#Başkan muharrem usta

İran sınırına duvar örme çalışmaları başladı 05:55

İran sınırına duvar örme çalışmaları başladı

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, 2022 yılı içinde 41 bin düzensiz göçmenin geçişinin engellendiğini belirterek, “Sosyal medyada eski görüntüler yeniymiş gibi paylaşılıyor. Biz o bölgede..

Trump İran İle Nükleer Anlaşmayı Uzattı 00:14

Trump İran İle Nükleer Anlaşmayı Uzattı

ABD Başkanı Donald Trump, İran'la nükleer anlaşmayı devam ettirme kararı aldı. Başkan Trump, Tahran'ın ABD yaptırımlarından kurtulmasına izin vererek ABD'nin İran Nükleer Anlaşmasına katılımını onayladı. Bu onaylamanın s..

ABD İsrail Büyükelçiliği Kudüs'e Mayıs Ayında Taşınacak 01:18

ABD İsrail Büyükelçiliği Kudüs'e Mayıs Ayında Taşınacak

ABD Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin İsrail büyükelçiliği'nin Kudüs'e Mayıs ayında taşınacağını açıkladı. Daha önce Reuters haber ajansına konuşan Amerikalı bir yetkili de ABD'nin İsrail büyükelçiliğini Kudüs'e Mayıs ayında..

Arınma Gecesi 3 Seçim Yılı Türkçe Dublaj Hd İzle 1:48:47

Arınma Gecesi 3 Seçim Yılı Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bir geceliğine bütün yasakların serbest bırakıldığı Amerikan geleneği Arınma Gecesi (Purge) 2025 yılında ilk kez kapılarını dünyanın çeşitli yerlerinden sadece bu etkinlik için gelen ziyaretçilere açmıştır. Gece..

CHP'li Öztürk Yılmaz'ın Canlı Yayında 'Zırhlı Araç-Telefon' İmtihanı 01:27

CHP'li Öztürk Yılmaz'ın Canlı Yayında 'Zırhlı Araç-Telefon' İmtihanı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, konuk olduğu programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faaliyetleri için 'harcama' imasında bulundu. Devletin verdiği uçakla önce Kurultaya ardından referandum programına gitmemesi ger..

Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman 02:27

Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman

Kolombiyalı gazeteci Virginia Vallejo, 1981 yılında, uyuşturucu kaçakçılığıyla para kazanıp iktidarı ele geçiren ve dostlarını ülkenin yeni nesil zengin insanlarına dönüştüre Pablo Escobar ile bir ilişkiye başlar. Escoba..

Ben Fero  -  Kimlerdensin 04:06

Ben Fero - Kimlerdensin

Ben Fero - Kimlerdensin Müzik Dinle Sözler: Nakarat Gönder gelsin - Sen gönder bas ses versin Üç kez dinler - Ezberler ezberlersin Herkes Mersin - Hep tersin ben hep tersin Kimlerdensin - Herkes der kimlerdensin (x..

Sevda Kuşun Kanadında 5.Bölüm 2:16:55

Sevda Kuşun Kanadında 5.Bölüm

Arif son anda MTTB’ye yerleştirilen silahları fark eder. Bu silahları bir araziye Ömer ve Mustafa’yla açtıkları çukura gömerken fotoğrafları çekilir. İbrahim Başkan ve arkadaşları ise silah baskınının şaşkınlığını yaşark..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 28 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 6.Bölüm (Sezon Finali) 2:28:54

Sevda Kuşun Kanadında 6.Bölüm (Sezon Finali)

Tümay, Arif’e inanır ve Tarık’ı artık bir katil olarak görür. Tarık ise Zafer’in gözünden düştüğünü bildiğinden son bir oyun oynayıp öylece ortadan yok olmayı planlar. Işık, Zafer’e gidip Tarık’tan kendilerini korumasını..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dünya Sağlık Örgütü şefi, Coronavirus'un yayılmasının “belirleyici bir noktaya” ulaştığını söyledi ... 01:28

Dünya Sağlık Örgütü şefi, Coronavirus'un yayılmasının “belirleyici bir

Dünya Sağlık Örgütü şefi, Coronavirus'un yayılmasının “belirleyici bir noktaya” ulaştığını söyledi ve hükümetleri bunu önlemek için “agresif” önlemler almaya çağırdı.“Her ülke ilk vakasına, ilk kümesine, toplumun bulaşma..

