#Başkan tahmazoglu yerinde İnceledi Şahinbey belediyesinden bir gençlik merkezi daha

Kuru Fasülye Tarifi 04:15

Kuru Fasülye Tarifi

Lezzetli Kuru Fasülye Tarifi İçin Malzemeler: 2 su bardağı kuru fasülye (5-6 kişilik) Akşamdan veya 5-6 saat önce bol suda ıslatılmış 300-400gr. arası kuşbaşı dana veya koyun eti 1 büyük boy soğan 4-5 yemek kaşığı zeytin..

 Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte 05:26

Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte

Not : eğer domates kullanmayacaksanız önce 4 bardak köftelik bulguru 2 bardak kaynar su ile ıslatın10-15 dakika kadar bekletin soğan salça ve baharatları ilave edin iyice yoğurun ihtiyaç durumuna göre çok az daha su i..

Çözemiyorsun çünkü problemi yanlış tanımlamışlar, 00:22

Çözemiyorsun çünkü problemi yanlış tanımlamışlar,

Anlıyorum: - Çözemiyorsun çünkü problemi yanlış tanımlamışlar, - Harekete geçemiyorsun çünkü seni engelliyorlar, - Yapamıyorsun çünkü süreci yanlış tasarlamışlar, - Kendini ifade edemiyorsun çünkü seni anlamıyorlar, - Ge..

  • PengoTV tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak 02:20

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak

Çocuklar ve yetişkinlerde çevre bilinci oluşturmak amacıyla Ataşehir Belediyesi tarafından geliştirilen Konuşan Çöp Kovası “Geveze” Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde yerini aldı. Güneşten aldığı enerjiyle çalışan çöp kova..

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı 02:39

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı

Çay Üreticileri Dayanışma Derneği (ÇAYÜDAD) Başkanı Mustafa Mavi, Rize dışında İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli gibi büyükşehirlerde yaşayan çay üreticilerine tam kapanmanın başlayacağı 29 Nisan Perşembe akşamından önce ..

Airbnb'den Farklı Irk, Cinsiyet ve Dinin Önemli Olmadığını Hatırlatan Reklam 00:30

Airbnb'den Farklı Irk, Cinsiyet ve Dinin Önemli Olmadığını Hatırlatan

ABD başkanı Donald Trump'ın göçmen yasağı sonrası kolları sıvayan Airbnb politikaya tepkisini Super Bowl'da yayınladığı reklamla gösterdi. #Weaccept (Kabul ediyoruz) başlığıyla yayınlanan reklam, insanların sahip oldukla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 7.607 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Güney Kore yeni devlet başkanını 9 Mayıs'a kadar seçecek 01:08

Güney Kore yeni devlet başkanını 9 Mayıs'a kadar seçecek

Güney Kore'de yolsuzluk skandalı nedeniyle Devlet Başkanı Park Geun-hye'nin görevinden azledilmesi sonrası Ulusal Seçim Komisyonu en geç 9 Mayıs'a kadar sandığa gidileceğini açıkladı. Anayasa Mahkemesi'nin Park'ın devl..

Galatasaray'dan Flaş Feghouli Ve Sinan Gümüş Açıklaması 00:59

Galatasaray'dan Flaş Feghouli Ve Sinan Gümüş Açıklaması

Galatasaray bir yıldız ismi daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Başkan Dursun Özbek ve Futbol Direktörü Cenk Ergün Feghouli ile görüşmek için Fransa'ya gitmişti ve dün gece geç saatlerde İstanbul'a döndüler. İşte Cenk E..

  • OFSAYT tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BMW X7 2018'de Nelere Benzeyebilir 02:45

BMW X7 2018'de Nelere Benzeyebilir

Bu klipte bu konsept otomobilin arkasındaki fikirler hakkında daha fazla bilgi edinmek için BMW Concept X7 iPerformance'ı yakından inceleyelim. BMW Group Design Kıdemli Başkan Yardımcısı Adrian van Hooydonk, otomobilin d..

