Filmi Yayınlar Gibi Sunuluyordu' 02:18

Muammer Bilgiç: 'Ana Haber Bültenleri Korku Filmi Yayınlar Gibi Sunulu

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Genel Başkan Yardımcısı Muammer Bilgiç, 28 Şubat sürecinde ana haber bültenleri korku filmi yayınlar gibi sunuluyordu. 'Postmodern darbe' deniyor ama bunun da sebebi bir algı operasyonunun ..

MHP Kurultayında Bahçeli'nin Nazar Dualı Yüzüğü Dikkat Çekti 01:41

MHP Kurultayında Bahçeli'nin Nazar Dualı Yüzüğü Dikkat Çekti

MHP'nin 12. Olağan Kurultayı gerçekleştirildi. Genel Başkan Devlet Bahçeli kurultay için nazar dualı yüzüğünü yaktı...

Başbakan Yıldırım'dan CHP'li Özel'e Tarihi Ayar 01:08

Başbakan Yıldırım'dan CHP'li Özel'e Tarihi Ayar

TBMM'de yapılan özel oturumda tansiyon yükseldi. Başbakan Yıldırım CHP'li Özgür Özel'e tarihi bir cevap verdi. CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel'in 'Başbakan'ın 15 Temmuz gecesi emniyetli bir bölgeye götürüldü' iddiasına..

Chp'li Aykut Erdoğdu Şaşırdı Allah'ın Oğlu Gelse Alamaz 00:22

Chp'li Aykut Erdoğdu Şaşırdı Allah'ın Oğlu Gelse Alamaz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, katıldığı bir televizyon programında skandal ifadeler kullandı. Erdoğdu, sandık güvenliği ile ilgili konuşurken bir anda 'Biz o sandığı alalım Allah'ın oğlu gelip bizden onu ala..