Karadeniz’in Doğa ve Mimarisini Koruyan Mahalle- Yeşilce 04:49

Karadeniz’in Doğa ve Mimarisini Koruyan Mahalle- Yeşilce

Ordu'nun doğal güzellikleri arasında kırmızı çatıları ve beyaz dış cepheli evleriyle dikkatleri çeken Mesudiye ilçesindeki Yeşilce Mahallesi, görenleri hayran bırakıyor. Ordu'nun, büyükşehir belediyesi olmasıyla birlikte..

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı 08:00

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı

Rize’de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış, sel ve heyelanlara yol açtı. Sel sularına kapılan Ali Uzun'un sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılırken, 11 kişi yaralı kurtarıldı, 2 ev çöktü, mahsur kalan..

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor 04:29

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor

Kocaeli’de yapımına devam edilen, tamamlandığında Kocaeli ile İstanbul’u birleştirecek Gebze-Darıca metro hattının inşaatında çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İstanbul ve Kocaeli aras..

Kapıköy Sınır Kapısı açılıyor 04:18

Kapıköy Sınır Kapısı açılıyor

Van'da, 24 Mart'ta koronavirüs tedbirleri kapsamında araç ve yaya geçişlerine kapatılan Türkiye'nin İran'a açılan Saray ilçesindeki Kapıköy Gümrük Kapısı, gelecek hafta yeniden yaya geçişlerine açılıyor. Van Valisi ve Bü..

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolünde 05:56

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolün

Van'da, evde izolasyon kurallarını ihlal eden koronavirüs hastaları, polis ekipleri eşliğinde ambulanslarla Tuşba ilçesindeki Süleyman Şah Öğrenci Yurdu'na yerleştirilmeye başlandı. Yurt önünde tulum giyip, maske takan p..

Türkiye’nin Yer Fıstığı Üretiminin Yüzde 60’ı Adana’dan 05:45

Türkiye’nin Yer Fıstığı Üretiminin Yüzde 60’ı Adana’dan

Türkiye’nin yer fıstık ihtiyacının yüzde 60'ını tek başına karşılayan Adana'da hasat başladı. Fıstığın kilogramı ortalama 9 ile 10 liradan alıcı bulurken fiyatı ve verimi çiftçiyi sevindirdi. Türkiye genelinde 440 bin de..

Selçuklu MHP’den Askıda Ekmek Kampanyasına Destek 02:23

Selçuklu MHP’den Askıda Ekmek Kampanyasına Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin başlattığı ‘askıda ekmek’ kampanyasına destek vererek muhalefetin bu konuda yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. MHP lid..

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor 03:00

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor

Vatandaşlar son dönemlerde fahiş oranda artan ikinci el otomobil fiyatlarından yana dert yanarken, kış sezonuna doğru fiyatlarda her yıl olduğunu gibi bir düşüş olmayacağı tahmin ediliyor. İkinci el otomobil pazarında Ko..

Adanalı doğa tutkunları, Kayseri'nin saklı güzelliklerini keşfetti 02:40

Adanalı doğa tutkunları, Kayseri'nin saklı güzelliklerini keşfetti

Adana Profesyonel Doğa ve Su Sporları Kulübü (PRODOSS), Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesindeki Soğanlı Vadisi ile Avla Kanyonu'nda tarih ve doğa gezisi düzenledi. Egzotik bir yapıya sahip, yer yer bir metreye kadar daralan ..

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı 02:39

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı

Çay Üreticileri Dayanışma Derneği (ÇAYÜDAD) Başkanı Mustafa Mavi, Rize dışında İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli gibi büyükşehirlerde yaşayan çay üreticilerine tam kapanmanın başlayacağı 29 Nisan Perşembe akşamından önce ..

