#Başkan tahmazoglu

Maho Ağa ve Aziz Başkan Vallaha Sataram Bu Köyü Ha ! 00:38

Maho Ağa ve Aziz Başkan Vallaha Sataram Bu Köyü Ha !

Komik bir video.Gülme garantili......

Başkan ve Yardımcısı - Bu Yaptığınız İnsanlığa Sığar mı? 02:54

Başkan ve Yardımcısı - Bu Yaptığınız İnsanlığa Sığar mı?

Hayatın türlü sıkıntısı içerisinde ''çocuk'' olmak isteriz ya. Deriz ya; çocuk olsam da hiçbir şeyi takmasam, üstümü kirletsem, amaçsızca koşuştursam, tüketsem, döksem, kırsam, gülsem, istediğim olmayınca ağlasam ve heme..

  • JET TV tarafından
  • 1.225 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldız Yağmuru Devam Edecek Mi Başkan Açıkladı! 02:18

Yıldız Yağmuru Devam Edecek Mi Başkan Açıkladı!

Antalyaspor'un genç başkanı Ali Şafak Öztürk, Samir Nasri'ye imzayı attırmasının ardından beIN SPORTS'un sorularını yanıtladı...

  • OFSAYT tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başkan İstifa Edince Dans Etmek 01:27

Başkan İstifa Edince Dans Etmek

Başkanın istifa haberini duyan dinleyiciler kahkaha atıp hepsi birlikte oynamaya başlıyorlar izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 624 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güney Koreli Başkan Ölü Bulundu 01:31

Güney Koreli Başkan Ölü Bulundu

Güney Kore'nin Başkenti Seul'un Belediye Başkanı Park Won-Soon ortadan kaybolunca geniş çaplı arama çalışması başlatılmıştı. Çok geçmeden Won-Soon'un cansız bedenine ulaşıldı...

Celil Hekimoğlu, Trabzonspor'a başkan adayı olacak mı 27:15

Celil Hekimoğlu, Trabzonspor'a başkan adayı olacak mı

Hekimoğlu Trabzon FK Kulübü Başkanı Celil Hekimoğlu 61Saat Spor Müdürü Hasan Tüncel ve 61saat köşe yazarı Arif Sırtkaya’nın sorularını cevaplandırdı...

Zeynep Baskan - Aşkın beni del'eyledi (Neset Ertas) 04:34

Zeynep Baskan - Aşkın beni del'eyledi (Neset Ertas)

Aşkın beni del'eyledi Yaktı yaktı kül eyledi El aleme kul eyledi Yar beni beni beni Yar beni beni beni Yar beni beni beni Mecnun'um sahra içinde Yunus'um derya içinde Eyüb'üm yara içinde Sar beni beni beni Sar beni be..

Zeynep Baskan -  Cerrahpasa 05:54

Zeynep Baskan - Cerrahpasa

ah gurbet zalim gurbet aglatirsin adami gozumde yas kalmadi birak sana yakami birak sana yakami [Nakarat] vay seni cerrahpasa icmem suyundan icmem icmem suyundan icmem oyyy birdahaki seneye yolcuda gelur gec..

Başkan Aktaş- 'Binalarla ilgili anormal bir durum gözükmüyor' 06:47

Başkan Aktaş- 'Binalarla ilgili anormal bir durum gözükmüyor'

Bursa'da tarihi tophane surları ve hisarının bulunduğu mahallede toprak kayması meydana geldi. Kayma meydana gelen yerde açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, binaların yorgun olduğunu ve son gün..

Mahir Başkan - Ateşte Kül Olaydım 03:32

Mahir Başkan - Ateşte Kül Olaydım

Söz & Müzik: Yavuz Bingöl Düzenleme: Sedat Sakarya..

Zeynep Baskan - Gectim Evin Basindan 05:21

Zeynep Baskan - Gectim Evin Basindan

geçtim evin başından hem geçtim hem seslendim hepisinden ziyade yarimi göreslendim evin dibi bahçeluk kırmadum pazisini allahım boyle yazdi alnumun yazisini yar evunuz var midur dört yani duvar midur ben seni seveyir..

Gaziantep Ak Parti Şahinbey Kurucu İlçe Başkanı Hayri Kamalı Şehitkamil Belediye Başkan Aday Adayı 02:23

Gaziantep Ak Parti Şahinbey Kurucu İlçe Başkanı Hayri Kamalı Şehitkami

Gaziantep Şehitkamil Belediye başkanlığı için aday adayı Hayri Kamalı başvurusunu yaptı. Ak Parti Şahinbey Kurucu İlçe Başkanı ve Saadet Parti Eski İl Başkanı Hayri Kamalı : Bu Bir Bayrak Bayrak Yarışı , olduğunu dile..

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. 04:16

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi.

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı 25 Aralık Mahallesi'nde ikamet eden Selma-Fatih Demir çifti yeni dünyaya gelen bebeğine 15 Temmuz gecesi yaşana..

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu 00:57

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu

K Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal oldu. Uysal'ın adaylığını Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya açıkladı. Uysal yaptığı ilk açıklamada AK Parti'nin İstanbul Bü..

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:35

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Barack Hüseyin Obama (Барак Обама) Amerikalı bir siyasetçi ve 44. ABD Başkanıdır. O ofise seçilen ilk Afrikalı Amerikalı ve komşu Birleşik Devletler dışında doğan ilk başkan. Honolulu, Hawaii'de dünyaya gelen Obama, Harv..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

İsrail Başbakanı Netenyahu,Trump İle Bir Araya Geldi 01:43

İsrail Başbakanı Netenyahu,Trump İle Bir Araya Geldi

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump Beyaz Saray’da İsrail Başbakanı Benyamin Netenyahu ile bir araya geldi. Başkan Trump ve İsrail Başbakanı Netenyahu düzenlenen ortak basın toplantısında masadaki konulara ..

Trump Telekulak İddialarını Kongre Soruştursun 00:55

Trump Telekulak İddialarını Kongre Soruştursun

ABD Başkanı Donald Trump, Barack Obama’nın seçimler sırasında, telefonlarını dinlettiği iddialarının araştırılmasını istedi. Beyaz Saray Kongre’ye 2016 yılında soruşturma gücünün yürütmenin başı tarafından suistimal edil..

Neden Donald Trump 03:08

Neden Donald Trump

Neden Donald Trump? Pardon Why Donald Trump? Ne Oldu? Robert De Nıro’lar, Robert Zemeckıs’ler Neydi O Demir Adam? Yok Tony Stark Değil. Hah!! Robert Downey Jr’lar. Atıp Tutuyorlardı Videolarda. Reis Seçilince Hepsi Apış..

300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını 02:23

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını Mersin'in Erdemli ilçesinde 29 Ekim günü doğan ilk bebeğe Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, cumhuriyet altını taktı. Minik kız bebeği ve ailesini hastane odasında ziyaret ede..

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne 01:09

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İl

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'nda konuşan İlker Başbuğ, CHP'li Tanrıkulu'nun 27 Nisan e-muhtırası ve Dolmabahçe görüşmeleriyle ilgili ..

Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı 01:31

Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında aralarında Adliyeye sevk edilen 20 kişiden 17’si tutuklandı. Mardin adliyesine Pazar günü çıkarılan 20 kişiden Mardin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşle..