#Başkan tahmazoglu yerinde İnceledi Şahinbey belediyesinden bir gençlik merkezi daha

Opel Astra Vs Peugeot 308 Karşılaştırma 14:17

Opel Astra Vs Peugeot 308 Karşılaştırma

Psa grubundan peugeot 308 ve opel astra nın tasarımlarına baktığımızda ikisinin de bilindik bir hatchback formunda olduğunu söyleyebilriz astra da alman dna sı düz hatlar peugeot da biraz daha estetik hatlar dikkat çekiy..

  • BETA tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı 03:43

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı

Zonguldak’ta Sarıkamış şehitlerini anma programında 63 metrelik dev Türk bayrağı açıldı. İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Sarıkamış şehitlerini anma programı düzenlendi. Madenci Anıtı önünde toplanan onlarca vat..

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurtardı 02:58

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurta

Kars’ta tarlada kargaların saldırısına uğrayan ve yaralanan Benekli Su Yelvesi’ni köylü kurtardı. Kargaların yaraladığı Su Yelvesi tedavisi yapılmak üzere Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne teslim edildi..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti 01:26

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti

Gaziantep Zeugma Müzesi'nden kaçak olarak Amerika'ya götürülen Çingene Kızı mozaiğinin parçaları 2018'de tekrar Türkiye'ye getirilmişti. O 12 parça eserin replikaları üretildi. Anlaşma gereği sergilenmek üzere ABD'nin Bo..

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, galericiler ise sıkıntılı 06:21

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, ga

Yol ve kaldırım üstüne satılık ya da kiralık araç koymak yasaklanıyor. Yeni düzenlemeyle yol ve kaldırım işgaline neden olan satılık ya da kiralık araçlar artık kaldırımları işgal edemeyecek. Karar sonrası bazı ilçelerde..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması 04:58

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi hakkında iddiaları gündeme getirdi. Turan, CHP’nin ambleminde altı ok olduğunu hatırlatarak, “CHP'nin hatırası var altı oka. Var mı?..

Pandispanya Tarifi  Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:45

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

Pasta tabanı yani pandispanya nasıl yapılır sadece videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı çok kolay olan bu tarifi yapmak için fazla bir malzemeyede ihtiyacınız yok. Pandispanya tarifimiz evde kolaylıkla hemen bulab..

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu 03:10

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu

Kendisi de bir süre cezaevinde kalmış olan Tuğba Özay’a kısa bir süre önce cezaevinden tahliye olan sanatçı Deniz Seki’nin kahramanlar gibi karşılanmasının eleştiri konusu olduğunun anımsatılması ve bu konudaki değerlend..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Asgari ücretin açıklanması ile birlikte işverene maliyeti de belli oldu 26:59

Asgari ücretin açıklanması ile birlikte işverene maliyeti de belli old

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret 2022 zammı için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda ilk olarak Çalışma Bakanı Vedat Bilgin asgari ücret zammı açıklaması yaptı. Bilgin taraflara..

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne 01:09

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İl

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'nda konuşan İlker Başbuğ, CHP'li Tanrıkulu'nun 27 Nisan e-muhtırası ve Dolmabahçe görüşmeleriyle ilgili ..

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Trump,Obama Döneminde İmzalanan 'İran'la Nükleer Anlaşma'yı Bozmaya Hazırlanıyor 01:24

Trump,Obama Döneminde İmzalanan 'İran'la Nükleer Anlaşma'yı Bozmaya Ha

ABD Başkanı Donald Trump'ın, ABD eski Başkanı Barack Obama döneminde İran'la 2015 yılında imzalanan nükleer anlaşmayı iptal etmeye hazırlandığı ileri sürüldü. ''ÜLKE ÇIKARLARINA UYGUN DEĞİL'' Amerikan medyasında çıkan ..

Gürcistan’ı Zehirli Asya Böcekleri Sardı 02:08

Gürcistan’ı Zehirli Asya Böcekleri Sardı

Gürcistan'ın 30'dan fazla bölgesinde zehirli Asya böceklerinin şehrin caddelerinde, evlerde ve ağaçlara yapışmış bir şekilde görüldüğü ve köylerde bir çok tarımsal ürüne ciddi zarar verdiği belirtildi. Gürcistan Devlet S..

Olay! Gülben Ergen’e Bostancı’dan Büyük Şok 00:51

Olay! Gülben Ergen’e Bostancı’dan Büyük Şok

“Gülbengate” skandalı Gülben Ergen için kabusa dönmeye başladı. Önce Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Çocuklar Gülsün Diye” projesini iptal etmesinin ardından bugün de Bostancı Gösteri Merkezi, 2 Aralık’taki Gülben Ergen kons..

  • BETA tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dwayne 03:15

Dwayne "Kaya" Johnson - 1 Yaşından 45 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Güneşli devletlerden selamlayan Miami, Florida, Johnson, WWE'deki karakteri The Rock ile en iyi tanınıyordu. NCAA'ya katılan güreş genleri kullanışlı geldi ve 1990'da Ulusal Şampiyonası ekibinin bir parçası oldu. Ayrı..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.404 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı 00:46

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı 00:51

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu 03:29

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, gece saat 02.30 sıralarında Okmeydanı'nda bulunan Gençlik Federasyonu Derneği binası..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine 04:00

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine

Bilgisayarlı tomografi (CT) tıbbi görüntülemede elde edilen en önemli gelişmelerden biriydi. Ancak, hastalar için bu tekniğin bir bedeli var: kullanılan yüksek dozda x ışını sağlığa zarar veriyor. Daha güvenli bir altern..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar 06:06

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar

Ordu'da Dr. Mehmet Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi’nde görevli öğretmenler tarafından koronavirüs salgınına karşı ateş ölçümü yapan, dezenfekten sıkan ve maske veren 'koronasavar' robot tasarlandı. Dış kapıya bağlı ol..

Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta 04:00

Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta

Bu aynalar güneş ışığına odaklı çalışıyor ancak sıcaklık oldukça yüksek. Görünüşte sonsuz ve kolay işleyen bir enerji kaynağına benziyor. Peki bu teknolojiyi daha da ileri bir noktaya taşımak için ne yapılabilir? Güneş ..

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına Aldı 06:57

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına A

Kocaeli’de yaşayan ve organları ters olarak dünyaya gelen Ayşe Doğan, doğum yapması riskli olmasına rağmen kendi canından vazgeçti. Doktorların, ‘Doğurursan yaşamazsın’ uyarılarını dinlemeyen genç kadın, bebeğini sağlıkl..