#Başkan tahmazoglu yerinde İnceledi Şahinbey belediyesinden bir gençlik merkezi daha

Kışlık Kayısı Suyu Tarifi 01:48

Kışlık Kayısı Suyu Tarifi

Malzemeler: 2 kg olgun taze Kayısı, 1,5 su bardağı şeker. Kış sebzelerini zaten severek tükettiğimiz için tüm yazlık sebzeleri kışa taşıma gibi bir çabam olmuyor. Sadece kışın sofraları biraz daha çeşitlendirmek için bir..

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar 03:52

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar

İmkansızlıklar şarkı sözleri ile 1.verse Saatim kurulu bu imkansızlık kafamda yok yere türetiyorum Sığmıyor içim içime , istediğim gibi olmuyor hiç birşey Tek çaren hep vasıfsız olmak eskisi gibi hiç iyi gibi değil N..

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor 03:14

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor

Ordu'da, ilkbahar aylarında yaylalara çıkan besiciler, havaların soğumasıyla birlikte alçak kesimlere dönmek için gün sayıyor. Büyükbaş hayvanların ayrıldığı ancak küçükbaş hayvanların otlatıldığı yaylalarda besiciler, o..

Antalya'da Üretilen Yavru Alabalıklar İlgi Görüyor 08:51

Antalya'da Üretilen Yavru Alabalıklar İlgi Görüyor

Antalya’nın Akseki İlçesinde üretilen yavru alabalıklar çeşitli il ve ilçelerdeki üreticilere satılıyor. Antalya’nın Akseki İlçesi Sinanhoca Mahallesi Kozarası mevkiinde yetiştirilen alabalık yavruları talep görmeye başl..

Eski Belediye Başkanı Aracıyla Avm'ye Daldı 00:33

Eski Belediye Başkanı Aracıyla Avm'ye Daldı

Moskova Eski Belediye Başkanı Aleksander Donskoy spor arabasıyla alışveriş merkezine daldı fakat bu olağandışı aksiyonun nedeni eski başkanın yaşadığı bir psikolojik kriz ya da suç teşkil eden bir eylem değildi. Eski baş..

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak 04:01

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım, Halep'teki insan kıyımına karşı bin 500 yardım tırının akşam saatlerinde bölgeye ulaşacağını ve beraberinde gelen 20 bin kişinin, bölgeden son ..

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi 02:04

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi

Manisa'nın Gördes ilçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ile Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un içerisinde bulunduğu araç, yoğun sis nedeniyle meydana gelen zincirleme kazaya karıştı. Kazada, Kaymakam Bilgin, Belediye Başkan..

Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi 00:56

Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, görevi devraldığı yemin töreni esnasında Filistin’de de protesto edildi. Filistinliler Trump’ın Amerikan Büyükelçiliği’ni İsrail’in başkenti Tel Aviv’den Kudüs’e taşıma planlarına tepk..

Trump Kızdı; Abd İran'a Ekonomik Yaptırım Uyguladı 01:25

Trump Kızdı; Abd İran'a Ekonomik Yaptırım Uyguladı

Amerika Birleşik Devletleri ile İran arasındaki ilişkiler İran’ın füze denemesinin ardından gerginleşti. Tahran’a tepki gösteren Başkan Donald Trump, İran’ın “ateşle oynadığını” belirtti. Trump kendisinin Obama gibi “naz..

Ni no Kuni II  Revenant Kingdom  Gamescom Trailer  PS4 PC 01:42

Ni no Kuni II Revenant Kingdom Gamescom Trailer PS4 PC

When one world ends, the gateway to another opens. Roland, a president from Ichi no Kuni is transported to Ni no Kuni and becomes a close companion of Evan, the deposed king of Ding Dong Dell. Two new characters are also..

  • BETA tarafından
  • 546 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arınma Gecesi 3 Seçim Yılı Türkçe Dublaj Hd İzle 1:48:47

Arınma Gecesi 3 Seçim Yılı Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bir geceliğine bütün yasakların serbest bırakıldığı Amerikan geleneği Arınma Gecesi (Purge) 2025 yılında ilk kez kapılarını dünyanın çeşitli yerlerinden sadece bu etkinlik için gelen ziyaretçilere açmıştır. Gece..

Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman 02:27

Pablo Escobar'ı Sevmek Türkçe Altyazılı Fragman

Kolombiyalı gazeteci Virginia Vallejo, 1981 yılında, uyuşturucu kaçakçılığıyla para kazanıp iktidarı ele geçiren ve dostlarını ülkenin yeni nesil zengin insanlarına dönüştüre Pablo Escobar ile bir ilişkiye başlar. Escoba..

Yok Artık Dedirten Evrim Geçiren Ünlüler!! 04:17

Yok Artık Dedirten Evrim Geçiren Ünlüler!!

Yakından tanığımız yerli ve yabancı birbirinden ünlü yıldızların gençlik hallerini gördüğünüzde bu nasıl bir değişim diyeceksiniz...

  • ANKA tarafından
  • 822 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Acun Ilıcalı'nın Eve Kız Atması 03:06

Acun Ilıcalı'nın Eve Kız Atması

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı gençlik döneminde babası ile yaşadığı bir anıyı anlatırken, komşu kızını eve attığını itiraf ediyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.597 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalben - Ömür Geçmez 03:16

Kalben - Ömür Geçmez

Düşer yüzün Yüzünde bir hüzün kalır Tebessümün bana küser Hikayenin içinde kırk tilki döner Değmez sana kuyrukları Bana değer Gençlik biter Alışkanlıklar düşmana keser Evler, otobüsler, bankalar ve ofisler En bildiğin y..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chelsea'nin Genç Yıldızı Jacob Maddox'ten Müthiş Gol 00:24

Chelsea'nin Genç Yıldızı Jacob Maddox'ten Müthiş Gol

UEFA Gençlik Ligi'nde Atletico Madrid U19 ve ChelseaU19 arasında oynanan maçta İngiliz ekibi Chelsea'nin genç yıldızı Jacob Maddox müthiş bir gole imza attı.....

Behiye Aksoy   Elveda 04:39

Behiye Aksoy Elveda

Elvedâ bütün hâtıralar, elvedâ bütün gençliğim Geçmesin baharlar, geçmesin yazlar Bilinmesin karanlık mâzim Beni benden alan, beni yalnız çalan O sahte sözlere, yalancı gözlere, kapandığım dizlere Elvedâ, elvedâ hayata,..

Antalya'da Kasiyer Kadına Yumruklu Saldırı! 00:35

Antalya'da Kasiyer Kadına Yumruklu Saldırı!

Antalya'da bir süpermarkette kadın kasiyer yumruklu saldırıya uğradı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol sporcusu olduğu ortaya çıkan şahsın kasiyere adını sorduğu cev..

Türkiye Pastası  Taner Sins Türk Filmi İzle 2:55:06

Türkiye Pastası Taner Sins Türk Filmi İzle

Amerikan Pastasının Türkiye'ye uyarlanmış hali . Tamamen türk yapımı olan film gençlik komedi filmidir. Filmde Bir çok ünlü oyuncu oynamakta...

  • PengoTV tarafından
  • 8.931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Duvarlara Yazı Yazdığı Yılları Anlattı 02:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan Duvarlara Yazı Yazdığı Yılları Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Gençlik Festivali'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan siyasete atıldığı ilk yallarda duvarlara afiş astığı zamanları anlattı. 'Bizim zamanımızda bu işin propagandaları, Telvizyo..

Türkiye ABD'nin Kudüs Kararına Tepki İçin Ayakta 02:19

Türkiye ABD'nin Kudüs Kararına Tepki İçin Ayakta

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları üyesi bir grup, ABD'nin Tel Aviv Büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasını ve İsrail'in Gazze sınırında Filistinlilere yönelik katliamı protesto etti...

Görüntüler Sosyal Medyayı Sallamıştı: Polisi Tokatlayan Adam Galerici Çıktı 00:27

Görüntüler Sosyal Medyayı Sallamıştı: Polisi Tokatlayan Adam Galerici

Bağcılar'da 9 Mart günü aracını yanlış yere park eden bir kişi, tartıştığı polise saldırdı. Sosyal medyada AK Parti Gençlik Kolları Başkanı olduğu iddia edilen saldırganın, partiyle ilgisinin olmadığı, galerici İ.B olduğ..

Cem Adrian Hayranlarına Sağlık Durumunu Açıkladı 01:10

Cem Adrian Hayranlarına Sağlık Durumunu Açıkladı

Cem Adrian sosyal medya hesabından kaza yaptığını duyurdu tüm herkes şok oldu kaldı. Cem Adrian Kuş Adası Gençlik Festivalinde talihsiz bir kaza geçirmiş ve ayağı kırılmış. Kendisinin sağlını merak eden sevenlerine de s..

  • BETA tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 5 yıl önce
10 Kasım 1881-193∞ Atamızı Saygı ile Anıyoruz 00:09

10 Kasım 1881-193∞ Atamızı Saygı ile Anıyoruz

Atam sen rahat uyu yolcusuyuz biz hürriyetin, Atam sen rahat uyu bekçisiyiz cumhuriyetin. Büyük Atatürk! Seni seven ve anlayan bir gençlik her zaman var olacaktır...

  • PengoTV tarafından
  • 238 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Akşener'e ''Abdülhamid'' tepkisi! 01:56

Akşener'e ''Abdülhamid'' tepkisi!

SEN KİM, ABDÜLHAMİD'E SAYGISIZLIK KİM DEDİ, İYİ PARTİ LİDERİ AKŞENER'E SERT SÖZLERLE YÜKLENDİ. ADANA'DA BİR GENÇLİK ŞÖLENİ PROGRAMINDA KONUŞAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN, PROVOKASYON UYARISI DA GELDİ...

Hakan Şükür'ün Bitmeyen Futbol Kariyeri Nostalji 05:59

Hakan Şükür'ün Bitmeyen Futbol Kariyeri Nostalji

Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük golcülerinden Kral lakaplı futbolcusu Hakan Şükür'ün 20 yıllık futbol hayatında dünyada ve ülkemizde değişen şeyler.Türk Futbolu'nun gelmiş geçmiş en büyük defans oyuncularınd..

  • OFSAYT tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sarıkamış Şehitleri İçin 50 Bin Kişi Yürüdü 01:00

Sarıkamış Şehitleri İçin 50 Bin Kişi Yürüdü

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, Sarıkamış Harekatı'nın 103. yılı anma etkinlikleri çerçevesinde, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve çok sayıda vatandaşın katıl..

Nadide Hayat - Anne Yaşıtların Umreye Gidiyor 00:50

Nadide Hayat - Anne Yaşıtların Umreye Gidiyor

Demet Akbağ'ın başrolünü oynadığı, çekimleri İstanbul ve Muğla'nın Dalyan ilçesinde yapılan film; 50'sinden sonra hayatı değişen Nadide'nin hikayesini konu alıyor. Eşini kaybettikten sonra gençlik hatalarını telafi etmek..

Nadide Hayat - Bu Geminin Kaptanı Benim 00:49

Nadide Hayat - Bu Geminin Kaptanı Benim

Demet Akbağ'ın başrolünü oynadığı, çekimleri İstanbul ve Muğla'nın Dalyan ilçesinde yapılan film; 50'sinden sonra hayatı değişen Nadide'nin hikayesini konu alıyor. Eşini kaybettikten sonra gençlik hatalarını telafi etmek..

Nadide Hayat - Kaptanın Kuralları 00:55

Nadide Hayat - Kaptanın Kuralları

Demet Akbağ'ın başrolünü oynadığı, çekimleri İstanbul ve Muğla'nın Dalyan ilçesinde yapılan film; 50'sinden sonra hayatı değişen Nadide'nin hikayesini konu alıyor. Eşini kaybettikten sonra gençlik hatalarını telafi etmek..