  • BETA tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Kılıçdaroğlu Siyaset Çöplüğündeki Yerini Alacak' 02:25

'Kılıçdaroğlu Siyaset Çöplüğündeki Yerini Alacak'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal: (Kılıçdaroğlu'nun iddiaları) Bir kez daha kendi iftirasında, kendi yalanında boğulacaktır. Cumhurbaşkanımızla ve ailesiyle ilgili çirkin iftiralarının hakikati ort..

İsrail Basını Obama'nın,  Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı 00:43

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımın

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı Obama'dan Gider Ayak YPG'ye Son Kıyak! Silah Yardımını Yeniden Başlattı İsrail basını, Trump'ın başkanlık yarışını kazanmasının a..

HSYK'dan Son Dakika FETÖ İhraç Kararı 01:46

HSYK'dan Son Dakika FETÖ İhraç Kararı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), 'Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ)' soruşturması kapsamında, 107 hakim ve savcıyı meslekten ihraç etti. Son dakika habere göre, ihraç edilen hakim ve savcılar hakkında gözaltı kar..

Pixels Film İzle 1:45:49

Pixels Film İzle

Pixels hd izle, Dünyayı saran uzaylılardan kurtarmak için iş başına koyulma vaktidir. Uzaylılar oyunlarından esinlenerek onların videolarını araştırarak ve sonunda çözerek dünyaya saldırmaya başlarlar. ABD Başkan'ı Bu du..

  • Tv Series tarafından
  • 7.797 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fırtına'dan Geri Adım! Burak Yılmaz Pahalı Geldi! 00:41

Fırtına'dan Geri Adım! Burak Yılmaz Pahalı Geldi!

Cumartesi günü ilk hazırlık mücadelesine çıkacak Trabzonspor'da transferde öncelik stoper ve orta saha mevkiilerinde... Hazırlıklarını Macaristan'da sürdüren Trabzonspor, ilk hazırlık maçında cumartesi günü Macaristan e..

  • OFSAYT tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emirates 15 Milyar Dolar Değerinde 40 Adet Boeing 787-10 Dreamliners Uçak Siparişi Verdi 01:26

Emirates 15 Milyar Dolar Değerinde 40 Adet Boeing 787-10 Dreamliners U

DUBAI- 40 adet Boeing 787-10 Dreamliners için 15,1 milyar dolar değerinde sipariş veren Emirates, Boeing türündeki geniş gövdeli uçak sayısını 204’e yükseltiyorDünyanın en büyük uluslararası havayolu Emirates, 40 adet Bo..

Eski Sevgili Türk Film İzle 1:23:23

Eski Sevgili Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Şeref Madalyası Film İzle 1:50:16

Şeref Madalyası Film İzle

Şeref Madalyası izle, Şeref Madalyası türkçe dublaj izle, Şeref Madalyası full izle, Şeref Madalyası hd izle, Bir CIA ajanının kaçırılması ile ajanın kurtarılması için kurulan ekibin verdiği zorlu mücadeleyi konu alan bi..

  • Tv Series tarafından
  • 5.590 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samson Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:46

Samson Türkçe Altyazılı Fragmanı

Samson Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Eski Ahit'in akıllara kazınan kahramanı Samson, insanüstü güçlere sahip olan bir adamdır. Silah olarak kullandığı oyma bir kemik sayesinde düşmanlarını darmaduman etmektedir..

MEG - ANNEM 03:10

MEG - ANNEM

Şarkı Sözleri: Yalnızlık ölüm kadar ansız Bi’ gül kara bahtım , yarınlarım onsuz ömrüm sana kalsın Ben annemin dualarında saklıydım Sanarsın herkesin bi’ derdi benmisim gibi Kanarsa gözlerim bu özlemin yan etkisi B..