Sınır Kentinde Korona Tedbirleri Arttırılıyor 03:19

Sınır Kentinde Korona Tedbirleri Arttırılıyor

Kilis’te artan korona virüs vakaları nedeniyle İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından yeni kararlar alınırken, 50 dekardan az arazisi olanların sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulmayacağı bildirildi. Kilis Valisi Rec..

Katarlılar Sınavsız Tıp Okuyacak İddiası Yalanlandı 02:20

Katarlılar Sınavsız Tıp Okuyacak İddiası Yalanlandı

Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Katarlı gençlere Türkiye'de sınavsız tıp eğitimi hakkı verildiği iddiasının gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Yükseköğretim sınavına saatler kala yapılan bu haber yüzbinlerce gencin t..

Adaçayı Hasadı Başladı! 02:36

Adaçayı Hasadı Başladı!

Kütahya'nın Karbasan köyünde adaçayı hasadına başlandı. Karbasan köyünde 61 ailenin adaçayı üretim işiyle uğraştığını söyleyen Köy Muhtarı Mehmet Bilkaya, ”Köyümüzde 2021 yılı adaçayı hasadına başladık. Yaklaşık 300 dönü..

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Alman mevkidaşı Baerbock'a Osman Kavala tepkisi! 29:24

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Alman mevkidaşı Baerbock'a Osma

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Alman Dışişleri Bakanı Baerbock ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Bakan Çavuşoğlu mevkidaşına sert sözlerle yüklenirken DAEŞ'le mücadele etmek istiyorsanız sahaya ine..

THE ECONOMIST AÇIKLADI! BÜTÜN DÜNYANIN GÖZÜ EGE'DE! SAVAŞ & KARA KIŞ | Atabey Hüseyin Hakkı Kahveci 1:21:15

THE ECONOMIST AÇIKLADI! BÜTÜN DÜNYANIN GÖZÜ EGE'DE! SAVAŞ & KARA KIŞ |

The Economist Açıkladı! Bütün Dünyanın Gözü Ege'de, Kara Kış ve Savaş Kapıda! Rusya, Türkiye'yi gaz ile tehdit ediyor! Atabey Hüseyin Hakkı Kahveci'den beklenen ve özlenen Ufuk Ötesi programında şok etkisi yaratacak açı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Ender AYAN - GÖKYÜZÜ 02:49

Ender AYAN - GÖKYÜZÜ

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; MASKENİ ÇEK SURATA ..

  • Ender AYAN tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Fosil Yakıt Aldatmacası 08:18

Fosil Yakıt Aldatmacası

Leroy Fletcher Prouty, Başkan John F. Kennedy'nin Genelkurmay Başkanları için Özel Operasyon Şefi olarak görev yaptı. ABD Hava Kuvvetleri'ndeki eski bir albay, askerlik görevinden banka yöneticisi olmak için emekli oldu...

  • STUDIO AS tarafından
  • 1 görüntüleme
  • 3 hafta önce
Fosil Yakıt Aldatmacası 08:18

Fosil Yakıt Aldatmacası

Leroy Fletcher Prouty, Başkan John F. Kennedy'nin Genelkurmay Başkanları için Özel Operasyon Şefi olarak görev yaptı. ABD Hava Kuvvetleri'ndeki eski bir albay, askerlik görevinden banka yöneticisi olmak için emekli oldu...

  • STUDIO AS tarafından
  • 1 görüntüleme
  • 3 hafta önce
KUZU ÇEVİRME , SIRIK KEBABI , LAMMGRILL 18:29

KUZU ÇEVİRME , SIRIK KEBABI , LAMMGRILL

İşte nasıl yapıldığı usta ellerden tarifi haydi seyredelim..

Ukrayna'nın Başkenti Kiev'de Oyuncak Bebek Fuarı Düzenlendi 01:57

Ukrayna'nın Başkenti Kiev'de Oyuncak Bebek Fuarı Düzenlendi

Ukrayna'nın Başkenti Kiev'de Oyuncak Bebek Fuarı Düzenlendi 197 sanatçı ve usta tarafından farklı teknikler kullanılarak yapılan binlerce bebek ziyaretçilere açıldı...