#Başkan tahmazoglu yerinde İnceledi Şahinbey belediyesinden bir gençlik merkezi daha

Hababam Sınıfı Üç Buçuk 2006 Türk Filmi İzle 1:36:22

Hababam Sınıfı Üç Buçuk 2006 Türk Filmi İzle

Konusu: Askerliğini bitiren hababam sınıfı yuvasına geri döner. bir türlü iflah olmayan sınıf, çamlıca lisesi’nin müdür ve öğretmenlerini yeniden çileden çıkarmak üzeredir. okul müdürü deli bedri hababam sınıfı’nı bu kez..

Yarası Saklım - İpek & Mert 05:14

Yarası Saklım - İpek & Mert

Yarası Saklım - İpek & Mert Dinle Yarası Saklım Bir kırık gençlik hikayesi Yok mudur sevdanın çaresi Hasretin kızıl haresi Çileli başıma gelip taç oldu Ah yine o gurbet bestesi Günün minesi soldu , soldu Yaralı kuşum..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.528 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yunan ordusu hakkında her şey 19:20

Yunan ordusu hakkında her şey

Yunan Ordusu’nun temellerinin İngiliz Borsa’sında atıldığını biliyor muydunuz? Peki, bu ordunun başkomutanının Danimarkalı bir prens olduğunu duymuş muydunuz? Son dönemlerde ordusuna ve özellikle de hava kuvvetlerine hız..

  • STUDIO AS tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Tasarım Öyküsü  ZenBook Flip S  Asus 05:06

Tasarım Öyküsü ZenBook Flip S Asus

ASUS ZenBook Flip S, dünyanın her yerinde ve her yerde tasarlanmış en ince ve hafif konvertibl dizüstü bilgisayarlarından biridir. Zarif sofistikeliği, 360 ° itilebilir bir ekranın kolaylığı ve çok yönlülüğü ile birleşti..

  • BETA tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asus  ZenBook Flip S'yi Tanıyalım 01:15

Asus ZenBook Flip S'yi Tanıyalım

ASUS ZenBook Flip S, dünyanın her yerinde ve her yerde tasarlanmış en ince ve hafif konvertibl dizüstü bilgisayarlarından biridir. Zarif sofistikeliği, 360 ° itilebilir bir ekranın kolaylığı ve çok yönlülüğü ile birleşti..

  • BETA tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maceracı _ Edirne 1:07:03

Maceracı _ Edirne

Türkiye’nin batı ucuna doğru şöyle bir uzanmaya, keyifli ve bir o kadar da ilginç hikayelerini sakinlerinden duymaya ne dersiniz? Maceracı bu hafta sizleri, ülkemizin serhat şehri Edirne’ye götürüyor. Murat Yeni izleyen..

Akıllara Durgunluk Veren Sokak Kavgası 02:07

Akıllara Durgunluk Veren Sokak Kavgası

Stockport şehir merkezindeki bir sokakta gerçekleşen kavga akıllara durgunluk verdi. Bıçaklanma, araçla adam ezme ve sandalyelerle acımasızca dövüşün görüldüğü kavga bir kişinin cep telefonu kamerasına saniye saniye yans..

  • JET TV tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özgecan'ın Katil Zanlısı Fatih Gökçe Yeniden Yargı Önünde 06:19

Özgecan'ın Katil Zanlısı Fatih Gökçe Yeniden Yargı Önünde

Mersin’in Tarsus ilçesinde 11 Şubat 2015 tarihinde Türkiye'yi ayağa kaldıran vahşetin kurbanı Özgecan Aslan'ın cinayet davasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası onanan 27 yaşındaki Fatih Gökçe, hakkında 'cinsel sald..

İstanbul Bayrampaşa'da Yangın 00:43

İstanbul Bayrampaşa'da Yangın

Edinilen bilgiye göre, sanayi sitesinin en üst katında ip üretimi yapan iş yerinde bulunan malzemeler henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev aldı. Yangını fark eden çevredeki esnaflar durumu itfaiye, polis ve sağl..

Hakanlar Çarpışıyor 1977 Türk Filmi İzle 1:21:02

Hakanlar Çarpışıyor 1977 Türk Filmi İzle

Konusu: Türkistan'ın ücra bir köyünde bir bebek dünyaya gelir ve ismini Tegin koyarlar. Türklerin gelecekteki hakanı olan Tegin ile yine Türkistan'ın ücra bir yerinde doğan kahraman çocuk Olcayto'nun yolları kesişecektir..

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz 03:13

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz

Ne Demek Olmaz şarkı sözleri ile Saygın yoksa geçmişe gelecek olmaz abicim Egon sayılmaz hiç bir yerde çünkü sende fanisin Yazılsın her yere çünkü sende ona tabisin Ve dünya bizi böyle yaptı bölüşüldü varisin Yazar mı b..

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi 03:10

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi

Film Gibi şarkı sözleri ile UĞRULHAN (NAKARAT) Bayadır fazla durgun hayatım efes almak sanki ölüm gibi bayadır fazla zordu kararım sanki karanlık bir cehennemin dibi gibi yaşarken tadtık biz de vedayı Kötü sonlu güze..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Sagopa Kajmer & Go-Khan  -  Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Alt Geçitte Araç Durdurup Etrafa Ateş Açtı 00:23

Alt Geçitte Araç Durdurup Etrafa Ateş Açtı

Ankara'da araçlarıyla yol kesen şehir magandaları, alt geçitte silahlarını art arda ateşleyerek terör estirdi. Olay, akşam saatlerinde Çankaya'da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; İsmet İnönü Bulvarı üzerinden Ümit..

Zor Anlar İçi̇n Akıl Dolu 30 Tüyo 14:38

Zor Anlar İçi̇n Akıl Dolu 30 Tüyo

Bu tüyolar günlük aksilikleri hallederek hayatınızı kolaylaştıracak. Kıyafetlerinizi süper hızla nasıl katlayacağınızı, çabuk ve lezzetli yemekler nasıl hazırlayacağınızı, evinizin her yerinde cırt kelepçeyi nasıl kull..

Başbakan Yardımcısı Kaynak: 'Yurt Yılda İki Kez Denetleniyor 05:49

Başbakan Yardımcısı Kaynak: 'Yurt Yılda İki Kez Denetleniyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, çıkan yangında 12 kişinin hayatını kaybettiği yurdun Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yılda iki kez denetlendiğini, en son haziran ayında denetleme yapıldığını söyledi. Başbakan Yardı..

Derbide Oynayacak Mı  Kocaman'ın Gözü Kulağı Onda 01:02

Derbide Oynayacak Mı Kocaman'ın Gözü Kulağı Onda

Fenerbahçe'de derbi öncesi gözler Martin Skrtel'in üzerinde. Yıldız Oyuncunun durumu yarın belli olacak. Kasık bölgesinde yaşadığı sakatlık çekilen MR'larda geçmiş gözükse de Skrtel'in ağrıları devam ediyor. Kuvvet ç..

Kedidilli Çilekli İrmik Tatlısı Tarifi 06:18

Kedidilli Çilekli İrmik Tatlısı Tarifi

İrmik Tatlısı İçin Malzemeler: (Ufak kare cam kalıp veya yaklaşık 20cm lik yuvarlak kelepçeli kalıp için) yarım su bardağı irmik yarım su bardağı tozşeker 500ml. süt (2 su bardağı (250ml. lik kullanıyorum)) 1 tatlı kaşığ..

YGT - High Libido 02:56

YGT - High Libido

High Libido şarkı sözleri ile Hayatım YediTepe yokuşu Son düzlüğe maratona koşuşu Küçük öpücüğü malafata koyuşun Stilim Maradona koşusu Karı durmaz bıdı bıdı konuşur Boş yere bana tırı vırı mat oluşun Borç vere vere..

Palamut Balığında Son Günler 04:18

Palamut Balığında Son Günler

Ordu’da az avlanma ve fazla talep nedeniyle balık fiyatları yüksek seyrederken, balıkçılar ise havaların soğuması ile birlikte palamudun azaldığı, hamsinin ise bolluk göstereceğini belirtiyor. 1 Eylül tarihinde başlayan..

Asu Maralman - Hudey Hudey 05:02

Asu Maralman - Hudey Hudey

Allah Allah desem gelsem Hakkın divanına dursam Ben bir yarım elma olsam Dalında bitsem ne dersin Hudey hudey hudey hudey Sen bir yarım elma olsan Dalında bitmeye gelsen Ben bir gümüş çövmen olsa Çeksem indirsem..

Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti 25:32

Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti

ÖLÜM ANINDA NELER YAŞANIR? Nasıl öleceğinizi, ölümün nasıl bir şey olduğunu, ölürken neler olacağını hiç düşündünüz mü? Ölüm sırasında yaşanan olay, bir boyut değişikliği dir. İnsan öldüğü anda bir anda dünya hayatının ..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Püreli Kıyma Kavurma Tarifi 03:52

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi

Malzemeler: 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 2 su bardağı garnitür, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı sıcak su, Tuz, Karabiber. Püre için; 4 adet haşlanm..

07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması 06:30

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gece kulübüne saldırısıyla ilgili İstihbarat var mıydı sorusunu İstihbaratlar hep geliyor, buna yönelik tedbirler alınıyor. diye cevapladı. Soylu, saldırganın tek kişi olduğunu söyledi..

Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:40

Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Bu Bilgiler Çok İşinize yarayacak... 1. Cep telefonunuzu bir dinleme cihazına dönüştürmek Sadece birkaç basit adımla, akıllı telefonunuzu en üst düzey bir dinleme cihazına veya bebek telsizine dönüştürebilirsiniz. Cihaz ..