Duyunca Şok Olacağınız Hindistan Hakkında 5 Şaşırtıcı Gerçek 03:33

Duyunca Şok Olacağınız Hindistan Hakkında 5 Şaşırtıcı Gerçek

Belgesel tadındaki yeni kısa videolardan anında haberdar olmak ve diğer tüm gelişmeleri takip etmek için kanalıma abone olmayı unutmayın. Konu Metni ; 5 - Tükürme Geleneği : Mumbaide tüküren insanların yakalanması içi..

Beşiktaş Ada'da Manşet Oldu! Türkiye'nin Chelsea'si 01:23

Beşiktaş Ada'da Manşet Oldu! Türkiye'nin Chelsea'si

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübü dünya çapında bir marka haline getirmeyi hedeflediklerini belirtti. İngiltere'nin Guardian gazetesinde, Beşiktaş, nasıl Türkiye'nin Chelsea'si olmayı hedefliyo..

  • OFSAYT tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gamze Topuz Ve Tümer Metin İkilisi Evleniyor Mu 01:01

Gamze Topuz Ve Tümer Metin İkilisi Evleniyor Mu

Eski futbolcu Tümer Metin, oyuncu sevgilisi Gamze Topuz ile önceki akşam Etiler’de görüntülendi. Aşk tazeleyen ikili, misafirleriyle birlikte yemek yedi. Bir dargın bir barışık ikili Gamze Topuz ve Tümer Metin, önceki ak..

  • BETA tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çok Kolay Tahinli Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 01:58

Çok Kolay Tahinli Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri kategorimize nefis bir kurabiye tarifi daha ilave ettik. Tahinli kurabiye tarifi videosu ile evde kolay ve hızlı bir kurabiye yapabilirsiniz. Lezzeti yerinde ve ağızda dağılan nefis tahinli kurabiye ay..

Eser Yenenler Yavrumuzu Oğuzhan Koç Dinleterek Büyütüyoruz 02:11

Eser Yenenler Yavrumuzu Oğuzhan Koç Dinleterek Büyütüyoruz

Eser Ve Berfu Yenenler Çifti Dün Akşam Harbiye’de Oğuzhan Koç’un Konserinde Görüntülendi. Bir Hayli Keyifli Olan Ünlü Çift “İnanılmaz Heyecanlıyız. Bir Hayal Daha Gerçekleştiriyoruz Çekirdek Aile Olarak Buradayız. Yavrum..

  • BETA tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Özlem Tekin - Dağları Deldim 02:59

Özlem Tekin - Dağları Deldim

im evim buz gibi ellerim seni buldu karanlıkta yanlızdım sende yanlızdın aslında güzel olduğu gibi olduğu yerde ama olduğu gibi görünecek cesur adam nerde allahın cezası bir kaç hafta süre alışmadan aman abi yakınla..

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti 01:35

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti

Ukrayna hükumeti ülkede grip salgını yaşandığını açıkladı. Ülke çapında 122 grip hastasının yaşamını yitirdiği ve bunlardan çoğunda H1N1 (domuz gribi) virüsüne rastlandığı kaydedildi. Halihazırda Ukrayna’daki grip vakası..

Kaldırımdaki Demir Dubaları Çaldı 00:35

Kaldırımdaki Demir Dubaları Çaldı

Mersin Büyükşehir Belediyesince bir caddeye yerleştirilen demir dubaların, 2 kişi tarafından sökülerek çalınması güvenlik kamerasına yansıdı.Alınan bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesine bağlı Atatürk Caddesi'nde, belediy..

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

Jaguar’ın ilk Elektrikli Otomobili 02:03

Jaguar’ın ilk Elektrikli Otomobili

Jaguar, merakla beklenen ilk elektrikli modelini I-Pace ismiyle beraber resmi olarak gün yüzüne çıkardı. Formula E ile birlikte yarış karakterini ve tarihini uzun bir aradan sonra tekrar pistlere taşıyan Jaguar, elektri..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce